1. Shine sequin dress

Är en kort klänning fylld med paljetter. Den passar till dig som vill synas mera eller få lite mer uppmärksamhet. Den är dessutom v-ringad där bak. Länk till klänningen:

http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/shine-sequin-dress

2. Halter summer dress

Är en vit, blommig klänning som har ett mellanrum mellan brösten, den har också ett mellanrum mellan skulderbladen nästan ända ner till midjan. Och klänningen är ganska kort, ungefär till låren. Länk:

http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/halter-summer-dress

3. Side fall exclusive dress

Är en vit klänning med peplum. Det är väldigt svårt att förklara så se bilderna nedan👇. Länk till klänningen:

http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/side-fall-exclusive-dress-white

4. Havana two-piece set

Är en vit two-piece set som är en långärmad magtröjja och shorts. Länk till settet:

http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/havana-two-piece-set

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Svart klänning- Scuba

Är en svart klänning som har trådar över brösten som detaljer, den har också en djup v-ringning. Den är också kort. Priser + storlekar länkar jag:

http://www.madlady.com/black-dress-scuba.html

2. Svart overall- Sweety

Är en svart overall/jumpsuit som har spets runt magen-ryggen. Priserna+ blablabla länkar jag:

http://www.madlady.com/black-jumpsuit-sweety.html

3. Vit jumpsuit- Leap of summer

Är en vit jumpsuit som har halft synliga armar med lite spets där och var. Priser och storlekar...:

http://www.madlady.com/white-jumpsuit-leap-of-summer.html

4. Jumpsuit- summerlicious

En jumpsuit som har glada färger och sommrigt tyg. Den är lite v-ringad men inte mycket. Länk så att ni hittar den:

http://www.madlady.com/jumpsuit-summerlicious.html

Likes

Comments

Jag hatar perioden då alla prov kommer på samma gång, man baa varför måste alla bestämma att precis denna vecka ska ni ha prov? Imorgon har jag kemi prov och jag kan typ ingenting fast jag har övat nästan hela dagen. Och på Fredag har vi religions prov, det handlar om olika världsreligioner. Jag är inte bra på att öva på prov jag tycker personligen det är jättesvårt och jag kan inte koncentrera mig. Men jag tänker ge er några tips:
1. Höra på musik
Att höra på musik hjälper för mig och det är helt olika från person till person, men man kan ha på låg musik så är det lättare att koncentreara sig och inte bara sitta och lyssna på musiken.
2. Ha mål/belöningar
Man kan skapa mål som t.ex att man övar 15 minuter och sen får man en paus i ca 5 minuter att kolla telefonen eller så kan man få en belöning ex. choklad eller något annat gott.
3. Öva med en kompis
Man kan öva med sina kompisar eller någon familjemedlem, för det är ju alltid kulare att öva tillsammans med någon istället för att öva själv. Och vissa lär sig bättre av att höra det man ska lära sig.
4. Skriva ner
Man kan skriva ner det viktigaste för man lär sig bättre och minns det lättare om man skriver ner det man ska komma ihåg.
5. Bestäm tid 
Bestäm en tid när du ska öva och ta pauser emellan. Man ska inte heller läsa allt kvällen innan utan börja några dagar innan och läs lite i taget och inte allt på en gång för då blir chansen mindre att du minns allt.

Likes

Comments

Hissar:

1. Odd Molly

2. Uggs

3. Half up bun

4. Choker

5. Calvin klein

6. Bomber jacka

7. Fixade naglar

Dissar:

1. Orre byxor

2. Hunter

3. Bootcut jeans

4. Päls jackor

5. Sidecut

Likes

Comments

Först försöker man äta bra men sen ska man ju se på film och blir onyttig igen.
Såhär är det alltid för mig då jag försöker vara nyttig men sen måste jag bara se på film eller ha sleepover och då vill man ju såklart ha nått gott att äta. Jag hatar detta!

Likes

Comments

Hej!

Idag ska ni få se vad som finns på min inköpslista just nu, och det är saker som jag vill ha och kan köpa men också saker jag vill ha och kanske inte har råd med just nu. Och det jag vill med detta inlägget är att ni ska få inspiration på saker ni kan köpa.

Jag hoppas ni gillar detta inlägg.


Inköpslista:

1. Real techniques borstar

2. Cubus underkläder

3. Playsuit

4. Victoria secret body mists & body lotions

5. Ikeas sminkbord

6. Ny telefon

7. Crop tops

8. Träningskläder

9. Nytt smink

10. Handväska

11. John Greens böcker

12. Instax mini 8, svart

13. Diamant lampa

14. Nike skor

​15. Kylie Jenners läppstift

Likes

Comments

Hejsan! Idag vaknade jag 07.00 som vanligt och jag var såå trött. Men jag klev ur sängen och gick och åt morgonmål, jag åt två rostade smörgåsar med ägg. Sen började jag sminka mig och jag blev inte nöjd med resultatet idag. Sen klädde jag på mig och borstade tänderna. Jag hade jätte brottom idag men jag hann till skolan i tid ändå. Då jag kom till skolan hade jag finska, sen modersmål, matematik och i slutet av dagen religion. Efter skolan cyklade jag till  Vilmas och då vi kom dit började vi direkt göra plättar. Det där med att baka är kanske inte riktigt min grej men det gick faktiskt bra. Vi gjorde två satser för att vi tyckte det så lite ut men det lämnade nästan hälften då vi var klara. Till topping tog vi frysta jordgubbar och nutella. Det var nog godaste plättarna jag någonsin ätit! Då vi hade ätit klart var vi propp mätta men efter en stund for vi ut för att det var så fint väder. Vi fick några jordgubbar med ut och dom var perfekta! Ute var vi en stund på studsmattan och vi spelade badminthon och sånt. Sen var det dags för mig att cykla hem för att Vilma skulle på kalas. Då jag hade satt mig på cykeln och åkt en bit märkte jag att jag inte hade på mig mina skor utan att jag hade hennes mammas crocs på mig och fick vända om.😂Då jag kom hem tog det inte länge före jag satt framför skärmen och kollade på Youtube. Jag tittade på allt nytt som hade kommit och sen började jag lyssna på musik. En låt som får mig på bra humör just nu är: Once in a while med Timeflies, kolla in den på Spotify. Sen har jag inte gjort så mycket annat idag. Förutom att jag tog ett litet träningspass och nu är det dags att börja sova, good night everyone! 

Likes

Comments

Idag är det Kristi himmelsfärdsdag och jag har varit ute för det mesta och där har jag byggt ihop vår studsmatta och fotograferat lite bilder med syrran. Jag blev inte så nöjd över bilderna denna gång men så är det ibland...Sen har jag ätit potatis med köttbullar och stekta ägg🍳🍴mumms... efter att jag hade ätit for jag ut igen och hoppade på stuntan. Sen cyklade jag och mamsi till stan för att köpa glass. Mamsi tog en softisglass i smak vanilj och choklad🍦🍫 och sen tog hon också en kaffe☕ till det och jag fick en kulglass🍨 med smakerna oreo och den andra var päron🍐. Det var alltså förta glassen i år för mig och den var såå good. Då jag kom hem övade jag lite på ett finska förhör som vi har imorgon och lyssnade på musik. Resten av kvällen gjorde jag nästan ingenting, om det inte räknas att ligga i sängen såklart... hehe. Nu ska jag börja sova, god natt alla!😚

Likes

Comments

Jag vaknade för en stund sedan och jag har bara kollat sociala medier och legat i sängen. Idag är jag ledig från skolan (som dom alldra flesta är😂) för att det är Kristi himmelsfärdsdag. Idag tänker jag inte göra så mycket tror jag. Kanske ska jag vara ute för det är fint väder? Jag kommer också sitta inne och skriva blogginlägg till er.

Jag önskar er en bra dag så ses vi!👋

Likes

Comments

1. Squats
Om du vill göra det lite svårare kan du göra squat jump.
2. Lunges
3. Hip thrust
Om man vill göra detta svårare kan man sätta på vikter eller bara göra det med ett ben.
4. Donkey kicks
Här kan man också sätta till vikter och man kan dessutom göra med raka ben om man vill.
5. Wall sit
Man kan själv välja hur länge man vill sitta och jag rekomenderar att man har ett mål hur länge man vill sitta eller att man gör det flera dagar efter varandra och sitter längre och längre.
6. Deadlift
7. Jumping jacks
8. Burpees
Denna kan du om du vill försöka göra så fort du kan.
9. Calf raises
10. Fire hydrant

Likes

Comments