Header

generelt om meg, mitt liv som meg

Jeg blir som regel glad av det meste, men nå har jeg tenkt og nevne et par ting som gjør meg glad :) det lille i hverdagen.

 • Alexander: han er ved min side <3 vi er som en <3 han gjør meg hel. Elsker han så mye, setter utrolig pris på han bestevenn,kjæreste,samboer og forlovede.
 • Min storesøster May <3 vi ler,vi prater om alt og ingenting og sier og tenker det samme til tider og hun er den jeg stoler på <3 hun er fantastisk
 • min besteveninne ayla <3 hun er sånn ei som alltid har noen ord på lur :p og vi har det utrolig herlig sammen. selv om jeg ikke ser henne så ofte så hver gang vi treffes, føles det som vi har hengt sammen hver dag siden barndommen.
 • Lotte <3 hun er ei blid og positiv herlig jente som jeg har vært så heldig og komme i klasse med dette året :) hun gjør skoledagen så mye bedre! hun er ei solstråle! hun har blitt til ei veldig god veninne ! hun er også krepsen som meg så vi er ganske like på ganske mange ting <3


SMÅ TING JEG LIKER :

 1. ENERGI DRIKK * det var jo ingen bombe*
 2. musikk
 3. mine små pelsdyr <3
 4. idrett
 5. snapchat! der kommer det mange latterkuler pr uke xD
 6. youtube
 7. Alexander sine klemmer <3
 8. may sine fantastiske videoer hun deler på facebook HAHA!
 9. finner alltid noe og knaske på ;)
 10. mine nieser og nevø <3
 11. mine 2 fettere og mi kusine <3 Sondre, Erik og bahar <3 dere er fantastiske! digger dere :) (har desverre ikke bilde av oss sammen men har bilde av meg og erik <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

90210 er en amerikansk dramaserie for ungdom som gikk på CW Network fra 2008 til 2013. Serien handler om Kansas familien som flytter til Beverly Hills, hvor deres to barn må tilpasse seg den beryktede sosiale drama byen/skolen/plassen West Beverly Hills High.


Annie og Dixon Wilson flytter fra Kansas til svært velstående område av Beverly Hills, og begynne å møte på den berømte West Beverly High School i 90210 postnummer. De møter raskt  dronning bien Naomi, opprører Silver, urolige Adrianna og andre som dramaet utspiller seg i 90210.

Denne serien annbefaler jeg <3 elsker denne serien! har sett den hver dag denne helgen og har nettopp begynt på sesong 1. 

Likes

Comments

​Mandagen ble trøttere enn forventet etter en uke med høstferie...

Våknet halv 6 i dag, men lå under dyna til kvart over 6 da jeg måtte raske meg ut av dyna og inn på badet for og stelle meg og prøve og våkne.. seff fikk jeg ikke sminket meg sånn som jeg ville -.- så jeg så jo ut som et spøkelse xD men samma det tenkte jeg for jeg er trøtt og jeg må rekke bussen. så jeg gikk på kjøkkenet lagde meg et par skiver med nugatti og tok sekken og løp til bussen. 

jaja sånn begynte dagen min. noen andre som sleit med og stå opp i dag?

Likes

Comments

I flere år har jeg vært på jakt etter den perfekte enkle ikke for mye dill daglig bruk av en veske. Hvor jeg da kan ha det nødvendigste med meg til alle tider på døgnet. Sliter enda med og finne en og er ikke så nøye på at det må være en dyr veske. Jeg liker heller de litt mer rimeligere veskene og gjør jo heller ingenting viss de er kjøpt på plasser som ebay,wish eller aliexpress.

De som kjenner meg vet jo godt at jeg elsker og kikke rundt på alt mulig av sånne sider og kan sitte i timesvis og bare beundre produkter haha! jauda.. har jo selvfølgelig gjort det i dag å... vil dere se? Ja det vil dere nok xD vis ikke så deler jeg det med dere uansett ;)

Er jo lov og drømme, maybe one day det kommer i en pakke til jul xD? i wish right? ja! jeg drømmer og living the simple life of being happy and real <3money cant controll my happiness <3

det er tanken som teller ;) btw ja legger selvfølgelig med linker og bilder av noe av det jeg har sett på i dag :p ikke alt er bare vesker altså, relaaax

Link til veskene finner du nedenfor:

* black fashion purse nr 1

* black purse nr 2

* brown purse nr 3

* veske nr 4

kommer et par innlegg til om ebay,wish og sånne sider .. anngående things i wish i had, men for nå holder vel denne lille greia hær! :)  kos dere vi blogges

Likes

Comments

mitt liv som meg

​Halloen :) 

Da er det helg og høstferie :p 

dette er en lengtet ferie, så dette ser jeg frem til, selv om ferien bare er en uke. Ellers blir det en rolig helg med og slappe av og bare nyte at det er helg. Meg og Alexander kommer mest sannsylingvis til og bare slappe av og spille og spise mat og knask ;) og se en eller annen serie <3 

ha en fin helg og høstferie.

-video er av meg og ei veninne i klassen <3 hun har også vlogg gjerne skjekk den ut :http://kivo.blogg.no

Likes

Comments

mitt liv som meg

Heisann

I går hadde jeg en utrolig koselig dag med Alexander rundt i byen og Sørlandsparken på senteret <3 vi fikk handlet litt forskjellig og spist noe deilig mat på burger king <3 long chicken med pom fries og en mango smoothie ofcourse! Lenge siden meg og alex har hatt en chille dag bare oss to sammen uten noe stress og oppgaver og gjøre <3 det var utrolig deilig og ha litt alene tid . Elsker deg utrolig masse bestevenn og samboer kjæreste forlovede gutten min :) Alexander!

Ellers i dag har jeg vasket og ryddet leiligheten <3 og jeg synes den har blitt utrolig fin nå med masse små fine søte detaljer ^^, !ja det er lov og skryte litt! ps: tøyet vi har på er kjøpt :p hatten,klokka,skjorte,genser,tightsog bukse. sminken er også kjøpt. men viss jeg skal legge ut bilder av alt da blir det litt vel mye :p  heller spør vis det er en spesifik ting dere vil ha info om :p  (et par pynteting er fått av noen  <3 så da vil jeg bare si at tusen takk for pynte bokstaver og lys :) og sånn ^^ du vet hvem jeg prater om :p ) 

legger ved bilder av innkjøp og et par bilder av gårsdagen og leiligheten.

Likes

Comments

nyttigetips

halliaiiss :p

nå fikk jeg lyst til og gi dere et mega tips for dere som kanskje kan være litt klumsete til tider. Så da begynner jeg først og fremst med og forklare hvorfor jeg vil dele dette med dere :)

- Alexander skulle åpne vinduet i stua med et stearinlys som står der. Seff skjedde det verst tenkelige. gardinet flakset og gjorde så stearin lyset ble helt oppå sofaen med vinduet. Å DA VAR DET GOOGLE MED ENGANG for å prøve og finne et bra alternativ til hvordan fjerne stearin fra sofa. JA JEG FANT ET AWESOME TIPS og den ble helt fin igjen, kan ikke se at det er sølt noe som helst !

altså etter at sofa så fin ut tenkte jeg at kanskje dere hadde lyst og vite hvordan man fikser det, vis man er veeeeldig uheldig og søler noe slikt på en sofa eller en duk eller noe i den duren :p

tipset får du hær:

Det er ikke vanskelig, og det tar ikke lange tiden. Slik går du fram:

 1. Pill bort det du får til av stearinen med fingrene.
 2. Sett strykejernet på maks effekt, og finn fram litt kjøkkenpapir,dopapir eller en hvit serviett
 3. Legg papiret over flekken. Start med to lag papir.
 4. Stryk over papiret med strykejernet. Varmen vil smelte stearinen, og papiret suger til seg.
 5. Gjenta med en ny og ren bit av papiret. Etterhvert som det blir mindre stearin å trekke opp, går du over til ett papir-lag mellom flekken og strykejernet.
 6. Fortsett til du ser at papiret ikke trekker til seg mer stearin.
 7. Vis du fortsatt ser en mørk flekk på stoffet. Da vasker du forsiktig med en våt klut med litt oppvasksåpe på. Gjør dette mens stoffet fortsatt er varmt etter strykingen.
 8. Når stoffet tørker, er flekken borte! Hvis du har sølt på duken kan du vaske den i vaskemaskinen for å fjerne siste rest av flekken.


lånt bilder og tekst i fra:http://www.kk.no/livsstil/slik-fjerner-du-stearinflekken-30744

Likes

Comments