om mig, mitt familjeliv/vardag m.m.
Hej alla ni söta underbara!


Jag har fått upp ögonen för dessa jättesöta "Love Tag" smycken som jag gärna vill dela med mig av! Dom är verkligen jättesöta och vackra! För mig symboliserar dom kärleken till min underbara dotter, vår fina mamma-dotter kärlek. Har låtit gravera in första bokstäverna i våra namn. Beställde även ett "Love Tag" smycke med ett hjärta på som också symboliserar det viktigaste i livet...KÄRLEKEN! "Love Tag" smyckena känns verkligen så speciella för mig, sååå söta och fulla med kärlek som bara jag känner när jag har dom på mig! På bilderna ser ni mig där jag bär mina "Love Tag" smycken som för mig är fyllda med villkorslös kärlek till min prinsessa. Gå gärna in på deras hemsida och titta om ni också vill ha söta smycken som är fyllda med kärlek "ler" ;

http://www.janekoenig.se/love-tags.html eller http://www.janekoenig.se/

Jag kommer även att beställa "Love Tag" armband med personliga hängen som är fyllda med kärlek som bara jag vet om. Eftersom jag älskar rosa så beställde jag mina "Love Tag" smycken i rosaförgyllt silver, men de finns även i sterling silver m.m. Finns också med diamanter på om du vill lyxa till det extra mycket! :)

Välj det som du tycker är vackrast! "Love Tag" smyckena är verkligen sååå söta som sagt och du kan göra dom personliga med graveringar som bara du vet vad de betyder för dig. Kärleken är mäktig, vare sig det är till din dotter, man, vän, son et.c. "Love Tag" smyckena fyller oändlig kärlek...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mitt familjeliv/vardag m.m., om mig

Oj vad tiden går fort, alldeles för fort! Upptäckte att det var ganska länge sedan jag skrev något på min blogg! Tänkte bara att jag låter er veta att snart kommer det inlägg. Vardagen tycks ta över all tid, men jag och min familj mår bra :)

Puss & kram på er alla mina följare och läsare så hörs vi snart igen!

Ha det så gott och ta hand om er! 💕

Likes

Comments

mitt familjeliv/vardag m.m.

Finns det fler mammor där ute som känner sig som en monster mamma ibland? Jag får så otroligt dåligt samvete och ångest varje gång jag höjt rösten/skrikit åt min underbara dotter samt sagt saker jag inte menar. Det är precis som att hjärnan inte kan tänka alls i ilskans hetta, den får mig att säga helt idiotiska grejer samt skrika ibland. Fast det går över fort men sedan blir jag så himla ledsen och arg på mig själv att jag inte kunde behärska mig mer! Jag behöver "ju" inte skrika och säga hemska saker bara för att jag är arg! Självklart har man "ju" alla sorters känslor och det ska man ha såklart. Det ingår i livet att känna sig arg ibland, ledsen ibland, glad ibland etc etc...

Bra att kunna visa sina känslor tycker jag, men min impulsiva ilska måste jag lära mig att hantera på ett bättre sätt bara!

Hur jag beter mig ibland när jag är riktigt arg är INTE okej! Fast jag jobbar verkligen på det och det har faktiskt blivit mycket bättre trots allt! :)

Men när de svarta grodorna kommer ur munnen så kan jag må så dåligt efteråt och känna mig som världens sämsta mamma! Blir så otroligt ledsen inuti och otroligt arg på mig själv! Får sådan hemsk ångest känsla i hela mig.

Fast det är bra att jag kan säga förlåt i alla fall! Jag erkänner alltid för min dotter att jag betett mig fel när jag gjort det. Ingen är perfekt, alla har väl sina dåliga sidor.

Jag tycker det är viktigt att kunna prata med sina barn och förklara hur man känner och varför.

Tror att jag lärt min söta prinsessa hur hon ska hantera sina känslor rätt så bra i alla fall "ler"...att hon måste berätta när hon är arg t.ex. och inte hålla det inom sig för det kommer bara att få henne att må dåligt. Och kan hon inte prata under ilskans grepp så när hon lugnat ner sig så kan vi prata igenom vad som hände och varför...reda ut...sätta ord på känslorna...och även när hon är ledsen såklart.

Har även lärt henne att hon aldrig ska vara rädd för att berätta allt för mig, även om hon gjort något fel. Att kunna berätta allt för sina föräldrar är en otrolig känsla. Som sagt även om hon gjort något jättetokigt och fel så kan hon alltid komma till mig och berätta det.

Man älskar "ju" inte bara sina barn när de är "duktiga" och gör bra saker, kärleken är villkorslös och jag älskar min dotter lika mycket när vi är osams som när vi är sams såklart!

När hon är tonåring sedan så ska hon fortsätta känna att hon kan komma till mig med allt som tynger henne, vare sig det är något någon annan orsakat henne eller om hon orsakat det själv så att säga "ler"- d.v.s. att hon gjort något inte så bra kanske...

Att känna massa olika känslor ingår i livet, man kan inte jämt och ständigt gå omkring och känna sig glad eller låtsas för alla att man är glad! I alla fall inte för de som står en närmast. Att min dotter och jag kan visa alla våra känslor för varandra och inte låtsas skapar sådant starkt band mellan oss och att hon kan komma till mig och berätta precis vad som helst! Inte vara rädd för att berätta någonting.

Har även pratat med henne om att inte ha "dåliga hemlisar" utan bara "bra hemlisar"...t.ex. om någon gör något mot henne som får henne att må dåligt eller gör nått annat dåligt så måste hon berätta det för mig eller/och pappa även om personen som fått henne att må dåligt säger att hon inte får tala om det för någon- att det är en hemlis- så måste hon ändå komma till mig och sin pappa och berätta! Alla hemlisar som gör ont i magen är en "dålig hemlis"! Men om t.ex. hennes pappa köper glass till henne en vardag och han säger att det här är en hemlis mellan oss som inte mamma får veta "ler", så är det en "bra hemlis" eller om de förbereder en överraskning till min födelsedag :)

Egentligen vet jag väl innerst inne att jag inte är en dålig mamma, men som sagt när jag inte hanterat min ilska på det sätt jag skulle vilja så känner jag mig som en monster mamma.

Men det är som tur är inte så ofta jag är en monster mamma "ler"

För det mesta känner jag mig nog som en bra mamma och jag älskar att vara tillsammans med min dotter! Vi har så kul och mysigt ihop!

Nu på fredag kväll efter baletten ska jag överraska henne med ett uppdukat bord framför teven med massa gott att äta. Min man vet inte om detta heller så det blir en överraskning för dem båda :)

Jag kommer att ha massa skålar och fat uppdukat över hela bordet, mysbelysning och en bra film. Familjelivet är underbart! På söndag ska vi gå på bio och se "Ballerinan och Uppfinnaren". Min prinsessa har väntat på den filmen länge nu, den har premiär på fredag. Passar henne perfekt eftersom hon dansar balett "ler"

Nu ska jag iväg och hämta henne i skolan. Ikväll vill hon leka med någon gårdskompis  :)

Puss på er alla söta!

Likes

Comments

om mig

För några veckor sedan läste jag ett inlägg på @Fågelunge ​som verkligen gjorde så att jag fick en aha upplevelse!...hade aldrig hört talas om "Orkidébarn" tidigare och det kändes verkligen som att detta är jag! Nu förstår jag bättre varför jag är som jag är "ler"

Bella som har bloggen http://nouw.com/fågelunge gav mig tillåtelse att lägga ut denna artikel om Orkidébarn på min blogg. Tack söta snälla Bella!

Jag har alltid varit mycket känslig...känt på mig saker & ting...kan känna av stämningar...mamma har alltid kallat mig för ett "känselknyppe"...

Det är både bra & dåligt att vara ett Orkidébarn antar jag...det har förstört såå mycket för mig i livet att vara så känslig men ibland har det varit bra att kunna känna av stämningar, nyanser, känna på sig saker & så...

Kändes som att en liten sten föll från hjärtat när jag läste denna artikel! Har ofta känt mig annorlunda...ibland är livet så himla jobbigt att vara som jag är...

Jag har vissnat en hel del i mitt liv, t.ex. i skolan och när jag var med min första man...

Men med min nuvarande man har jag blomstrat...

Min dotter och min man får mig att verkligen växa till en vacker blomma! Jag älskar dem mer än allt annat här i livet!

Likes

Comments

bröstförstoring

För ungefär 15 år sedan gjorde jag en bröstförstoring och det är jag väldigt nöjd med! Bilderna här tog jag igår, dom har hållit sig jättefina trots att jag ammat i många år. Jag är säker på att hade jag inte opererat mina bröst innan jag fick barn så hade dom nog varit tomma "skinnpåsar" nu. Min mammas bröst blev nämligen superhängiga och helt tomma efter att hon ammat sina barn. Hon opererade sina bröst efter att hon fått sina barn och är också otroligt nöjd!

Vi gjorde dom på Akademikliniken i Stockholm. Tycker de är MYCKET bra och seriösa! Otroligt trevliga dessutom samt att jag inte tror de skulle göra ett kosmetiskt ingrepp om det skulle vara "helgalet". Jag ville nämligen göra något som min kirurg avrådde ifrån och det är jag glad för idag "ler"

Akademikliniken är väldigt noga och proffsiga och superduktiga tycker jag! De är noga med eftervården också. Proffsiga duktiga sköterskor, receptionister och narkosläkare också! Jag kände mig trygg där och blev mycket väl bemött. De lyssnar på dig och dina önskemål och går noga igenom vad du vill uppnå och vad som är möjligt. Du kan känna dig trygg i deras händer, de gör inga risker och allt går säkert och proffsigt till.

Nu låter det som att jag gör reklam för Akademikliniken men jag tycker bara de är så bra och vill dela med mig av det i fall att det är någon som funderar på att göra plastikkirurgi som läser detta. Akademikliniken är proffsiga och seriösa som sagt! Jag skulle aldrig åka till Polen t.ex. och göra ett ingrepp även fast det är billigare...det har "ju" hänt en del hemska saker med en del som gjort plastikkirurgi på något oseriöst ställe...Bättre att vänta tills man har råd med ett seriöst, proffsigt tryggt ställe i så fall tycker jag.

Vill även rekommendera Akademiklinikens hudvård, jag är "krämberoende" och har testat massa krämer men de jag gillat överlägset bäst och fått mest resultat ifrån är just Akademiklinikens hudvård De fungerar faktiskt till skillnad från en del andra märken ute på marknaden. Dessvärre har jag inte råd med så mycket krämer just nu p.g.a. att jag & min man går igenom en "fattig period", men förhoppningsvis verkar det som att det kommer att ljusna om några månader. Så nu får de få pengar vi får över efter alla "måstenutgifter" gå till våran dotter såklart! Hon är viktigast för oss! Vi älskar henne mer än allt annat! Våran underbara prinsessa! Hon är viktigare än att jag ska försöka stoppa mina rynkor "ler"

När jag gjorde min bröstförstoring så valde jag så kallade "droppformade implantat". De ser väldigt naturliga ut, tycker jag 😊

Som sagt trots att jag ammat i många år samt att det var cirka 15 år sedan jag gjorde mitt kirurgiska ingrepp så är dom lika fina idag som dom var då och inte ett dugg hängiga.

Jag skäms inte för att jag förstorat mina bröst, jag ville bara inte ha tomma "skinnpåsar" efter att fött barn och ammat.

Tycker varken det är fel att göra plastikkirurgi eller att inte göra det så att säga. Man ska "ju" bara göra det för sin egen skull, sitt eget välmående. Alla gör som de vill, bestämmer över sin egen kropp. Men självklart är hälsan det allra viktigaste i livet såklart! 🌸

Att ha hängiga bröst är absolut inget fel tycker jag, men för mig och min mamma var det viktigt med fast byst. Men för någon annan är det kanske helt okej med hängiga bröst och de är nöjda och tillfreds med det och mår bra. Då ska de såklart inte operera dom! Allt är vackert när man själv är nöjd och tillfreds med vad det nu än är på sin kropp & sitt ansikte. 💜

Utstrålar man välmående och att man är nöjd med sitt utseende så är man vacker! För vem har rätten att säga vad som är vackert! Alla tycker olika och alla är vackra på sitt sätt tillsammans med sin personlighet & utstrålning. Alla är verkligen unika! ❤️

Här är Akademiklinikens hemsida: www.ak.se


PUSS PÅ ER ALLA SÖTA UNIKA! 💖

Likes

Comments

känslor / tankar

Längtar tillbaka till sommarlovet såååå himla mycket, kan inte riktigt acceptera vardagen ännu! Dagdrömmer om när min dotter, min man & jag var på landet, det var verkligen en underbart himmelskt tillvaro. Levde verkligen här och nu och tog tillvara vartenda sekund tillsammans med varandra. Livet var underbart! Levde i en rosa bubbla.

Jag vill nog att livet ska vara som en rosa bubbla hela tiden, men så är det "ju" inte. Verkar som att jordelivet i perioder handlar om prövningar...vissa har mer svårigheter/mörker än andra...det är inte rättvist...

Varför lever vi...vad händer när vi dör...känner mig nästan yr när jag tänker för djupt och mycket...vad är meningen med allting...tror ändå att själen lever vidare...att vi kommer att träffa alla igen som vi älskar av hela vårat hjärta- som gjorde vårat jordeliv till ett paradis...

Jag tror på Gud- att det finns någon/något som skapade oss...

Så kallade spöken är nog döda människor som inte är redo att lämna jordelivet ännu för att gå vidare...eller/och så är det våra döda som stod oss nära som ibland kommer och "hälsar på"...vill se oss...vaka över oss...skydda oss...hjälpa oss...vad vet jag! Ingen vet väl helt säkert såklart! När man dör får man väl svar på allt...

Men jag är säker på att det gäller att verkligen försöka leva och att vara god i hjärtat och ta till vara alla sina nära & kära och njuta av livet...KÄRLEK är det viktigaste, alltså all sorts kärlek såsom kärleken till sina barn, föräldrar, vänner mm...det är väl det som är meningen med livet...relationer...

Jag tror att livet väl går ut på att må bra- välmående inombords...men självklart kan väl ingen levande människa må bra hela tiden såklart, men att försöka sträva efter den där känslan av välmående inombords är väl bra...

Att göra val och saker och handlingar som får en att må bra inuti...

Vara snäll mot andra och sig själv...ge MASSA kärlek...

Leva här och nu...ta till vara livet...stanna upp ibland så att man inte bara rusar iväg i livet...reflektera över saker och ting...

Jag själv klarar inte att leva såhär jämt och det tror jag ingen eller ytterst få kan, men att försöka i alla fall att leva här och nu så ofta man kan...

Ta till vara dina nära & kära här och nu och slösa med kärlek...

Semestern på landet tillsammans med min familj var verkligen ett liv "här och nu" och välmående inuti och massa kärlek!

Försöker återskapa den känslan ibland nu när vardagslivet tar över en hel del, även om det bara är för korta stunder...

Finns så mycket ondska i världen, så många onda människor- människor som inte känner någon empati eller kärlek...

Jag vill ha en värld där alla människor är goda i hjärtat, en värld där ingen människa gör något ondskefullt mot någon annan men det är nog en omöjlighet verkar det som...men tänk om det skulle vara så, då skulle det inte finnas krig eller mördare mm...

Men jag tror att alla människor föds både ond och god så att säga...men för de flesta så "segrar" den goda personligheten men för en del "segrar" den onda...kanske är det både arv och miljöpåverkan som avgör om man blir en ond eller god människa..men vissa är det väl bara så med att de föds utan empati- en psykopat...

Det är jobbigt att vara konflikträdd som jag är och att vilja ha en tillvaro som är rosa hela tiden där alla är snälla och glada...men jag tror att det nog är bra att det ändå inte är så rosa hela tiden där alla är så glada och snälla jämt för hur skulle man annars veta skillnaden mellan att må bra och inte må så bra...jag menar ibland efter att man mått superdåligt inuti så när man mår bra igen så känns det otroligt underbart...man uppskattar verkligen att må bra då! Att veta skillnaden på att må bra och att inte må bra!

Kanske jag säger dumma sårande saker till mina älskade i ilskans stund för att jag blir så ledsen inuti när livet inte är romantiserat rosa som jag vill ha det...jag menar t.ex. om jag verkligen sett fram emot en planerad utflykt med min familj där vi verkligen ska leva i nuet och njuta tillsammans för stunden och så blir min man eller dotter arga/besvikna på något/någon då blir jag så ledsen inuti att "våran lyckliga-rosa-leva-i-nuet-stund" är borta så då kan jag bli arg och säga sårande hemska saker. Sedan blir jag fort ångerfull såklart! 

Jag är dessutom så otroligt känslig, vill inte att någon ska vara arg eller besviken på mig! Jag vill att allt ska vara rosa, rosa, rosa! Jag vet "ju" att jag nog måste försöka ändra den sidan av mig lite grann / jobba med mig själv...

Vet "ju" att livet inte konstant kan vara rosa och underbart! Men jag har väldigt svårt att ta den gråa delen av livet. Att alla inte jämt kan vara glada. Jag får inte ta det så himla hårt jämt när någon jag älskar är arg på mig eller besviken! Suck vad jobbig jag är ibland!

Att vara en hopplös romantiker där man vill se världen i skimrande rosa- som en fantasivärld är inte alltid lätt!

Likes

Comments

utmaningar

http://nouw.com/Jagochminahjärtan

@Jagochminahjärtan ​

har utmanat mig att ge min åsikt angående vaccinationer, mitt svar är längst ner under Emmas utmaning här 😊🌷🦋

Torsdags tanke igång igen

Dagens ämne är :

vaccination !!
Glöm inte tagga mig så jag får lösa era svar på vad ni tycker om dagens ämne

vaccination har man både hört bra & dåliga saker visst de är väl bra på ett sätt men man kan bli "dödssjuk" fast man har vaccinerat sig både barn & vuxna. Så egentligen är de både bra & dåligt att vaccinera sig så ni som har små barn hur tänker ni bland alla sprutor som BVC/läkaren ger ut?

Mitt svar: Jag har alltid tagit alla vaccinationer som rekommenderats för min dotter och mig, det har aldrig hänt oss något som tur är! Men jag kan tyvärr inte ge nått svar på om jag tycker det alltid är det mest rätta eller ej...har "ju" hänt hemska saker med andra 😳 Att inte ta vaccinationer kan "ju" också vara farligt. Ja, ja det verkar som om det är lite som rysk roulette... 😳 Men vi kommer ändå att fortsätta ta vaccinationer som rekommenderas- jag tror nog ändå det är mer fördelar än nackdelar...😳 Kram, Susanne 🌸

Likes

Comments

utmaningar

Hej sötisar! 💕

Har hittat på 5 frågor som jag själv svarat på 😉🌸 Stor kram på er!


1) Om du träffar "Anden i glaset" vad skulle du önska dig då (3 önskningar)?

Svar: Första önskningen: att min dotter får ett långt, friskt & lyckligt liv! Andra önskningen: att jag får leva ett långt & friskt liv så att jag och min prinsessa får vara tillsammans länge här på jorden! Tredje önskningen: att min man också får leva ett långt & friskt liv!

2) Finns det något i din personlighet som du skulle vilja ändra på?

Svar: Ja flera saker...när jag är riktigt arg så har jag en tendens att skrika och säga sårande hemska saker till dem som står mig närmast och som jag älskar mest på hela jorden...jag blir sedan otroligt ångerfull & hatar mig själv just då och tycker synd om mina älskade som blivit utsatta för min impulsiva ilska...Så detta vill jag ändra i min personlighet, d.v.s. kunna behärska mig i "hettans stund"! När jag skriver detta så lovar jag mig själv nu att hädanefter göra precis allt för att ändra detta i min personlighet! En annan sak jag skulle vilja ändra i min personlighet är att jag skulle vilja ha "talets gåva"! Skulle även vilja känna mig mer självsäker inuti och inte känna mig så mindervärdig samt sluta vara så elak mot mig själv...

3) Finns det något i ditt utseende som du skulle vilja ändra på?

Svar: Ja nu när jag blivit äldre och ålderstecknen kommit så skulle jag vilja "reparera" mitt ansikte...lyft samt botox. Jag har alltid varit väldigt mån om min hud och kämpar febrilt med krämer & så men den bästa krämen i världen kan till sist inte stoppa åldrandet helt & fullt men fördröja det såklart! Bra kost, motion & sömn är "ju" också en otroligt viktig del i att bromsa åldrandet! Jag tycker absolut inte det är något fel i att åldras, men för min egen del och välmående så vill jag helst ta bort rynkor samt hud som "faller ner". Men som sagt jag tycker inte det är fult att åldras. Jag tycker t.o.m. att det är vackert på vissa eller rättare sagt det är vackert på alla som åldras med stolthet! Jag kommer ihåg en gång när jag var på en restaurang i Paris och fick se en kvinna som säkert var över 70 år med rynkor och grått hår och jag tyckte hon var så otroligt vacker, så stolt och kvinnlig! Hon har för evigt satt sig fast i mitt minne. Hon hade verkligen åldrats med stolthet, glädje och värdighet och utstrålade sådan kvinnlighet och skönhet. Men tyvärr kan jag inte acceptera rynkorna etc. på mig, inte än i alla fall "ler" Jag har åldersnoja, jag vet, men kanske jag kommer över det så småningom. Jag har förresten ända sedan jag var tonåring aldrig tyckt om mitt ansikte speciellt mycket, men jag har accepterat det ändå- men jag ska inte "sticka under stol med" att om jag kunde trolla så skulle jag vilja ändra utseendet på det (jag pratar inte om rynkor & slapp hud nu 😶) Men min kropp är jag nöjd med i alla fall, med träning och bra kost så kommer jag nog att vara nöjd med den hela livet "ler"

4) Har du varit med om något övernaturligt?

Svar: Nej jag tror inte det...men jag var med om något för ganska många år sedan, men det var säkert en dröm...mitt i natten så vaknar jag men kan inte öppna ögonen eller röra min kropp...jag hör hur någon tung person går barfota från ytterdörren till min säng och känner hur han (kändes som att det var en han) kliver över mig och lägger sig bredvid mig...jag är livrädd och kämpar för att kunna skrika, öppna ögonen, röra mig och till sist lyckas jag men ingen ligger bredvid mig. Jag hade inte bara hört "barfotemannen" förresten när jag låg "paralyserad" utan jag hörde även en ung kille (kändes som att det var en ung kille) sitta och spela gitarr samt att programmet "Big Brother" hördes från teven. Men när jag till sist kunde öppna ögonen som sagt och röra mig så fanns ingen i mitt hem och teven var avstängd. Det var säkert en dröm men jag kan ändå inte glömma denna händelse eftersom det kändes så himla verkligt- det kändes verkligen som att jag var vaken och inte drömde. Jag har varit med om att min hjärna känts helt vaken men inte min kropp en gång till förut...jag vaknar men kan inte röra mig eller öppna ögonen och jag känner hur jag "liksom" flyger upp och bakåt...jag trodde jag höll på att dö och min själ lämnade kroppen så jag kämpar för mitt liv för att "komma tillbaka" igen och lyckas...jag öppnar ögonen och kan röra kroppen. Men detta var säkert också en dröm precis som "barfotemannen", trots att det båda gångerna kändes som att min hjärna var totalt vaken men inte min kropp.

5) Tror du på Aliens?

Svar: Ja det gör jag! Jag tycker det skulle vara konstigt om det inte finns liv på någon annan planet. Jag menar varför skulle det bara finnas liv här på Jorden? Universum är ju oändlig! Men vem vet! När man dör så kanske man får svar på allt...


Utmanar följande att också svara på dessa frågor, om man vill såklart! 😊 Självklart inget tvång! 😉 Men om du gör denna utmaning så får du gärna tagga mig, för det vore självklart kul att få läsa vad du skrivit 😊 KRAM! 🌸;

@Allybergman ​

@angelins ​

@Anonkoki ​

@bestofemma ​

@djps ​

@dupljaja ​

@feliciastyrman ​

@FRUEKHAMRA ​

@Fågelunge ​

@Irmaolbrich ​

@johannaanderssons ​

@Johannahoffsten ​

@JonnaOlausson ​

@karlssonnatalie 

@niklasmatrix ​

@positiv5barnsmamma ​

@Ryssbergsfia ​

@simonsmammamadde ​

@ssandras ​

@stefansphotos ​

@Ulvelotta ​

@Ylva_Dandy_Lion ​

@Zezze ​

@Alexandrawiberg ​

@Asgoodasitgets 

@beckalindhe ​

@bolmgren ​

@carolinekuusinen 

@Denjessica 

@EmAndreasson 

@empin ​

@farsan ​

@Franbottentilltoppen 

@Jagochminahjärtan ​

@JenniforLoneryd ​

@Jenzel ​

@klantfia ​

@Louiselindahl ​

@MammaMaddesblogg ​

@mariastankar ​

@minstingen ​

@Missjennifer ​

@riizzie ​

@Sandrasjoberg ​

@Saramadelene ​

@Sizezero 

@Starkareändutror ​

@svenskapache ​

@ullizbulliz ​

@WelcomeToSuziesWorld ​

@1978JOJJO ​

@arikanicol ​

@Bettan89 ​

@etttrassligtliv 

@hjartebarnsmamman ​

@izzahbjurek 

@solanges ​

@yvettefriberg ​

@ÅsasStenar 

@HannaEveryday97 

@hegeghansen 

@mmadeleinee 

@nathaliesvardag 

@Emeliebiarner 

@mjsson  

@thisislove 

@greenable 

@mammatetheo 

Likes

Comments

mitt familjeliv/vardag m.m.

Hej alla söta!

Nu är jag tillbaka på min blogg efter ett långt härligt sommarlov! Jag har verkligen haft det himmelskt tillsammans med min familj och jag har varit en närvarande mamma till 110 %

Veckorna på landet var det bästa på hela sommaren, vi levde här och nu hela tiden och bara njöt av att vara tillsammans hela familjen dygnet om. Badade i havet, eldade i spisen på kvällarna, tittade på månen och stjärnorna på natten, lekte, lattjade, myste, sena härliga sommarkvällar, sköna sovmorgnar, massa picknickar, utflykter till Kolmården samt Astrid Lindgrens Värld, åkte ut med våran lilla båt, fiskade etc etc...

Rutiner fanns inte på landet utan vi åt när vi var hungriga och sov när vi var trötta :)

Det är verkligen riktiga landet där våran sommarstuga är, mycket skog och inte mycket människor. Vi lever som i en rosa bubbla när vi är där! Det är verkligen himmelskt! Livet känns verkligen underbart just då.

Min dotter började skolan idag efter 11 veckor sommarlov, känner mig lite ledsen idag för jag är "ju" så van att vara med henne hela tiden nu.

Många varma kramar på er så hörs vi snart igen, förhoppningsvis redan nu på fredag! :)

Likes

Comments

mitt familjeliv/vardag m.m., om mig

Hej alla mina fina underbara följare & läsare!  🌸🌸🌸🌸

Jag är så glad att ni vill läsa min blogg, känns så himla roligt och inspirerande att jag nu har ännu mer som är intresserade av att läsa om mig! Tack alla söta ni!

Och tack för att ni är så tålmodiga...jag skriver "ju" inte så jätte ofta & ännu mindre nu på sommarlovet. Jag kommer nog aldrig att bli en bloggerska som skriver varje dag men nu på sommaren kommer det nog bli ännu mindre tyvärr. Men jag hoppas innerligt att ni förblir tålmodiga för när skolorna börjar igen så kommer det bli mer inlägg. Finns så himla mycket i mitt huvud samt känslor som vill ut...både djupa inlägg & vardagsting etc...

Ni kommer även att få se lite foton på när jag var gravid (som jag lovat för ett antal veckor sedan) och från min tonårstid samt från åren i London etc etc...

Kommer att skriva mer om mitt liv i London, om mitt liv nu, om min neurologiska muskelsjukdom, om magdans m.m. m.m....

Anledningen till att det blir mycket mindre bloggande nu på sommaren är att min söta prinsessa har sommarlov i 11 veckor och jag är så himmelskt glad att jag får vara med henne hela tiden, hon behöver inte vara på fritids en enda dag! Det har hon aldrig varit & kommer aldrig att behöva heller! Vi har det så otroligt bra tillsammans. Min prinsessa & jag njuter av sommarlovet till fullo. Leva i nuet mera- inga rutiner- bara vara här & nu- ingen stress & press. Blir mycket bad, picknick, lek & mys tillsammans, "bara vara", utflykter, parkteatrar, lek med gårdskompisar, sovmorgnar, sena härliga sommarkvällar och våran familjesemester på landet där vi lever i "en rosa bubbla"...

Jag vill vara en totalt närvarande mamma och leva i nuet, ta till vara varenda sekund...

Min dotter & man kommer alltid i första hand såklart! Familjen betyder allt för mig!

Jag hoppas innerligt att ni förstår & är tålmodiga, men jag kommer att försöka blogga lite under sommaren ändå så fort jag får tillfälle! Kommer att svara på kommentarer & mejl i alla fall samt försöka läsa era bloggar när jag kan. Ni är underbara & jag gillar att läsa om er.

Tack än en gång för erat tålamod söta ni!

För mig är kärleken & hälsan det viktigaste i livet! Utan min söta underbara prinsessa & man är mitt liv inte värt att leva. Jag vill uppnå en hög ålder så att jag får vara en del av min dotters liv här på jorden så länge som möjligt samt att hon får ha sin mamma i livet länge! Min högsta önskan är att min dotter får ett lyckligt underbart långt friskt liv! Då kan jag dö med ro...

Fotot på rådjuret tog min dotter härom dagen när vi var och badade, det var på vägen hem som hon upptäckte den. Vi stod och tittade på den en ganska lång stund & den tittade tillbaka på oss :) 

När vi var nere vid stranden så gick en svan förbi våran filt, den ville nog också ha picknick "ler"

Vi hade en jättemysig eftermiddag & kväll. Badade och hade picknick, livet kändes underbart! Sommaren är härlig!

Ha en underbar sommar allihopa! Jag kommer som sagt att försöka skriva små inlägg under sommaren om jag kan. 

Soliga kramar!  ☀️

Likes

Comments