Header

Ok, jeg vet dette høres barnslig ut men jeg har starta en tips bruker på insta, tipsygirl.0 så det er bare og følge meg. Men da kommer det bare innlegg på kveldene. Jeg er hos pappa nå og vi er på vei for og handle litt😃 Så da håper jeg dere har en fin dag videre!

Klem Susanne!!

Likes

Comments

Dette ble fryktelig sent innlegg, det er fordi jeg har bada, hatt besøk og jeg har starta og pakke til London. Egentlig er det ikke før neste fredag jeg skal til london, og ja jeg kommer til og blogge da. Men det blir på kveldene. Nå wer jeg egentlig sykt trøtt, uansett jeg har bada i dag. Det var mye mer gøy en det jeg trodde! Ja forresten jeg skal begynne og blogge kun på ettermiddagen og på kveldene. Jeg har også bestil fra Wish appen, jeg tipper at det kommer på neste torsdag dagen før London. Så da blir det den første videoen på Videofyme. Ok, men da håper jeg dere har en fin dag videre!:)


Mine 5 fav sanger på Spotify

1. Into you - Ariana Grande

2. Side to side - Ariana Grande

3. Hurt so good - Astrid S

4. Final song - Mø

5. Greedy - Ariana Grande

Klem Susanne!

Likes

Comments

Ok nå sitter jeg her med pc og bare hva søren skal jeg skrive som det første innlegget? Men hvorfor trenger man det, jo for og få motiviasjon? Min motivasjon kommer fra jennie sofie. Hvor kommer din fra. Ække alltid du trenger motivasjon, (ja dette er meg som ekte person) men noe du skal når du skrive rførste innlegg på din egen blogg er VÆR DEG SELV!


Ja har forresten vært i gruvene, sykt kult. Fikk ikke tatt noen ordenkelige bilder inni gruva var for mørrkt.

Men uansett ha en fin dag videre! 

​Klem Susanne!

Likes

Comments

Twitter
susannelundnouw