I 6 år har vi kranglet som bestevenner og elsket som kjærester. Det er sykt og tenke på som tiden flyr 🙊
Vi har ikke alltid hadt det lett, men vi har stått i det og sammen har det gjort oss sterkere. Jeg ser frem til mange fler år sammen og gleder meg til fremtiden ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå har jeg hadt et innlegg ¨ting som gjør meg glad¨ så nå har jeg skrevet ¨10 ting du ikke visste om meg¨ Jeg liker å lese slike innlegg på andres blogger så håper dette er noe dere synes er gøy å lese også, enjoy!

  • Jeg er store deler av livet mitt oppvokst uten en far, men har i voksen alder fått bedre kontakt med faren min
  • Jeg har vitamin s mangel som vil si at jeg har større sjangse for å få blodpropp, så det er opp til meg og spise sunt og holde meg aktiv.
  • Jeg har vært igjennom en abort
  • Jeg kan bli veldig sjenert og stille i visse situasjoner, men jobber mye med meg selv for å ikke være det
  • Jeg hater rot. Jeg får virkelig ikke ro i sjelen før det er ryddig rundt meg
  • Jeg klarer meg ikke uten samboeren min. Han betyr alt for meg, så føler han er familien min selvom vi ikke er gift
  • Sålangt har jeg flyttet opptil 10 ganger i livet
  • Jeg føler meg ofte utrolig ensom, selvom jeg nesten aldri er det
  • I hverdagen sliter veldig ofte med hjertebank som ofte kommer og går. Det er utrolig ubehagelig og er noe som bekymrer meg litt, men legen vet ikke hva som er grunnen
  • Jeg ble sammen med kjæresten min 11.11.11 og føler at det er en spesiell dato som betyr at forholdet våres er meant to be


Likes

Comments

Hei!

Nå er det noen dager siden jeg har blogget. For å være helt ærlig så har jeg vært utrolig trøtt og sliten om dagen at jeg har bare slappet av når jeg først har muligheten til det.

I dag har jeg hadt fri fra kurs. Eller ikke akkurat fri for jeg var først på kurset kl 09.00 men fikk lov til å dra igjen etter 1 time for å levere jobbsøknader, så jeg kom hjem mye tidligere. Samboeren min hadde fri i dag fra jobb så det var utrolig koselig å bare være sammen med han. Vi har sett på serier og kost oss og det var utrolig etterlengtet 💗

I morgen kan jeg sove litt lenger ettersom jeg ikke drar på kurs når jeg skal på jobb, for i morgen jobber jeg fra kl 16.00 til 20.00


Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Hei dere!

I går så hadde jeg min første dag på jobb på Enklere liv, og jeg jobbet alene fra klokken 14.00 til 18.00 så jeg fikk i oppgave og telle kassa og stenge butikken. Jeg har gruet meg litt til dette helt siden jeg fikk vite det, men det gikk utrolig bra og jeg er stolt av meg selv at jeg fikk det til.

I dag så er det ikke noe som står på agendaen. Jeg vil jeg egentlig bare slappe av for det er lenge siden jeg har kunnet slappe av en hel dag uten at det innebærer kurs, jobb eller flytting.

Håper mine fine lesere har en fin søndag 😘

Likes

Comments

Hei!

I dag har jeg vært på jobbsøkerkurs igjen, og etter det så dro jeg rett til den gamle leiligheten for å møte samboeren min siden vi skulle vaske den ferdig. Vi ble faktisk helt ferdig så nå slipper vi tenke mer på det. Nå kan vi endelig bare fokusere på den nye leiligheten vi bor i nå ☺️
Samboeren min dro til en kamerat i kveld, så jeg har fått ryddet masse og funnet frem interiøret så nå synes jeg det begynner å bli utrolig koselig her 😍

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med pledd og drikker julebrus. Egentlig litt tidlig for jeg har en regel på det men jeg klarte ikke la være å kjøpe 🙊 nå skal jeg se ferdig The Voice og slappe av resten av kvelden for nå er jeg LEI rydding - og i tillegg er jeg fremdeles støl og har vondt i kroppen så jeg trenger å slappe av!

En liten del av stua. Kommer fler bilder etterhvert når ALT rotet er borte

Likes

Comments

Hei!

I dag har jeg ikke hadt  tid til å blogge for jeg har hadt så mye å gjøre i den nye leiligheten. Vi holder fremdeles på å pakker ut tingene våre. Det er så mye som skal pakkes ut så det blir faktisk en liten utfordring å få plass til alt siden vi ikke har bod hvor vi kan plassere det vi ikke vil ha fremme, så vi må faktisk bruke det ene soverommet til oppbevaring.. Mye er også kastet og vi har mye mer å kaste. Jeg har også vært i den gamle leiligheten i dag å vasket litt så håper å bli ferdig med alt i morgen! Jeg er så sliten og støl i hele kroppen, så denne flyttinga tar på 😩


I dag våknet jeg foresten opp til denne fantastiske utsikten etter første natten i den nye leiligheten 😍 jeg ble faktisk helt satt ut av dette! Såå fint! 

Likes

Comments

God kveld!

Nå i skrivende stund sitter jeg i sofaen og slapper av. Jeg og samboeren min kom akkurat hjem fra den nye leiligheten. Vi har møtt huseieren og fått nøklene 😍 I morgen flytter vi inn og det blir spennende og se hvordan det blir når vi har fått alt på plass.

Nå er jeg veldig trøtt og sliten etter pakkingen i dag så nå skal jeg snart sove den siste natten i denne leiligheten.


Likes

Comments

❤ Venner, familie og samboer. Hadde vært trist uten så må ha med alle 3.
❤ Fine og hyggelige komplimenter. Det er alltid hyggelig å høre og gjør dagen min bedre.
❤ Fine og hyggelige kommentarer på bloggen. Det gjør at jeg har lyst til å fortsette med blogging.
❤ Nyvaska og ryddet leilighet. Ingenting er bedre enn å ha en ryddig hjem.
❤ Når samboer rydder opp etter seg uten at jeg har bedt han om å gjøre det. Haha, dette kan han forresten bli flinkere på.
❤ At jeg har en jobb som julehjelp. Det gjør meg faktisk glad og åpner opp enda fler muligheter for meg.
❤ Å få penger inn på på kontoen. Trenger jeg å si mer?
❤ Når jeg får folk til å smile eller bli glad. Det er en god følelse.
❤ Shopping.
❤ Når jeg finner en bra serie.
❤ Kosekvelder med samboeren.​ Alltid koselig å spise god mat, tenne lys og se film sammen.
❤ Når samboeren min sier "jeg elsker deg" altså.. det gjør meg rett og slett glad!


Likes

Comments

Hei dere!

Denne uken har vært tung ettersom den startet med opplæring på jobb både mandag og tirsdag og jobbsøkerkurs resten av uken. Jeg har både vært så sliten hele uken så jeg er utrolig glad for at det endelig er helg og jeg kan sove litt lenger i morgen.
Dagen på kurset i dag har vært bra. Vi startet dagen og snakke om selvtillit og selvfølelse og det er egentlig ett veldig viktig tema og noe jeg for min del jobber mye med meg selv for å få bedre av. Vi fikk også noen spørsmål i plenum som vi skulle svare på og det første spørsmålet var om hva vi er flinke til. Jeg får jo ofte høre at jeg er flink til mye forskjellig, men selv synes jeg dette var vanskelig å svare på ettersom jeg ikke er noe god på å skryte av meg selv. Det andre spørsmålet var om hva som gjør oss glad i hverdagen og på det svarte jeg kjæresten min. Han betyr mye for meg og jeg er veldig heldig som har han ❤️ Jeg blir selvfølgelig også glad av at familien min og de menneskene jeg bryr meg om er friske og har det bra også blir generelt glad av å gjøre andre mennesker glad. Det er så mye å være glad og takknemlig over som egentlig bare er småting, men alikevell betyr så mye når man får tenkt over det.

Før vi fikk dra hjem fikk vi i oppgave å skrive noe hyggelig til hverandre på lapper og legge i hverandres konvolutt. Jeg fikk utrolig mange hyggelige lapper hvor det sto mye fint på så det gjorde meg glad. Jeg satt ihvertfall pris på det og håper de andre også gjorde det med det jeg skrev til dem også, selvom jeg ikke har kjent de så utrolig lenge.


Likes

Comments

I dag hadde jeg virkelig ikke noe lyst til å stå opp. Jeg var så trøtt at jeg orket ikke engang å sminke meg. Bare satt håret opp i en dott og gikk ut døra.
Jeg var bare på jobbsøkerkurs i 2 timer i dag fordi jeg skulle til tannlegen og den er i Halden, så jeg tok bussen tilbake igjen til Sarpsborg og siden samboeren min hadde fri fra jobb i dag kunne han kjøre meg til tannlegen.

Nå er det ikke så lenge til jeg skal sove for det trenger jeg virkelig ettersom jeg har vært så trøtt i hele dag 😴

Likes

Comments