Hei!

Jeg vet ikke med dere, men når motivasjonen min er som lavest virker alt helt umulig. Og da mener jeg virkelig helt umulig. Alt går på en måte imot meg, føles det ut som. Det er på en måte ingenting som går min vei, og alt føles egentlig ganske ille..

Som jeg skrev igår så har jeg jo endelig fått meg fast jobb, så egentlig burde jo ihvertfall min motivasjon vært helt på topp! Men det er den altså ikke.. For å være helt ærlig så ligger ganske nære bunnen.. og ikke vet jeg hvorfor. (Det er kanskje det som er mest frustrerende!) Men det gjelder generell motivasjon.

Nå er planen å ta meg en laang varm dusj, utføre litt egenpleie og legge meg på sofaen og bare slappe av.. kanskje synes litt ekstra synd på meg selv, hehe. Neida. Joda..

Har du noen tips til å få opp motivasjonen litt? :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Vet dere hva.. den siste tiden har det skjedd veldig mye, noe jeg nevnte i det forrige innlegget. Og en av tingene er at jeg nå endelig har fått meg fast jobb! Det er noe jeg virkelig har ventet på, og gledet meg til etter fødselspermisjonen. Men det er, som sikkert mange av dere vet, veldig vanskelig for tiden. Det er såå mange som er arbeidsledige - noe som også vil si at det er så mange søkere på absolutt alle jobber, også de som har vært aktuelle for meg. Men endelig falt brikken på meg, og det er såå deilig! 

Klapp på skulderen til meg.

Likes

Comments

Hei dere!

Nå er vinnerne kåret av konkurransen jeg hadde! Jeg skulle egentlig kåre vinnerne på fredag, men det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har virkelig ikke hatt tid! Men her kommer altså vinnerne. Alle sammen er helt tilfeldig trukket ut ved hjelp av random.org - slik vil det bli mest rettferdig for alle!

Alle tre vinnerne vil bli kontaktet av imobilrep.no

1. Sportsarmbånd Bente
2. Sportsarmbånd Hege
3. Powerbank Jørn

GRATULERER SÅ MYE TIL DERE ALLE SAMMEN!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Vil minne dere alle sammen på konkurransen jeg har her på bloggen. Jeg trekker en vinner førstkommende fredag, så det er fortsatt god tid til å melde seg på!

Innlegget om konkurransen finner du HER!

Alt du trenger å gjøre for å være med på konkurransen er å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, så er du med!

Likes

Comments

God morgen, og god fredag fine dere!

Idag er virkelig en god morgen, god dag og alt det der. Dette er en sånn skikkelig typisk glad fredag. Ikke fordi det er fredag, og helgen er rett rundt hjørnet. (selv om det hjelper litt på også) Men fordi jeg våknet opp idag med det gode humøret, og smilet var allerede plassert midt i fjeset idet jeg tråkket ut av sengen. Aner ikke hvorfor, men at jeg skal nyte det, er helt sikkert!
Det er såå deilig med slike dager som dette! Bare synd ikke absolutt alle dager starter like bra som denne!

Oscar våknet idag og var superblid. Det et han jo generelt også, men idag ville han altså ikke gi slipp på mammaen sin på morgenen. Han klebret seg fast rundt halsen min, og ble bare liggende der. 

Det finnes virkelig ikke noe bedre! ❤️

Håper dere alle får en like fin dag som morgenen min!

Likes

Comments

Hei hei!

Vet dere, jeg har såå mange steder og land rundt om i verden som jeg bare drømmer om å få besøke! Hadde valget vært mitt, så tror jeg virkelig jeg kunne vært ute å reist hver måned - hele året!

Jeg har samlet sammen noen de landene/stedene som står høyest på ønskelisten for reiser. Og som dere helt sikkert ser, og som jeg har sagt før, så er jeg veldig glad i varme, eksotiske steder. Aller helst med turkistblått hav, store flotte palmer og hvite sandstrender!

Thailand

Jeg har vært i Thailand før, mange ganger også egentlig. Men det er så flott, frodig og fantastisk fint der, at jeg ønsker så gjerne å reise tilbake dit!

Madagaskar

Igjen, så går det igjen dette med de flotte strendene og palmene og sånn, men jeg kan virkelig ikke få nok av det. Det er som jeg pleier å si, at jeg er født og oppvokst i helt feil land - og ikke minst feil sted av jordkloden!

Hawai

New York

Her er jo et sted som skiller seg ganske mye ut fra steder jeg vanligvis pleier å reise til. Men det er noe med New York, jeg vet ikke helt hva det er. Men jeg har alltid, helt siden jeg var liten, hatt lyst til å reise hit. Så forhåpentligvis så får jeg oppfylt dette ønsket etterhvert.

Florida

Miami

Ellers så er det allerede torsdag idag og uken har som vanlig bare flydd av gårde! Det vil si at det snart er heeelg igjen. Det kan vel ikke bare være jeg som elsker helg? 🙈

 Ha en fin torsdag alle sammen.

Har du vært besøkt noen av disse stedene? Isåfall, hva kan du anbefale?

Likes

Comments

God morgen dere!

Det er den tiden av året som forkjølelsen virkelig har meldt sin ankomst. Ihvertfall her i hus - igjen! Det er ikke lenge siden jeg lå langflat her hjemme på sofaen, og før jeg har rukket å bli ordentlig frisk igjen så kommer feberen snikende på igjen. Jeg liker å tenke at det kommer av ukjente bakterier fra barnehagen til Oscar, siden det er helt nytt for både han og meg - for immunforsvaret mitt har nemlig aldri vært slik som dette før! Men er på bedringens vei idag, så jeg regner med å være på beina igjen i morgen! 

​Ha en fin dag! :-)

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har jeg noe utrolig morsomt på gang her - til dere! Nemlig en konkurranse :-D Det er alltid morsomt!

Det er garantert mange av dere som spiller Pokémon Go, og som irriterer seg over at telefonen går så fort tom for strøm, så får du ikke spilt mer.. Iallefall gjør jeg det! Eller så er det mange som kanskje har en telefon som fort går tom for strøm, og synes det er greit å ha med seg en portabel lader?
Hva hadde vel ikke vært bedre enn å få vunnet en powerbank fra imobilrep.no?

Jeg har nemlig i samarbeid med ​imobilrep.no, en konkurranse der du kan vinne denne powerbanken, samt 2 stk av disse sportsarmbåndene!

Besøk også facebooksiden her.

Alt du trenger å gjøre for å være med på konkurransen er å skrive e-post-adressen din i kommentarfeltet, så er du med!

Likes

Comments

Genserkjole fra Ginatricot // Sko fra dinsko // Solbriller fra Marc by Marck Jacobs

Er det noe jeg virkelig elsker denne høsten så må det være disse genserkjolene. Jeg har falt pladask for disse. Garantert en stor favoritt denne høsten. Synes de er så kledelige, og de passer mer eller mindre til alt.

Ellers så startet denne uken med en skikkelig pangstart! Jeg startet morgenen idag med å sove litt for lenge, så hele morgenen ble egentlig et eneste stort stressopplegg - men som jeg heldigvis klarte å få i sjakk før morgenen ble skikkelig uhyggelig.
Denne uken blir også en utrolig busy uke, for jeg har nemlig bestemt meg for å oppdatere CV'en min og skreddersy flere jobbsøknader - og dette tar tid! Så jeg skal nok ikke få mye tid til å kjede meg i tiden fremover, hehe! 

​Håper dere alle har hatt en fin dag, og en fin start på uken! :-)

Likes

Comments

Hei hei!

Det er rart hvordan jeg gleder meg så masse til helgen skal komme, og når helgen først er der så går den like fort over igjen! Sånn har det iallefall vært for meg denne helgen. Det var endelig fredag, og jeg skulle nyyte denne helgen.. men nå er det plutselig søndag kveld igjen! Heheh..
Jeg hadde en del planer, blant annet litt ekstra tid med bare mamma og Oscar, og være mye ute. Men dessverre har høsten meldt sin ankomst for fullt, så vi fikk ikke så mye utetid, da lørdagen ikke var så mye å være ute for. Men kost oss har vi uansett gjort da!

Fredagen endte opp med en båttur i Vansjø med gode venner og litt godt i glasset. Noe som var veldig koselig. Og siden vi var så heldige med været, så kunne det jo ikke blitt bedre heller. Det er virkelig såå deilig å kjøre båt. Det er så befriende, og jeg blir i så godt humør. Vet ikke helt hvorfor, men det er noe med båt som gjør meg utrolig rolig.

Se her da.. Det går vel ikke an å si at dette ikke ser idyllisk ut? For det er det virkelig. Håper at høsten viser seg fra sin beste side en liten stund til, slik at jeg kan dra på flere slike turer, hoho!

Idag hadde jeg bestemt meg for å ta med Oscar på badeland, og få utnyttet en relativt kjedelig søndag. Oscar elsker å bade, så hva er vel bedre enn å utnytte en hel dag i vannet på badeland? Jeg merker nemlig veldig godt på Oscar når han ikke har vært i barnehagen på ett par dager, så det å få ut litt energi på en måte han virkelig elsker er topp. Men en stor påkjenning for en liten kropp det er det helt klart. Så fort vi var på plass i bussen så ramlet øynene igjen, hehe.

Nå er han i seng og sover allerede, og jeg planlegger en ny uke. Håper dere har hatt en fin helg alle sammen!

Hva har du gjort i helgen? :-)

Likes

Comments