♥ Jeg elsker å dra på shopping, men når jeg først har råd til å unne meg litt ekstra så finner jeg brått aldri noe. Og da mener jeg aldri, haha, er ikke det typisk?

♥ Jeg kan fort bli litt "husredd" når jeg er hjemme alene. Selv om jeg trives i mitt eget selskap, så er det allikevel noe med det å være alene hjemme..

♥ Jeg spiser nugatti med smørkniv. Det høres sikkert kjempe sært ut, men jeg har alltid gjort det.. og det smaker ikke det samme med feks skje, det må være smørkniv, haha!

♥ Jeg elsker å fly! Det finnes virkelig ikke noe mer avslappende enn å kjøre fly. Uansett om det er langt eller kort, jeg får en slags indre ro av det.

♥ Jeg sjekker facebook sikkert 500 ganger i løpet av en dag. Selv om det ikke er noe spennende som skjer, så er jeg allikevel innom for å sjekke.

♥ Jeg hater å sitte feil vei både på buss og tog. Jeg blir helt surrete i hodet av det, det er det verste jeg vet.

♥ Jeg elsker å reise! Jeg er ikke så stor fan av storbyferier, men varme og eksotiske plasser er fantastisk! Jeg er sikker på at jeg kunne reist hele året om jeg hadde kunnet det!

♥ Jeg hater å komme for sent til ting jeg skal, men jeg gjør det alltid uansett. Jeg kommer alltid akkurat på minuttet, eller så er jeg litt forsinket..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 98 Lesere

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt noen faste blogger som jeg leser daglig. Her finner jeg mye interessant, og ikke minst som jeg finner inspirasjon hos. Spennende å følge hverdagen og andre ting som opptar dagene deres.

Derimot kan det jo aldri skade å finne enda flere blogger å finne inspirasjon hos, eller hva? Derfor ønsker jeg å få tips til flere blogger å lese! Kanskje du har en blogg selv, eller vet om noen blogger det er verdt å ta en titt på? :-) Legg gjerne igjen bloggen i kommentarfeltet - og plutselig har du en ny fast leser!

Har du noen tips til blogger jeg kan lese? :-)

Likes

Comments

Hei dere!

Håper dere har fått en fin start på uken :-)

Nå har det allerede gått noen dager siden sist ser jeg! Men dagene mine flyr unna på et blunk for tiden. Det er nesten litt skremmende. Det er så mye som skjer, og som opptar dagene,så plutselig er kvelden her - hver eneste dag. Jeg merker veldig stor forskjell fra da jeg gikk hjemme hver dag og kun leverte og hentet i barnehagen, til nå hvor jeg går på skolen i tillegg. Plutselig kreves det mer, på skolefronten med lekser og alt mulig. I tillegg til mye annet som opptar hverdagen vår.

Jeg skulle gjerne ønske at døgnet hadde flere timer jeg kunne benyttet meg av noen ganger. Men dessverre, jeg har lært at jeg må prioritere mye mer nå enn jeg måtte før, og ikke minst annerledes enn jeg er vandt til. Dagene og ukene må planlegges litt mer rett og slett.

I morgen har jeg fri fra skolen, noe jeg har hver uke på onsdager enn så lenge. Jeg klager ikke på å en fridag midt i uken, for å si det sånn! Da får jeg gjort litt andre ting som trengs å gjøres, jeg får hentet inn litt ekstra energi og slipper å stresse så mye.

Nå er Oscar akkurat lagt for kvelden, og jeg har ingen andre planer for kvelden enn å slappe helt av og se på serie!

Likes

Comments

Tenkte å komme med en aldri så liten serie anbefaling på en ellers kjedelig søndag.

Jeg er et sånt menneske som kan se på mange serier samtidig - den ene dagen kan jeg se noen episoder av en serie, mens den neste dagen kan jeg se noen episoder av en annen serie. Jeg vet ikke, jeg har bare alltid vært sånn. Men her tidligere i våres så fant jeg en serie sammen med bestisen min, som fanget oppmerksomheten min skikkelig; The Following. Vet dere hva, jeg har aldri vært så borte i TV'en noen gang tror jeg, som når jeg har sett på det. Jeg går virkelig ikke lei.

Om du er av typen som liker typiske CSI, Castle og andre politi og FBI filmer og serier så liker du garantert denne også. Eneste forskjellen, som egentlig utgjør en stor forskjell, er at det ikke er noe nytt som skjer i hver episode. Det handler om de samme personene i hver episode, en forbryter du følger gjennom hele serien. Du lærer deg å kjenne alle sammen på en mer personlig måte - kanskje både på en positiv og negativ (?) måte. Jeg har i alle fall felt både noen tårer, bannet ut noen flotte gloser, smilt og ledd av denne serien. Anbefales virkelig!

Likes

Comments

Igår så måtte jeg ta med meg Oscar til frisøren igjen. Håret hans vokser så utrolig fort har jeg funnet ut, for det er jo ikke mer enn litt over 2 mnd siden jeg var hos frisøren og klipte han sist. Men sommeren, og det at vi har vært mye i varmen kan jo ha noe med å gjøre at det har vokst så fort. Uansett, det var på tide å klippes igjen, og få tilbake guttesveisen!

Men jeg må bare få skryte av den flinke gutten min, altså! Jeg hadde sett for meg at han kom til å klatre ned fra stolen og være både høyt og lavt på samme tid. Jeg var til og med klar med barne-tv på tlf for å få oppmerksomheten hans, haha! Men faktisk så var det stikk motsatt. Han satt så fint og rolig, og tittet på seg selv i speilet. Tror han synes selv at han var veldig fin ♥

Oscar var til og med så heldig at han fikk en ekstra liten touch på hårsveisen når frisøren var ferdig å klippe. En grønn lugg var noe som falt veldig i smak her i hus! Han satt og tittet på seg selv i speilet og snudde seg fra side til side for å se på håret sitt. Han var ordentlig nydelig der han satt! ♥ Nå er han i alle fall den tøffeste gutten i gata!

Likes

Comments

Det er veldig lenge siden jeg har kunnet si at jeg ikke savner noe i livet mitt, eller at livet egentlig helt perfekt akkurat som det er. Jeg har lært så ufattelig mye de siste mnd at jeg har lært meg hvor fantastisk livet egentlig er. Endelig har jeg lært meg å kose meg i mitt eget selskap! Det er noe jeg aldri noen gang har vært noe flink til, enda jeg har prøvd.. Men nå, jeg nyyter det! Jeg koser meg veldig, og det er en utrolig god følelse.

Jeg har den flotteste familien som alltid stiller opp hvis det trengs, og som jeg vet alltid er der. Jeg har de beste vennene, som jeg vet jeg kan snakke med om alt, uansett hva det måtte være, og uansett tid på døgnet. Jeg har den mest fantastiske sønnen jeg kan tenke meg, som bringer så mye glede og lykke i livet mitt! ♥
Jeg har endelig begynt å gjøre ting i livet for min egen del, ting som gjør meg lykkelig. Ting som gjør meg glad. Ting som får meg til å smile og le. Etter å ha "mistet" meg selv i flere år, er det så deilig å endelig være tilbake! Endelig føle at den jenta jeg egentlig er, har funnet seg selv igjen. Det er en god følelse det! ♥
​Jeg har endelig begynt på skolen igjen, og jeg har en veldig ålreit klasse. Jeg har virkelig lært meg det å sette pris på mye mer enn jeg gjorde før, og da blir hverdagen automatisk mye mer positiv. 

Men! Selv om jeg sier at jeg ikke savner noe i livet mitt, og at ting egentlig er ganske perfekt akkurat som det er nå så er det så klart noe småspikk jeg kunne gjort noe med. Som for eksempel en lun og koselig armkrok jeg kunne slappet av i og sett på fine serier og filmer, hehe! Men hvem er det ikke som ønsker seg det da? :D

Håper dere alle får en fin fredag, og en fin start på helgen! :-)

Likes

Comments

Da var torsdagen her, og bare en dag igjen til helg. Ukene mine bare flyr av gårde for tiden. Enda fortere flyr dagene unna nå etter jeg begynte på skolen igjen. Jeg har ikke startet ordentlig igang enda med lekser og slikt, men det kommer. Og noen ganger lurer jeg på hvordan jeg skal få tid til å rekke alt, for døgnet har jo faktisk bare 24 timer..
Jeg har akkurat rukket å kommet meg hjem fra skolen nå, så jeg tenkte å slappe litt av sammen med Oscar nå før det plutselig er kvelden igjen. Men nå har jeg helg, siden hver fredag for meg er fridag - noe som er veldig deilig!

Denne helgen har jeg ingen spesielle planer, jeg tenkte å bruke mye tid ute så lenge være tillater det. Foreløpig er det meldt ganske så fint, så kanskje vi får tatt på oss støvlene og gått litt i skog og mark! Jeg er i alle fall veldig klar for å ta imot helgen nå. Alle denne ukens plikter er gjort, så jeg føler jeg kan slappe helt av nå når helgen kommer. Det er veldig deilig!

Ha en fin dag videre! ♥

Likes

Comments

Tenk på det, for litt over 2 år siden var jeg høygravid og ventet på den lille gutten min sin ankomst til verden. Jeg var så spent. Hvordan ville du se ut? Hvem var egentlig den lille gutten jeg hadde gått og bært på i magen min i 9 mnd? Jeg husker enda følelsen jeg hadde dagene før du ble født. Det kriblet i kroppen min, for det ukjente jeg nå hadde i vente. Jeg skulle faktisk lære meg hvordan jeg skulle være en mamma. Og ikke minst skulle jeg lære meg å kjenne deg, vi hadde masse å lære oss, du og jeg. Men det var en glede rundt alt sammen.

Da du ble født ble jeg den stolteste mammaen du kan tenke deg! Du var helt perfekt, så liten og uskyldig. Det peneste og mest fantastiske jeg hadde sett i hele mitt liv. Jeg oste rett og slett av stolthet! ♥Jeg kommer aldri til å glemme da jeg fikk deg for første gang på brystet mitt. Endelig fikk jeg se på deg, de flotte blå øynene og den perfekte lille kroppen ♥

Du har vært så snill gjennom dine 2 år til nå. Jeg føler meg så utrolig heldig, for du har vært eksemplarisk. Ikke har jeg hatt mange våkne netter og heller ikke har du stått opp grytidlig på morgenen. Du har alltid vært så god, på alle mulige måter. Du gråt lite som baby, og var egentlig en veldig fornøyd liten gutt.

Nå som du har blitt 2 år gammel, finner du på mange rampestreker. Men allikevel så hadde jeg forventet mer. Du elsker å hjelpe til med både rydding og vasking. Og elsker å leke med alle bilene dine. Det er mest det det går i; biler, lastebiler, traktorer og motorsykler.

Jeg elsker å være mammaen din. Du lyser opp hver eneste dag, selv de mest triste og grå dager forsvinner i ditt nærvær. Du er en fantastisk flott gutt, Oscar! Du får alle rundt deg til å smile og le med deg, og noen ganger av deg ♥ Du sprer så mye glede og latter til alle som er sammen med deg. Jeg er så glad for at jeg er mammaen din, og at jeg får oppleve alt dette sammen med deg. Mamma elsker deg himmelhøyt! ♥

Likes

Comments

Som jeg sikkert har nevnt i alle innleggene mine så langt, så er ikke jeg den største fanen av høsten og vinteren. Men hva er vel bedre med høsten enn å starte med litt blanke ark? Sommeren var fin, men den varer ikke evig, ihvertfall ikke her i Norge. Men allikevel, fortsett som du har gjort i sommer, det har i alle fall jeg bestemt meg for å gjøre! Jeg skal aldri la det grå og triste været få bestemme hvordan jeg skal ha det eller føle meg, og det burde ikke du heller.

Benytt sjansen til en ny og flott start. Enten om det er snakk om skole eller jobb, eller kanskje til og med en ny vennekrets. Noe nytt i livet skader aldri. Utnytt tiden til å godta at noe nytt kan skje, noe annerledes. Benytt tiden til å ta vare på deg selv, et hjemmespada en dag kan vel heller ikke skade? Altså mulighetene er mange, og det er kun du selv som kan gjøre noe med det.

Møt venner. Nye eller gamle. Det er fort gjort å gjemme seg litt bort i denne årstiden, isolere seg litt mer rett og slett. Jeg er i alle fall veldig flink på å sitte på sofaen litt for mye og se på filmer og serier for meg selv. Men prøv å kom deg litt ut, dra på café og drikk en kaffe, eller ta med deg en venninne og gå en tur. En lørdag med shopping er også koselig å gjøre. Mulighetene er mange, det er mye man kan gjøre!

Ikke glem å kose deg. Man må også ha litt tid til egentid. Det er alfa og omega ved å ha det bra med seg selv! Lag deg noe god mat, kjøp favoritt godteriet ditt og kos deg litt ekstra. Kombiner dette med et varmt og godt fotbad eller en deilig ansiktsmaske.

Tenk positivt. Selv om du har hatt en skikkelig drittdag så trenger ikke resten av ettermiddagen og kvelden å bli sånn. Prøv å tenke positivt gjennom en hvilken som helst dag. Det er det du kommer lengst med. Prøv å styre unna alle negative tanker, de trekker deg bare lenger ned. En dårlig og negativ tanke blir fort til flere, og da er det fort at det hoper seg opp. Nyt hver eneste dag, tenk over alt du er takknemlig for, alt det fine du har i livet ditt. Dette er viktige ting som kan ha mye å si for hvordan du selv har det.

Smil til deg selv! Hver morgen du våkner opp så se deg selv i speilet og smil. Se hvor flott du er. Si 3-5 fine og positive ting til deg selv i speiler hver eneste morgen. Hvis du gjør det vil du merke selv at du holder deg positiv, og er blid og fornøyd.

  • 293 Lesere

Likes

Comments

Nå er vi allerede godt igang med september, og dagene flyr egentlig fra meg for tiden. Tiden går fort med både skole, levering og henting i barnehagen og leggetid. Og i mellomtiden her må vi så klart få skviset inn litt kosetid også. Oscar er så kosete om dagen, så jeg nyter all den tid han ønsker å sitte på fanget og kose ♥

♥ Komme ordentlig igang med studiene. Det er jo ingen hemmelighet at norsk faget på skolen er veldig tungt og tørt stoff, og ikke minst et veldig stort pensum. Så det er definitivt noe jeg skal bruke mye av tiden min på i september, å komme a'jour med! Dette er som sagt noe jeg ser veldig frem til, så jeg ser ingen grunn til at dette ikke skal gå bra.

♥ Bruke litt mer tid på nære og kjære. Når ting blir hektisk så har jeg en tendens til å sette meg selv til side. Det er jo viktig å ta vare på seg selv i en ellers hektisk hverdag, og det innebærer jo å møte gode venner. Noe som er veldig viktig for meg, i alle fall!

♥ Bli flinkere til å være ute! Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær - er dere ikke enige? Jeg har egentlig alltid vært veldig flink til å være ute uansett hvordan værforholdene har vært, men i det siste har jeg blitt veldig slapp på dette området. Oscar elsker jo å være ute, så jeg har jo en gylden mulighet til å være ute bare der.

♥ Kose meg mer om kveldene og nyte gode kvelder inne under teppet med tente lys og deilig te foran peisen! Åh, det finnes virkelig ikke bedre høstkvelder enn det. Prikken over i'en hadde jo vært en fin, koselig armkrok i tillegg - men man kan jo ikke få i pose og sekk, eller hva

♥ Begynne å trene, prøve å få inn noen treningsøkter på ukeplanen. Jeg har ikke trent på så lenge jeg kan huske, og jeg må virkelig innrømme at jeg savner det. Men hver gang jeg bestemmer meg for å starte så klarer jeg ikke å holde motivasjonen oppe i lenger enn ett par uker av gangen. Kroppen har jo godt av litt trening, så det er bare å komme igang!

♥ Finne frem kameraet og knipse noen flotte bilder nå når høsten smyger seg innpå med stormskritt. Jeg er ikke den personen som er mest begeistret for høsten og vinteren, men for en inspirasjon den bringer med seg! "Bare å ta seg selv i nakkeskinnet og knipse i vei.

♥ Ikke la denne årstiden vi er på vei inn i nå, ødelegge for humør, motivasjon og glede. Humøret og motivasjonen er på topp for tiden, og jeg har det så bra. Så denne grå og triste årstiden vi har i vente skal absolutt ikke få sette en stopper på det.

Likes

Comments

Nå har det gått 6 år siden jeg sluttet på videregående skole, og jeg har egentlig ikke lengtet så mye tilbake igjen - før nå! Jeg har startet på voksenopplæring, og jeg er kjempe motivert. For første gang på alle disse årene så er jeg endelig klar for å dra tilbake til skolebenken. Og virkelig ønsker de selv. 
Jeg har nylig startet, så har ikke fått kommet ordentlig igang med lekser og sånne ting, så jeg er veldig spent på hvordan det blir. Kabalen skal nok gå opp uansett, bare få inn nye rutiner så blir det bra.

Jeg har egentlig aldri helt visst hva jeg ønsker å utdanne meg til, og derfor ikke helt funnet riktig motivasjon til å starte. Jeg har i mange år vært aktiv jobbsøker, med et håp om å få meg en jobb. Det viste seg å være ikke være så lett, da det nesten ikke finnes jobber der ute som man ikke trenger å ha den ene eller annen form for utdannelse eller erfaring. Og man mister veldig mye motivasjon bare av det i seg selv!

Jeg gleder meg veldig til å komme igang! Gleder meg til å få fullført, også er det så deilig når har jeg sånn motivasjon som jeg har nå. Neste år kan jeg søke meg inn på høyskole og starte skikkelig på utdannelsen jeg ønsker. Gud, så deilig det skal bli. Det er en lang vei å gå, men med den rette innstillingen så går alt har jeg lært. Så dette blir veldig bra.

Nå skal jeg nyte resten av søndagen og bare kose meg med Oscar - skikkelig deilig innedag! Ha en fin søndag videre :-) 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det er noe med denne bloggingen som gjør at jeg ikke klarer å la det ligge over lengre tid. Nå har jeg hatt et opphold på faktisk nærmere ett år. Jeg har alltid synes at det å blogge er veldig gøy, jeg har mye på hjertet, og liker å skrive - og da passer jo blogging utmerket godt. Jeg har alltid hatt en tendens til å starte, holde motivasjonen oppe, og når det begynner å bli litt hektisk så dabber ting litt av, også uteblir enkelte ting - veldig ofte bloggingen. Dessverre.

Nå er hverdagen tilbake for fullt, dagene går i ett, men allikevel ser jeg at jeg har faktisk tid til å gjøre noe jeg liker selv også. Så nå tenkte jeg å starte igjen, med blanke ark og kose meg med det. Jeg har så mange opplevelser i livet som jeg har hatt så lyst til å skrive om, men når tiden ikke strekker til så er det ikke alltid like lett.

Jeg tror at mye ligger på det "presset" av å måtte publisere mange innlegg hver eneste dag. De aller fleste har ikke tid til å sitte mange timer foran pc'en å skrive mange blogginnlegg, i alle fall har ikke jeg det. Men jeg tenkte at jeg skal prøve å ta meg selv i nakken denne gangen, og bruke den fritiden jeg har til å skrive litt.

Håper noen av dere der ute ønsker å følge meg og livet mitt videre. Dette blir nok spennende! Ha en fin lørdag, dere!

Likes

Comments