Skrevet i : HVERDAGEN

Hallo dere!

Nå begynner det sakte, men sikkert å nærme seg juleferie for oss som går på skolen. Jeg merker at det kjennes på kroppen. Masse som skal leveres inn, prøver og andre ting. Det er sånne ting som stresser meg utrolig mye, sånn på tampen ting. Det er jo egentlig ikke på tampen, for det er jo for at lærerne skal kunne sette karakterer til jul. Men det er stressende. Jeg har nå 13 dager igjen på skolen før jeg har juleferie, og de telles ned for å si det sånn - haha! Jeg skal ikke legge skjul på at det er ganske vanskelig, og det setter meg utrolig på prøve. Men jeg prøver å la tanken på det som etter dette året styre det meste. At dette på en måte bare en en slags inngangs nøkkel til videre utdanning, for det er jo akkurat det det er - en nøkkel til å kunne studere videre på høyskole. Åh, det skal bli så godt å starte på den virkelige utdanningen. Men, selv om veien dit er lang, så er jeg sikker på at det er verdt det!

Håper dere alle får en fin dag! :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere.
Jeg har fått et spørsmål knyttet til reise, i forhold til at jeg tidligere har skrevet at jeg ikke synes jeg passer inn å bo i Norge pga vinteren og at jeg gjerne vil ut å reise. Spørsmålet er om jeg har reist mye i livet mitt til nå, og hva jeg liker så godt med å reise?

Ja, jeg har reist veldig mye i livet mitt til nå. Jeg har vært så heldig at jeg har hatt en mor som alltid har likt å reise, og derfor tatt med meg også. Dette er jeg veldig glad for, for det har gjort at jeg har sett utrolig mye av verden som jeg kanskje ellers ikke ville ha gjort.

Også hva jeg liker så godt med å reise er litt vanskelig.. Jeg klarer ikke å plukke ut en eksakt ting, for det er nemlig flere. Jeg synes for eksempel det er utrolig avslappende å fly. Jeg synes at det å fly er halve reisen, og jeg pleier ofte å sovne før flyet har lettet, haha!
I tillegg til det så er jeg veldig glad i å se nye plasser. Flotte bygninger, ukjente kulturer og lignende. Når jeg er på et nytt sted så sjekker jeg alltid ut sånne kjente plasser som gamlebyer osv. Også er det jo ingen hemmelighet at jeg er utrolig glad i mer eksotiske land, hvor jeg kan sole meg, bade, og nyte varmen under palmene! Ah, jeg håper jeg får til å reise igjen til sommeren!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo dere!
Denne helgen har jeg bare tenkt til å nyte, slappe av å kose meg masse! Desember har startet, og det er på tide å kose seg litt. Til søndag er det julegateåpning, og det er noe jeg aldri pleier å gå glipp av. I år er det heller ingen unntak. Nå er Oscar såpass stor at han også vil ha litt glede av å hilse på nissen, se på alle hestene og ikke minst alle de små, fine nissene! 

Men, tilbake til overskriften! Det er mange som er innom bloggen min om dagen, og det synes jeg er veldig morsomt, og ikke minst kjempe koselig! Det gir meg masse glede at så mange vil lese om min hverdag, mine tanker og mine meninger ♥

Med dette innlegget så ønsker jeg veldig gjerne å bli litt kjent med deg som leser bloggen min. Hvem er du? Skriver du blogg selv? Hvor gammel er du? Jeg vil gjerne bli kjent med deg også! :-) Fortell meg gjerne litt om deg, så jeg blir kjent med deg også! :-)

Likes

Comments

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og veldig mange er ute å handler julegaver. Noen er kanskje til og med ferdig med alt. Mens andre sliter kanskje litt mer. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi til barna sine, eller andres barn til jul.
Jeg har forsovet aldri hatt noen problemer med dette, da jeg tenker både på det praktiske, nødvendige og gleden med en gave til barnet.

Jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips til julegaver man kan gi til små gutter. Dette, og julegavetips generelt er noe jeg er veldig glad i å lese på andre blogger, så håper dere som leser min vil like det også! :-)

1. Lekekjøkken. Dette må vel være en slager, og noe de aller fleste barn liker. Barn liker jo å bli inkludert i alt, og hva er vel bedre enn å introdusere barna for kjøkkenet med sitt eget lille lekekjøkken?

2. Klær. Klær generelt er jo noe som man som regel alltid har bruk for. Enten om det er snakk om uteklær, bukser, gensere, t-skjorter, strømpebukser osv.. Veldig greit, og ikke minst praktisk å handle klær i gaver spør du meg!

3. Gåbil. Disse er jo både utrolig lekre og se på, samtidig som de er utrolig gode for barna å bruke. Både disse typene, og egentlig veldig mange andre typer gåbiler også. Alt med hjul og som går fremover slår vel an hos gutta, gjør det ikke?

4. Tipi telt. Jeg tenker et slikt tipi telt, eller andre typer telt er veldig kjekke både for store og små. Veldig koselig for barna å ha et sted de kan "gjemme" seg litt bort, ha sitt eget lille fristed på en måte. Samtidig som at det er et veldig kjekt sted å sette bort leker osv om kvelden. Jeg vil tro at slike telt egentlig er godt egnet både for gutter og jenter.

5. Disney filmer. Disney filmer er jo såå koselig å se på, og ikke minst ha en liten samling til de minste. Det slår som regel alltid an å sette på en disney film for de små! :-)

6. Lekebiler. Som sagt over så er jo biler, politibiler, brannbiler, ambulanser osv veldig populært blant guttene. Her i huset er i alle fall det alt som betyr noe nesten for tiden. Bare det kjører fort, eller har hjul så er det godkjent hos lillemann hos meg.

7. Barnebøker. Hva er vel mer koselig enn å avslutte dagen med en liten historie på kvelden på sengekanten? Eller ta et lite avbrekk fra en ellers travel hverdag, sette seg ned på sofaen og kose seg med en hyggelig bok? Veldig koselig, både for store og små!

8. Lekedyr. Jeg vil tro at de aller fleste barn liker dyr. Enten det er en form for husdyr, jungeldyr eller sjødyr.


Synes du det er vanskelig å kjøpe julegaver til barn? :-)

Likes

Comments

Hei dere! Altså, hva skjer med været for tiden? Jeg forstår jo så klart at det vinter og alt det der, men denne sprengkulda da? Det er jo nesten helt umulig bare å gå ut døren for å komme seg på butikken. Enten så blåser det iskald nordavind, eller så pøseregner det. Kanskje er vi heldige at det snør i ett par timer, så vi får en, kanskje to timer ute før det regner bort igjen. Kan det ikke være enten eller da? - Så har man i alle fall noe å forholde seg til! Hehe.. Noe av det verste jeg vet er for eksempel å gå ut døren når jeg vet at det er skikkelig glatt ute. Sånn underkjølt regn som gjør at du ikke ser hvor det er glatt. Ahh, det er ille!

Jeg har faktisk til tider lurt på hvorfor jeg bor i Norge. For egentlig så passer jeg ikke inn i noen andre årstider enn sommeren! Om sommeren har jeg masse energi, masse motivasjon og alt er egentlig veldig bra. Men så fort vinteren kommer og drar med seg mørketiden, så forsvinner liksom alt på en gang. Det er skikkelig irriterende igrunn!
Er det en ting som er helt sikkert i alle fall så er det at jeg savner sommer, sol og varme ♥​

Ser ikke det her bare helt fantastisk ut?! ♥ Skulle ønske jeg kunne dratt avgårde allerede igår jeg, haha!

Likes

Comments

Jeg er så stolt. Jeg er utrolig stolt over meg selv. Men det jeg er aller mest stolt av er sønnen min. Oscar ♥ Du er den mest fantastiske lille sjelen jeg vet om. Du er en så sympatisk, sosial og god person, at jeg oser av stolthet! Tenk at du er barnet mitt! Det er så rart å tenke på at jeg har vært mammaen din i snart 2 1/2 år allerede. Tiden har gått så altfor fort fra du bare var en liten baby, til du nå har blitt en stor gutt som er så sta som et esel med klare, egne meninger. Men du skulle bare visst hvor mye du gleder meg. Hver eneste dag faktisk. Hver dag jeg har med deg er en glede, en fantastisk følelse ♥ Enhver grå og trist dag, blir fort snudd når du er tilstede og ser på meg med de store, fine, blå øynene dine og smiler med det nydelige smilehullet ditt!

Jeg har begynt å tenke litt på fremtiden din. Hvordan utdannelse vil du komme til å få? Eller kanskje du ikke ønsker å utdanne deg? Selv om det enda er veldig mange år til, så tenker jeg veldig mye for det.
Jeg bekymrer meg faktisk også en hel del! Jeg tror de aller fleste mødre kan skrive under på at det er et veldig kjent fenomen. Tenk om jeg ikke klarer å lære deg alle de riktige verdiene i livet? Tenk om jeg ikke klarer å lære deg alle de riktige holdningene som er så viktig? Men det tror jeg ikke blir noe problem, du som er en så flott gutt!

Jeg som mamma kommer i alle fall til å gjøre alt i min makt til å overføre alle de gode holdningene og de riktige verdiene, og generelt alt det du må kunne for å klare deg her i livet.

Jeg kommer aldri til å glemme hvor irritert og sint jeg var selv på min egen mamma da jeg var yngre. Hun var den teiteste mammaen som kunne være så streng, og si at jeg ikke fikk lov til å gjøre enkelte ting. Men sånn må det faktisk være i enkelte perioder i livet.

Jeg tenker at det er en av det å være en forelder. En av "oppgavene" vi har faktisk. For vi er jo faktisk ikke foreldre for å være kompiser med barna våre. Men å være en støttespiller som alltid vil stille opp, og som barna våre alltid kan komme å prate med hvis de skulle trenge det.

Jeg håper du vil være lykkelig for resten av ditt liv, min vakreste prins

Likes

Comments

Hei dere! Håper dere har fått en fin start på en ny uke :-)

Som jeg har sagt tidligere så går jeg jo nå på voksenopplæring, slik at jeg kan søke meg inn og gå på høyskole til høsten. Jeg har gått langt inn i meg selv, og søkt masse på nettet etter ulike utdannelser som kan passe til meg. Men nei, det er bare en utdannelse som står i hodet mitt.

Helt siden jeg var på sykehuset når Oscar skulle bli født så har jeg mer eller mindre visst hvilken vei innenfor utdannelse jeg ønsker. Og det er å bli jordmor. Tanken var der med en gang, og har vært der siden. Ganske naturlig egentlig. Måten hun jordmoren jeg hadde var på, hele væremåten og alt var bare helt fantastisk. Jeg tenker sånn at hvis jeg kan få en annen person til å føle seg sånn som jeg gjorde, så har jeg oppnådd noe virkelig bra i livet.

Men, så var det dét da, veien dit er ganske lang. Så jeg må jo klare å holde motivasjonen oppe i mange år til. For det blir nemlig mange år til med skole. Først 3 år som sykepleierstudent, så 1 år i praksis som sykepleier, og så 2 år med jordmorutdanning. Så med alt dette vil jeg være ferdig utdannet når jeg er 31 år gammel. Ganske mange år til, med andre ord. Men jeg ser veldig frem til å begynne på høyskole og starte på den ordentlige utdannelsen.

Noen andre her som har den samme utdannelsen, kanskje? :-) Uansett, ønsker jeg dere en fin dag videre!

Likes

Comments

Hei dere! Nå har lillemann akkurat lagt seg. I dag kom han faktisk og spurte om han kunne få legge seg, og det er virkelig ikke ofte! Som regel vil han være oppe så lenge han bare kan. Men det betyr litt ekstra "meg tid" i kveld, så jeg har akkurat satt meg ned i sofaen og lurer på å sette på en serie etter en lang dag!

Ellers så ser jeg rundt på alle sosiale medier at veldig mange er i full gang med juleforberedelser, julestemning med musikk og filmer, og noen har til og med pyntet juletreet alt. Hvor får dere julestemningen fra? Jeg for min del har ikke engang begynt å tenke på julen! Den virker helt fjern for meg enda.. Det ser så koselig ut med all den julestemningen og alt, men jeg får det bare ikke til.. ikke helt enda hvertfall.

Håper dere får en fin kveld videre! :-)


Likes

Comments

♥ Jeg elsker å dra på shopping, men når jeg først har råd til å unne meg litt ekstra så finner jeg brått aldri noe. Og da mener jeg aldri, haha, er ikke det typisk?

♥ Jeg kan fort bli litt "husredd" når jeg er hjemme alene. Selv om jeg trives i mitt eget selskap, så er det allikevel noe med det å være alene hjemme..

♥ Jeg spiser nugatti med smørkniv. Det høres sikkert kjempe sært ut, men jeg har alltid gjort det.. og det smaker ikke det samme med feks skje, det må være smørkniv, haha!

♥ Jeg elsker å fly! Det finnes virkelig ikke noe mer avslappende enn å kjøre fly. Uansett om det er langt eller kort, jeg får en slags indre ro av det.

♥ Jeg sjekker facebook sikkert 500 ganger i løpet av en dag. Selv om det ikke er noe spennende som skjer, så er jeg allikevel innom for å sjekke.

♥ Jeg hater å sitte feil vei både på buss og tog. Jeg blir helt surrete i hodet av det, det er det verste jeg vet.

♥ Jeg elsker å reise! Jeg er ikke så stor fan av storbyferier, men varme og eksotiske plasser er fantastisk! Jeg er sikker på at jeg kunne reist hele året om jeg hadde kunnet det!

♥ Jeg hater å komme for sent til ting jeg skal, men jeg gjør det alltid uansett. Jeg kommer alltid akkurat på minuttet, eller så er jeg litt forsinket..

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt noen faste blogger som jeg leser daglig. Her finner jeg mye interessant, og ikke minst som jeg finner inspirasjon hos. Spennende å følge hverdagen og andre ting som opptar dagene deres.

Derimot kan det jo aldri skade å finne enda flere blogger å finne inspirasjon hos, eller hva? Derfor ønsker jeg å få tips til flere blogger å lese! Kanskje du har en blogg selv, eller vet om noen blogger det er verdt å ta en titt på? :-) Legg gjerne igjen bloggen i kommentarfeltet - og plutselig har du en ny fast leser!

Har du noen tips til blogger jeg kan lese? :-)

Likes

Comments

Hei dere!

Håper dere har fått en fin start på uken :-)

Nå har det allerede gått noen dager siden sist ser jeg! Men dagene mine flyr unna på et blunk for tiden. Det er nesten litt skremmende. Det er så mye som skjer, og som opptar dagene,så plutselig er kvelden her - hver eneste dag. Jeg merker veldig stor forskjell fra da jeg gikk hjemme hver dag og kun leverte og hentet i barnehagen, til nå hvor jeg går på skolen i tillegg. Plutselig kreves det mer, på skolefronten med lekser og alt mulig. I tillegg til mye annet som opptar hverdagen vår.

Jeg skulle gjerne ønske at døgnet hadde flere timer jeg kunne benyttet meg av noen ganger. Men dessverre, jeg har lært at jeg må prioritere mye mer nå enn jeg måtte før, og ikke minst annerledes enn jeg er vandt til. Dagene og ukene må planlegges litt mer rett og slett.

I morgen har jeg fri fra skolen, noe jeg har hver uke på onsdager enn så lenge. Jeg klager ikke på å en fridag midt i uken, for å si det sånn! Da får jeg gjort litt andre ting som trengs å gjøres, jeg får hentet inn litt ekstra energi og slipper å stresse så mye.

Nå er Oscar akkurat lagt for kvelden, og jeg har ingen andre planer for kvelden enn å slappe helt av og se på serie!

Likes

Comments