Header

Husk at det ikke er selve situasjonen som er stressende, det er din opplevelse av situasjonen som stresser deg opp.

Tenk rolige, konstruktive tanker, så vil kroppen følge etter ? for ja, du kan bestemme selv hva du skal tenke.

Hvis du virkelig vil lære deg å stresse ned, gjelder det å roe ned. Det er lettere sagt enn gjort tenker du kanskje nå, men her må du faktisk tvinge deg selv til å gjøre ting i et roligere tempo.

- Tving deg selv til å gire ned noen hakk ? selv om det føles unaturlig. Gjør alt i et lavere tempo og kjenn etter hvor deilig det er å ha kontroll på deg selv og situasjonen

Fokuser på det positive og vær tilstede.

Gjør ditt beste
Ikke forsøk å være perfekt. Perfeksjonisme fører til unødvendig stress som hindrer deg i å gjøre ditt beste. Sett dine egne standarder. Ditt beste er alltid godt nok!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


 1. Dagens antrekk · Outfit posts er alltid en sikker vinner og også en av mine store favoritter da jeg selv er opptatt av mote og inspirasjon.
 2. Konkurranser · Hvem elsker vel ikke konkurranser? Jeg har ofte konkurranser på bloggen selv, både store og små, så følg med videre fremover.
 3. Personlige innlegg · Dette ser ut til å falle i smak hos veldig mange, men jeg er ikke så god på denne fronten selv. Men er du en som liker og TØR å dele dype følelser, meninger osv, så GO AHEAD
 4. Anbefalinger · Dette kan være alt fra steder å dra, restauranter osv.
 5. "Uken som gikk" · Mange har begynt med dette å fortelle oppturer, nedturer, høydepunkt osv fra uke til uke og dette er noe jeg tenker å starte med selv en vakker dag.
 6. Favoritter · Du kan for eksempel fortelle om dine sommer/høst/vinter/vår favoritter og ta masse bilder og legge de til i innlegget.
 7. Spørsmålsrunde · Dette er alltid min "GO TO PLAN" hvis jeg absolutt ikke har noe å skrive om. I tillegg har leserne dine sjansen til å få svar på det de lurer på og bli bedre kjent med deg.
 8. Favorittbloggere · Anbefal dine lesere å ta en titt innom dine favorittblogger.
 9. DIY-prosjekter · Hvis du er en kreativ sjel, hvorfor ikke dele det med de som leser bloggen din? Slike innlegg er alltid morsomme og ikke minst lærerike å lese.
 10. Time for time innlegg · Dette er veldig artig og inspirerende å lese, spesielt hvis du har et innholdsrikt liv eller en dag hvor det skjer noe spesielt.
 11. Ønskeliste · Søk deg litt rundt på nettet og finn ting du ønsker deg. Lag en collage og del med leserne dine. Dette kan til og med være til stor hjelp den dagen du får spørsmål om hva du ønsker deg til jul, bursdag ja you name it.
 12. Ting folk ikke visste om deg · Alltid gøy å lese slike innlegg, da lærer leserne dine masse nytt om deg som de kanskje ikke visste fra før.
 13. Lag en video · Dette kan være alt fra ulike "challenges", svar på spørsmålsrunde og andre morsomme ting. Ikke min favoritt, men HALLO det er jo kjempegøy å se på.
 14. "What's in my bag" · Dette er alltid gøy og funker også veldig bra å lage som en videoblogg.
 15. Oppskrifter · Sikrere vinner enn dette finnes kanskje ikke! We all love food don't we?
 16. Bildedryss · Har du vært et sted og har masse bilder? Sleng dem ut på bloggen og la leserne dine inspireres.
 17. Ukens leser · Dette er virkelig gøy for både leserne og bloggeren selv. På denne måten får leserne dine noe tilbake for å være trofast å lese/kommentere osv på bloggen din.
 18. Dårlige uvaner · Sjokker leserne dine litt ved å fortelle om dine dårlige uvaner, mange kjenner seg sikkert igjen i det du skriver.
 19. Prøv å skaffe rabattkoder · Å skaffe sponsorer er noe alle bloggere vil, og ekstra gøy er det for leserne om du skaffer en rabattkode de selv kan bruke.
 20. Lag et salgsinnlegg · Bli kvitt kjoler, sko, smykker og andre ting du ikke trenger lenger og selv de til en fornuftig pris til leserne dine. Du tjener både penger og har plutselig mer plass i skapet.
 21. 200 kr (eks) shopping · Dra ut på shopping med et bestemt antall kroner å bruke, prøv å sette sammen et helt antrekk og fortell leserne hvordan det gikk.
 22. Innkjøp · Dra på shopping og blogg og alt du kjøpte denne dagen. Dette er også alltid en sikker vinner!
 23. Tips om et produkt · Alle elsker tips og vil oftest gjerne vite hva slags sminkeprodukter, hårprodukter osv du syntes er best. Tips om en nettbutikk. et klesmerke, hva som helst. Finnes alltid noe å tipse andre om.
 24. Anbefal serier · Hvor stor del av befolkningen er ikke "hooked" med en serie som en gang vil ta slutt. Fortell om dine favoritter og gjør det enklere for leserne dine når de skal finne noe nytt å se på en gang.
 25. Hacks · Dette er alltid interresant, mest fordi det ofte er så mye man ikke visste om fra før. Søk deg litt rundt, finn life hacks, beauty hacks, everything hacks.. the list goes on and on.

Likes

Comments

 • Noen ganger er det bare vanskelig å fokusere på det gode og det positive, og det er veldig enkelt å gå seg vill i det dårlige som skjer.Så hvis du sliter med å bli glad og finne ting å verdsette akkurat nå, les de neste punktene, og jeg håper de vil hjelpe!
 • lag noe mat hjemme eller bestill din ulltimate komfort mat, noe som gjør deg glad og kan løfte humøret ditt. La oss være ærlige, så lenge du er sulten er alt 83464 ganger verre enn det egentlig er.
 • Gå en tur med et av dine favorittfolk, besøk dem eller ring dem og fortell dem alt som skjer i tankene dine og bare snakk om det, som vil lette hjertet ditt og løfte humøret ditt. Hvis du ikke kan få tak i dem, bare ta opp en talemelding og si det i det minste hva som plager deg.
 • Så hvis du trenger å fullføre lekser du utsetter lengst mulig, eller hvis du prøver å unngå en ubehagelig samtale, tenk bare på to positive ting som gjør situasjonen bedre, uansett under oppgavene eller etter at den er gjort. Altså noe gøy eller spennende eller koselig som skjer når du blir ferdig med leksene.
 • Jeg vet at i skoletider eller arbeidsdag så har man mye tidspress, og man har ikke alltid like rolig fritid og ikke alltid så lang tid til å slappe av før man må gjøre noe annen. Men for eksempel, hvis du liker å danse, ta bare 5 minutter ut av dagen, sett på en av favorittlåtene dine og danse hjertet ditt ut. Hvis du liker å tegne, ta 5 minutter å tegne alt du vil på et stykke papir. Bare prøv å klemme dine favorittaktiviteter inn i dagen.

Likes

Comments

Outlet med opp til 80 % rabatt - ingen rabattkode - ingen utløpsdato https://vakker.no/outlet


Skolestarttilbud - 30% rabatt på våre skolestartfavoritter - Kode: SKOLESTART2017 - utløper 15.09 https://vakker.no/outlet

Likes

Comments

Hei Hei!!

Da er det tilbake til hverdagen og skole. Jeg har da begynt i 3.klasse på media på beste skolen ever <3 #tangenvgs. i dag fikk vi vite hvilken klasse vi kom i og timeplan. Jeg kom i klasse med lotte dette året også noe som er sykt awesome! så det blir ikke slutt på vlogging fra vår side! hehe gled dere! ellers så er jeg utrolig fornøyd over klassen. Timeplanen kunne ha vært litt bedre da vi begynner 08:00 og slutter 16:00 på mandager -.- noe som kan bli veldig tøfft for min del haha! B MENNESKE for life...... så det blir en del harde mandager framover.

EN ting jeg lurer på er om dere vil ha flere vlogger som har samme stil som oslo vloggen? mindre snakking og mer video klipp og musikk? eller vil dere ha babling? Har å lyst til og filme noen get ready with me videoer på morgenen? hva synes dere? noe dere vil se? <3

Skal å ta litt mer bilder fremover, men frem til da får jeg bruke noen av mine gamle bilder :p håper det går bra :)


<vi blogges > ha en fin kveld!!

Likes

Comments

hei <3

beklager for lite aktivitet hær inne. har bare gått i jobb de siste ukene. Nå er det en av mine siste dager på jobb for i år i think. Så nå er det tilbake til skolebenken å sånn. MEN FØR DET !! stikker jeg og min kjære forlovede til oslo en tur på hotell <3 hvor vi skal møte ei veninne og mannen + shoppe litt, spise og drikke litt .Ser virkelig frem mot en mini ferie. Så vi reiser i morgen natt sånn at vi er i oslo i 10 tiden eller noe. Jeg har en ide om å prøve og vlogge hele turen, men får se hvor mye jeg får filmet ;) I kveld blir det å slappe av forann pc med en av mine favoritt chipser (altså MEXICAN FIESTA <3 )


VI BLOGGES!

Likes

Comments