Sitter och väntar på tåget från Uppsala till centralstationen i Stockholm för att där ifrån ta tåget till Skövde där maken väntar.

Har haft en rolig, underbar och givande helg i Uppsala med SugarKitchen kan bara säga att vi är ett helt galet roligt gäng.

Under gårdagen så va det visning av nyheter och information plus att vi fick lära oss att göra blomster med produkter som man igentligen använder till andra delar av bak och dekor.


Här har exempelvis använd en tyll

När träffen va slut så blev det incheckning på hotell för oss som skulle stanna kvar över natten, jag valde som vanligt när det fungerar scandic. Strax efter kl 18 så träffades grundarna av SugarKitchen och vi teamledare för att äta en bit mat på terassen tyvärr fick vi vänta nästan 1 h innan vi fick våra mat och när den väl kom in så var våra mat kall. Gick då bort och klagade på det, ställde enkelt helt kort och gott är det meningen att man ska betala nästan 200 kr för att först få vänta så länge på maten och få den serverad kall. Ingen ursäkt utan frågan va om vi ville ha ny mat men fick då vänta ett bra tag eller slippa betala maten valet var enkelt. Tur att jag inte valde entrecote då hade den väl varit rå.

Clubsandwich med kyckling

Så vi gick till ett mysigt ställe som heter Plock där förklarade vi läget så dom ordnade i bord direkt så vi fick varm mat serverad kan säga att det smakade helt underbart när man va hungrig. Personalen va helt underbara dom skrattade lika mycket som vi för vi är ett riktigt skrattande gäng man måste ha vattenfall mascara om man inte vill bli svart under ögonen.

Kryddstarka kycklingvingar

Varmt bröd med mozzarella

Första gången jag får is i glaset till Briska päroncider

Vitchoklad pannacotta med chokladkrips och hallon

Espresso-Martini den serveras riktig kall så en varm sommardag skulle den va helt underbar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter på tåget ner Stockholm för att sedan byta tåg för sista färden till Uppsala där det är dax för årets första konsultträff med SugarKitchen. Så vad passar på att planera lite grann vad som ska hända under detta år.

Likes

Comments

Helgen som var tillbringadejag och maken plus katten Colli i Örebro på kattutställning då våra klubb även fyllde 50 år.

Är nöjd med ett stort plus då Colli blev våra första katt som har tagit en titel då hon blev champion på söndagen

Slappar på hotellet

Bilder från lördagens utställning

Likes

Comments

​Igår var det dags för operation för att ta bort en polyp som växte i livmodern. Hade igentligen fått en tid i slutet av mars, men då den tiden kom när jag va inlagt på sjukhuset pga buksmärtor och blödning så tyckte läkaren där att det var alldeles för länge att vänta så dom gick in och skyndade på detta.

Va en lång dag på sjukhuset igår då jag från början skulle opereras kl 12 men kom inte in på operationen förens ca kl 15 va på uppvaket kl 16 och satt i bilen ca kl 17.15 för hemfärd va väl hemma strax innan kl 18 försökte få i mig lite söt saft och smörgåsrån men kände att jag inte kunde slappna av ordentligt så gick in och tog en varm dusch och la mig sedan och sov tills kl va ca 20 gick då upp och fick i mig lite cocacola Light och några smörgåsrån plus pratade med sonen som tittade in innan han gick hem till sig. Somnade sedan vid 22 tiden igen enligt maken och sov fram till hans klocka ringde i morses somnade väl om igen efter ett tag och sov nästan till kl 9.30 då Doris väckte mig och ville ut

Likes

Comments

Då Doris är väldigt frusen av sig så behövde hon ha en varmare jacka ute när det blåser och är kallt med minus grader, så det fick bli jacka från zooplus till henne och passade då på att köpa en till Ester också då man måste handla för 300 kronor.

Doris är ju liten och smal så det är svårt att hitta en jacka som sitter bra på henne, denna är bra i längden men förstor runt om henne så måste hitta en lösning på detta problem.

Ester i sin jacka hon har gärna luvan uppe när vi går ut

Hittade även en sida på Facebook där en tjej syr sovpåsar till småhundar och katter så beställde en sovpåse till Doris som hon kan ligga och mysa i när hon fryser då vi upplever att hon behöver värme inne ibland också då hon lätt blir kall. Kan säga att hon älskar den när vi sitter i soffan även Ester lägger sig på den ibland å eventuellt blir det en beställning till.

Likes

Comments

Idag har min make varit snäll och agerat chaufför åt mig. Har varit i Lidköping och Skövde för att hämta saker som jag har hittat på säljsidor på Facebook även lämnat sådant som jag såld när jag ändå varit i den tjejens ort.

Jag älskar att köpa begagnat till lägenheten tycker att man kan återanvända saker så länge det inte är något fel på det.

Mattan till lekrummet hittade jag i Lidköping

Tavlan fanns också i Lidköping

Hittade 6 st Dooleys glas till gubben som han kan ställa i sin bar han håller på att gör i ordning, dom fanns i Skövde.

Vi passade även på att veckohandla lite på Ica Max, så nu är jag helt slutkörd plus att värken är mer och känner av kramperna mer nu så får lägga mig och vila en studie plus värktabletter.

Likes

Comments

Blev bjuda hem till sonen och hans tjej på tre (3) rätters.

Förätt: Toast med avokadoröra och wiskykorvröra

Huvudrätt: Yterfile, hasselbackspotatis, svampsås och sallad. - potatis för mig och våfflor till hans tjej

Efterrätt; Hemmagjord chokladmousse med bär och grädde


Va riktigt skönt att få sätts sig vid ett dukat bord och få maten serverad när man inte mår helt 100.

Ligger nu i sonens soffa och tittar när maken, sonen plus hans tjej spelar vi. Doris och Ester håller lite koll på Skövdes.

Likes

Comments

Jultårtan

Sonen och Elin

Min älskade syster

Jag, sonen och Elin

Lillasyster med sin familj

Tomten

Mosters hjärta möter tomten ihop med sin mamma

Elin väntar på att tomten ska komma.

Bättre sent än aldrig så nu kommer äntligen lite från julafton som vi firade hemma hos min syster med familj. Jag tillbringade först med att jobba ett par timmar åter igen så lyckades jag få hela julhelgen på jobbet men det gör inget tycker det är mysigt att åka runt i stugorna hos våra brukar en sådan här helg.

Likes

Comments