​Har aldrig plockat så här mycket äpplen som i år under alla år vi hyrt här. Idag så plockade vi upp över 100 kilo äpplen som vi ska köra upp till vårar lokala musteri i Lugnås så vi får lite must. Sedan har vi gett bort än 60 kilo för ett par veckor sedan plus att jag kastade säker 40 kilo i komposten för ett tagsedan, men nu finns det inte ett äpple kvar på detta träd.


Men tyvärr så finns det säkert lika mycket och lite till på baksidan på det trädet plus en himla massa som inte har trillat ner än.

Likes

Comments

Idag så tyckte Doris att vi skulle gå upp strax efter 7 så det fick bli mysfrukost med maken och mig på Carizma

Likes

Comments

Denna vecka som har varit har det varit fullt i almanackan.

Lördagen så förberede jag allt inför söndagen med att baka det sista i smakprover och för att visa hur man använder en dela av SugarKitchens produkter. När jag var klar så åkte jag till Skövde för att titta på sonen och hans lag Jlif när dom spelade innebandy, passade på att gå in på Comers och handla lite då dom fira 50 år med bra erbjudande och rabatter.

Söndag åkte jag iväg på Lyrestad familjeloppis där jag fått erbjudande om att visa upp SugarKitchens produkter för dom som kom dit under dagen.

​Måndagen va en riktig slappar dag för mig och djuren, tisdag så var det dag att ta på sig arbetskläder igen och jobba dag, onsdag kväll och torsdagen började med lång dag på jobbet sedan iväg och handla snabbt för att vara på plats när innebandy träningen började kl halv fem vilket stöp direkt då jag kom ifrån jobbet strax innan halv fem så va väl där strax innan fem den slutade kl 19 och  19.15 började styrelsemöte. Dessa dagar plus mina heldagar på jobbet är det tur att svärmor finns hon tar hundarna redan dagen före och vi hämtar dom efter jobbet. Men igår fick hon köra hem hundarna och sonen då vi inte viste när mötet skulle va slut. 


Idag har jag varit i Onsala och skrivit in en ny konsult i mitt team för SugarKitchen.

Likes

Comments

​Nu ligger biljetterna här hemma till After Dark senare i år. Hotell från fredag till söndag ska passa på att fira gubben då han fyller år i den vevan så grabben och hans tjej följer med.

Likes

Comments

I dag var det dags att börja att förbereda det som skall med till Lyrestad familjeloppis på söndag innan det blev dags för en trevlig kväll på jobbet. Har gjort lite muffins för ett par veckor sedan som har stått och torkat jag spritzade med kristyr som jag färgat med pastafärg från SugarKitchen även muffinsformarna kommer där ifrån.

Efter jobbet så blev det en date med denna mannen för ett glas ros'e medan Doris la sig till rätta för att slappa i knät.

Likes

Comments

​Ibland blir jag bara så trött på min kropp när den inte vill funka som den ska. Va uppe på våningen över vårar kontor idag då vi hade fått leverans av varor. Tar den stora lådan som inte vägde något att prata om när det är ett trappsteg kvar så låser sig min höft så jag faller handlöst ner i golvet med lådan framför mig.  Båda knäna har fått en smäll och uppskrapade och höger sida värker rejält vid varje rörelse.

Likes

Comments

Va riktigt skönt att lägga sig tidigt igår, va i säng med släckt lampa strax efter kl 21 och vaknade vid 7 tiden men somnade om och vaknade strax innan kl 10.

Idag har vi varit iväg och firat lillebrors 30 årsdag, han fick lite smått och gott i lådan bla öl, chips och ölkorv

Fick även träffa syrran och hennes make plus moster's hjärta. Vi träffas tyvärr inte så ofta då vi jobbar inom vården båda två och oftast så jobbar den ene av oss när den andra är ledig.

När vi kom hem så blev det en långpromenad med hundarna och sedan landade jag i soffan för en date med Morberg

Likes

Comments

I dag så är det 1 av dom jobbigast dagar som finns vill, men  vet innerst inne att det inte hjälper mig att dra täcket över huvudet för mamma kommer inte att komma tillbaka.

Det är samma väder idag som den dagen hon lämnade oss för 8 år sedan, det blåste ordentligt utanför hennes fönster på sjukhuset så det knäppte i fönstret men när mamma tog sista andetaget så blev det helt vindstilla ute.


När jag kom hem så satte jag mig vid köksbordet och skrev en vers till mammas dödsannons från sonen då han dagen före hade sagt att den dan mormor blir ängel så vill jag ha en egen bara från mig vilket jag lovade honom men trodde aldrig att hon skulle vara borta för alltid kl 18.46 dagen efter.

Versen

Du var så trött 

Din bleka kind

Nu smeks till ro

Av höstens vind


Sedan har jag använd grunden från den till minne för mamma i tidningen om första åren. Hade vi satt in i tidning tills idag så hade det stått.

Åtta år har gått

Sedan höstens vind

smekte din kind

och släkte livets låga.


Saknade är stor

Likes

Comments

Vill ni också lära er att göra spöken och trollkarlar med www.sugarkitchen.se produkter eller veta mera om deras homparty. Tveka då inte att kontakta mig eller lämna in en intresseanmälan på deras hemsida.

Likes

Comments