View tracker

​Igår var det dags för operation för att ta bort en polyp som växte i livmodern. Hade igentligen fått en tid i slutet av mars, men då den tiden kom när jag va inlagt på sjukhuset pga buksmärtor och blödning så tyckte läkaren där att det var alldeles för länge att vänta så dom gick in och skyndade på detta.

Va en lång dag på sjukhuset igår då jag från början skulle opereras kl 12 men kom inte in på operationen förens ca kl 15 va på uppvaket kl 16 och satt i bilen ca kl 17.15 för hemfärd va väl hemma strax innan kl 18 försökte få i mig lite söt saft och smörgåsrån men kände att jag inte kunde slappna av ordentligt så gick in och tog en varm dusch och la mig sedan och sov tills kl va ca 20 gick då upp och fick i mig lite cocacola Light och några smörgåsrån plus pratade med sonen som tittade in innan han gick hem till sig. Somnade sedan vid 22 tiden igen enligt maken och sov fram till hans klocka ringde i morses somnade väl om igen efter ett tag och sov nästan till kl 9.30 då Doris väckte mig och ville ut

Likes

Comments

Då Doris är väldigt frusen av sig så behövde hon ha en varmare jacka ute när det blåser och är kallt med minus grader, så det fick bli jacka från zooplus till henne och passade då på att köpa en till Ester också då man måste handla för 300 kronor.

Doris är ju liten och smal så det är svårt att hitta en jacka som sitter bra på henne, denna är bra i längden men förstor runt om henne så måste hitta en lösning på detta problem.

Ester i sin jacka hon har gärna luvan uppe när vi går ut

Hittade även en sida på Facebook där en tjej syr sovpåsar till småhundar och katter så beställde en sovpåse till Doris som hon kan ligga och mysa i när hon fryser då vi upplever att hon behöver värme inne ibland också då hon lätt blir kall. Kan säga att hon älskar den när vi sitter i soffan även Ester lägger sig på den ibland å eventuellt blir det en beställning till.

Likes

Comments

Idag har min make varit snäll och agerat chaufför åt mig. Har varit i Lidköping och Skövde för att hämta saker som jag har hittat på säljsidor på Facebook även lämnat sådant som jag såld när jag ändå varit i den tjejens ort.

Jag älskar att köpa begagnat till lägenheten tycker att man kan återanvända saker så länge det inte är något fel på det.

Mattan till lekrummet hittade jag i Lidköping

Tavlan fanns också i Lidköping

Hittade 6 st Dooleys glas till gubben som han kan ställa i sin bar han håller på att gör i ordning, dom fanns i Skövde.

Vi passade även på att veckohandla lite på Ica Max, så nu är jag helt slutkörd plus att värken är mer och känner av kramperna mer nu så får lägga mig och vila en studie plus värktabletter.

Likes

Comments

Blev bjuda hem till sonen och hans tjej på tre (3) rätters.

Förätt: Toast med avokadoröra och wiskykorvröra

Huvudrätt: Yterfile, hasselbackspotatis, svampsås och sallad. - potatis för mig och våfflor till hans tjej

Efterrätt; Hemmagjord chokladmousse med bär och grädde


Va riktigt skönt att få sätts sig vid ett dukat bord och få maten serverad när man inte mår helt 100.

Ligger nu i sonens soffa och tittar när maken, sonen plus hans tjej spelar vi. Doris och Ester håller lite koll på Skövdes.

Likes

Comments

Jultårtan

Sonen och Elin

Min älskade syster

Jag, sonen och Elin

Lillasyster med sin familj

Tomten

Mosters hjärta möter tomten ihop med sin mamma

Elin väntar på att tomten ska komma.

Bättre sent än aldrig så nu kommer äntligen lite från julafton som vi firade hemma hos min syster med familj. Jag tillbringade först med att jobba ett par timmar åter igen så lyckades jag få hela julhelgen på jobbet men det gör inget tycker det är mysigt att åka runt i stugorna hos våra brukar en sådan här helg.

Likes

Comments

Kom hem idag till familjen och djuren efter att natten mellan onsdag och torsdag fått åka in akut till kss akutmottagning pga buksmärtor. Blev inlagd direkt på KAVA då gynavdelningen var full, är inte ofta man har tur att en läkare är nere på akuten så dom kommer direkt för undersökning.

Gårdagen bestod av ct-buk med kontrast för att kunna se allt ordentligt som don inte kunde på gyn unersökningen när jag kom in. Dom såg inget nytt med ct-buk förutom det som vi vet sedan ett par månader bakåt. Efter dagens undersökning så bestämde läkaren och jag att jag får åka hem med smärtlindring plus sjukskrivning tills operationen blir, läkaren har skrivit till hon som planerar den operationen som jag ska göra då den gör på ett annat sjukhus att den bör göras tidigare än det som är planerat då den inte kommer att bli förens i mars annars och det är för lång väntan.

Gubben och jag passade på att gå in på Elins Esplanad för att veckohandla på Ica maxi, tog då även en snabbsväng in på Sko punkten för att kolla deras rea då jag ville ha ett par snygga vinterskor man kan ju inte ha tennisskor i alla lägen. Hittade ett par snygga för 199 kronor.

Annars har jag sedan vi kommit hem legat i soffan med hundarna och tagit det väldigt lugnt.

Likes

Comments

Ligger och kollar på Svenska hjältar på tv 4 och man behöver verkligen ha näsdukar för torka tårarna dessa hjältar är helt otroliga vad dom gör för folk som behöver hjälp av olika skäl.

Likes

Comments

Maken passa på att bjuda in nära och kära på 50 årskalas igår. Vi var nog sammanlagt 26 personer med barn och plus djuren. Det bjöds på tacobuffe och dricka, öl och vin till. Till efterrätt blev det kaffe och tårtan's smaker va chokladmousse och hallonmousse från SugarKitchen.

I dessa lägen skulle jag vilja ha två (2) kylskåp för att få in allt. När kalaset va Slut så såg köket ut som ett slagfält med disk både på bänkarna och massa skålar med rester på bordet, resterna blev matlådor som fick dyka ner i frysen plus att vi har mat idag. När det va dax att ta hand om all disk så är man glad att man har diskmaskin blev till att starta den två (2) gånger.
Likes

Comments