View tracker

Nu har jag kokat sockerlagen och färgat den röd med pastafärg från SugarKitchen, när det svalnat av hällde jag i lagen i skålarna med först vit sockerpasta sedan utanpå den vita så har jag chokladpasta. Så ni får vi vänta med spänning i 2 till 5 dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har nästan precis slängt mig i soffan med 1 glas vitt vin och tittar på Så mycket bättre

Efter att varit i Skövde och letat efter julklappar insåg när jag slängt mig i soffan efter att kommit ur jobbklädderna att vi hade bara denna helg ledig ihop.

Passade även på att ta en kaffepaus i mellan affärerna så det fick bli en kopp pepparkakslatte

När vi shoppat färdig så bestämde vi oss för att åka bort till Thai house och äta buffé, tror vi både jag och gubben åt så magen va full i alla hörn.

Tror att det syns att jag bara älskar sushi provade också att äta musslor men tyckte inte att det var någon hitt

Likes

Comments

Hemma från en tjejkväll på studio Creative.

Dom hade ordnat med olika små snittar med olika fyllningar, modevisning och makeup tips plus att det fanns olika företag som visade upp smycken, kläder och smink.

När vi gick hem så fick alla en godisbag med sig hem

Likes

Comments

När barnen hade bakat sina pepparkakor så försätte vi med att baka, gubben fick baka upp resten av degen och jag bakade både pepparkaksmuffins, pepoarkaksdrömmar och saffransdrömmar.

Nu sitter båda barnen ny duschade i soffan och myser innan det är kvällsmat och sängen.


Likes

Comments

Har i helgen mina små kusinbarn på besök så då passar vi på att julbak.

Likes

Comments

Tack för alla år vi fick med dig. Kommer fortfarande ihåg när du föddes den 30 april -00 i tvättstugan hemma hos oss.

Likes

Comments

Dax att hitta kudden för att sova. Vi avslutade denna dag med att fira svärmor då hon fyller år i morgon, vi hade med en tårta som maken hade hittat i broschyren som kom från bakboxen plus att jag smaksätte med saker från www.sugarKitchen.se plus att Doris värmde sig vid öppna spisen i detta blåsväder

Innan vi åkte hemåt så får vi upp till Skogskapellet för att kolla så inte ljusen hade slocknat hos svärfar plus att maken även har sin mormor, morfar, gammelmormor, gammelmorfar och sina 2 morbröder vilande där.

Likes

Comments

Tog oss ut i blåsten för att åka iväg till Töreboda kyrka för att tända ljus för mamma, mormor, morfar, farmor och farfar.

Åker väl inte så ofta jag skulle behöva göra men tycker fortfarande att det är jobbigt att åka till mamma fast hon varit bort i många år, men åker dit på deras födelsedag, årsdagen och denna helg

Likes

Comments

Fick i tisdags möjlighet att få gå en utbildning inom Ledarskap och Affärsmannaskap. På morgonen och förmiddagen så va de De 3 kundmötena och efter lunchen så startade Affärsutbildningen-utvecklande ledarskap.

Och denna möjlighet har SugarKitchen gett mig möjlighet till ni hittar dom på www.sugarkitchen.se

Likes

Comments