Helgen som va tillbringas med att vara barnvakt till mina kusinbarn. Dom älskar att vara här och busa med hundarna och katterna. Lördagen tillbringas på Stellas lekland för att leka och busa ett par timmar tror både barnen, sonen, jag och gubben va helt slut efter att varit där i nästan 5 timmar. Alice somnade i bilen hem där ifrån och sov hela vägen hem, tyvärr så regnade det när vi kom hem så blev soffläge med film och lördagsgodis innan kvällsmat och nattning.

Söndag så blev vi bjudna på grillat och en jättegod efterrätt av Emma och Eric när vi lämnade tillbaka barnen. Sedan vid hemkomsten så va det dax att förbereda sig för att börja jobba på måndag morgon för min del gubben va ledig tills igår då han åkte iväg för veckans jobb, han är åter hemma sent på fredags kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

24 år som förlovade och 22 år som gifta idag, har verkligen varit i med och motgång med svåra sjukdomar och olyckor men vi står stadigt bredvid varandra.

Likes

Comments

Dagen har spenderats i köket med att baka ett gäng tårtbottnar till en förening som har kaffeservering med en massa kakor och tårtor när fruntimmer veckan är. Kommer att fortsätta att baka ett ex antal tårtbottnar till då dom på ett ca gör av med 100 st tårtor denna vecka. Plus att jag har lagt fyllning i studentårtor som ska levereras i veckan.

Likes

Comments

Helgen tillbringas i Örebro på kattutställning utan katter med, för att hjälpa till uppe i caféet. När den va slut för dagen så åkte vi till Scandic Väst. När vi kom till rummet så stod det en ostbricka och väntade på oss.

Likes

Comments

Sitter och väntar på tåget från Uppsala till centralstationen i Stockholm för att där ifrån ta tåget till Skövde där maken väntar.

Har haft en rolig, underbar och givande helg i Uppsala med SugarKitchen kan bara säga att vi är ett helt galet roligt gäng.

Under gårdagen så va det visning av nyheter och information plus att vi fick lära oss att göra blomster med produkter som man igentligen använder till andra delar av bak och dekor.


Här har exempelvis använd en tyll

När träffen va slut så blev det incheckning på hotell för oss som skulle stanna kvar över natten, jag valde som vanligt när det fungerar scandic. Strax efter kl 18 så träffades grundarna av SugarKitchen och vi teamledare för att äta en bit mat på terassen tyvärr fick vi vänta nästan 1 h innan vi fick våra mat och när den väl kom in så var våra mat kall. Gick då bort och klagade på det, ställde enkelt helt kort och gott är det meningen att man ska betala nästan 200 kr för att först få vänta så länge på maten och få den serverad kall. Ingen ursäkt utan frågan va om vi ville ha ny mat men fick då vänta ett bra tag eller slippa betala maten valet var enkelt. Tur att jag inte valde entrecote då hade den väl varit rå.

Clubsandwich med kyckling

Så vi gick till ett mysigt ställe som heter Plock där förklarade vi läget så dom ordnade i bord direkt så vi fick varm mat serverad kan säga att det smakade helt underbart när man va hungrig. Personalen va helt underbara dom skrattade lika mycket som vi för vi är ett riktigt skrattande gäng man måste ha vattenfall mascara om man inte vill bli svart under ögonen.

Kryddstarka kycklingvingar

Varmt bröd med mozzarella

Första gången jag får is i glaset till Briska päroncider

Vitchoklad pannacotta med chokladkrips och hallon

Espresso-Martini den serveras riktig kall så en varm sommardag skulle den va helt underbar

Likes

Comments

Sitter på tåget ner Stockholm för att sedan byta tåg för sista färden till Uppsala där det är dax för årets första konsultträff med SugarKitchen. Så vad passar på att planera lite grann vad som ska hända under detta år.

Likes

Comments

Helgen som var tillbringadejag och maken plus katten Colli i Örebro på kattutställning då våra klubb även fyllde 50 år.

Är nöjd med ett stort plus då Colli blev våra första katt som har tagit en titel då hon blev champion på söndagen

Slappar på hotellet

Bilder från lördagens utställning

Likes

Comments

​Igår var det dags för operation för att ta bort en polyp som växte i livmodern. Hade igentligen fått en tid i slutet av mars, men då den tiden kom när jag va inlagt på sjukhuset pga buksmärtor och blödning så tyckte läkaren där att det var alldeles för länge att vänta så dom gick in och skyndade på detta.

Va en lång dag på sjukhuset igår då jag från början skulle opereras kl 12 men kom inte in på operationen förens ca kl 15 va på uppvaket kl 16 och satt i bilen ca kl 17.15 för hemfärd va väl hemma strax innan kl 18 försökte få i mig lite söt saft och smörgåsrån men kände att jag inte kunde slappna av ordentligt så gick in och tog en varm dusch och la mig sedan och sov tills kl va ca 20 gick då upp och fick i mig lite cocacola Light och några smörgåsrån plus pratade med sonen som tittade in innan han gick hem till sig. Somnade sedan vid 22 tiden igen enligt maken och sov fram till hans klocka ringde i morses somnade väl om igen efter ett tag och sov nästan till kl 9.30 då Doris väckte mig och ville ut

Likes

Comments

Då Doris är väldigt frusen av sig så behövde hon ha en varmare jacka ute när det blåser och är kallt med minus grader, så det fick bli jacka från zooplus till henne och passade då på att köpa en till Ester också då man måste handla för 300 kronor.

Doris är ju liten och smal så det är svårt att hitta en jacka som sitter bra på henne, denna är bra i längden men förstor runt om henne så måste hitta en lösning på detta problem.

Ester i sin jacka hon har gärna luvan uppe när vi går ut

Hittade även en sida på Facebook där en tjej syr sovpåsar till småhundar och katter så beställde en sovpåse till Doris som hon kan ligga och mysa i när hon fryser då vi upplever att hon behöver värme inne ibland också då hon lätt blir kall. Kan säga att hon älskar den när vi sitter i soffan även Ester lägger sig på den ibland å eventuellt blir det en beställning till.

Likes

Comments