Herregud er det mulig! Om fredagen planla jeg og kjæresten hvordan helgen skulle bli, og eg gleder meg kjempe masse.... Etter en lang dag med både fysioterapeut time med lille mann og en tur til nabobyen for og sjekke ut en frisør salong kom vi traltene inn i bakgården der vi bor. Stille og rolig uten en minste bekymring fikk vi øye på vaktmesteren, eller nærmere sagt han fikk øye på oss 👀👀👀

"Brannalarmen har gått hos dere" sier han... Og vi regnet med at det bare var en feil helt til det hadde gått opp for oss hva han egentlig sa... Samboeren min løp opp trappene i blokken, og jeg like etter med sønnen vår på armen. Han låste opp døren og det vi fikk se var ikke hjemme vårt, men en hvit sky...

Det var i det vi løp opp trappene keg kom på flaskene jeg hadde satt på kok før vi dro hjemme ifra 2-3 timer tidligere... Så i det han åpnet opp døren hadde jeg allerede sagt flere ganger at det var min skyld....

Jeg kunne seriøst se sinne til kjæresten min lang vei, og må ærlig si at jeg allerede da var nærvøs for all kjeften jeg ville få...
Jeg tror han var ganske sint en stund, men etter litt tror jeg det gikk over... Alt han sa var bare "du bør være glad ikke brannvesenet kom"

Det mest komiske med hele situasjonen er at samboeren min jobber i brann og feievesen og er ferdig utdannet brannmann.... Så en smule pinlig var det nok for han å komme på jobb i går. Det er ingen andre i verden som kunne fått til noe slik...

Snille gode kjæresten min❤️ takk for at du ikke kjeftet på meg, og takk for at du ikke dømmer meg! Jeg elsker deg selv om jeg holdt på å ta fyr på hjemmet vårt ❤️

Dette var igjen av alle flaskene til vår lille uskyldige sønn ! Og jeg har såååå dårlig samvittighet.
Så om du går i ammetåka, ALDRI forlat en komfyr som er på... ALDRI
❗️❕❗️❕

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det ligger mange fødselshistorier der ute, og jeg forstår at når du søker på fødselshistorier så kommer det opp side på side med forskjellige fortellinger. Etter å ha gått 9 måneder gravid (noe som etter min meninger pyton) kommer dagen der fødselen starter og alt blir brått vedig spennende og seriøst. Enten så har du en drømme fødsel eller så blir det en helt ræva fødsel som skremmer livet av en. Det er ikke rart at en som har gått gjennom en drømme fødsel vil skrive et langt innlegg om hvor flink ho var og hvor hjelpsom mannen var, det er heller ikke rart at en med en dårlig opplevelse ved fødsel vil dele med verden om hvor færlt det var når epiduralen ikke virket, eller hvor frekk jordmoren var.

Heldigvis var jeg en av de som fikk en drømme fødsel. Fødsel jeg gikk gjennom gjør så at jeg faktisk kan vurdere å få en liten bebis til en gang langt der fremme, men selve graviditeten bidrar til at det blir leeenge til.

Men med dette blogg innlegget vil jeg gjerne dele med dere om hvor fantastisk min bedre halvdel var under fødselen, hvor god jordmor jeg hadde og hvor flink jeg selv var.
For det er faktisk lov å skryte av seg selv etter en fødsel!!!

06:30 våkner jeg av alarmenn på telefonen mandag 22. Februar 2016. Alarmen var på slik at jeg kunne opprettholde rutinene mine med å våkne tidlig og for å stå opp sammens med kjæresten min som skulle på jobb. Men denne dagen ble vist litt spesiell. Jeg følte faktisk at jeg hadde en form for smerter i magen, men de kom som bølger å varte ikke heletiden.... Jeg vekket kjæresten min og fortalte nok en gang at noe var på gang. Etter å ha tilbrakt de siste månedene frem og tilbake av sykehus var vi sikre på at det bare var som en av de andre gangene, men kjæresten min fikk nok en gang lurt meg til å ringe føden.

"Hei, jeg har rier" det er det første jeg sier til damen i telefonen. Etter å ha snakket med damen en liten stund i telefonen ble vi enig om å spise en god frokost og komme for en sjekk.

Som sagt så trodde jeg og kjæresten at det bare var en lik hendelse som alle de andre gangene, altså falsk alarm. Så vi tok det heeelt piano. Først gikk vi å surra litt rundt i leiligheten vår for å pakke føde baggen. Jeg gikk i dusjen og tok meg god tid! Kjæresten rakk også en dusj, det var da jeg fant ut at vi ikke hadde brød så vi bestemte oss får å dra innom bakeren i byen for å kjøpe frokost.

Etter å ha tatt oss god tid med å dra innom butikken, bakeren og til og med hilst på svigerfaren min begynte smertene mine å ta på, så jeg sa bestemt ifra til kjæresten at vi faktisk måtte komme oss på sykehuset. Etter omkring 2 timer kommer vi oss til parkeringsplassen på sykehuset, og jeg ankommer skrikende. Jeg planlegger med kjæresten at når rien min går over løper vi opp på fødeavdelingen. For jeg nekter å stå å "skrike" nede blandt "normale folk". Kjæresten gjorde som jeg sa, men i det han tar i håndtaket på bilen for å gå, kommer det en ny ri. Jeg hyler ut at han må få igjen den døren, og døren fikk han igjen i en fei 😅

Rien går over og vi begynner å gå mer bestemt mot føde avdelingen. Vi kommer innenfor dørene på sykehuset og det første jeg ser er en bekjent av kjæresten min. Jeg titter ikke en gang på han men sier bestemt mens jeg holder han med et fast grep i hånden "du stopper ikke nå!" .

Vi fikk gårt glatt forbi min kjæres bekjente, men det tar underkant av et halvt minutt før vi møter på en av mammaene til en av guttene kjæresten min trener. Det ender vel med at vi alle tre går i likt tempo, i samme retning, i en smal gang uten å si et eneste ord. Plutselig stopper ho opp, snur seg og sier "lykke til da". Akkurat det trengte jeg da følte jeg.

Vi kommer oss opp i 3. Etasje og får beskjed om å vente på en benk i gangen. Jeg sitter der i noen få sekunder før det kommer en tilfeldig jordmor forbi som sier " Åj, du har vondt du! Bli med meg". I det øyeblikket hadde jeg det egentlig ikke så ille, men jeg kunne helt klart ha hatt det bedre!

Jeg setter meg godt til rette i de fæle stolene ( dere som har født før vet hvilke stoler jeg mener). Jordmoren ser litt dumt på meg og sier, "du har 6-7 cm åpning, og jeg er gjerning på centimeterene!". Jeg begynner å le og spør om ho er seriøs, og det var ho! 7 CM!!! Det betydde at jeg var i fødsel!!!! At den lille gutten vår kom den dagen!!! "Ta på deg denne, vannet ditt kan gå når som helst!" .
Jeg får plassert tidenes største binn i hendene mine, alt jeg klarer er å titte på kjæresten min å le! Det var så skrekkelig morsomt og ba han ta et bilde av de!

Fødestue fikk vi umiddelbart og ny jordmor! Jordmoren som skulle følge oss under fødselen. Jordmoren ble forskrekket av at jeg enda var oppe og hoppet og satt på telefonen når jeg hadde kommet så langt i fødselen, og det er noe jeg også er stolt av idag!

Etter ett par timer dabbet det gode og glade humøret av, og smertene begynte å ta overhånd! Jeg ble servert lystgass som om det skulle ha vært luft (som jeg er super glad for). Jeg fikk også sitte i badekar i en time eller to, Siw som var ekstremt smertelindrende, men jeg klarte p duppe V i badekaret en borte liten stund tror jeg, så jeg takker kjæresten min for at han holdt meg oppe og ikke lot meg drukne 😂😍

Jeg gikk opp av badet for jordmor ville sjekke hvordan åpningen var, og nå var det 8cm åpning, men tilnærmet full åpning!
Så nå lot jeg bare kroppen jobbe helt selv! Jeg fikk presset slik at beby kom langt ned i bekkenet, og da ba jeg jordmor ta vannet mitt, siden det ikke hadde gått av seg selv!

Jordmor tok vannet mitt 13:20 og lillegutt var ute 13:25!

13:25, mandag 22. Februar 2016 ble lille Oskar Theodor født, 47 cm lang og med sine hele 3160 Gram.


Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg både er stolt av meg selv, kjæresten min, jordmor og selvfølgelig min kjære sønn ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig å bli nominert av den kreative bloggeren @psst

Utfordringen går ut på å nevne 5 positive egenskaper ved seg selv. Dette er ikke noen enkel utfordring. Vi har gjerne en tendens å legge merke til de negative sidene ved oss selv og andre, fremfor de positive. Så jeg måtte tenke litt, men kom til slutt frem til disse 5:

1) jeg er en god mor. Selv om jeg til tider lurer på om jeg er fod nok, flink nok og rask nok vet jeg med meg selv at jeg er en veldig god mor. Jeg vet at den lille gutten min alltid har det han trenger, og det at han allerede har vist at han er en smile bortskjemt gleder hjertet mitt. 💙👶🏽⭐️

2) Selv føler jeg at jeg er en omsorgsfull person. Jeg har det godt med meg selv når jeg vet at de rundt meg har det godt! Og jeg hater meg selv om jeg vet jeg har gjort noen vondt.

3) på mange måter ser jeg meg selv på som et godt familiemedlem, om det er en god side🙈
Jeg føler at jeg behersker rollene mine veldig godt. Jeg er en god lillesøster på lik linje som jeg er en god datter. De siste årene har jeg blitt veldig bevist på hvilke roller jeg har her i verden, og har en god skille på det å være datter og på det om å være søster eller barnebarn. Jeg føler at det blir bare mer og mer viktig og ha slike faste normer på de forskjellige rollene. Jeg er redd det sklir veldig ut og etterhvert vil alle bare ha rollen som venner. Jeg tror det er viktig å ta vare på de verdiene vi har i dag som familie, og det å godta det å være datter/sønn eller søster/bror.

4) har liker å tro at jeg har en veldig skjeden utholdenhets evne. Med det mener jeg både psykisk og fysisk. Jeg holder ut til det virkelig ikke går mer, både på treningssenter og i private sammenhenger. For å ta et eksempel er fødselen min et god utgangspungt. Samboeren min måtte mase på meg for å ringe føden, selv ville jeg ikke for jeg følte det ikke var alvorlig nok, men det siste seg at fødselen allerede hadde satt i gang omtrent 3 måneder før termin. Heldigvis fikk de stoppet det, men jeg hadde ikke min villeste fantasi om at jeg hadde rier for det merket ikke jeg noe til💪🏽
Når det er sagt så måtte vel samboeren min tvinge meg til å ringe når jeg virkelig var i fødsel, og der viste seg at jeg kom på sykehuset med nesten full åpning, men jeg satt å lo og spratt rundt, for jeg var bare glad for at jeg virkelig var i fødsel og ikke ble sendt hjem!
På tanke med de smertene som hører med en fødsel vil jeg si at jeg har en utrolig god evne på å holde ut ! 💪🏽

5) den siste positive egenskapen ved meg som jeg gjerne vil dele med dere, er at jeg har klart og finne noen utrolig fine mennesker som er rundt meg❤️ jeg er så takk enslig st alle mine gode egenskaper har vært med på å føre meg hot jeg er i dag. Og at en kombinasjon av å være naiv, dømmende og utforskende har gjort så jeg har funnet min livs kjærlighet, IG sammen har vi fått livets største gave ❤️👶🏽

Dette var 5 sider ved meg, jeg selv føler er positivt. Etter IG skulle skrive 5 positive egenskaper fikk det meg virkelig til å tenke. Og det fikk meg til å innse at jeg ikke er så ille alikevell. Vi alle burde vært skinkene til å tebke på de positive tingene ved oss selv, og ikke bare de negative og det vi kan forbedre.
Nå gleder jeg meg til å lese om deres positive sider, og de jeg har valgt er mye på grunn av at de er de jentene som er med på å inspirere hverdagen min.

Og derfor har jeg valgt å nominere:

@annelinsta @Susannslatta @janemarina @linnahlborg

Likes

Comments


Føler meg så heldig som har en så flott kjæreste og samboer. Idag ble jeg virkelig overrasket, jeg pleier alltid å være veldig ops på å låse dørene Osv, ettersom vi bor i blokk. og det er enkelt for de andre beboerne og gå inn feil dør, spesielt for de litt eldre. Men idag etter at min kjære hadde dratt hadde jeg faktisk glemt å låse døren, selv om han minnet meg på det før han dro.

Dere skjønner, i forrige uke var det en hendelse da en fremmed mann var på vei inn døren vår mens jeg var alene hjemme, så jeg føler meg tryggest når den er låst.

Idag ringte det på døren, men skjermen der man kan se hvem som ringer på var svart, jeg sto å lurte på om jeg skulle åpne døren eller ikke, men etter et halvt minutt valgte jeg å åpne døren, det kunne jo være noen søte små som skulle selge kaker🙏🏻

Selv om det ikke var søte små skole barn som skulle selge kaker som ringte på døren, var det allikevel ikke noen skummel mann som hadde gått feil. Nei, det var kjæresten min, han sto der med en rosa stor bukett og en pose full med godterier!!!! Tenk så heldig jeg er som får så possitiv oppmerksomhet av kjæresten selv om jeg kan være nok så trass!
⭐️ Så selv om jeg sitter her hjemme alene i den fine leiligheten vår, så har jeg det veldig koselig ⭐️

Likes

Comments

Endelig kan jeg si meg 100% ferdig med fødebagen til lille baby i magen, som forhåpentligvis kommer innen 22 dager. Jeg har lenge hatt baggen for meg og pappa'n klar, men lillegutt har måtte vente frem til nå. Jeg har lest mye om hva andre har med i baggen til baby, men blir aldri klok på hva som er vanlig...

Etter noen dager/uker/måneder med intens lesing kom jeg frem til at jeg tar med


- 2 sett med ull bodyer
- 2 sett med ull bukser
- 1 hente sett
- 1 inne body
- 2 pysjer


I å med at vi bor kun 5 minutter unna sykehuset tenker jeg at jeg ikke kommer til å være i en stor krise om det er noe vi finner ut at vi har glemt. I tillegg til klærne har jeg også valgt å ta med

- sokker
- strømpebukser
- klure votter
- ute votter
- luer ( til inne og hjemreise)
- toalett mappe med salver Osv

Samt et helseteppe & ullteppe til hjemreisen.


Jeg regner ikke med å få brukt alt, men det er vel bedre og ha med for mye enn for lite? 😇Dette er dressen vi kommer til å bruke på vei hjem,
synes den er så fin!

💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Likes

Comments

Idag har vi fått denne i hus, og jeg er så glad! Det er min kjære bestemor som skal ha all ære for denne. For denne krybber er det henne som lagde da jeg var liten! Tenk så morsomt det er å kunne si til alle som kommer på besøk at denne lå faktisk jeg i når jeg var liten også.

Ikke nok med at vi har fått denne lille krybben i hus, men frem i tid nå vil det bli mye nytt. Illevarslende med en liten baby, men en liten ønske drøm fra min og Daniel sin side, som kanskje går i oppfyllelse 🙏🏻 🏡

Om fu kunne ønske deg en ting, og da kunne du ha ønsker hva som helst i verden. Hva ville det ha vært da ?💙💙💙💙💙💙💙💙

Likes

Comments

Etter 8 måneder med venting klarer jeg snart ikke holde ut! Dag ut og dag inn tenker jeg på hvordan det skal bli å få holde den lille prinsen, hvordan han ser ut, og hvor fint det vil bli å få se to av mine aller kjæreste sammen.

Magen min vokser for vær dag, og jeg blir bare mer og mer stolt over nye ting lille Theodor i magen gjør! Tenk at om ikke så lenge kan jeg få holde han i armene mine. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, og begynner virkelig og føle på at tålmodigheten blir mindre og mindre!


Det er en hel måned igjen til termin, men alikevell håper jeg han kommer før. Den lille spiren i magen min har blitt stor og tung og nå venter vi bare i spenning.lille Theodor prinsen, i magen💙👶🏽

Likes

Comments