Contains affiliate links

By Terry Rêve Opulent Love Edition Gift Set - Ett romantiskt set med den sensuellt blommiga doften By Terry Rêve Opulent Eau de Parfum och ett fuchsiafärgat By Terry Rouge Terrybly, presenterat i en exklusiv, färgsprakande presentask! (Värde: 1460 kr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Phyto-Ombre Glow är nästa generations singel-ögonskuggor med en aldrig tidigare skådad textur som fångar upp och sprider ljuset i en fantastisk pärlglänsande halo. Vassast tänkbara teknik står till buds i denna makeup som tilltalar ditt sensuella inre på ett hittills oöverträffat sätt, och har dessutom en komposition som erbjuder mängder av fördelar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ett vackert trefärgat pressat rouge som ger en naturligt skulpterande effekt för att framhäva dina konturer. Tack vare mixen av både mörka och ljusa nyanser kan man enkelt intensifiera resultat utefter önskemål. Huden får en fräsch, hälsosam lyster och en ungdomlig utstrålning. Alla nyanser kan också användas som ögonskuggor.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den omtalade Fullips läppförstoraren har snabbt blivit en världsuccé och har nu anlänt till Sverige!

Äntligen en produkt som ger läpparna en fylligare och mer ungdomligt utseende utan sprutor och kemikalier! Den är tillräckligt liten och behändig för att få plats i din sminkväska, och du kan lätt använda din Fullips läppförstoraren innan du applicerar ditt läppstift eller gloss.

Variera effekterna av de olika Fullips modellerna för att uppnå ett ännu bättre resultat! Mixa & Matcha! Välj själv två storlekar av Fullips produkterna!

-Fullips Large Round för att uppnå en allmän fyllighet till dina

Likes

Comments

Contains affiliate links

HOTmakeup Mascara Collection När du har svårt att bestämma dig vilken nyans du vill ha på mascaran. Välj då HOTmakeup Mascara Collection, med de mest populära nyanserna på mascara i en box! Kollektionen innehåller mascara i Electric blå, grön, brun och svart. Mixa och matcha, med en accent färg längst ut på tipparna kanske. En mascara borste som ger volym i massor och innehåller hela 10 ml.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vita Liberata Trystal Minerals Self tanning bronzer Bronze. Det första mineralpudret med brun utan sol effekt. Vita Liberata Trystal Minerals Self tanning bronzer Bronze har en Trystal3-teknik som kombinerar snabb, naturlig mineralsolbränna med varaktigt resultat. Den unika formulan integrerar med din fuktighetscreme eller foundation och ger en härlig färg och lyster till huden. Kabuki borste medföljer i förpackningen

Likes

Comments

Contains affiliate links

En highlighter som låter dig lysa som en stjärna! Be the highlight of the day, med Viva La Diva Duo Highlighter - Pink Silver. Du kommer att få ett omedelbart lyft, som gör din makeup komplett. Denna highlighter har silver och en rosa ton som du antingen blandar eller använder dem var för sig. Allt är packat i en mycket vacker dosa i silver metall och har en spegel i locket.

Likes

Comments