Header

Lørdag morning var hele åkeren dekket av tykk tåke. Jeg hentet kamera og tok meg en luftetur med Zorro. I det vi gikk inn i tåken kom solen og skinte igjennom. På kort tid var nesten alt borte.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Etter en lang uke med fulle jobb dager + hele helgen var det godt med en fri dag. Jeg og Zorro startet dagen med en lang tur i høst været ned til Son på Mandag. Jeg så etter en ny location å ta bilder på og hadde en i tankene. Det tar litt over en time en vei, og når vi kom fram fikk vi noen utfordringer i starten, men ikke søren om jeg skulle gå tilbake uten bilder. Siden jeg har jobbet mye har det ikke blitt tid til fotografering, men vi kom oss inn i det igjen. Dette er jo faktisk årets første høst for Zorro. Jeg tror han syns det er deilig med litt lavere temperatur ute, å det og jakte på løvbladene er veldig gøy.

Likes

Comments

Jeg har hatt en liten høst følelse i hele dag, og når jeg var ute å gikk tok jeg noen detalje bilder av naturen. Det er ikke ofte jeg tar naturbilder lenger men jeg elsker disse fargene. Vi er i starten av september og jeg elsker det! Høsten er en så fin årstid (så lenge det ikke pøss regner hele tiden)Jeg elsker lukten, smaken og tanken på høst. En ting jeg gleder meg til er når høsten kommer for fullt♥

HA EN FIN MANDAG VIDERE.


Likes

Comments

Da var vi alt i september og vi kan vel si at sommeren er over for i år. Nå kommer høsten og jeg håper vi får en fin, farerik tid i møte. Jeg har vært mye opptatt de siste dagene da jeg endelig har fått meg 50% stilling, etter å ha vært arbeidsledig. Jeg har fått jobb på en gård, som dyresteller. Det er helt perfekt for meg! Jeg tenker å skrive litt mer om den senere.

I dag hadde jeg og to andre jenter på stallen avtalt å løshoppe hestene våres. Når jeg tenker på det tror jeg ikke, jeg har løshoppet King på flere,flere år så jeg gledet meg! Det er jo ikke vanskelig å få King til å hoppe over ett hinder. Han gjorde jobben selv, så vi kunne bare stå og se på. Han strålte og koste seg veldig. Gøy å se at gammer`n kan ennå♥

fokuset på bildene ble ikke helt perfekt, men det er uansett koselige bilder å ha. Blir ikke siste gang vi løshopper :)

Likes

Comments

Nå kommer det siste innlegget fra føllfestivalen 2017. Som sagt var jeg på festivalen og tok en haug av bilder. Det var så mange søte små med mye ekstra energi . Litt hopp og sprett ble det på banen.

Hvis du ønsker og kjøpe bilder, ta kontakt med meg på susanne.eroy@hotmail.com eller se alle bildene som ligger ut til salgs her. Ulovelig kopiering vil bli anmeldt!

Jeg gleder meg alt til å komme tilbake neste år 😄

Likes

Comments