New in, New in, New in

Har fått en ny favoritt-duft, Lanvin ME! Det er rett og slett en herlig og frisk lukt. Det er en eau de parfum, så jeg merker veldig stor forskjell fra denne og eau de toilettene jeg har. Jeg rett og slett elsker denne.

​Hvis du ikke har prøvd øyenskyggene til Youngblood, så anbefaler jeg deg virkelig to give it a try! De er perfekt for de som liker pigmenterte øyenskygger. De har mange forskjellige farger, alt i fra passende øyenskygger for både dag og kveld. Jeg er en av de som elsker sminke med litt farge på, så disse øyenskyggene her ser jeg på som passende til dag. Er ikke de bare fine! 

Likes

Comments

Heisann og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 18 år fra Bergen som elsker å drive med og teste ut sminke og andre skjønnhetsprodukter! Jeg jobber på parfymeriet Fredrik&Louisa og kunne ikke vært mer fornøyd! 

Jeg kommer til å dele med dere det jeg lærer, blant annet tips og triks. Hvis dere lurer på noe som helst, er det bare til å spørre. Jeg elsker å hjelpe, Spessielt innenfor sminkeverdenen.

Hvis det er noe dere vil se i fremtiden, er det bare til å legge igjen en kommentar

Likes

Comments