Header

Idag har det varit en dålig dag då det kommer till sömnen.. Men har varit väldigt trött.. Vaknat med hjärtklappningar och stresskänsla. Mycket märkligt..

Imorgon går det förhoppningsvis bättre och snart är den intensiva tiden på alla jobb över. Jag ska då börja fundera på hur jag ska lägga upp hösten och vintern och även prioritera att vara ledig minst en dag i beckan och en gång i månaden ha en 3 dagars ledighet!
Man orkar inte jobba 200% mer än i ett par månader sen säger kroppen nej och då måste man lugna ner sig lite.

Tävlingarna är planerade och på tisdag åker jag på en prova på träning för Arnold Assarsson på cc stud. Va ett par år sedan jag tränade för honom sist och det ska bli roligt att få visa upp Carisma för honom 😊

På måndag åker jag och 17 åringen till gymnasiet för att skriva in honom och få info samt schema. Sen är det dags för introduktion på ett till jobb.

Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är en sån där dag där jag har sjukt svårt att sova efter jobbet. Har vaknat ett par gånger med hjärtklappning och stress.. Skönt att man inte har några andra måsten innan jobbet inatt.

Ätit ett par knäckebröd nu och är tillbaka i sängen igen.. Blir lax till middag och tar med en smoothie till jobbet tror jag..

Ha det bra!

Likes

Comments

Whoah, you stress me out, you kill me
You drag me down, you fuck me up
We're on the ground, we're screaming
I don't know how to make it stop
I love it, I hate it, and I can't take it
But I keep on coming back to you

I know my friends they give me bad advice
Like move on, get you out my mind
But don't you think I haven't even tried
You got me cornered and my hands are tied

You got me so addicted to the drama
I tell myself I'm done with wicked games
But then I get so numb with all the laughter
That I forget about the pain

Likes

Comments

Allt spån och torvmix är inköpt inför vintern.. Hösilage är inköpt och hemkört inför vintern.. Foderstater ska skrivas.. Kolla maslen prov ska tas på alla 3 hästarna och planeringen inför 2018 ska påbörjas.

Imorgon ska Therese rida mina hästar så jag får sova tills jag vaknar och sedan tänkte jag fortsätta med projekt köket!
Även kika på vad mer som ska göras innan vintern hemma :)

Prio 1 är luftvärmepump! Sen är det köket och mer lär inte hinnas med iår 😊

Likes

Comments

Vaknade 06.50 på jobbet inte vidare pogg men har fått i mig kaffe och frukost här hemma. Ska snart åka till rånäs för att åka och hämta hö inför vintern och sen rida.

Ska försöka bli klar innan 13 så att jag hinner sova några timmar innan jag jobbar vaken natt.

Nu blir det till att skynda sig.

Likes

Comments

Sjukt seg i kroppen nu när jag jobbar mycket.. Sover halvdåligt på jobbet där det är sovande jour.. Vaknar liksom varannan timme 😴

Red ut Carisma i värmen, loppe fick gå i skritten då tiden inte fanns.. Hjälpte mamma att köra sopor till sopstationen så det tog lite extra tid ☺

Nu ska jag fixa iordning mig till jobbet efyer en 30 minuters vila.

Likes

Comments

Varit ute på en liten promenad med shettisen här hemma :) hon var inte jätte förtjust i början men kom igång efter en stund 😂

Inatt blir det sovande jour på jobbet igen ☺ 16-08.30. Imorgon börjar natthelgen på vanliga jobbet med vaken natt 😊

Likes

Comments

Idag sov jag faktiskt bättre än jag gjort på flera veckor. Sov från 07.30 till 13.50 som en stock! Så skönt! Vaknade utvilad även fast det inte var så många timmars sömn egentligen.

Har städat ur de flesta skåpen i köket, sorterat, slängt och ställt ut en del saker i förrådet. Tagit ner köksluckor och imorgon ska de börja slipas 😊 jag ska fortsätta rensningen imorgon.. Garderoberna i hallen ska rensas och ett par skåp i köket 😊 nu blir det vila en stund!

Likes

Comments

Veckorna går för fort.. Dagarna springer iväg men timmarna går rätt långsamt 😂

Jobbar nu non stop till den 26/8 ledig 2 dagar sedan kör jag 7 pass igen innan mitt schema är slut. Ska få in 2 träffar som kontaktperson också någonstans. Försöka klämma in en träff nästa vecka iallafall eller i helgen :)

Tävlingarna kommer igång igen första helgen i september! Så laddad!

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Första hoppträningen för hösten avklarad! Kommer säkert att ha lite smått träningsvärk imorgon men roligt var det och hästen va fin! 👌👊

Loppe fick hoppa och vilken skillnad det var efter någon månad med endast markarbete och uteritter! Stadig i galoppen och liksidig! Riktigt roligt! 😊

Idag blir det skrittmaskinen för hans del 😊❤

Likes

Comments