Header

Motivation 0 till allt för tillfället.
Svårt att sova =  långa dagar och långa nätter.

Ska på 2 arbetsintervjuer om någon vecka.. Skulle ge allt för en fast nattrad..

Ligger och chillar på min rast nu.. jobbar till 21.

ha det gött!

😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ledsnade jag på min samsung och beställde en iphone 7 😂 Den kommer innan helgen 😂

Har jobbat natt och kom hem från kvällsjobb nu. Börjar känna mig trött av att hoppa runt dag/kväll/natt och kan luksom inte vila ut..

Trött fysiskt och psykiskt..

Natti

bild på ralda och carisma 😍❤

Likes

Comments

Hittat ännu en bra bok skriven av Nora Roberts 👌😍

Fastnat i denna bok nu.. Perfekt för de nätter som man arbetar på en avdelning och faktiskt kan hinna läsa någon timme ☺

Eller när man sitter i soffan i höstrusket 😍

Alla böcker jag läst av Nora Roberts är succé!

Likes

Comments

På söndag blir det en sväng till umeå tur och retur. Ska hämta 2 hoppsadlar från min bror som är där på tävling.. Hoppas att någon av de passar.. Och träffa brorsdöttrarna 👌😍❤ De vet inhet utan jag och msmma ska överraska flickorna 😃❤

Likes

Comments

Efter stulna sadlar och att ha provat sadlar hemma utan att någon passar så känns det skit! Ingen motivation till att ens göra något mer än att sitta i hagen med mina fina hästar..

Likes

Comments

Funderar på att köra en 5 dagars detox.. Har läst på lite på nätet vad det finns för olika varianter och hittade en jag tror kan passa!

Det är smoothies/sallad/grönsaker/ vatten/ citron. Lite smått och gott. Inget kött.

Ska forska vidare lite på det men någon ledig helg så blir det en detox!

Likes

Comments

.. Idag har jag inte så mycket planer. Sjukt besviken över att inte kunna åka på Arnold träningen ikväll men svårt utan sadel.

Det blir sömn, förhoppningsvis 8 timmar så att man är pigg till natten 😊 sedan är det väl lite prova provisoriska sadlar för veckan och se hur det fungerar. Kan ju rida Carisma med dressyrsadel men loppe har ingen sadel som det ser ut och han har en väldigt känslig rygg.

Sedan blir det ett nattpass till och resten av veckan jobbar jag dag/kväll.
Ska kika lite om jag hittar någon liten tävling eller pay and jump i slutet av november. Annars blir det till att hoppträna året ut och börja tävla smått i januari igen 😂

Ha en bra dag peeps 😊😘

Likes

Comments

Det blev ju då en väldigt tråkig start på veckan med inbrott i stallet, sadlarna stulna och träningar och tävlingar inställda.

Inte alls haft varken motivation eller ork till att försöka motionera hästarna utan sadlar idag.. Blev för mycket psykiskt för mig med allt.

Blev helt slut i huvudet helt enkelt..

Nu är det nattjobb på schemat!

Likes

Comments

Åkte från jobbet.. Ringde mamma som vanligt och hon sa att hon ville säga något till mig då jag stannat och parkerat bilen..

Jag parkerade utanför garaget..

"Dina sadlar har blivit stulna inatt"

Allt rasade för mig.. Tävlingsplaneringen.. Träningarna.. Skulle tränat för Arnold imorgon men kan inte göra det utan sadel..

Min lilla bubbla sprack och nu måste jag komma på ett sätt att få fram pengar för att prova ut inte en utan två nya hoppsadlar.. Inte riktigt inplanerat i min budget.

På tisdag nästa vecka åker vi iallafall och provar nya sadlar.. Hoppas på det bästa.

😔

Likes

Comments