Header

Canon EOS 600D + Tamron 70-300mm/ Canon 50mm 1.8

Foto - jag

​Hej! Det var bra längesen jag skrev här nu så tänkte slänga in ett inlägg med bilder som jag tog idag. Jag minns inte sist jag fota och kameran var alldeles dammig. Jag tänkte att jag kanske skulle börja ta fram kameran och fota lite vilket var min hobby förut men vet inte vad det blev med det men tappade intresset för fotografering under gymnasietiden. Men nu ska jag försöka fota lite då och då om det är kul för er att titta på. Vet inte ens om folk läser bloggar längre? Youtuberna har ju tagit över bloggare. Men jag själv föredrar faktiskt youtube före att läsa blogg men haha. Anyway nu ska jag inte skriva mer! ha det! tja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Jag älskar choklad.
2. Jag bor nästan på gymmet.. är där nästan 10h i veckan.
3. Det bästa jag vet är att gymma.
4. Jag är faster.
5. Jag älskar att skratta.. skrattar nästan alltid. 
6. jag är jävligt rolig.
7. Jag älskar att ha på mig träningskläder.
8. Jag tycker inte om att fotografera längre.
9. Jag har en bästavän som heter Rebecka och vi har varit bästa vänner sen första dagen vi sågs för alltså 15år sen. 
10. Jag är 1.55cm kort.


Likes

Comments

Canon EOS 600D + Canon 50mm 1.8

photo & Edit - me

Har inte fotat eller bloggat på hur länge som helst men idag bestämde jag mig för att fota min brorsbarn som jag alltså är faster till. Hon är så söt!! 

Likes

Comments

​Canon EOS 600D 18-55mm/ canon 50mm 1.8

Likes

Comments

Ångrade mig att redigera då jag insåg att mina bilder inte blev bra. Men här är två från röda mattan på mig och Rebecka som Sandra Tor har tagit! Lite kul för ser ut som jag aldrig tränat något annat än armar.. haha biffn!

Likes

Comments

Detta var alltså våran balbil, alltså den jag och Rebecka åkte med till balen. Sjukt nöjd med bilen och tack till Alex som gjorde att vi fick åka i den. Kommer lägga upp lite bilder senare på både mig och Rebecka när jag väl orkar redigera. Bloggen har ekat tomt ett bra tag nu men har inte haft lust att blogga helt enkelt! Men nu kanske det blir ändring.

Likes

Comments

​Canon EOS 600D + Tamron 70-300mm 

Photo & Edit - me

Likes

Comments

Hej! Nu var det bra längesen jag skrev något här så jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg! Jag har mycket i skolan precis som alla andra och är stressad som tusan men så taggad för studenten!! Nästa vecka är det lov och även då vi får studentmössorna vilket ska bli kul. Jodå annars så gymmar jag mycket och det får mig att må så bra och det är riktigt roligt att gymma med sin bästavän också Rebecka. Ha det bra.

Likes

Comments

​Canon EOS / Canon 18-55mm 

Likes

Comments