God morgon :).

Denna helgen har varit super mysig med mitt hjärta. Vi har varit på bio och varit i Karlshamn hos två vänner och hade det mysigt där.
Så nu är man tyvärr på väg till skolan, men hade lätt kunnat vara hemma hos pojkvännen min å fortsätta och mysa 😍😍❤❤

Ha en bra dag alla! ❤❤

Likes

Comments

God morgon alla glada läsare som bloggare :)

Idag kör vi ännu en dag i skolan, men idag går jag till klockan tre, då vi ska göra något studiebesök någonstans. Sen imorgon har jag sovmorgon till klockan tio.
Hade hellre velat vara hemma hos pojkvännen å myst med honom än å vara i skolan ;). Men ibland blir det inte alltid som man vill :P.

Annars händer det inte så mycket idag. Sakna fick killen ;).

Älskar dig, Tony Lindqvist ❤

Jag älskar dig över hela mitt hjärta, älskling ❤❤

Likes

Comments

God morgon alla glada läsare som bloggare!

Förlåt om jag inte har bloggat på ett litet tag nu. Men nu är det så att pojkvännen kom till mig i lördags och ska va hos mig i ca två veckor. Men jag ska hinna försöka med bloggen ändå.
Även om Tony är här så tänker jag inte missköta skolan.

Så nu sitter i köket och vänta på att klockan ska bli så mycket så att jag kan gå till skolan. Dock har inte älsklingen min märkt att jag har gått ur sängen, då han sover som en stock!

Ha en underbar dag alla!

Jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Gismd eftermiddag!

Idag är det två månader sedan världens finaste fick somna in. Det har alltså gått två månader sedan jag fattade det jobbiga beslutet på att ta bort dig.
Jag sakna dig så oerhört mycket, Leyja. Men som slla säger än idag: du har det bättre där du är nu.  Önskade verkligen att jag aldrig behövde fatta det dör jobbiga beslutet.
Du lämnade många spår efter dig, du lämnade mig tack vare att jag va tvungen att fatta det beslutet som jag gjorde.
Hade jag bara kämpat betydligt mer för dig, så hade du varit kvar i livet!

Matte sakna och älskar dig! 😢😢❤❤

Saknad! 😢❤

Likes

Comments

​Go kväll :) 

Vad händer ikväll gott folk? Sitter och kör en live på Facebook just nu och det gör jag för att jag inte ha något liv eller någonting? Haha nej, men brukar göra et för att jag inte ha någonting och göra. Ska dock snart göra mig i ordning för sängen, då jag ska upp tidigt imorgon. Och då har jag skolan :D. 
Jag kan ju säga att jag trivs i skolan. 

Har jag tur så kommer mitt finaste redan denna veckan och jag hoppas innerligen att han kommer, annars kommer han nästa vecka :P. Jag längtar sjuk mycket! 

Detta inlägget kommer inte bli sådär jätte långt, då jag helst ska vara i sängen helst innan 21:30 för att orka upp till skolan imorgon! Men först ska jag ringa min babiii innan jag ska sova! 

Godnatt alla där ute :D 

Likes

Comments

Goddagen :D

Idag var det andra dagen i skolan och jag trivs redan i skolan. Min mentor är as cool och klasskamraterna är rätt okej :P. Jag diggar tiderna som vi har fått, så det är ju inte jätte långa dagar som jag går i skolan.
Så denna veckan blir ändå rätt soft i och med att vi ska lära känna alla lärarna, så just nu går vi bara igenom på vad vi ska göra under lektionerna.

Har även fått prata med killen som betyder allt för mig. Den killen som får mig att må bra och som snart kommer hit till mig. Jag längtar verkligen tills jag får träffa honom!

Igår kväll gick jag och la mig redan ca 20:15 så det kommer nog förhoppningsvis blir lika tidigt ikväll. Är ju direkt inte van vid att gå i skolan.
Men skolan kommer jag fixa lätt!

Ha en bra fortsatt kväll! Det ska jag ha iaf :D


P.S. Tycker om dig massor, Tony <3
Glöm inte det <3 <3

Likes

Comments

Go kväll!

Idag har jag bara tagit det lugnt, eller ja - jag har rätta sagt gjort det hela helgen, med tanken på att skolan börjar imorgon. Efter skolan så ska jag träffa Emelie och då ska vi hitta på massa saker som jag inte tänker avslöja nu. Utan det får ni reda på imorgon.
Och ni som vet om vad Emelie och jag ska hitta på, ni får heller inte avslöja någonting för allmänheten.
Utan det ska bli en överraskning för dem som inte vet om någonting.

Jag kan säga så här mycket att det kommer bli spännande och både Emelie och jag ser framemot detta!

Så nu blir det snart sängen för min del, få jag ska upp tidigt imorgon.

God natt på er alla! ❤❤

Likes

Comments

​ Go kväll gott folk! 

Idag har jag bara tagit det extremt lugnt, vilket ha varit jätte skönt. Det har varit en dag, då man inte ha velat gå ut - då det ha snöat här.
Så det har bara varit en mys dag inne idag. Imorgon bli det också att ta det lugnt, då skolan börja på måndag. Så jag ska försöka gå och lägga mig i "normal" tid imorgon. Nu sitter jag dock och kolla på baksmällan 2 på fyrans kanal! 

Har även pratat med en jätte fin person idag, som har fått mig att må bra idag. Han gör hela min dag till något speciellt varje gång jag prata med honom. 
Men om ca två veckor så kommer han hit till mig och träffa mig. Det ska bli så spännande och träffa honom. Han får mig att le, han får mig att må bra. Vet inte vart jag skulle ha gjort utan honom. Jag vill aldrig att han försvinner ur mitt liv. 

Nu tänkte jag säga godnatt så kommer det ett nytt inlägg imorgon. Så sov så gott mer er :D 

Likes

Comments

Godmorgon eller vad man nu ska kalla det?

Det där med att vända tillbaka dygnet kommer ju inte gå sådär jättebra kan jag ju säga? Jag är tyvärr vaken än och kan inte sova alls. Så hur jag ska palla med skolan på måndag, ja det vet jag inte än. Men jag antar att jag löser det på något sätt..dock är frågan hur jag ska lösa det?
Men nu tänkte jag dock gå och lägga mig, då klocjan är så mycket som fem på lördag morgon. Jag kan ju även tala om för er att jag har en katt som blev jätte glad när matte kom hem igår. Hon har inte lämnat mig ur sikte alls, samt ligger uppe vid mitt huvud och ska sova med mig.

Säger bara en sak: älskar denna katten!

Godnatt gott folket och ha en trevlig helg på er!

Missy ❤

Likes

Comments

God kväll!

Nu är jag på väg hem ifrån Stockholm. Och det ska bli skönt att få komma hem nu.
Just nu har jag många tankar som snurrar runt i huvudet och jag vet inte hur jag ska lösa allt? Det känns som om jag är någon slags leksak?
Jag vet liksom inte redigt var vi står idag eller var jag ens står idag?
Jag trodde detta skulle bli en rolig resa, men jag hade fel om den saken.

Fuck love, fuck my life!

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments