Idag tänkte jag skriva ett inlägg angående känslor på vad jag tycker om saker och ting!

Som vissa vet så har jag träffat en mycket underbar person, en som verkligen får mig att må bra.
En person som verkligen älskar mig för den jag är.
Och det bästa är att jag trivs så otroligt bra ihop med honom.
Sen kommer det bästa: jag kommer flytta ifrån Karlskrona och flytta ihop med Tony. Jag kan säga att jag längtar redan tills jag flytta ihop med älsklingen min!

Jag älskar dig, Tony ❤❤

Vi två för alltid ❤❤

Likes

Comments

God kväll alla glada läsare som bloggare!

Förlåt för att jag inte ha bloggat på ett par dagar nu. Men jag kan säga att jag är uppe i Dalarna nu, hos världens finaste pojkvän.
Jag åkte hit i onsdags och ska vara här till fredag nästa vecka.

Jag kan även avslöja att jag har träffat en advokat nu som ska hjälpa mig med sonen min. Så hoppas att allt går som det ska nu.

Ha en bra kväll allesammans!

Likes

Comments

God morgon!

Idag är dagen äntligen här. Idag ska jag sitta på ett tåg i 7,5 timme - hela vägen till Dalarna. Men det är det värt.
Jag ska åka upp till min pojkvän. Så idag 11:35 hoppar jag på tåget ifrån Karlskrona och är framme i Dalarna 19:20 ikväll.
Jag ser verkligen fram emot den här resan och självklart så längtar jag efter honom.

Jo, jag glömde tyvärr och blogga igår om den stora dagen. Jag och min pojkvän förlovade oss igår, på alla hjärtans dag. Men i och med att vi inte kunde vara med varandra som det va tänkt från början så ska vi fira det idag!

Ha en bra dag alla glada ❤

Jag älskar dig ❤❤

Likes

Comments

God morgon :).

Denna helgen har varit super mysig med mitt hjärta. Vi har varit på bio och varit i Karlshamn hos två vänner och hade det mysigt där.
Så nu är man tyvärr på väg till skolan, men hade lätt kunnat vara hemma hos pojkvännen min å fortsätta och mysa 😍😍❤❤

Ha en bra dag alla! ❤❤

Likes

Comments

God morgon alla glada läsare som bloggare :)

Idag kör vi ännu en dag i skolan, men idag går jag till klockan tre, då vi ska göra något studiebesök någonstans. Sen imorgon har jag sovmorgon till klockan tio.
Hade hellre velat vara hemma hos pojkvännen å myst med honom än å vara i skolan ;). Men ibland blir det inte alltid som man vill :P.

Annars händer det inte så mycket idag. Sakna fick killen ;).

Älskar dig, Tony Lindqvist ❤

Jag älskar dig över hela mitt hjärta, älskling ❤❤

Likes

Comments

God morgon alla glada läsare som bloggare!

Förlåt om jag inte har bloggat på ett litet tag nu. Men nu är det så att pojkvännen kom till mig i lördags och ska va hos mig i ca två veckor. Men jag ska hinna försöka med bloggen ändå.
Även om Tony är här så tänker jag inte missköta skolan.

Så nu sitter i köket och vänta på att klockan ska bli så mycket så att jag kan gå till skolan. Dock har inte älsklingen min märkt att jag har gått ur sängen, då han sover som en stock!

Ha en underbar dag alla!

Jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Gismd eftermiddag!

Idag är det två månader sedan världens finaste fick somna in. Det har alltså gått två månader sedan jag fattade det jobbiga beslutet på att ta bort dig.
Jag sakna dig så oerhört mycket, Leyja. Men som slla säger än idag: du har det bättre där du är nu.  Önskade verkligen att jag aldrig behövde fatta det dör jobbiga beslutet.
Du lämnade många spår efter dig, du lämnade mig tack vare att jag va tvungen att fatta det beslutet som jag gjorde.
Hade jag bara kämpat betydligt mer för dig, så hade du varit kvar i livet!

Matte sakna och älskar dig! 😢😢❤❤

Saknad! 😢❤

Likes

Comments

​Go kväll :) 

Vad händer ikväll gott folk? Sitter och kör en live på Facebook just nu och det gör jag för att jag inte ha något liv eller någonting? Haha nej, men brukar göra et för att jag inte ha någonting och göra. Ska dock snart göra mig i ordning för sängen, då jag ska upp tidigt imorgon. Och då har jag skolan :D. 
Jag kan ju säga att jag trivs i skolan. 

Har jag tur så kommer mitt finaste redan denna veckan och jag hoppas innerligen att han kommer, annars kommer han nästa vecka :P. Jag längtar sjuk mycket! 

Detta inlägget kommer inte bli sådär jätte långt, då jag helst ska vara i sängen helst innan 21:30 för att orka upp till skolan imorgon! Men först ska jag ringa min babiii innan jag ska sova! 

Godnatt alla där ute :D 

Likes

Comments

Goddagen :D

Idag var det andra dagen i skolan och jag trivs redan i skolan. Min mentor är as cool och klasskamraterna är rätt okej :P. Jag diggar tiderna som vi har fått, så det är ju inte jätte långa dagar som jag går i skolan.
Så denna veckan blir ändå rätt soft i och med att vi ska lära känna alla lärarna, så just nu går vi bara igenom på vad vi ska göra under lektionerna.

Har även fått prata med killen som betyder allt för mig. Den killen som får mig att må bra och som snart kommer hit till mig. Jag längtar verkligen tills jag får träffa honom!

Igår kväll gick jag och la mig redan ca 20:15 så det kommer nog förhoppningsvis blir lika tidigt ikväll. Är ju direkt inte van vid att gå i skolan.
Men skolan kommer jag fixa lätt!

Ha en bra fortsatt kväll! Det ska jag ha iaf :D


P.S. Tycker om dig massor, Tony <3
Glöm inte det <3 <3

Likes

Comments

Go kväll!

Idag har jag bara tagit det lugnt, eller ja - jag har rätta sagt gjort det hela helgen, med tanken på att skolan börjar imorgon. Efter skolan så ska jag träffa Emelie och då ska vi hitta på massa saker som jag inte tänker avslöja nu. Utan det får ni reda på imorgon.
Och ni som vet om vad Emelie och jag ska hitta på, ni får heller inte avslöja någonting för allmänheten.
Utan det ska bli en överraskning för dem som inte vet om någonting.

Jag kan säga så här mycket att det kommer bli spännande och både Emelie och jag ser framemot detta!

Så nu blir det snart sängen för min del, få jag ska upp tidigt imorgon.

God natt på er alla! ❤❤

Likes

Comments