God kväll!

Som vissa vet så håller jag på att flytta. Nu kommer det tråkigaste - städningen.
Men jag är glad att jag har pojkvännen och grannen som hjälper mig med städningen. Så på torsdag eller fredag lämna jag Karlskrona för gott, men jag kommer givetvis ner och hälsa på vissa människor.
Detta ska bli så skönt att äntligen få flytta till en ny stad och börja om på nytt!

Nu blir det sängen för mig och älsklingen. Imorgon fortsätter städningen samt jag ska träffa min älskade son imorgon :)

God natt på er ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan på alla er som bloggar som bara läser!

Som vissa vet så har jag sagtnupp min lägenhet pga att jag ska flytta. Och vissa är absolut inte nöjda med det, men det är ju mitt val...eller?
Så den här veckan måste jag hem till Karlskrona för att ta det sista som är kvar i lägenheten, dvs vissa saker som ska med upp till Dalarna, sen är det tråkigaste som finns - städningen. Men det kommer blir skit bra när jag lämna den där hålan.

Visst, jag kommer ju sakna vissa personer där nere - det kommer jag att göra. Men jag kommer ju ändå komma ner och hälsa på folket. Längtar som bara den tills allt är klart med älsklingens lägenhet, min lägenhet..

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

God natt, god morgon eller vad man nu ska kalla det för?

Varför ska det vara så svårt att somna vissa nätter? Vad är sova?
Har en underbar pojkvän som ligger och sover men även prata i sömnen. Och när man inte kan sova så ligger jag och lyssna på honom ^^.
Önskade att jag hade lika lätt för att somna som han har. Du kan riva ett hus, släppa en bomb vid hans sida - inte fan vakna han ändå. Så jag önskade att jag kunde vara sån. Men jag älskar min man ändå ❤

Godnatt/god morgon världen, ska försöka sova nu. Klockan är ändå 03:41!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte bara skriva ut att jag gör olika mönster på hama pärlor som sedan blir till tavlor. Jag gör mönster efter beställningar, så är ni intresserad av någonting så är det bara att skriva.
Kommer lägga ut bilder på de som jag redan har gjort och så är ni intresserade så är det bara att höra av sig till mig :).

Här är några exempel som jag kan göra som beställning och som jag kommer göra och sedan sälja av som tavla :). Och ännu än en gång, är ni intresserade av någonting så är det bara att höra av sig till mig :)

Likes

Comments

God morgon.

Idag började vi med dagen att Tony ska iväg och hjälpa sin chef med startmotorn och skruva ihop den. Under tiden så ska jag vara barnvakt åt Liam och ska ha honom tills imorgon.
Ska bli kul och passa honom, då han är en riktigt söt liten grabb :).

Så idag blir det inte så mycket vid att sitta med telefonen :)

Ha en bra dag alla för det ska vi ha ;)

Likes

Comments

Jag vill bara tala om för er att jag är så otroligt glad för att jag har träffat mannen i mitt liv. Han som får mig att må bra, han som förändrade mitt liv. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en "man" igen, men jag är så glad att jag gjorde det.

Det hela började med att Tony skrev ut ett inlägg tre dagar innan julafton 2016 och då sökte han bland annat efter någon att snacka med. Så jag tänkte att jag kommenterar, det är ju alltid kul att lära känna nytt folk. Sedan började han skriva privat på Facebook.
Efter det så skulle han ut och köra skoter led sina vänner, så då fick han mitt nummer och vi började ha kontakt med varandra via telefon och sms.
Och nu kommer det roligaste: efter tre veckor så får jag ett samtal av honom på att han är ca tre timmar ifrån Karlskrona och undrade ifall jag kunde möta upp honom på tågstationen - vilket jag gjorde. Jag trodde han skojade när han sa det :O. Men det visade sig att han menade allvar och här står vi idag. Vi har ett förhållande med varandra och jag ångrar ingenting.

Jag älskar Tony över hela mitt hjärta! Är så glad att jag fann dig, älskling <3

Likes

Comments

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi har där emot haft en städdag, samt vi har tvättat idag. Så nu blir det att kolla på en film och mysa ner sig i sängen med hjärtat mitt.

Imorgon ska han hjälpa sin chef med att fixa någon startmotor på hans bil, samt jag ska vara barnvakt från fredag till lördag så då kommer jag inte sitta mycket vid telefonen!

Ha en fortsatt bra kväll

Likes

Comments

Goddag :)

Idag ska jag och Marcus (älsklingens kusin) åka in till stan och köpa en födelsedagspresent till min son, som fyller fyra år om elva dagar!
Fuck, vad har tiden tagit vägen?! Det känns inte som om det är fyra år sedan jag blev mamma till
en underbar pojke! Tiden går alldeles för fort :O
Men jag vet precis vad jag ska köpa till min lilla älskling :).

Hoppas alla får en bra dag :).

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva ett inlägg angående känslor på vad jag tycker om saker och ting!

Som vissa vet så har jag träffat en mycket underbar person, en som verkligen får mig att må bra.
En person som verkligen älskar mig för den jag är.
Och det bästa är att jag trivs så otroligt bra ihop med honom.
Sen kommer det bästa: jag kommer flytta ifrån Karlskrona och flytta ihop med Tony. Jag kan säga att jag längtar redan tills jag flytta ihop med älsklingen min!

Jag älskar dig, Tony ❤❤

Vi två för alltid ❤❤

Likes

Comments

God kväll alla glada läsare som bloggare!

Förlåt för att jag inte ha bloggat på ett par dagar nu. Men jag kan säga att jag är uppe i Dalarna nu, hos världens finaste pojkvän.
Jag åkte hit i onsdags och ska vara här till fredag nästa vecka.

Jag kan även avslöja att jag har träffat en advokat nu som ska hjälpa mig med sonen min. Så hoppas att allt går som det ska nu.

Ha en bra kväll allesammans!

Likes

Comments