Why?!

Varför ska jag ha den jävla oturen hela tiden?! Så fort jag åker tåg (dvs en gång var tredje vecka), så är dem jävla tågen alltid försenad! Jag ska fan sluta åka tåg nu. Detta börja bli tröttsamt att dem alltid är försenad.
Men nu är jag äntligen på väg hem, ska blir skönt att få komma hem nu till min älskade katt.

Ha en fortsatt bra kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God dagens alla glad bloggare.

Jaha, då var det dags att åka hem till Falun igen - efter att har varit i Karlskrona sedan i söndag.
Och som jag skrev igår på bloggen så träffade jag min son. Och idag åker jag hem.
Jag åker nu från Karlskrona 11:35 och är hemma i Falun 19:20, så jag har några timmar att åka tåg 😂😂.

Så jag får se vad som händer när jag kommer hem, troligtvis så kommer jag vara ganska trött skulle jag tro.

Ha en trevlig dag folk :)

Likes

Comments

Go kväll.

Idag har jag haft umgänge med min älskade son och vi var i lekparken och busade av oss lite.  Och jag lyckades ta några bilder på honom. Annars har det varit en lugn dag.
Imorgon blir det hemfärd till Falun, så jag åker ifrån Karlskrona 11:30. Det ska bli skönt att få komma hem.
Dock sakna jag min älskade sambo, som kommer på torsdag.

Ha en fortsatt bra kväll.

Min älskade son ❤❤

Likes

Comments

God morgon folket.

Idag blir det att åka tåg i ca 7 timmar och 40 minuter. Jag sks åka hela vägen till Karlskrona för att ha umgänge med min son imorgon. Och sen åker jag hem på tisdag igen.
Men jag ser inte fram emot att åka tåg idag, då min sambo åker till Stockholm för att jobba där sista veckan.
Så vi får se hur detta går idag, men har jag otur som vanligt så kommer det vara strul i Alvesta - där det brukar ALLTID vara strul med tåget/tågen.

Ha en fortsatt bra dag :)

Likes

Comments

God dagen!

Jag kommer göra en uppdatering på min blogg nu. Och sedan finns det några kategorier som jag kommer skriva om i min blogg. Och det följande kategorierna är:

* Förhållande (mellan mig och Tony) 
* Umgänget med min son 
*Stallet / Flexa 
* Min vardag. 

Är det något annat som NI vill läsa om i min blogg? I så fall får ni skriva, vad det är ni vill läsa :)

Ha en bra kväll! :) 


Likes

Comments

God morgon.

Igår var jag i stallet och red ut på Flexa som hästen heter. Det blev en mysig runda tillsammans med Helena och hennes häst.
Haha det roligaste va när Flexa blev rädd för tak pannor samt en annan häst som vi mötte, dock var jag inte beredd på det, men jag satt kvar på hästryggen men bortsett från det så gick det hur bra som helst 😂😂.

Så jag längtar tills jag får sitta upp på henne igen  😍😍.

Och idag kommer världens bästa sambon hem från Stockholm. Gud vad jag längtar efter honom. Vill att han ska komma hem nu 😍😍.
Så det blir mys på hög nivå när han kommer hem ikväll 😘😘. 

Ha en bra dag allesammans!

Likes

Comments

God kväll!

Då bär det snart av att dra sig mot stallet för att rida ut i skogen en runda på fina Flexa tillsammans med Helena och hennes häst. Helena ska visa mig några skogsrundor, så jag får se vilken det blir idag!

Ha en bra kväll allesammans! :)

Likes

Comments

God kväll alla glada :P

Nu är min älskade sambo snart hemma, efter att ha varit i Stockholm en hel vecka och jobbat. Men tyvärr så åker han på söndag igen, tillbaka till Stockholm och jobbar. Så denna helgen blir det bara mys med honom, innan han åker på söndag kväll igen. Ska bli kul och mysigt att få träffa min sambo igen, har inte sett honom sen i söndags eftermiddag! Längtar sjukt mycket efter honom.
Visst, det kommer bli ensamt när han åker på söndag, men jag hoppas att dagarna gå fort tills han kommer hem igen ;). För att dagarna ska gå fort så kommer jag åka ut till stallet och vara där några timmar för att dra ut på tiden bland annat och pyssla om Flexa som hon heter :). Så i veckan kommer det blir ridning med Flexa :).
Haha jag fick träningsvärk natten till idag efter att jag hoppade upp på henne i tisdags :P men det var det värt kan jag ju lovar! Har inte suttit på hästryggen på minst två år sen, kanske tre år sen :O. Så detta har jag absolut saknat.

Ha en fortsatt bra kväll gott folk :)

Likes

Comments

God morgon :).


Idag är det ingen vanlig dag eller jo tekniskt sett så är det en vanlig dag men det var inte så jag menade. Idag är det sju hela månader sedan jag träffade min underbara sambo. Kan inte fatta vad tiden har tagit vägen? Tiden har ju sprungit iväg.
Men jag älskar honom lika mycket som jag gjorde för sju månader sen.
Han är verkligen mannen i mitt liv! ❤❤

Ha en underbar dag ;)

Jag älskar dig över hela mitt hjärta 😍😍❤❤

Likes

Comments

God morgon folket.

Idag blir det nog en lugn dag för mig, då jag vaknade med sprängande huvudvärk, men jag antar att det ha med att jag dricker för lite om dagarna - vilket jag måste bli bättre på.

Igår kan jag säga att jag hade en trevlig dag. Var med en tjej i stallet igår, då jag ska bli medryttare på en unghäst som är under utbildning. Hon är ett sto på ca fem år, och heter Flexa (om jag minns rätt). Så jag ska hjälpa henne med sin häst två till tre dagar i veckan. Hon var en jätte mysig häst, som verkligen vill lära sig saker och ting.
Så detta ska bli spännande och få vara med henne och hennes häst :). Ska eventuellt följa med henne till stallet idag, om huvudvärken nu vill ge med sig - vilket jag hoppas på att den gör.

Kommer komma in och skriva lite senare idag om det blir någonting med stallet eller inte, men oavsett så kommer jag in och skriver ändå. Ska försöka uppdatera bloggen varje dag! :)

Ha en bra dag alla glad bloggare.

Likes

Comments