View tracker

Många tankar som far runt i huvudet, som inte vill försvinna alls.

Jag förstå inte hur man kan sakna en person så mycket. Det går inte och beskriva i ord på hur mycket man sakna en person.
Jag önskade att du va hos mig, att du fick tillbringa dina dagar med dig. Men det kommer aldrig någonsin hända. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, i mina tankar.

Detta är typ det enda sättet jag kan få ut mina tankar på vad jag tycker och känner, samt hur jag mår.. Det finns ingen som jag kan snacka med, det finns ingen jag kan dela mina tankar med. Önskade att någon förstod hur jag känner och hur jag verkligen mår!

Fuck my life! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är alltid lika jobbigt och skiljas ifrån min andra halva :/. Jag vet inte redigt hur jag ska bearbeta det, men varje gång jag kommer hem så vill jag bara gräva en grop, lägga mig i den och sedan täcka över den med jorden igen och aldrig mer komma upp ur gropen.
Önskade att det fanns någon jag kunde prata med, någon som är i samma situation och som mår så dåligt som jag gör en gång vart tredje vecka!

Jag palla verkligeninte må så här längre! Få väl se hur länge jag kan vara snäll mot mig själv! 😢💔

Likes

Comments

View tracker

Hej alla glada :P

Idag har jag mest tagit det lugnt, dvs att jag inte ha gjort så där jätte mycket idag. Dock har jag haft tvättstugan mellan 13:00-19:00 men jag är redan klar med tvätten, då jag inte hade överdrivet mycket idag. Så nu ligger jag i sängen och snart hoppa in i duschen, bädda rent i sängen.

Sen ska jag senare ikväll eller om jag gör det imorgon, då ska jag lägga upp en sorts träning för Leyja. och den träningen ska består av tre till fyra dagar i veckan.
Kan berätta lite vad för träning jag ska göra:

Dels ska hon få börja söka efter godis inne i lägenheten som jag ska börja gömma på vissa ställen och sedan efter ett tag så är det utomhus - så hon får använda hjärnan.
Ska även försöka få henne att lyssna mer på mig
Gå i koppel, inte gå före mig.
Ska även försöka träna inkallning med henne.
Ska bland annat börja jogga/springa med henne, så hon och jag får upp konditionen :P

Och jag hoppas jag kommer lyckas med detta. Jag kommer även skriva i bloggen på hur det går med träningen med henne.
Så den här träningen kommer börja på måndag med henne. Så önskar mig lycka till :D

Likes

Comments

​Gaaaah, jag kommer få damp! 

Har glömt och betala in min mobilräkning, så nu har Telenor stäng av min telefon. Jag kan varken ringa eller sms:a :(.
Detta är inte roligt, hur ska jag nu klara av när jag inte kan sms:a mitt hjärta! Aja, jag antar att jag få lösa det på det bästa sättet nu...men frågan är bara hur ? 

Suck, denna dagen kommer inte bli bra! :(


Have a nice fucking day!


Likes

Comments

Tjo alla glada!

Idag har det varit extremt mycket varmt bland annat för Leyja, så vi har bara tagit det lugnt idag. Vi var även med på en hundpromenad, dvs där även två andra tikar var med. Men det gick hur bra som helst och hon gjorde ingenting mot de andra hundarna. Vi var i Wämöparken och gick den vilsna stigen som dem har där.
Så Leyja skötte sig hur bra som helst. Och har vi tur så kommer Bella och Ginza följa med, vilket jag hoppas på att dem gör.

Nu ligger min lille hund utslagen ute i hallen och sover alla redan. Så nu tänkte jag göra detsamma och dejta mr kudde.

Ha en bra fortsatt kväll/natt för er som inte kan sova :)

Likes

Comments

Min lilla kille börja blir stor!
Ikväll när klockan är 23:08 blir min lille kille en stor kille. Han bli tre hela och sex månader. Guud, var har tiden tagit vägen? Det kände ju som om det vore igår han kom till världen och inte för tre år sedan.
Så om sex månader blir han fyra år :O. Det är inte klokt vad tiden springer iväg. Önskade verkligen man kunde spola tillbaka tiden, då han va spädbarn och vi bara låg hemma å mös. Men det kommer ju aldrig hända...igen :(.

Jag sakna min lille älskling så otroligt! Det är så jobbigt och tänka på honom och veta att man inte få vara med om dagarna och följa hans dag. Önskade att du va hos mig, att vi fick tillbringa kvällarna hos varandra och bara krypa ner och mysa till en film tillsammans.
Att vara en mamma till dig det är hur underbar som helst. Ångra inte en sekund att jag inte fick dig.


Mamma älskar dig <3

Jag älskar dig <3

Likes

Comments

Godnatt eller godmorgon? 

Denna helgen har inte alls varit rolig.. Jag fick åka in till akuten i fredags kväll, då jag är genom förkyld men har/hade svårt att andas, vilket jag har nu. När jag kom in till akuten så hade jag nästan 40 graders feber. Dem tog ekg och prover och dem misstänker att jag har lunginflammation igen! Så denna helgen har varit extremt jobbig för mig. Jag har även hostat blod och har verkligen inte fått sova någonting denna helgen. 
Jag håller verkligen på att hota sönder lungorna (känns det som), så imorgon blir det att ringa vårdcentralen eller så blir det en runda in till akuten igen. Nu har jag riktigt ont i lungorna igen! 
Så jag satt inne på akuten i fredags kväll från klockan nio på kvällen till fyra på lördags morgon.. älsklingen kom hem från jobbet vid halv elva elva på kvällen, då han gick ut med hunden och sedan kom han in till akuten när klockan va halv tolv tolv och höll mig sällskap! Så det va rätt skönt att sedan få krypa ner bredvid honom.

Nahe, nu blir det en nattarunda med hunden och eventuellt försöka sova om jag klara av det dvs! 

​Ha en trevlig natt/morgon på er!


Likes

Comments

Varför ska allt va så otroligt jobbigt?

Hur klara folk av att ha ett förhållande med en person som man inte få träffa på en hel vecka? Jag har redan brustit i tårar för att jag sakna mitt hjärta. Visst, det är skit jobbigt, men hur/vad ska man göra för att klara av det? Denna veckan kommer bli as dryg samt jobbigt! 😢

Sakna dig, hjärtat!

Likes

Comments

Tjosan alla glada bloggare som läsare!

Denna veckan har varit helt fantastiskt. Jag har nämligen varit med pojkvännen på sitt jobb, dvs han är lastbilschaufför och sover ute i lastbilen. Så vi har varit i Eskilstuna, Nyköping, Stockholm, Norrköping med mera. Vi körde även förbi Vättern och det va en väldigt vacker syn man fick se. Jag hade lätt kunna tänka mig att flytta upp dit.
Så Moa och Jeremy, två av mina vänner har tagit hand om mina små älsklingar där hemma. Så igår när klockan va ca 21:30 så kom jag älsklingen hem. Leyja blev hur glad som helst när hon fick se mig.

Nu ikväll ska jag och älsklingen ta det lugnt och vi ska bara mysa till det!

Jag älskar dig, Niclas Sjödahl ❤

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag vet inte redigt vart jag ska börja? Att sakna en person som alltid har funnits där för en , som helt plötsligt inte finns längre...det känns som om jag har förlorat den personen helt och hållet. Ingenting är som det brukar vara? Vad är det som har hänt egentligen? Vem ska jag prata med när jag väl behöver det?
Jag behöver dig i mitt liv men du verka inte förstå det!
Jag trodde du verkligen va personen som skulle finnas där för mig? Men hade jag verkligen så fel? Snälla, säg att jag inte hade så fel som jag tror att jag ha? Jag vet inte vad jag ska göra längre!

Fuckmylife!

Likes

Comments