Måndag

Gick upp kl6:20 &gick till mina kaniner och gav dom mat och vatten gjorde iordning mig & gick till skolan, Var glad för det var kort dag

& kom hem lagade mellis; BananPannkakor såååå gott och verkligen jätte nyttigt sen kollade jag på

Scream Queens Har inte sett en bättre serie & jag har leta efter en bra serie sen jag slutade kolla på Pretty Little Liars som jag tappade tycke om typ i höstas rekomenderar Scream Queens om du gillar en serie med mycket spänning & även tycker om mode,

efter detTog jag mig ut till kaninerna igen och kollade till dom. Sen chillade jag & låg & latade mig i soffan tills jag borstade tänderna och gick o la mig.

Tisdag

satte klockan på 6:20 & tog mig upp kl6:45 istället gick runt som en halvdöd katt och det visade sig för att vi skulle till en annan skola för att ha slöjd igen,

Gick hem inga konstigheter & åt mellis, kom faktiskt inte ihåg vad jag åt men gissar på att jag bara åt lite flingor med fil. Var med kaninerna & myste, kollade på Scream Queens också vet inte hur många gånger ni kommer läsa om hur braaa den serien är.

Sen gav jag mina kaniner mat och vatten,

Städade lite i huset & även i mitt rum och la mig sen i soffan för att kolla på bland annat parneviks.

Onsdag

Vaknade samma tid som jag alltid gör kl6:20 kollade på sociala medier & gick upp ur min själsfrände AKA min säng, Gjorde iordning mig & gick till skolan.

Kom hem fixade smoothie och kollade på Scream Queens Tehe,

sen ritade jag lite & städade undan i mitt rum samt plockade undan efter mig och fixade mat till mina kaniner (as usual)

Sen chillade jag i soffan framför tv & kollade på youtube min(a) favorit youtubers just nu är MyLifeAsEva, Howtocakeit, emma & Siena Mirabella.

Och la mig i sängen och somnade.

Torsdag

på torsdan var jag såååå trött som det någonsin går att vara haha jag gick upp kl7:45 & hade ungefär en kvart på mig att göra iordning mig innan jag skulle gå till skolan.

Slutade skolan 14:45 seeegt, hade också glosprov på Engelska så det var inte kul alls hehe, sen gick jag hem som en zombie & fixade mellis bytte om till myskläder och Gav kaninerna mat & vatten,

Jag hade sen väldigt roligt med appen Musical.Ly där jag heter @Susannamalin om ni vill följa haha är dock as dålig,

Kollade på tv och somnade sen.

Fredag

på fredan vaknade jag kl6:20 as usual & gick sen upp kl7:00 seegt men var också glad att det var fredag tyckte veckan har gått snigel långsamt så de var väldigt skönt att vara ledig, Jag fixade frulle gjorde iordning mig & gick till skolan.

Kom hem ungefär vid 15:00 för vi hade teori på idrotten och vi slutade igentligen kl14:45 men jag var väldigt seg att gå hem

När jag kom hem så gjorde jag Mellis & fixade mat till kaninerna sen kollade jag på Scream Queens hehee, La mig i soffan & Ritade lite också.

Det var igentligen planerat att jag & två tjejkompisar skulle åka & äta sushi efter skolan men det blir inte av så jag tog det bara lugnt och chillade istället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kylie cosmetics

snart är min födelsedag & har velat ha Lip Kit By Kylie ända sen de släpptes.

unfortunately har jag inte kunnat få tag på dom än hehe dock så tror jag inte att färgerna som jag vill ha kommer att passa på mig

(Candy K, Dolce K, True Brown K) men jag sitter fortfarande att grubblar på de för de kanske kommer vara kul att testa de.

​puss :))

Likes

Comments

Heeejjj! Jag heter Susanna och jag har haft en blogg förut när jag var mindre men då tog jag typ inte bloggandet på allvar utan jag var väldigt slarvig med att hålla den uppe.

jag har funderat på att starta en blogg väldigt länge men det har inte riktigt blivit av så nu skaffar jag en ny och en förhoppningsvis bättre blogg:)

ni kommer mest att få läsa om min vardag och min livstil men också även om smink, mode, hälsa&kost, om mina djur och kompisar.

Yeeeyyy

Update

vad har hänt idag då? Inget alls och jag älskar det,

Jag har studiedag från skolan idag så jag har faktiskt bara chillat tänkte kolla ikapp några avsnitt av Scream Queens som jag missatoch 

sen chilla igen :)

Likes

Comments