Åka vespa utomlands

Lära mig att läsa kartor

Åka till Rom

Lära mig att segla

Lära mig att köra

Bila i Italien

Bli bättre på matte

Åka på roadtrip i USA

Plugga i NYC

Kunna alla länder utantill

Flyga helikopter

Flytta utomlands

Bli en girlboss

Ha en fin balkong

Inreda min egen lägenhet

Köpa en lägenhet

Se Taylor Swift live

Träffa Taylor Swift

Bli flytande i franska

Bli flytande i spanska

Lära mig flytande italienska

Åka till Nice

Bli starkare fysiskt

Skaffa magmuskler

Ha hela kollektionen av Starbuckskoppar

Resa genom Europa

Detta var min bucketlist, som såklart inte är full än! Det finns inget som peppar mig mer än min bucketlist, och jag vill gärna att ni delar med er av era. Det finns inget bättre än att inspireras av andra! Man kan skratta lite åt min bucketlist tycker jag, haha. "Lära mig läsa kartor", ja den ni! Jag har aldrig varit bra på det, kanske för att det aldrig har intresserat mig... Men nu när jag ska åka så mycket utomlands kan det vara en riktigt bra grej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag ska snart på bröllop och undrar lite vad jag ska ha på mig. En sak är säker i alla fall, jag måste ha klackar. I vanliga fall går jag runt i Palladium, men det passar inte på ett bröllop. Eftersom att jag är vegan gäller det även att klackskorna inte är gjorda i skinn, och jag funderar på de ovan! Jag vet dock inte om jag ska ha med tjock klack eller stilettklack. Stilettklack känns mer stilfullt, men samtidigt känns tjock klack mer stabilt. Ett annat dilemma, svart eller beige?!

Likes

Comments

Idag är det måndag och då passar det med lite inspiration för att peppa inför veckan! Det låter klyschigt, och kanske är det också det, men jag brukar läsa citat varje dag för att hålla igång. Det finns en funktion på Instagram där man kan spara bilder, och där sparar jag på dem flitigt. Jag tänkte dela med mig av ett!

Ett citat att LEVA efter, tycker jag. Jag har alltid haft mycket drömmar och utan dem hade jag antagligen inte haft motivationen kvar. Under många år har jag velat åka till New York en sommar och plugga, och gissa vad? Efter tre år av jobb ska jag åka dit nästa sommar! New York har varit en dröm för mig ända sedan jag såg min favoritfilm Sex and The City för första gången när jag var 13 år, och nu ska det hända!

Likes

Comments

Snacka om att jag är sämst på att blogga. Det känns liksom inte aktuellt alls just nu. Det händer inget speciellt i mitt liv just nu och jag har bara prov och plugg hela tiden. Så nu ska jag ta en pluggkväll och bara gotta ner mig i matten på hög nivå. Ansiktsmask och plugg medan andra dricker och festar. Wow vilken kväll!

Likes

Comments

Alla har vi låtar vi skäms över att vi lyssnar på, och detta är min. För tillfället i alla fall. Jag har såklart fler, men just nu är det denna som går på repeat. Dela gärna med er av era!

Likes

Comments

Den här dagen har varit för lång! Inte tråkig på något sätt, men jag har varit otroligt trött. När jag kom hem la jag mig på sängen och försökte sova, men det gick inte även om jag var trött. Jag har varit helt väck idag. För att orka plugga lite måste jag vakna och min bästis och jag bestämde oss för att gå ut och gå! Hon ger mig mer energi än något annat, så jag är så glad att jag har henne i mitt liv.

Men, jag kommer inte blogga mer idag! Jag har haft så himla mycket att göra, och det blir bara mer och mer. Jag har prov i spanska imorgon, och jag är som vanligt väldigt uppstressad.

Likes

Comments

Marta och Jennifer, jag älskar er. Jag vet inte vad jag höll på med innan ni dök upp i mitt liv, och nu kan jag inte föreställa mig ett liv utan er. Ni är verkligen mina bästa vänner!

Vi hade verkligen så himla roligt idag. Det är kulturdag på skolan imorgon och vi hade tydligen signat upp för att baka till veganerna, eftersom att vi själva är det. Men det blev kaos, såklart. Som alltid när vi befinner oss i samma rum. Först stod jag och smälte choklad och Jennifer reagerade på att det luktade bränt. Jag trodde att jag hade förstört chokladen, men så låg ett decilitermått och brann på spisen.

Efter lite skratt började även elvispen brinna. Motorn la av då smeten blev för tjock. Inte nog med det... Det hamnade smet på mattan. Förlåt för att vi har vandaliserat ditt hem, Marta. Dessutom blev muffinsen vi bakade inte ens goda, och vi bakade alldeles för många. Men jag kommer aldrig glömma hur roligt vi hade!

Likes

Comments

"Wahlgrens värld" måste vara det mest underbara programmet som finns. Jag tycker att Bianca är så himla lik mig och klippet ovan är bland det roligaste jag någonsin har sett! Min mamma och jag bråkar precis såhär. Vi bråkar till och med om samma saker och jag vet att jag yttrat varenda ord Bianca sa.


Rekommenderar er verkligen att se det!

Likes

Comments

I min presentation här på bloggen står det att jag "samlar på Starbuckskoppar från hela världen". Det låter lite konstigt, men det gör jag! Starbucks har i varje land, även städer, sin unika kopp, och så fort jag åker utomlands är koppen det första jag köper. Målet är att ha en hel hylla full av deras koppar. Sen är det viktigt att jag köper dem själv, det blir ju inte samma sak om någon annan hade köpt dem. Åker ni utomlands med mig lär vi gå till Starbucks, men inte för att köpa mat!

Hittills har jag köpt koppar i Strasbourg, Madrid och London. Jag hade chansen att köpa en i Paris för några år sedan, men jag gjorde aldrig det. Det ångrar jag idag, men jag hade inte börjat samla på dem då. Dessutom är Paris min favoritstad och mitt framtida hem, så det kommer jag fixa ändå!

Likes

Comments