Kom som sagt hem i onsdags och måste säga att resan gick bra! Har vart i Karlstad över helgen och måste också meddela att detta är nog det sista inlägget unnas ugnsrostad när jag åker tillbaka till staterna igen!

Ha en bra sommar och njut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen är kommen och jag är påväg hem igen!

Sitter nu i Dallas och ska vänta här i ca 3-4 h för att sedan flyga 9 timmar över Atlanten till London. Väntar sedan där i ytterligare 3 h för att flyga två timmar hem! Sov endast 20 min inatt och 20-30 min på första flyget så lär förhoppningsvis sova mycket på det långa flyget.

Känns så konstigt att lämna rummet och flytta ifrån de, och även att inte va runt dessa människor hela tiden. Men är taggad på att vara hemma i några månader och sedan komma tillbaka till Laredo i augusti.

Likes

Comments

Färdig med alla prov nu och känns faktiskt bra ! Är 90% säker på att jag klarat alla kurser samt bra betyg i majoriteten av kurserna. Jag hade turen att göra hälften av proven innan själva final veckan, så hade endast en presentation, prov i geologi och ett teater prov online som jag gjorde men min grupp.

Resten av tiden består av att träna, sola, tvätta, packa och umgås med alla kompisar. Bara fåtal dagar kvar. Landar alltså i Sverige på onsdag kväll ! Åker dock vidare till Karlstad på fredag för att hälsa på Julia där vi ska på en sittning(får prova på att vara svensk student med ;) )

Ta hand om er

Likes

Comments

Vart mycket i skolan nu, prov och presentationer som jag vart tvungen att plugga inför. Vi har sista lektionen på måndag och så kallad Reading day på tisdag där vi får tid att plugga på. Onsdag har jag final i engelska, en presentation som vi måste förbereda inför. Torsdag har jag final i earth science(jordbävningar och liknande) siste men inte minst så har jag prov i teater på fredagen och då är jag klar med allt i skolan. Antar att jag får packa och städa över helgen då jag åker hem igen på tisdagen efter, hemma runt 20 på onsdag kväll den 17de. Har inte haft mycket hemlängtan denna terminen men nu börjar man verkligen längta hem!

Vi hörs snart

Likes

Comments

Ikväll hade vi vår athletic banquet, åt mat och de delade ut massa priser för allt möjligt och jag fick pris för årets nykomling! Otroligt roligt så man ska inte klaga.

Annars har jag pluggat och tagit det lugnt under helgen vilket har vart behövligt, märks att de börjar dra sig mot slutet då vi har himla mycket i skolan och det är dax att börja packa för att åka hem med.

Hoppas er helg vart lika bra

De kunde tyvärr inte stava mitt namn rätt då de är vana med att bara ha ett S när de är sson.. uppmärksamma den hemska parkeringen med...

Likes

Comments

Ber om ursäkt för noll uppdatering men inte haft tid ork eller något att prata om. Vi är nu klara med alla träningar så blir egen träning och fokus på skolan framöver.

Är väldigt varmt här nu, ca 30+ varje dag och man ska inte klaga! Vi va i poolen idag och fick givetvis en ful bränna... annars var vi på bbq hos coachen i söndags vilket var trevligt, vi kollade på Monicas match i onsdags och fick mysa med en lite valp där med! Idag gjorde vi kropps test, mäter hur mycket muskel massa osv man har.

Ha en bra helg

Likes

Comments

Igår fick vår kompis Sam äntligen operera korsbandet. Vi åkte till hotellet där hon stannade med sina päron för att hälsa på och verkar inte allt för dåligt, skönt att operationen gick bra och att den nu är över. Vi hade köpt en nalle Björn med tamiu tröja, hennes nummer efternamn och våra första bokstäver på(kolla bilder), blommor och en stor kaka(cookiecake).

I övrigt så har vi ju som sagt kört Trainer olympics och vi vann på momentet med pulvret, vi åt i princip allt pulver och det gick mycket snabbare än att dricka så mycket som det gjorde. Mådde skit efter det och spydde även upp en del som tur var för det va verkligen vidrigt med så mycket! Att äta lite är bara gott men när man drar i sig ca 6 skopor är det inte så gott längre. Tror vi avslutar tävlingen nästa vecka någon gång.

Ha en bra helg

Likes

Comments

övrigt

Hejhej,
Hoppas eran helg har vart bra? Vi har mest kollat film, åkt runt lite här och var för mat och annat. Söndagen bestod av picknick för att fira påsken vilket var mysigt. Vi tänkte åka till sjön men när vi väl kom dit kostade det 25$ och fattiga studenter som man är bestämde vi oss för att köra picknicken vid poolen här på campus istället, lika mysigt var väll det.

Vi som hjälper till(är volontärer-student trainors) i rehab rummet har en sorts tävling nu. Är uppdelade i två lag och har olika tävlingar man ska göra, tex kasta krycka så långt som möjligt, köra rullstol så snabbt som möjligt och liknande. Har även lag tävlingar, varav en är att man ska äta/dricka upp allt pulver som är i burken nedan. Det är pulver så man kan blanda egen gatorade(powerade liknande) och det är hela 1,4 kg i denna burken. Det andra laget gjorde detta idag och 4/5 spydde då de drack så himla mycket...

Likes

Comments

övrigt

Igår kväll åkte vi och bowlade igen, vann även igen! Finns fördel med att vara klumpig och välta saker😉 mycket trevligt faktiskt. Idag har jag pluggat, sprungit och nu kollar vi på film(14.00) rätt så produktiv dag ändå. Vi ska åka och handla lite mat senare och fira påsk, så ni får uppdatering om det senare med!

Hoppas ni hittat alla äggen från påskharen, en annan fick ju inget riktigt påskägg iår:(

Likes

Comments

övrigt, Skola

Ännu en helg och veckorna flyger iväg !
Under veckan har vi inte gjort så mycket mer än att åka och köpa "shaved ice" vilket var helt okej. Har vart mycket åska och oväder på kvällarna så har inte funnits så mycket att göra.

Nu under påsk helgen så är matsalen stängd så vi försökte stjäla med en hel del därifrån idag. Som tur är åkte en av vågar kompisar till Austin så vi får låna bilen om vi behöver mat osv. Annars så ska vi nog inte göra så mycket i helgen.

Igår var det äggjakt så jag och Tee gick ut och letade men då reglerna va så otydliga så tog vi alla ägg vi hittade(var en lapp i med nummer som man sedan hämtade ut sitt pris med) vi hittade 16 ägg och letade helt i onödan. Vann en korthållare för mitt skol-ID och nyckel ring till det och Tee fick en pärm.

Glad påsk på er och ta hand om er.
PS. Tee vann en cykel i veckan så nu går de lite snabbare om man vill "åka" någonstans på skolan.

Likes

Comments