Skola, Fotboll, övrigt

I söndags drog det över ett ganska stort åskoväder här och idag va vi nere på hela 19 grader!! Va ganska fuktigt med så va inte svalt utan de va verkligen kallt. Och på grund av regnet så läkte de in vatten(i mitt rum eller ovanför) då våra brandlarm gick så vi fick dra ut dem(vi kopplade precis in de i förra veckan då detta hände när vi precis kom hit) och när vi drog ut min så läkte de ut massa vatten... Får se vad som händer, brinner de så lär vi dö iallafall. Skämt å sido...

Pga regnet så körde vi rehab inomhus vilket va välbehövligt. Imorgon är min första exam, i historia så ska plugga fortsätta plugga nu. Byye

(Försöker plugga spanska med hjälp av en app åh det går ändå framåt)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotboll, övrigt

Hejhopp, igår va det lite av en storm här med massa blixtrar, åska och regn så vi får inte träna på gräsplanen idag utan det blir inomhus med vår fystränare. Fystränaren är en fd. Soldat och är väldigt sträng och läskig... han sa till en innan "vill du se 19? Jag har dödat folk förut" han skämtade men han låter ändå seriös och såååå läskig. Men han är otroligt bra med.

Igår blev de en del plugg och bara ta det lugnt. Pratade även men mina älskade päron❤️ så roligt och skönt att prata och se dom, även fast pappa gömde sig hela tiden.... idag fick jag även hämtat ut ett paket från mamsen, de va en svenska landslaget tröja, foton som jag inte fick med mig och svenskt godis som de ska få prova här(bland annat djungelvrål hahah)

Vi hörs imorgon

Likes

Comments

resa, Fotboll

Ska inte prata om matchen igår... förutom att det va åska i området så matchen blev uppskjuten 30 min. Direkt efter så duscha vi och börja vår resa hem, ca 8-9 timmar. Kom hem igen runt 3 på natten ungefär. Klockan är nu 11.10 och jag är så sjukt trött i huvud och kropp. Idag blir de nog tvätta och plugga i princip.

På kartan här ser ninjor vi har åkt nu när vi vart borta. Spenderat otroligt många timmar på den bussen.

Likes

Comments

Fotboll

Matchen slutade 4-1... fick en straff emot oss och sedan tabbade jag mig två gånger och så blev de två mål till... gjorde en stabil bra match annars men det blev som det blev. Får väll försöka vara positiv och se de som att man kan inte alltid lyckas. Bryt ihop och kom igen, sjukt sur just nu men går väll över.

Imorgon kl 10 åker vi till Lubbock, Texas. På lördag möter vi någon skola där och åker antingen tillbaka på lördag eller söndag igen.

Här får ni en lite rolig bild med... haha sant faktiskt

Likes

Comments

Fotboll, resa

Framme och levande, Resan upp hit tog ungefär 13 h... Gick upp 7 på morgonen för att bussen skulle gå ca 8, bussen gick ca 11, vi kom strax efter laredo gränsen då stannade vi och väntade in vår andra målvakt som precis blev spelklar(va något med hennes SAT innan men nu får hon spela). Va incheckade och klara runt 12.

Matchen verkar vara ganska sent ikväll, så får se vad vi gör. Kanske lätt träning och vila idag, återstår att se. Åkte förbi en Ikea påvägen hit och håller timmar och tår att vi kanske kan stanna där påvägen hem/till lubbock där vi spelar på lördag.

Cya

Likes

Comments

Hej!

Nu åker vi till Oklahoma, lång resa som sagt men har både iPad med filmer, böcker så hoppas de ska gå snabbt.

Igår va det pool-pa-loza då de blev inställt sist, så fick provat s'mores och bada ett bra tag i poolen vilket va roligt.

Hörs när vi kommer fram

Likes

Comments

resa, Fotboll

Heeeeej,

Idag ska jag äntligen knäcka ryggen! För er som inte vet så har ja haft dålig rygg i ca 6 år nu(troligtvis skolios) och då jag känt av min rygg en del det senaste får jag passa på när vi har en kiropraktor här.

Imorgon åker vi till Oklahoma, ca 9 h buss.. kommer hem på lördag eller söndag igen. Vi ska nämligen spela två matcher, den ena i Oklahoma och den andra i Texas men där stannar vi på vägen tillbaka.

Hörs senare

Likes

Comments

Fotboll

Hejhopp,

Inte orkat uppdatera under helgen. Blev förlust denna gången med, på en Fel dömd straff... en blev utvisad och spelade med en man mindre... hade flera chanser men lyckas inte få in bollen.

Annars har jag väll bara vilat och pluggat i helgen i princip. Idag är de träning och sen är det full rulle med lektioner. På onsdag åker vi till Oklahoma för match(er).

Hörs

Likes

Comments

Fotboll

Som sagt match som gäller idag. Är bara att tagga till tusen!

Igår tränare vi vid 16 men vi som spelat största delen av matchen va bara med på passövning i princip sedan fick vi kolla när de andra spela. De va nämligen två stycken som funderar på att börja här nästa år så de fick prova på. Jag och några andra kollade lite på film men jag gick och la mig ganska tidigt då jag va så trött.

Håll tummarna för oss idag!

Likes

Comments

övrigt

Kan lugnt säga att man får otroligt ful bränna här! Ska visa alla jag haft en så länge....

Tror inte de lär bli så mycket bättre heller så ser ni någon med ojämn bränna hemma i december så är det med högsta sannolikhet jag!

Likes

Comments