övrigt, Skola

Måndag och ny vecka. Har inte så värst mycket planerat i veckan mer än att vi ska göra volontär arbete imorgon där vi ska läsa för ungar på ett dagis... Är inte så taggad då jag hatar att läsa för folk trotts att de är små ungar..
Basketkillarna vann deras matcher i förra veckan vilket resulterade en delad första plats i serien! De och damerna åker redan iväg denna veckan på en turnering där de topp 8a lagen spelar mot varann, damerna hade tur att ens komma dit då de endast vann en-två matcher men de va så få i serien. Hoppas vi tar oss till turneringen någon gång med.

Insåg att jag inte visat så mycket av skolan så ska försöka visa en del här, detta är tvättrummet, mycket roligt jag vet men why not. Tyvärr så är de folk som plockar ut ens tvätt bara för man inte hunnit plocka ut den ännu eller att de plockar ut de ur torktumlaren utan att ens kläder är torra.. Vi snackar att man kommer dit inom 5 min efter att tvätten är klar och att det redan då är uttaget...

Hoppas ni får en bra vecka framför er.

Likes

Comments

Fotboll

Helg igen och härligt väder. Igår började vi med träning med militären där vi sprang, riktningsförändringar osv. Senare körde vi även ett fotbolls pass då jag och min kompis klagade på att killarna får tre oss fotboll i veckan och vi bara får två. Var uppe i 36 grader tror jag så man va helt slut av värmen. Vi gick direkt ner till poolen efteråt och svalkade oss lite. Resten av helgen blir nog att plugga och ta det lugnt. Endast 12(13) dagar till jag får träffa min kära familj igen och vi åker på semester 😄

Hoppas ni får en bra helg

Likes

Comments

Skola, övrigt

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESSICA ! Min favorits födelsedag idag så hoppas du får en super bra dag, älskar dig❤

Hursomhelst, händer inte otroligt mycket just nu, är träning på morgonen lektioner åh sen brukar jag och några kompisar umgås och sen är det raka vägen till sängen. Igår va de två Softball matcher och jag gick på ena och fick en hel del färg ! Ful bränna men va gör de om hundra år! Är en del pollen ute så känner av de en del men verkligen inte lika mycket som hemma, som tur är!

Ha de fint

Likes

Comments

Skola, övrigt

Hämtade äntligen ut min medicin !!!! Så nu hoppas jag att jag äntligen ska bli frisk!
Anyways igår var det lite av en storm här, folk säger att den va rejäl men kan inte påstå att jag märkte av det så värst mycket. Regnade väldigt mycket( när de väl regnar här forsar de, pappa du vet hur det är) och blixtrade och vi snackar inte små Sverige blixtrar utan dessa lyser upp hela himlen verkligen, dock låter de knappt. Vaknade dock mitt i natten av en väldigt kraftig blixt som fick ett billarm att gå igång med, vaknade med ett ryck och trodde nästan de va skottlossning. En lärare sa även att de hade vart två tornados i San Antonio(2 timmar härifrån).

Likes

Comments

Detta var en väldigt Välbehövlig helg kan man ju säga. Fredagen bestod av träning, en lektion och sedan filmkväll. Lördag va senior Night för basketlagen vilket betyder deras sista hemma match ( så mysigt för de är en ceremoni där de får blommor och annat samt att en del av deras föräldrar åker hit och går fram med dom under ceremonin. Var en kille från London som blev eskorterad av sina päron). Kvällen bestod av plugg och umgås med kompisar i laget och några från herrlaget.

Idag har jag mest pluggat och ska på fotbolls match ikväll. Hoppas ni hade en bra helg med !

Likes

Comments

Hejhejhej

Kan inte påstå att det har hänt så mycket under veckan faktiskt. Sprang hela träningen i tisdags, överkropp igår, fotboll idag och imorgon ska vi springa/träna antingen på planen, i sand eller i poolen(men verkar vara för kallt i poolen). Är väldigt blåsigt här nu så är inte så värst varmt... Tiden flyger verkligen iväg, har vart här i en månad imorgon och är bara 21 dagar innan jag åker till Miami för att träffa familjen ❤

Valentines va inget speciellt förutom att allt va pyntat och folk gick runt med ballonger, blommor och gosedjur i princip.

Hörs senare

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter eller va säger ni?😉

Idag spelade basketkillarna match igen och vann med 93-64 vilket innebär att vi som har matchprogram därifrån får gratis starbucks imorgon! Annars idag har jag pluggat och ska fortsätta med detta nu under kvällen.

Imon är det alla hjärtans dag(min dopdag!), vilket innebär... inget över huvud taget. Har ett prov och så har vi givetvis träning på morgonen.

Likes

Comments

övrigt

Igår tränade jag och kiyana en stund då vi inte hade någon träning. Efter detta åkte jag, Tee, Monica, Sam och Cio och shoppade. Tee Monica och Sam tog hål i öronen och visst blev man sugen men får kanske bli någon annan gång. Senare på kvällen åkte jag och Susana och kollade på Fifty shades darker som hade premiär. Tycker den va ganska bra ändå, har som sagt läst alla böckerna(inkl från Christians synvinkel).

Idag blev det basket på schemat, tjejerna förlorade som vanligt... Killarna däremot hade en tight och spännande match som dem vann!! De andra laget hade en spelare som är 7 ft(ca 213 cm!!!!) samt flera inte långt under och vår längsta spelare är 6'9(ca 210). Stort monster var hab helt enkelt.

Efter matchen kronades Mr.Tamiu som min kompis Ryan från Sunderland(England) tävlade i, och HAN VANN!!!! Han och sin partner Val !

Likes

Comments

Igår blev det ytterligare en begravning... vi gick på militärens pappa med och även här var kistan öppen. Allt var i princip i spanska så förstod inte mycket. Men efter prästen var klar så gick Pops spm vi kallar honom fram till kistan och där började jag lipa. Jag klarar helt enkelt inte av döden och gråter av tanken att någon nära mig skulle gå bort, så alla ni får ta hand om er på bästa möjliga sätt.

Hursomhelst så var det något event igår så vi spelade fotboll i sånna stora luftbollar, fick gratis mat och massa annat. En ganska bra dag trotts allt. Får se vad som händer i helgen, plugga är givet men får se annars.

Ha en bra helg

Likes

Comments

Skola, övrigt

Största Nackdelen med att bo här är helt klart att inte ha bil. Behöv hämta min medicin men eftersom jag inte har bil blir det sjukt svårt att åka och hämta det då vi alla har olika scheman och går om lopp om varandra.
Dessutom så måste man först lämna sitt "recept"(en pappers lapp med vad man behöver samt sitt namn+ doktors initialer på) och sedan komma tillbaka senare och hämta medicinen. Det är stunder som dessa som man inser hur bra Sverige är!

Hursomhelst så verkar vädret gå mot rätt håll nu, har vart uppe i 30+ två tre dagar i rad ! Lite skadeglädje när man ser hur vädret är hemma;)

Intressant lektion med att undersöka och lära sig stenar..

Likes

Comments