Fotboll

Vi förlorade tyvärr mot newman... inget mer om det. Vi kom tillbaks igår vid 10 tiden aå efter det va det bara plugg och prata med älskade familjen❤️

Vi reser för sista gången redan på onsdag igen. Vi åker till Austin och spelar där torsdag och sedan Dallas på lördag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotboll

Idag spelar vi mot Newman här i Wichita, Kansas. Efter matchen ska vi kolla på killarnas match och sedan åka och äta för att efter det åka tillbaka till Tulsa. Antar att vårt plan går tidigt imorgon bitti...

Vi bor på ett ganska skumt hotel, de är bra men är lite som en labyrint med.

Hörs efter matchen eller imorgon.

Mina älskade nedräkningar❤️ och utsikt från rummet.. Ja det är inomhus

Likes

Comments

Fotboll, resa

Hejhej,

Befinner oss i Tulsa, Oklahoma och ska om några timmar åka vidare till Wichita, Kansas. Resan hit i onsdags gick bra, jag sov i princip hela flygresan(2 plan).

Igår spelade vi match mot Roger state, blev 2-2 i förlängning.. vi spelade jätte bra och förtjänade en vinst. Jag stukade tyvärr foten ganska tidigt i andra halvlek.. vi gjorde mål precis innan jag kom in igen och tror det va 30 minuter kvar då. Då säger alla i laget lägg bara långa bollar upp..(för att bli av med bollen och behålla ledningen) detta gjorde att vi spelade sämre och de fick en frispark som de gjorde mål på.. de va tungt men vi jobbade tillbaka och vi har aldrig spelat såhär bra!
Nu gäller de bara att bita ihop de tre sista matcherna och ta poäng varje match.

Likes

Comments

övrigt

Under kvällen va det något som heter "Maroon madness". Event Mest för basketboll laget, lite som pepprally där man peppar lagen. Det va mycket folk och väldigt roligt.

De hade klippt ut spelarnas ansikten(kolla bild) och massa tävlingar, ja vann en tröja(!). Musik , mat, ja name it.

Flyger som sagt imorgon, kl 6.50 går planet så blir inte mycket sömn under natten men men.. tror vi åker två plan så kan ju sova på något av de.

Likes

Comments

Skola, resa

Imorgon åker vi till Oklahoma igen, flyger som tur är. Matchen är på torsdag och antar att vi sedan åker vidare till Kansas på fredagen eller till och med torsdagen då vi spelar där på lördag. Kommer sedan tillbaka på söndag morgon om jag fattat det rätt.

Har ju som sagt satt ihop mitt schema för våren, så långe inget ändras då är nog mitt schema färdigt. De kurser ja ska läsa är
Teater, va antingen detta dans eller musik så varför inte? Kan ju va bakom kulisserna när framträdandet är.
Engelska, fortsättning på de jag har nu.
Geologi, måste läsa någon inom science och detta va de som lät mest intressant, har även en labb i detta ämnet.
Univ detta är en obligatorisk kurs och fortsättning på den vi har nu. Är även en diskussions del i denna kurs. Är fokuserat på ett ämne men glömsk som man är minns jag inte säkert...
Beginner volleyball tider är inte klara men hoppas jag kan ta den haha extra träning är aldrig fel ju.

Likes

Comments

Helgen va lugn, blev lite plugg och bara slappa.

Idag satte ja ihop mitt schema för våren och känns helt okej. Berättar mer om de senare, förmodligen när de är helt klart. Idag va vår sista lektion inställd så vi åkte till ett ställe som heter fresh snacks, en mexikansk grej där de har massa mexikanska saker. Och måste säga att de tillsätter Chili till i princip allt!!! Godis, dricka, mat ALLT! Är gott ibland men ibland överdrivet. Efter vi va där åkte vi hem igen och kollade på mean girls. Nu blir de sängen för min del☺️

Likes

Comments

Fotboll

ÄNTLIGEN FICK VI VÅR VINST !!!

Så sjukt underbart!! 1-0 blev slutresultatet, satt långt inne men till slut.

Bild på freshman internationella spelare och mig och kiyana.

Likes

Comments

övrigt, Skola

Under kvällen hade RLC(stället vi bor på) ett evenemang med pool volleyboll. Vi körde två lag bäst av 5, förlorade i det sista... va nog i vattnet i två timmar, va lite kallt men det funkade ändå.

Imorgon har jag möte med en ang mitt val av major, kanske byter men det märker vi då. Vi ska snart bestämma alla kurser vi ska läsa, alltså vårt schema under våren nu i oktober. Skönt att redan nu veta mitt schema och att få sätta ihop det själv. Vi har ju inga matcher på våren men fortfarande träningar. Ska försöka ha lediga fredagar precis som nu då det är så himla skönt men 3 dagars helg!

Bild från något tidigare event

Likes

Comments

Igår va de dax att äntligen tvätta, väntat en vecka med det så var verkligen på tiden... under tiden och efter kollade jag och några kompisar på twiligt, eclipse.

Imorgon är det näst sista hemma matchen för våran del, så nu gäller de att vända på serien. Bara två-tre veckor sen är säsongen slut men då börjar även träningar med vår fystränare som är fd soldat. Tiden går sjukt fort, har mycket att se fram emot vilket alltid är kul.

En sak som jag alltid undrat innan jag kom hit va om man tänker på svenska eller engelska, och ärligt man tänker nog 50/50. Pratar så mycket med folk hemma så då blir de ju svenska och när man är med alla här, mer engelska.

Vill även passa på att gratta Jossan på födelsedagen!!!🎉❤️

Likes

Comments

Blev en seg förlust i lördags.. vi spelade bra och ja fick till och med beröm från tränarn att ja förmodligen inte gjorde ett enda misstag vilket känns bra.

Igår hade några av oss som bor i RLC en Cookout där vi grillade och lite sånt. Spelade även volleyboll och fotbollsvolleyboll. Mycket trevligt och roligt måste jag säga.

Likes

Comments