View tracker

Skola

Igår va sista dagen med lektioner så nu är det full fokus på finals. Har redan två imorgon så pluggar för fulla muggar för det. Ska även på matte marathon ikväll mellan 17-21 då vi har matte prov på lördag.

Idag är det även en vecka kvar tills jag åker hem igen!!! Har gått otroligt fort men också som så lång tid sen jag träffade alla!

Ses snart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

övrigt

Gårdagen var mycket bra måste jag säga. Hade inga förväntningar heller för den delen så var nog mycket på grund av det. Började kvällen/natten innan då jag och några kompisar kollade på film och tre andra kom in och sjöng vid 12 slaget. När jag sedan kom tillbaka till mitt rum hade Kiyana fixat ballonger som lyser i mörkret och present😍.

Morgonen va sjukt tråkig så skippar den delen. Kollade på basketmatch som vi vann och stack sedan snabbt till gallerian för att kolla snabbt, då vi hade så bråttom och det va så mycket folk så hittade jag inget... Vi gjorde oss i ordning och stack till en restaurang och käkade. Direkt efter stack vi tillbaka till campus och umgicks med vänner så var mycket lyckat!

Likes

Comments

View tracker

Grattis till mig haha, 19 hela år idag(svensk tid). Vill ju påstå att jag får 7 h extra födelsedag då jag föddes ca 00.03 vilket är 17.03 här borta så räknar med den svenska och amerikanska tiden. Vill säga grattis till ing-Marie som fyllde år igår. Och även Susanna(tvillingen ;) ) vi insåg att vi faktiskt delvis har samma födelsedag pga tidsskillnaden. Ska äta middag lördag kväll och umgås med kompisar på kvällen.

Annars denna veckan så har jag umgåtts med kompisar alla dagar och spelat Wii och kollat film samt pluggat en del med. Även fått in lite träning där emellan.

Vi hörs och ses om 11 dagar!!!

Likes

Comments

Endast två veckor kvar innan jag är hemma!!! Hur sjukt? Fyller ju även år i helgen, känns sjukt konstigt då det är sommar i princip och att jag inte får fira med släkten och familjen. Kalas som är så mysiga ändå! Får se vad som händer dagen i all ära, vi har pratat lite om bowling men får se.

Hursomhelst resan från vegas gick bra, sov största delen av vägen så kändes som en väldigt kort resa. Vi har inte träningar med laget nu heller så blir enbart egenträning nu.

Vi hörs

Bilder från när vi åkte hem. Hur fint va de inte? Och hur coolt att flygplatsen ligger precis vid the strip ?

Likes

Comments

resa

Igår så åkte vi med Kiyana mormor till en koreansk bbq restaurang för lunch. Ni måste prova, de va sååååå gott! Provade till och med bläckfisk, tro det eller ej. De va konstig konsistens men smakade inte äckligt heller. Vi åkte vidare för lite shopping med.

Idag åker vi tillbaka till laredo igen, kommer ganska sent så blir väll nästan direkt i sängen. På tal om inget, jag fyller ju år på lördag, har helt glömt av detta!

Ha det bra.

Likes

Comments

resa

Idag fixade vi våra naglar och drog sedan och kollade på kiyanas syskons matcher. Efter detta blev det till slut "the strip" vi gick runt lite, drog till Cola Cola factory för att prova deras olika smaker av Cola från hel världen, va totalt 16 stycken, några riktigt goda och några sjukt äckliga. Vi ska köra hennes mormor till jobbet ikväll(Caesar hotellet) så vilar nu innan vi ska åka igen.

Får se vad som händer imorgon, vi hörs!

Lite dåliga bilder med, har bättre på kameran men orkar inte skicka över just nu.

Likes

Comments

resa

Igår började vi med att kolla på football och äta thanksgiving lunch. Cowboys spelade vilket är denna familjens favorit lag och extremt bra verkar de som. Senare åkte vi till kiyanas farmor och åt middag där. De har redan pyntat för julen så de va jätte mysigt där. Sedan åkte vi tjejer till gallerian för att kolla in rean som började redan igår kväll. Åkte även upp på en utkiks plats, inga bilder kan ge de rättvisa, va sjukt häftigt.

Vi ska fixa naglarna och kolla på hennes syskon när de spelar match(er) och ikväll ska vi till the strip. Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt.

Likes

Comments

Kom till vegas igår kväll runt 22 tiden, drog direkt till in and out för mat då vi inte ätit sedan 13. Allt bra än så länge. Ska fira thanksgiving idag, så blir bara att vara hemma.

Imon ska vi till the strip och lite annat. Update kommer senare. Ha de bra

Likes

Comments

Vill börja med att säga grattis till min kära fader som fyllde år igår❤️hoppas dagen va bra, även fast du inte träffa mig 😉

Ville dela med mig med lite chockande saker:

- Har en hel del kompisar som har bil och kör, men de har INTE körkort! En i laget vad med om en olycka och fick två månader att fixa körkortet så skulle hon klara sig utan problem...
- tonårs graviditet, japp det är en grej. De flesta av mina kompisar har andra kompisar som har barn redan. Även en i laget som fick barn när hon var 18. En annans syster fick barn när hon var 15, hon är idag 23 och har 4a barn.
- det flesta här har blivit "slagna" som barn, som disciplin. Skärp, kavlar, ja name it. Så tacksam att jag aldrig blivit det.

Likes

Comments

övrigt

Igår va vi som sagt på både Thanksgiving middag och dans. Thanksgiving är för att tacka Gud för allt och va tacksam över vänner och familj, detta firas då med mat. Den typiska maten är kalkon, skinka, potatismos, majs och sedan tillkommer olika saker beroende på vart man kommer ifrån och vilka traditioner man har.
Dansen va också rolig, va där bara för att kolla på lagkamraterna och för att vara fotbollsspelare är de inte dåliga;)

Har endast lektioner måndag och tisdag denna veckan, sedan åker vi till Las vegas på onsdag kväll😄.


Vi hörs

Likes

Comments