Första dagen av försäsongen är färdig och man är ju inte lite trött!! Vi åt frukost vid 8 och sedan träning vid 10 då vi började med Cooper testet och det gick rätt bra ändå. Efter det tränade vi vanlig fotboll med (så totalt 2 h). Vi åt sedan lunch där det var fisk så kan inte säga att man åt så mycket vilket kändes på träningen vi hade kl 16. Tränade även då ca 2 h där tränarna märkte hur mycket värmen tog på oss så vi fick vila mer än tidigare.

Här är en bild på de sakerna vi fått med(saknas ett par shorts och jogging skor).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej,

Kom som sagt fram till Laredo i fredags kväll efter en helt okej flygning. Allt gick bra förutom att det var sjukt kallt på planet.
När jag kom fram hämtade två kompisar mig så vi åkte direkt till skolan för att jag skulle få nycklarna osv. Kan inte säga att de va så fräscht när vi kom dit då det var saker som vaktmästarna lämnat kvar här, var inte ordentligt städat och en del insekter... Sov därför hos min kompis här på campus(hon hade fått ett tillfälligt rum då hennes rum inte va klart). Pratade med de ansvariga dagen efter och de städade alla gemensamma ytor+ mitt rum då jag var den ända i vår lägenhet här. Skönt åh göra all den städningen själv!

Träffade sedan laget och åt lunch osv. Verkar som ett skönt gäng och hoppas verkligen allt går bra i år!

Hörs imorgon eller ikväll.

Ps. Kommer bilder eller video på lägenheten när allt är klart.Ds

Likes

Comments

Dagen är kommen, flyget går från Landvetter kl 10.10. Innan det så fick det bli en dusch och en mysig frukost med familjen ❤

Har ett kort byte i Frankfurt innan de beger sig mot Houston där jag får vänta i 4 timmar innan flyget till Laredo går, landar där kl 22.35 där en kompis hämtar upp mig😊

Veckan har vart fylld med allt möjligt, Orust grillkväll och lite andra roligheter!
Hörs när jag är framme, ha de bra

Likes

Comments

Hej igen, nu börjar det närma sig att åka tillbaka och jag kunde inte vart mer taggad. Haft en så sjukt bra sommar med fina vänner och familjen. Jobbat en hel del med men inte heller för mycket så det har vart en perfekt balans.

Jag har nästan packat klart resväskan och den ligger fortfarande inte på övervikt vilket alltid är ett plus!! På fredag smäller det, planet går 10.10 och är framme 22.35 i Laredo samma kväll. De flesta kommer dit på lördagen då vi har första mötet tillsammans för året.

För att fylla ut lite får ni lite bilder från sommaren.

Började med sittning hos Julia i Karlstad, sjukt kul!! Sedan har de vart summerburst, studenter, spa, Liseberg, go-cart, paintball, bio, kalas osv osv.

Likes

Comments

Kom som sagt hem i onsdags och måste säga att resan gick bra! Har vart i Karlstad över helgen och måste också meddela att detta är nog det sista inlägget unnas ugnsrostad när jag åker tillbaka till staterna igen!

Ha en bra sommar och njut!

Likes

Comments

Dagen är kommen och jag är påväg hem igen!

Sitter nu i Dallas och ska vänta här i ca 3-4 h för att sedan flyga 9 timmar över Atlanten till London. Väntar sedan där i ytterligare 3 h för att flyga två timmar hem! Sov endast 20 min inatt och 20-30 min på första flyget så lär förhoppningsvis sova mycket på det långa flyget.

Känns så konstigt att lämna rummet och flytta ifrån de, och även att inte va runt dessa människor hela tiden. Men är taggad på att vara hemma i några månader och sedan komma tillbaka till Laredo i augusti.

Likes

Comments

Färdig med alla prov nu och känns faktiskt bra ! Är 90% säker på att jag klarat alla kurser samt bra betyg i majoriteten av kurserna. Jag hade turen att göra hälften av proven innan själva final veckan, så hade endast en presentation, prov i geologi och ett teater prov online som jag gjorde men min grupp.

Resten av tiden består av att träna, sola, tvätta, packa och umgås med alla kompisar. Bara fåtal dagar kvar. Landar alltså i Sverige på onsdag kväll ! Åker dock vidare till Karlstad på fredag för att hälsa på Julia där vi ska på en sittning(får prova på att vara svensk student med ;) )

Ta hand om er

Likes

Comments

Vart mycket i skolan nu, prov och presentationer som jag vart tvungen att plugga inför. Vi har sista lektionen på måndag och så kallad Reading day på tisdag där vi får tid att plugga på. Onsdag har jag final i engelska, en presentation som vi måste förbereda inför. Torsdag har jag final i earth science(jordbävningar och liknande) siste men inte minst så har jag prov i teater på fredagen och då är jag klar med allt i skolan. Antar att jag får packa och städa över helgen då jag åker hem igen på tisdagen efter, hemma runt 20 på onsdag kväll den 17de. Har inte haft mycket hemlängtan denna terminen men nu börjar man verkligen längta hem!

Vi hörs snart

Likes

Comments

Ikväll hade vi vår athletic banquet, åt mat och de delade ut massa priser för allt möjligt och jag fick pris för årets nykomling! Otroligt roligt så man ska inte klaga.

Annars har jag pluggat och tagit det lugnt under helgen vilket har vart behövligt, märks att de börjar dra sig mot slutet då vi har himla mycket i skolan och det är dax att börja packa för att åka hem med.

Hoppas er helg vart lika bra

De kunde tyvärr inte stava mitt namn rätt då de är vana med att bara ha ett S när de är sson.. uppmärksamma den hemska parkeringen med...

Likes

Comments

Ber om ursäkt för noll uppdatering men inte haft tid ork eller något att prata om. Vi är nu klara med alla träningar så blir egen träning och fokus på skolan framöver.

Är väldigt varmt här nu, ca 30+ varje dag och man ska inte klaga! Vi va i poolen idag och fick givetvis en ful bränna... annars var vi på bbq hos coachen i söndags vilket var trevligt, vi kollade på Monicas match i onsdags och fick mysa med en lite valp där med! Idag gjorde vi kropps test, mäter hur mycket muskel massa osv man har.

Ha en bra helg

Likes

Comments