Äntligen hemma efter att spenderat hela dagen på hälsomässan, känns ganska ont i kroppen efter massagen, men  det släpper väl förhoppningsvis imorgon. Det var en väldigt stor och trevlig mässa, förutom hälsa så var det även skönhet så passade köpa lite produkter som kan vara bra och ha. När  jag väl hade köp dessa så gick vi vidare och körde lite hälsotest, och det var de värsta 20 minuterna i mitt liv på länge, och det kändes som det gått uselt. Så var sjukt nervös inför svaret, men det visade sig att jag hade 81% välbefinnande av 100% så det var heltklart godkänt. Så efter det blev det lite mer mässa och sen vidare hemåt mot saltis och äta lite mat och film mys! Snart så börjar solsidan så de ska bli lite skoj och se det !

Imorgon är det jobbet som gäller och träffa Madde, Daniella och Leti, där det ska krigas igen, ni får ha en underbar söndagskväll!

 

Puss

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pluggat hela dagen lång, så nu känns de som att jag är taggad inför provet. Så böckerna får ligga kvar hemma, för min PT har tydligen tvinga mig att hänga med på hälsomässan i Älvsjö, så får väl se helt enkelt vad detta e för något. Så blir att spendera heldag där med PT. Träning, hälsa å kost, å massage! vilken trevlig söndagseftermiddagen!

Puss

Likes

Comments

Fredagskvällen blev lyckad, blev en utgång med Madde och sen möte vi upp även några jobb kollegor. förfest på Daam, och sen vidare mot Kungsträdgården på någon nattklubb där, och de var helt klart skoj kväll som kommer att göras om. Tänker inte gå in på detalj, för de e bättre att ha de osagt. Dagen har spenderas med gullet, och vi har bara tagit det lugnt. Typiskt att när vi ska börja titta på film så somnar han, snacka om att vara trött. Så blir att tentaplugga resten av kvällen.

Puss

Likes

Comments

Hela veckan har gått och förra helgen är långt tillbaks men ändå så nära sen sist. Det var galet roligt tanken på att jag och min bästavän har alltid prata om att vi ska ha parmiddag när vi skaffar pojkvänner. Så vi körde en spontan parmiddag med henne och hennes pojkvän och jag med min dejt.  Fast som sagt vi får väl se om det blir flera middagar ihop med detta sällskap.  Det började med midda g hos mig sen vidare ut på krogen för mig och Lovisa vi dumpa pojkarna på World of bear. 

Så hela veckan har spenderas i sthlm hemma hos honom och vi har bara chillat och umgås, så har jag även hunnit med lite jobb också. samt  tentapluggat inför nästa veckas tenta.  Appropå jobbet så känns det konstigt att både plugga och jobba samtidigt tanken på att ja aldrig gjort det förut. Dock så trivs jag otroligt bra och gillar mitt jobb.  Alltså har sommarjobbat men aldrig under terminernas gång. Alltså visst det är otroligt tufft att kombinera men jag börjar få häng på det här. Ibland vill jag bara lägga mig och dö för det är så otroligt jobbigt, men det är bara och bita ihop och kämpa på, som mamma brukar säga " kämpa på, för det kommer vara värt det i slutändan". Det ganska otroligt egentligen hur mycket tid jag lägger ner på jobb och plugg, känns som att vännerna och träningen kommer i kläm, men det är som sagt bara att kämpa på och hoppas ni mina käraste och bästavänner förstår det.   Jadu, vad ska man säga att nätterna är då man hinner umgås med sin bästavänner och helgerna, som sagt ni är dem bästa som jag kan ha. SKulle aldrig byta er mot några andra för ni är bara för bra!  Dock så får ni inte missuppfatta som jag klagar utan det är mer att jag inte är van vid att göra det, utan är mer den där tjejen som har föräldrar som tycker att arbeta gör man när man på sommaren och terminerna fokuserar man på skolan. Dock så är det ganska skönt att runda av en heldag studier med lite jobb, för du kommer in ett annat tänk och hittar nya sätt att sätt värdet av det som finns i din omgivining. Alltså  de vill säga att vissa människor värdesätter ett jobb medan andra ser värdet i att bara studiera som i slutändan ändå kommer sluta med samma värde där alla människor kommer att arbeta men på olika nivåer i samhället. 

Dock måste jag bara göra invändning att jag lyckas klara av att jobba tack vare mina otroligt trevliga vänner på jobbet, som får en att skratta och kämpa dag ut och in. Vad vore om inte cheescake, kaffe och " demdär borta"  jaja..  Helt klart perfekt extra jobb  som jag har just nu, roligt och jobba som säljare, för det perfekt kombination med studierna. Inte allt för ansträngande och när man väl sätter manken till så kan man tjäna bra med pengar. Känns som jag e för ofokuserad när det kommer till jobbet, när man sliter i skolan hela dagarna ut först, men som sagt börjar få kläm på de här.  Det känns som att för varje dag som går så hittar man nya knep för att lyckas och åstakomma bättre resultat men genom att pressa sig själv å känner jag ialf att utveckling sker hos än.   

Som sagt nu blev det lite utanför ämnet för tanken var att jag skulle bara skriva kort att jag umgås just med mina bästa Sofia och Lovisa och imorgon fredag blir det att gå ut och dricka lite vin med Madde efter jobbet får väl se vart det bär av. Tydligen så ska de bli utgång i lilla huvudstaden.  Ni får väl ha det så bra !

 

PUSS

 

 

Likes

Comments

Haha, jag vill bara skratta åt gårdagen, det var väl inte riktigt så hade tänkt mig att det skulle bli,. vill bara skratta och dö lite! Det var en väldigt helt okej trevlig kväll med mina brudar fårn jobbet, det var tydligen AW på jobbet. Det var väl helt okej som det brukar vara på ett företagsfest. Sen blev det en sväng vilse gående i stan, tanken på jag och Madde inte visste ritkgit vad vi skulle gå och göra, så det slutade med att vi tog en sväng till gamla stan och träffa någon och sen hemgång!

Så dagen efter en kastrofal kväll så mår jag helt okej,. men fruktansvärt bakis, skulle ut ikväll med mina bästa brudar Lovisa och Sofia, men sluta med en kväll med Anton. Så hela eftermiddagen spenderades med lite chill shopping i Nacka sen vidare mat och nu ikväll blir de tlite vin och filmmys!

 

PUsshej!

Likes

Comments

Det känns väldigt knasigt att det gått flera månader sen det skrevs något i bloggen, men det kommer väl tillbaks när höstmörkret kommer tillbaks och spenderas mer tid inomhus än på sommaren halvåret.  Som sagt det hänt väldigt mycket på väldigt korttid.  Som sagt här ska det inte blottas om hela livet utan mer som att rensa det någonstans ens tankar och funderingar.  Sitter och skriver lite skoluppgift och behöver rensa mina tankrar angående att passa in.

Att få höra från ens föräldrar att dem är stolta över en, tanken på hur höga krav dem ställer på en.  Får ens självkänsla att växa och må bättre, men ändå börjar fundera över hur det kommer sig att alltid behöva bli jämförd med någon annan, och aldrig duga med den man är. Som sagt att du ska åstadkomma väldigt mycket i ditt liv, se på dina syskon du har långt kvar att komma till deras nivå. Att hela tiden behöva känna pressen att du ska prestera absolut bäst och max, och att det är absolut förbjudet att göra en halvdan prestation.                                                                                                                                    

Det finns nackdelar med föräldrar som ställer höga krav på sina barn, genom att dem hela tiden ska försöka bräcka de andra syskonen/barnen och skall vara det ultimata barnet och vara bäst och vackraste. Att ha med sig känslan av att alltid bli jämförd med andra och aldrig duga precis som du är, samt att försöka vara någon som man inte är för att andra ska gilla en. Barnet får då känslan av att om jag gör detta, så kommer alla att gilla mig. Nackdelen är då att barnet börjar spela någon annan för att inte vågar vara unik och sticka ut. För att våga vara annorlunda i dagen samhälle kan gör att andra individer sätter normer och förutsättningar om dessa personer.                                  

Dock måste jag säga att varför vara som alla andra när du kan vara dig själv och inte spela någon annan för att passa in. Kan inte dem andra acceptera dig för den du är, så är det lika gärna strunta i dem och hitta nya människor. Alla människor kan inte nå upp till samma nivå, men huvudsaken är att man aldrig slutar kämpa för att åstadkomma till sina drömmar.                                                

Ser detta ur ett positivt perspektiv så är det många fördelar med dessa föräldrar som sätter höga krav på barnen, för dem kommer att åstadkomma något med deras liv. Samtidigt måste jag bara göra en invändning bara för att barnet klara av det höga kraven så betyder det inte att han/hon kommer att nå upp till de målen.  Ur en personlig syn så är dessa höga krav som en prestations motivation, för jag har ett visst mål jag vill komma till i mitt liv. Detta gör att det driver mig framåt, men det säger inte att vägen kommer vara rak, utan ibland så måste man ta omvägar för det finns inga genvägar till lycka och framgång.  Om det inte säger att du som person skapar dessa genvägar såklart att det då finns .  

Visst genom dessa krav har jag förändras som person men det betyder inte att jag spelar någon, utan ju längre i livet du kommer som person så ändras din syn på att se på livet.  Visst fortfarande är det galenskap, festande som gäller, och visst så vill man vara som alla andra för att passa in, men varför vara som alla andra när jag får vara mig själv och hoppas att alla runt omkring kan acceptera en för den jag är.   Därför så tycker jag inte att man ska ställa allt för höga krav på sig själv, men det ska inte jag säga för det gör jag. Dock så har jag lärt mig att ibland är det okej att inte prestera på högsta nivå utan ibland behöver man inte ha rätt hela tiden eller vara bäst, utan även låta andra stå i rampljuset.  Framgång kommer inte från utbildning eller krav utan det kommer genom dig själv och drivkraften som du har inom dig. Vill du göra något och åstadkomma något med ditt liv.  Så är det du som gör det och ingen annan! 

Oj, här blev det rena uppsatsen när jag skulle bara rensa min tankar, men ibland kan det vara skönt att skriva av sig och ta sig en fundering vad som är rätt egentligen! Nu så blir det att  ut och springa. Puss hej!

Likes

CommentsHejsan!

Det ganska sjukt att jag redan haft en månads sommarlov, medans alla andra har kämpat på hårt i skolan.  Dock så har jag min sista tenta på fredag, men jag har haft sommarlov eftersom jag inte haft några föreläsningar eller seminarium. Det har verkligen behövs och nu känner jag grymt taggad att skriva min tenta på fredag.  Det jag har hunnit med är att göra massa galenskap och äventyr. Det  har bland annat varit att umgås med mina vänner och festat en hel del. Både i Västerås och i Stockholm. Det har varit väldigt många galnakvällar som har blivit minnesvärda, och det känns som att sommaren 2012 har bara börjat och är hundra på att den kommer bli den bästa sommaren på länge.  Juste så har jag också börjat dejta lite igen efter att varit singel nu i 5 månader och känns ganska roligt för det var väldigt länge sedan jag var på dejt. Så det är en ny erfarenhet och man lär sig väldigt mycket om andra människor. Jag tror att jag har bytit killesmak väldigt mycket genom åren, men alltid är det ” manliga killar ” som man fastnar för.  Nog om detta får väl se hur sommaren fortsätter och får väl se om jag är singel fortfarande när sommaren är över. Kanske lägger ner dejtande och lever singel livet istället och har det roligt med mina vänner istället, får väl helt enkelt se vad som händer och sker.

 Idag har jag ännu en dag spenderat i Sthlm och varit med Caroline, vi satt oss på ett fik och hade det trevligt, tror människor ser oss eftersom helt plötsligt så utbrister vi båda i skratt och ibland kan vi inte skratta tyst.  Gjort upp lite planer inför sommaren, men så tråkigt väder ute så man blir så himla dåligt humör när det regnar utomhus.  Sedan åkte jag hemåt till Västerås och träffa en kompis och det var trevligt.  Imorgon så är det nationaldagen och den spenderas såklart i Sthlm med lite rosévin på ett trevligt uteservering om vädret tillåter det. Hoppas verkligen att det blir sol imorgon.  Nu ska jag fortsätta att tentaplugga, sista tentan för terminen går för i år.  Sen är det sommarlov ända fram till början av september! 

Puss och ha en underbar tisdag kväll.  

Likes

Comments

Känns som man är väldigt dålig på att upptaderar  min blogg, men det känns som det kommer bli lite bättre med den nu. Idag så har jag varit ute och sprungit 5km, känns underbart i kroppen när man kommer hem, sen har jag även varit väldigt duktig genom att städa hela lägenheten och diskat bort all disk. Känns verkligen sjukt tråkigt att behöva diska, önskar jag kunde haft kvar min diskmaskin men mitt nya kök i min nya lgh är så litet.  Annars idag har jag suttit och tentapluggat har tenta nästa vecka, och det känns som att det kommer gå bra, men jag måste plugga ännu mera bara för att  få ännu ett bättre betyg.  Sen att försöka tyda vad en lärare har skrivit på ens tenta man hämta ut, det går ingen vidare bra, när han skriver som en femåring och extremt otydligt.  Dock när man tentarpluggar och läser böckerna så får man ändå en tankerställare för man funderar verkligen är det verkligen så om man ser det ur ett kritiskperspektiv.  Btw jag sitter och pluggar internationella relationer och försöker lära mig kenneth Waltz analysnivåer och tillämpa dem i det olika graderna: internationell system, stat och individ, genom att se varför USA agerade så mot Irak.  Det är ganska lätt när man väl hittar dem rätta termerna för att kunna förklara dem olika nivåerna.  Nää, nu ska jag fortsätta traggla med dem sen ikväll blir det nog en till löprunda för att rensa huvudet.

Pusshej

Likes

Comments

Hej alla söta!

Länge sen man skrev något i sin blogg, har inte haft riktigt någon tid, hela april var fyllt med massa äventyr och mycket plugg, kändes som bloggandet inte var ritkigt tid för det. Vad har hänt då? Nja mycket festande har det blivit och shoppande med mina vänner, nu har vi planerat in att eventuellt att åka iväg på någon rolig resa, men får väl helt enkelt se om det blir av. NU måste jag springa iväg till bussen!

 

Puss hej

Likes

Comments

Måndag och ny vecka med nya äventyr det har varit en super skoj helg, med många händelserika äventyr. Idag så åkte min älskling hem, och jag saknar honom djupt mycket! Nu blir det att fixa sig och åka en sväng till skolan och ha föreläsning. Undra om jag ska ha långt hår nu istället ett tag istället för kort!

Ha en underbar Måndag! Pusss

Likes

Comments