Westward Management Services Ltd, som kända pub holdingbolag, gjort följande råd att hjälpa individer att ha en bra plan att bygga sin egen pub.

Affärsplan

För att nå framgång i alla affärer, är det viktigt att först skapa en affärsplan. Det bör omfatta dina planer för de kommande tre till fem år och måste innehålla en sammanfattning av rutten du syftar till att vidta för att öka intäkterna. Kontrollera att den är realistisk och detaljerad samtidigt hålla i minnet att en framgångsrik pub börjar med en stark affärsplan. Öppna aldrig en pub såvida du har råd med minst 6 månader av kostnader. Det är också viktigt att identifiera demografi grannskapet och den målgrupp som du försöker locka.

Finanser

Förbered din ekonomi. En finansiell rådgivare kan också vara till stor hjälp. Det finns några saker du behöver bestämma och överväga med detta, såsom:

-Hur mycket pengar du har (besparingar och återlösenskonton)

-Eventuella kapital som du kan ha i fastigheter

-Investeringar som du har gjort (värdefulla fordon eller andra tillhörigheter)

-Vad du har råd

-Vad du behöver som säkerhet om du behöver ta ut ett företag lån från banken

-Sprit licenskostnader i ditt område

-Kostnaden för de nödvändiga kommunala, statliga och federala verksamhetstillstånd

-Standard kostnader och löner i ditt område

-Kostnaden för en fastighet och om du har råd att köpa eller hyra det

Pengar utgifterna

Du måste också bestämma hur du ska spendera dina pengar, men se till att du skulle göra en vinst på samma gång. Se till att du inte spenderar mer än 30% av din budget på mat och dryck kostnader. Tycker om hur många anställda du kommer att anställa och andra viktiga saker om saken såsom deras löner och arbetstider.

Läge

Välja läge och kontrollera att det är rätta för din pub. Det är med tanke på att en av de faktorer som kan påverka din pub framgång är dess läge. Naturligtvis behöver du fortfarande överväga andra saker inklusive tävlingen, demografi, plus byggnaden och dess planritning, tillsammans med dess brand, säkerhet och hälsa-koder.

Westward Pub Holdings Management Services Ltd föreslår att välja en byggnad som tidigare inrymt en framgångsrik pub eller bar samt ber om rekommendationer från andra bar och restaurang ägare. En inredningsarkitekt kan också vara till hjälp. Det är viktigt att ha ett kök, badrum och tillräckligt med utrymme för tabellerna. Kontrollera att du intresserar kunderna med utformningen av din pub genom att välja lämpliga ändå slående dekorationer.

Namn

Se namnet på din pub lämplig att dess läge, dekorationer och menyn. Men kontrollera först att du inte bryter mot några lagar om upphovsrätt. Göra det lätt att komma ihåg och intressant för dina kunder enligt Westward Pub Holdings Management Services Ltd. Du kan ge det en brittisk klingande namn eftersom det är där pubar började.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments