Jag har lyckats värva en idag såg jag nyss 😊. Tack så mycket. Glöm inte att du måste anmäla att du är med i tävlingen genom länken längre ner i inlägget /Den som värvar flest nya Wrappare mellan 26/3-9/4 kan vinna 500 kr att använda på valfri restaurang, förutom alla hundringar man då kan få ihop på värvningar. Det känns som att man måste jobba mycket på att värva för att ha en chans.

För att kunna tävla måste du ha Wrapp installerat. Wrapp går att koppla till följande kort :

Nordea

Länsförsäkringar bank

Collector

Danske Bank

Använd gärna min promokod x2eeql så får du och jag 100 kr var att äta för. Koden måste skrivas in innan du använder Wrapp första gången för att gälla.

Sedan när du skaffat Wrapp anmäler du dig till tävlingen HÄR och börjar själv att värva så många du orkar fram till 9/4

Likes

Comments

Jag hittade inte hälften av det som jag hade kuponger till, men det blev en bra skörd ändå 🤗

2 gröt från Fazer som kom på mailen idag.
1 Dr Oetker Pizza Ristorante från smskupong
2 Coke Zero som jag redan stoltserat med 😂😂
Salakis salladsost och Lindahls kvargyoghurt som jag får testa åt Smartson
Weibulls solrosfrön från Blomsterlandet som du skaffar HÄR
1 påse Anthon Berg lakritsägg som jag hann få i dagens utdelning 🐣

Surar lite på Keso men nu tar jag nog kväller och stänger av för dagen 😊

Likes

Comments

3 fulla kartonger hämtade från Citygross. En vegetarisk matkasse och en Flexkasse. Det blir mycket mat med bra rabatter efter använda rabattkoder.

Den här veckan fick man köpa upp till 5 olika flaskor Ajax för 10 kr styck om man köpte matkasse. Det räckte med 4 flaskor för oss.

Det blev Dragondoftande korvgryta med spenatsallad och kokt istället för rostad potatis från flexkassen. Passade bättre att koka potatisen medan vi plockade upp varorna.

Och äntligen hade jag ett bidrag till Scans #korvstroganoffish tävling på instagram där alla får en värdecheck på Faluish.

Likes

Comments

Katterna har lärt sig vad som kommer när brevbäraren tutar 😂
Nadja hoppar upp på matplatsen och snärtar med tassen och Tittikatt springer ut och bevakar transporten.

Likes

Comments

Idag fick jag schampo och balsam från kampanjen som jag sov över. Tack Nicklas för att du kom ihåg mitt smutsiga hår 😊👱

Likes

Comments

Prova 6 st tallrikar för bara 49 kr porto

Fyrklövern Kampanj

Jag hoppas att jag får prova , jättefina :)

Tack,

Din beställning har skickats.

Kampanjvillkor

  1. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/8 2017. Endast ett erbjudande per hushåll och endast kunder som inte tidigare köpt av servisen/serien.
  2. Jag blir gratis och utan förpliktelser medlem i Fyrklöverns Stjärnklubb. Som klubbmedlem riskerar jag inte att gå miste om några erbjudanden och jag får information skriftligen, per mobil-/ fast telefon eller e-post när Fyrklövern har kampanjer.
  3. Fyrklövern accepterar bara order från personer över 18 år och förbehåller sig rätten att godkänna beställningen. Kreditkontroll kan komma att göras.
  4. Vi lagrar och uppdaterar personuppgifter för att kunna administrera kundförhållanden och lämna fördelaktiga erbjudanden från oss eller våra samarbetspartners samt uppfylla våra garantiåtaganden. Om du inte önskar erbjudanden från våra partners, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 040-665 45 50.
  5. Jag accepterar att få nyhetsbrev från Fyrklövern AB skickade till min epost. Jag kan när som helst avbeställa detta val genom att ringa in till Fyrklöverns kundtjänst.

Öppettider kundservice:
Måndagar - torsdagar: 8.30 - 17.00
Fredagar 8.30 - 15.00
Lördagar, söndagar och helgdagar är det stängt

Du kan alltid nå oss på kundtjanst@fyrklovern.se

Likes

Comments

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>