Hann precis i tid till Elles live sändning av burberrys spring/Summer 2017 mode-show i London! Här är mina uppfattningar om färgerna

Puder rosa kommer tillbaka igen nästa år!
Gröna toner som gärna sitter ihop med puderrosa plagg!
Ljusblåa plagg, ex. skjortor
Gula färger~ (vid något tillfälle satt det en gul jumper på en ljusblå skjorta, jag ba WAT? Sveriges flagga eller?)

Nu har jag iaf extrem huvudvärk! Hade plåtning med Ester på morgonen, har haft jävligt ont i ryggen av någon konstig anledning (måste ha sträckt mig fel), och har cyklat runt i kläder som inte passar dagens väder
Så nu tänker jag ta och försöka sova tidigt

Byxan jag använde på plåtningen är faktiskt min pyjamas byxa, (har på mig den nu faktiskt) HAH godnatt!

Likes

Comments

inte sponsrad

The body shop lanserade en ny kollektion av ansiktsmasker precis i timing med mitt "halv-års-löfte" om att ta bättre hand om huden. Cyklade in till Mobilia och unnade mig himalayan charcoal och en face mask borste.

Är fullt medveten om att de pretty much är knock-off's glamglows produkter.
Har använt tre av glamglows face muds; supermud, youthmud och powermud, men nu kände jag för att vara lite mindre extrem på huden och ha mer naturliga ämnen, hence himalayan charcoal, som består av bl.a. träkol av bambu från Himalayas kullar, (Himalayan foothills), blad av japanskt grönt te och tea tree olja från Kenya.

Masken ska egentligen vara på ansiktet i ung. 5-10 minuter. Men så skulle jag städa rummet samtidigt, så då glömde jag bort tiden och lämnade min på i ca. 20 minuter. (OBS! Jag råkade applicera för mycket på bilden, därför ser den så tjock ut! Den ska egentligen vara relativt tunn)

Efter att ha haft den på ansiktet tvättar man bort det med vatten och applicerar sin fuktkräm. Själv har jag inte köpt mig någon ny fuktkräm efter att min gamla tog slut, så för tillfället använder jag rengörande gel och ansiktsvatten efter ansiktsmasken.

Redigerade bilderna lite sådär höstigt, och inredde rummet i mörkare och varmare toner. Nu ska jag lägga mig bland mina sju kuddar och lyssna på lite indie-musik.

Note to self: Rengör smink-borstarna asap

Likes

Comments

Jobbat på radiokanalen P3 din gata ett tag, och är nästan 100% säker på att jag är den första slöjbärande programledaren på SR

Med P3 gänget stack jag och åt på La Roche vin&tapas, valde då ett vegetariskt alternativ

Maten var så mäktig! Bytte ut köttet mot potatis, ost, grönsaker och french toast!

Förra helgen, spelade Avicii en sista gång, OCH I MALMÖ! Så jag stack in till pildammsparken efter sändning, ställde mig längst fram med en vän, och stod där tills slutet på koncerten!

Skrek som in i helvete, och har för mig att Romero Nicky vände blicken mot mig vid något tillfälle... tror han sneade tbh

Nu är det alltså Malmö Festivalen, och jag + mat = powerCouple! Så ska försöka åka in igen asap och testa fler maträtter

​Next up: Mamma&co kommer hem från sin 50dagar långa semester! Saknat hennes matlagning!!!!

Likes

Comments

Sjukt längesedan jag uppdaterade min blogg! Har haft fullt upp och inte haft tillräckligt med tid att uppdatera bloggen hahah

Har några bilder från instagram från min 18årsdag.

Har nyligen haft en photoshoot med John Henry Mendoza (sr.johnmendoza på instagram)

Just nu sitter jag med Monica och skriver manuset till ett trailer-projekt som vi håller på med ✌️✌️✌️

​Up next: Skriva och rita klart manuset

Likes

Comments

Skulle åka in till centralen och träffa Ester och lalla runt, men på bussen träffade jag Lina och Nikos så de hängde på oss. Så satte vi oss vid kanalen (efter att Ester och Lina köpt churos) och var allmänt flummiga. Sen åkte Ester hem, och då gick vi runt och flummade lite mer innan vi åkte hem

(Nikos tog den här bilden när jag höll på att klistra fast klistermärket från mina brillor på Linas panna)

Likes

Comments

Behövde lugna ner mig lite från all stress i och med att de flesta uppgifter och prov sitter nästa vecka, så bestämde mig för att åka in till gustav Adolf mer Ester och leta efter en tröja att ha på mig på festen nästa vecka. Så skönt att inte tänka på alla prov och uppgifter som måste lämnas in!


Dock blev jag bemött av matteuppgifter på skrivbordet när jag kom hem. Mamma, min ängel, fixade lite frukt åt mig att käka medan jag pluggar <3

Likes

Comments

Har varit så inaktiv eftersom jag varit sjukt stressad denna veckan! Mina pappa hamnade i en olycka, och jag är fortfarande in denial. Väntar på att han ska komma in i mitt rum och sjunga "Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne".

Dessutom har jag slutexamination i ekonomi den 23e maj, nationella prov 26e maj, ska på fest den 27e (har ännu ingen festtröja till mina byxor), och måste lämna in ungefär 11 uppgifter innan den 30:de.


More like stressmånad​

Likes

Comments

Efter nationella provet gick jag med treorna till Soya och köpte lite asiatiska snacks. Mochin jag köpte var sjukt äcklig, så bestämde mig för att tortera skolan med dem! Gick runt och tvingade folk att testa. Long story short, folk dog idag.

Sen fixade vi inför utställningen, där jag, Sarah och Anna stod vid entrén och välkomnade folk! Min moster skulle kommit men hon glömde bort tiden, så får bjuda in dem nästa år istället! Stod ute med några gamla elever och pratade när jag fick ett samtal av hennes man där han sa att han är ledsen att de inte kunde komma idag! Översöta! Tog faktiskt inte illa upp, förstår ju att folk har ett liv och hade dessutom inte mycket jag ställt ut.

Likes

Comments

Satte mig med Ester på parken vid skolan idag, Sen började hon tjura om att hon "slösar bort tid" så vi gick in igen och softade på sofforna. Hela skolan var tom. Antar att de var ute och njöt av vädret till skillnad från oss <3

Sen fixade vi lite grejer inför utställningen imorgon! Skrev ut bilder, ramade in dem, etc. Försökte även måla en tavla med blommor som motiv, men det kändes inte rätt så jag målade över hela tavlan med grönt, blått och lila. Ska kolla om jag hinner göra något imorgon.

Nu sitter jag på balkongen igen och käkar vattenmelon! Älskar vädret!

​Up next: titta på #hashtag på SVT

Likes

Comments

Övertalade svenskläraren att hålla lektionen utomhus, sedan käkade jag, Lina och Ester eftersom skollunchen var nasty. Jag menar... korv? Det är det värsta jag vet, käkar hellre biff än korv - och jag är vegetarian... med vissa undantag.

Hade provet om psykisk ohälsa idag, det gick ganska bra! Fick dock göra provet medan jag lyssnade på matteläraren eftersom jag läser utökat! Läser alltså två ämnen samtidigt, och båda dessa ämnena ligger under samma timme så... mm blir sådär nojig. P-O sa att jag kunde göra provet hemma, men då blev jag bara stressad så näe, det fick bli såhär istället.

Nu sitter man på balkongen och solar! Jo, jag vet. Äpple och Ayran måste vara den äckligaste kombinationen, men har faktiskt fått "blind pimples" (antagligen pga. stress eller av chipsen igår), så detta var det nyttigaste jag hittade i kylskåpet.


Käkade faktiskt hela äpplet medan jag skrev det här inlägget, så har bara den turkiska mjölken kvar!

​Up next: Sola på balkongen, göra klart film-analysen

Likes

Comments