Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första bilden är innan, den andra är efter.
Riktig utmaning att göra folieslingor på kort hår. Men det gick helt okej.

Likes

Comments

Före och efterbilder.
Här har jag först gjort folieslingor och sedan nyanserat för att få håret kallare.

Likes

Comments

Här är innan och efterbilder.
Den här gången klippte jag bara med sax och inte nåt med maskin, förutom linjer runt fästerna. Tycker att det är svårare med bara sax då det är svårare att hålla koll på vad som är klippt och inte. Men jag lär mig. Detta är iaf andra herrklippningen jag gjort. Nästa vecka kommer det färgkunder. Det är mycket kul.

Likes

Comments

Dagens klippning. Va lite nervös då jag aldrig klippt en hel herrfrisyr förut. Bara tränat på lika längder och lite sax över kam. Men det blev rätt bra slutresultat ändå för att vara första gången.

Likes

Comments

Idag träffade jag en kille som jag pratat med, han har två labradorer och ska snart få en labbevalp. Han har en liten kennel och planerar en kull i december. Jag ska börja extrajobba där. Är väldigt taggad då jag älskar hundar. Kommer förmodligen söta bilder på hundarna i framtiden. Extra bra då jag kan ha med Yoda dit, blir extra kul både för hans hundar och Yoda får några att Leka med. Dom träffades idag och kom jättebra överens med Båda vilket är kul. På vägen hem stannade han hela tiden och ville gå tillbaka hahah. Ska dit redan imorgon och ta ut hundarna.

Likes

Comments

Hej, om du läser detta.

Jag heter Jennifer och har gjort den här bloggen främst för att lägga ut bilder från min frisörutbildning. Går sista året, så det jag lägger ut här kommer senare hjälpa mig med mitt gymnasiearbete. Den kommer även handla lite om min hund, Yoda, aka puppan som är en viktigt del i i mitt liv, Vänner osv. Häng me ;)

Likes

Comments