Hur mår ni? <33 jag vet att jag va borta på länge nu men nu är jag här <<3 som ni vet att jag har sommarlov nu, gör inte så mycket, pluggar lite, kollar på serie, ibland drar jag t gymmet osv. 

Nästa vecka har jag bröllop på fredag har beställt klänning o allt men vet inte hur jag ska sminka mig o fixa mitt hår :/ o efter det ska jag med familjen dra till Sandviken så vi får se va vi kan hitta på där <3 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag

​Hej alla <3333

Som ni vet att jag har haft 100 prov de senaste dagarna! vet ni vad? idag är jag klar med alla prov, inlämningar ocj redo vsningar ommmg asså lyckan <333

Idag började jag 8:19 jag hade då prov i samhäll och såå att jag inte kommer läsa samhäll nått mer <33 och så vi fick sluta direkt efter provet efter det gick jag o tjejerna o åt lunch sedan drog jag själv till HM o köpte en tröja, skor o läppstift o så nu sitter jag i bibblan o väntar på mig kusin för att vi ska dra till löga.

Nu är det bara att ha roligt <33 

vi hörs senare <33 

Likes

Comments

Nu sitter jag o lyssnar på musik (kadum al sahir) asså hans låtar dödar mig 😭jag brukar lyssna på dem 24/7 o blir aldrig trött på det. Jag önskar att man kan hitta en sån kille 😞han är min babee <33

Jag skulle gå till festen idag men ingen ville hänga med åhh jag ville verkligen gå dit 😞jag satt o räknade matte o gjorde klart mina läxor snart ska jag käka pizza sen ska jag försätta plugga matte och lite fysik om jag hinner eller om jag orkar.

Jag känner att jag mår dåligt idag men jag vet inte varför! Har aldrig haft så dåliga känslor på och samma samma asså den känslan när man dåligt och vill prata men någon eller när man saknar en person som betydde mycket för dig förut men plötsligt förändras allt denna person hör inte av sig 😞

Ibland är man självisk o gör dåliga o dumma saker mot den man älskar man gör eller säger dåliga saker som man inte menar men man förstår inte det då tills denna personen släpper dig. åhh tänk om man kan ta tillbaka tiden skulle ändra allt som jag gjorde eller sagt.

feel bad!

Likes

Comments

Min vardag

Heej alla

Sorry för jag va borta har haft så mycket o därför inte hunnit blogga. Jag har inte ens åt mig själv sitta o ta det lugnt har haft massor med prov o sånt nästa vecka har jag NP i matte 2c, engelska o kemi redovisning. Jag har börjat plugga lite matte nu men, jag måste verkligen plugga mer! Jag mår inte alls bra de här dagarna har varit 3 gånger hos läkaren så jag fick medicin o de gör mig jättetrött o att inte orkar plugga meeen jag behöver verkligen plugga mer. Jag försöker göra mitt bästa för att bli lite bättre o kunna plugga jaja men tagga sommarlov om 3 veckor.

Idag slutade jag 11:00 så jag gick o fixade mina ögonbryn sedan åkte jag till stan o köpte en tröja,nagellack , mascara o läppstift (NYX) från H&M sedan köpte jag en klocka, är såå nöjd sedan tog jag tåget hem o gick förbi ICA o hämtade min klänning som jag beställde från Nelly för jag har fest på lördag( det är lite oklart om jag ska dit) men hoppas att det för jag behöver verkligen vara ute. Jag tänkte ha en kort svart klänning men röda klackskor men vet ej hur jag ska fixa mitt hår.

I morgon börjar jag 13:00 men jag ska dra dit tidigt för att plugga matte o fysik sen slutar jag 16:02 så jag ska hem o plugga matte, lite fysik o göra mina läxor.


Nu ska jag sova

GODNATT <33


Likes

Comments

​HEEEJ igen, Jag vet att jag har varit borta i ett år nu heheh skojar men jag har varit typ 1000 prov o har fortfarnade 6/7 prov kvar men men jag hoppas att det kommer gå bra <33

Nu ska sova för jag e jättetrött 

GODNATT 

<33

Likes

Comments

plugg , SCHOOL, Min vardag

Äntligen fredag <3 <<3 Ja, är glad för det e fredag idag men jag mår inte så bra, har feber o huvudvärk:( har varit sjuk i tre dagar nu och jag blir bara värre o värre varje dag, vill verkligen bli frisk för jag har två prov nästa vecka så jag ska bara ta det lugnt idag.

HA DET SÅ BRA <3


Likes

Comments

familj , Min vardag

Hej alla ❤

Jag har inte glömt er eller bloggen but jag har haft sååå mycket annat för mig t.ex. plugg mm. But I'M BACK nu <33

Jag har haft påsklov o på måndag börjar jag skolan igen neeej det känns lite tråkigt men ändå rolig att träffa min vänner och lära sig nya saker där 😒Jag har inte gjort såå mycket under lovet yani min moster kom från Sandviken o det va roligt att träffa dem. I MISS THEM :( De kom i fredags och åkte i söndags, de åkte tidigt för att min mosters son va sjuk såå de va tvungna att åka tidigt, I tisdags var jag ute med mina vänner, vi hade jätteroligt där o vi åt o gjorde massa dumma saker hahahah. Andra dagar var jag mest hemma o pluggade o ibland va jag på gymmet osv.

I dag ska plugga sönder mig hahaha sen ska jag drar till gymmet 💪


HA DET SÅ BRA ALLA <33

Likes

Comments