Header
View tracker

FAMILJ, SUPPIS

Mycket har hänt, och mycket är på gång! Bland annat har min storebror fått sin tredje son, vilket betyder att jag nu är faster till tre små söta. Jag längtar tills jag får träffa dem och resten av familjen under julen! Men först har jag massa studier att ta hand om. Imorgon har jag en tenta och nästa vecka har jag en omtenta haha. Japp, jag ska vara ärlig. Det har inte gått så bra för mig när det gäller studier. Men en sak kan jag lova er.. jag gör mitt bästa! Fast det känns som att det inte räcker, skärpning!

P.S. Jag och Emil har inte firat jul i Sverige på två år. Det är pirrigt haha, känns som att tomten finns på riktigt nu! Men min fråga till er är om ni har några tips på julklappar? Uppskattar alla tips!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

ÄTBART

Blev inspirerad och tillagade något riktigt gott! Utgick från ett recept jag fick från en vän, men bytte ut vissa ingredienser.

  • Ryggbiff
  • Fetaost
  • Mozzarella
  • Machesallad
  • Gurka
  • Tomat
  • Rostade valnötter
  • Olivolja citron
  • Lite flytande honung

Likes

Comments

View tracker

För exakt 3,5 år sedan föll vi för varandra och varje dag pirrar det fortfarande i magen. Han var kärlek vid första ögonkastet, han var den som jag aldrig trodde att jag skulle ha en chans på och han var den enda för mig. Och se så långt vi har kommit nu? Tillsammans tar vi små steg fram i framtiden. Med dig i min framtidsbild känns allt så stabilt och bra. JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS

Likes

Comments

NYTT IN

Hur fräcka är dem inte?? Ibland måste man våga och slösa pengar på något man tidigare aldrig hade kunnat tänkt att ha på sig! Dessa kommer att rocka på dansgolvet med mig. Tänk er en helsvart outfit, svarta byxor, svart topp och sedan.. skorna. Så snyggt ju! Ni som inte håller med mig, vänta bara ska jag visa er! Skorna kommer från asos, de erbjuder även andra snygga silvriga skor i alla möjliga modeller.

Nu är det dags för mig att göra mig redo för omtentan som ska skrivas klockan 14! Jag hoppas att all kunskap sitter där i min hjärna så att jag blir godkänd. Håll tummarna!

Likes

Comments

ÄTBART

Jag har alltså gjort min första planka någonsin! Med lite hjälp från Emil, lyckades jag att skrapa ihop detta. Älskar när maten ser bra ut och smakar lika bra.

Nästa vecka ska vi börja att göra mat som vi inte brukar göra, då vi inser att vi måste börja tänka mer på att äta nyttigt och inte tänka på billigast. Ändrade matvanor kommer göra att vi mår bättre, vilket i sin tur leder till bättre studieresultat. Vi ska även äntligen ta tag i träningen nästa vecka! Det kommer att svida i plånboken efter att ha köpt gymkortet, men det kommer nog att vara värt det!

Likes

Comments

NYTT IN

Är kär i min nya tröja från gina tricot. Gillar även alla andra färgerna, men valde svart så att jag kan använda den båda på vardag och till finare tillfällen. Att ha kläder som funkar när som helst är toppen! Från forever21 har jag två nya klänningar. Man kan aldrig ha för många klänningar oavsett årstid!

Lägg även märke till mina nya klädgalgar från clas ohlson. Kombinerar med färgerna koppar och ljusrosa, supersnyggt! Varje gång jag öppnar garderoben blir jag så glad av färgerna. Metallgalgar gör även att fler kläder får plats till skillnad från trägalgar som jag hade tidigare. Fast trägalgar har också sina fördelar, de tar nu hand om våra tunga ytterkläder som metallgalgar inte orkar.

Likes

Comments

JAG TALAR UT

Livet är orättvist! Vi lever inte i en perfekt värld. Att vara föräldralös är smärtsamt, och jag och min storebror måste leva med smärtan i resten av våra liv. Varje dag försöker jag se allt positivt! Men jag kommer aldrig undan tanken att jag är föräldralös. Tanken dyker upp när jag tittar på filmer, pratar med mina vänner, ser en samlad familj, bilder osv. Varje dag dyker tanken upp!

Men vet ni vad? Varje dag är jag också tacksam att jag har fått tillbringa den lilla tiden med mina föräldrar, det var en underbar tid!. Jag är också tacksam över alla vänner runt omkring mig, den lilla familjen jag har kvar, min älskade pojkvän och är jag tacksam att min lilla familj utvidgas. Min storebror blir pappa till snart tre barn, mina kusiner har också blivit föräldrar och i framtiden kommer jag förhoppningsvis att bli en mamma.

Jag tror inte att jag är ensam om att vara föräldralös, det finns säkert någon där ute i världen som sitter i samma sits som mig. Och snart kommer även vissa andra att hamna i samma sits, för att någon gång i livet kommer alla att få gå igenom denna hemska smärta. Jag får gå igenom detta tidigare än tänkt bara. Ta vara på dagen mina vänner, man vet aldrig när det oförväntade dyker upp.

Likes

Comments

ÄTBART

Detta är så himla gott, och jag älskar att ha det som matlåda till skolan eftersom att man slipper att stå i kön till alla mikron. Såsen består av; parmesanost, crème fraîche, vitlök, majonäs och en nypa salt.

Likes

Comments

JAG TALAR UT, SUPPIS

Mitt i tentaveckan får jag alla mina paket som jag har beställt, perfekt va? Eller inte. Har inte kunnat fokuserat på tentan, då det har varit massa krångel med posten. De skickade tydligen mina varor till fel postnummer? Har strulat med den långa telefonkön till postnord osv. Jag fick även glossybox och paket från forever21 mitt i pluggkaoset? Det var inga problem med deras leveranser som tur! Så, nu är tentan avklarad. Hur känner jag mig? JO SOM VANLIGT, VARFÖR PLUGGAR JAG ALLTID I SISTA MINUTEN? På något sätt känns det inte sämst, men det känns inte heller som ett G. Vi får helt enkelt hålla tummarna! Nu.. är det bara att plocka fram nästa bok, då en omtenta ska skrivas nästa vecka. Studentlivet är tuffare än vad jag trodde!

Likes

Comments