Header

VÄNNER, ÄTBART

Tiden går fort när man har roligt! Men snart är det slut på studierna och snart är det dags att börja sommarjobba. Jag tackade ja till att jobba på hemtjänsten i år med eftersom att jag trivdes så bra där sist! Det är ett stressigt arbete med obekväma arbetstider. Men jag som inte har kvar någon far- eller morföräldrar tycker att det är roligt att få spendera tiden med de äldre, så därför känner jag sällan stressen. Det känns bra att finnas där för dessa människor och hjälpa dem med deras behov!

Igår spenderade jag min dag med Emma. Vi var på stan, grillade inomhus (eftersom att vi inte har införskaffat oss en kolgrill ännu), spelade kortspel och hade massa tjejsnack. Perfekt lördag!

Nu är det dags att ta fram skolböckerna och se till att klara tentorna. Ha en trevlig söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄTBART

Emil åker till Hälsingland varje helg för att spela fotboll och jag tycker det är sjukt tråkigt att vara ensam. Det tråkigast med att vara ensam är att man måste laga mat själv, äta den själv och plocka undan/diska själv. Jag brukar oftast passa på att äta det Emil inte är förtjust i, bland annat fisk.

Likes

Comments

FAMILJ, JAG TALAR UT

Så här överlycklig som min brorson Arshavin känner jag mig just nu! Vi fick nyss reda på tentaresultatet från Statistik moment 1. Och jag lyckades att skrapa ihop ett VG! Ska jag vara ärlig så tyckte jag att det var roligt att skriva tentan haha? Det tror jag kan bero på att jag har hängt med från dag 1 och ämnet i sig är rätt så intressant. Hurra hurra! Nu är det bara två tentor kvar innan jag kan njuta av sommaren.

Likes

Comments

JAG TALAR UT

Förra året fick Emils mammas katt (namn: Pyjamas) dessa små söta! Och gissa vad, hon är gravid igen! Så i sommar kommer det fler kattungar! Tänk att små varelser kan skapa en sådan stor lycka för mig. Jag önskar själv att jag hade ett sällskapsdjur som jag kan gosa med varje sekund. Men det får vänta ett tag!

Likes

Comments

ÄTBART

Jag har varit upptagen med att ta hand om mig själv och såklart massa studier. Men det värsta av allt är att jag har blivit sjukt beroende i en serie "13 reasons why". Det är jättesvårt att släppa taget om den då den är så spännande!

Nu ska jag dricka upp min smoothie och starta ett till avsnitt, vi hörs snart igen. Kramar!

Likes

Comments

JAG TALAR UT, ÄTBART

God morgon! Inatt har jag haft det svårt att andas och så svider det i näsan. Huvudvärken har även blivit värre. Nu skulle jag behöva alla thailändska kurer som min moster har hemma. Men jag får nöja mig med det jag har. Jag testade för någon dag sedan denna ingefära shot. Kändes bra i kroppen! När jag har tid ska jag testa att göra en egen liknande shot.

Nu ska jag återgå till tentaplugget, önska mig lycka till! Kramis.

Likes

Comments

ÄTBART

Friterade wonton. Innehållet består av fläskfärs som jag har marinerat med ostronsås, svampsås och lite socker. Riktigt gott att doppa med sötsur sås!

Snart är det dags att skriva omtentan och jag känner hur paniken sakta men säkert växer fram. Har jag pluggat för lite? Vad har jag missat att plugga? Dessutom har jag blivit superförskyld och har mensvärk. Perfekt timing!


Likes

Comments

SUPPIS, INSPIRATION, KÄRLEK

Våren och värmen är inte här ännu, därför är det dags att de tvingas fram! Jag och Emil har tidigare gjort planritningar och skrivit inköpslista. Men projektet påbörjades aldrig. Idag tog vi tag i det och är nu halvvägs färdiga. Vad hindrar oss från att avsluta projektet? Jo, studierna såklart. Men jag längtar tills vi blir klara och då får man även hoppas på bättre väder! Välkommen på balkongmys inom kort!

Likes

Comments

VÄNNER

God kväll! Idag var vi ett gäng som cyklade till thaifestivalen. Där blev vi välsignade av munkar, åt dyrt thaimat och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Festivalen var en besvikelse, men sällskapet gjorde det till något bättre. Efter det träffade jag mina andra vänner som också ska ha omtenta. Även Carin var där och gav oss moralisk stöd! Vi fick inte mycket gjort alls? Pratade en hel del, eller rättare sagt klagade en hel del. Sedan beställde vi pizza och efter det tappade vi pluggmotivationen så vi fortsatte att prata och skratta med varandra i flera timmar. Fy Suppis! DU MÅSTE PLUGGA. Imorgon ska jag stänga av mobilen och bara fokusera på omtenta!

Likes

Comments

NYTT IN, ÄTBART

Ikväll tillagades thai-nudelsoppa. Man gör först en soppa med massa olika kryddor och sojor. Medan soppan kokar skär man upp grönsaker (idag användes broccoli och spetskål) och gör iordning risnudlarna. När allt är färdigt häller man upp allt i en matskål. I Thailand tycker vi om att tillägga lite extra, så därför brukar vi på sätt och vis fortsätta att krydda vår egen skål med den önskade smaken. Jag tycker om starkt och surt, så jag häller på mycket av det. Men vissa andra kanske tycker att det är godare med en söt eller salt smak? Hursomhelst så smakar sin egen skål sina favoritsmaker i slutändan.

P.S. Lägg märke till våra nya bordstabletter från Hemtex. Jag har börjat blivit kär i färgen grönt! Det påminner mig så mycket om sommaren som snart är här.

Likes

Comments