Header

JAG TALAR UT, VÄNNER

Ingen vill väl vara ensam här i världen? Trots det får många gå igenom glada och mindre glada stunder ensamma. Därför tycker jag att det är viktigt att höra av sig till varandra! Det gäller att båda parterna hör av sig. Jag blir alltid jätteglad när någon hör av sig till mig. Det kan räcka med att någon skriver "tjena" på snapchat. Det betyder att hon/han tänker på mig.

Många är upptagna och hör nästan aldrig av sig. Det är okej. Jag förstår att man har ett eget liv att tänka på. Men glöm inte bort mig, för jag behöver er.

Idag har jag umgåtts med vänner som jag sällan träffar. Men när vi väl träffas är det som att hela jag laddas upp med positiva tankar och energi. Allt negativt spolas bort.. Jag är lycklig som har Emil som mannen i mitt liv + alla mina vänner. Min famn är öppen för nya vänner och för mer positiv energi. Och hörrni, glöm inte att höra av er till vännerna, de saknar er. Vi måste hålla ihop! För att vi vet aldrig vad framtiden erbjuder oss?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ÄTBART, KÄRLEK

Jösses vad gott det är med grillat! Jag oh min prins grillade fläskkarré och zucchini. I ugnen hade vi klyftpotatis och rotfrukter (morötter och rödbetor). Vi tänkte göra tzatziki men orkade inte haha, så det fick bli chili bearnaisesås istället. Vad brukar ni grilla och ha för tillbehör?

Likes

Comments

ÄTBART

Har varit ledig i två dagar nu där jag har laddat upp energi för att orka resten av veckan. Jag jobbar nu fram till måndag. Är inte alls så taggad på att jobba klockan 7-21 på lördag, men men. Det är bara att bita ihop! Vad gör alla under sommaren? Är det någon som inte gör något alls? Inget jobb, inga studier osv, utan man bara lever loppan?

Ska nu dricka upp thai milk ice tea och sedan cykla till jobbet. Ha en fortsatt trevlig dag alla!

Likes

Comments

FAMILJ

Min yngsta brorson har sin charm. Jag har roliga nyheter att berätta! (nej jag är inte gravid, haha). Men jag och min kusin If har anordnat en familjeresa till Paris. Så hela min storebrors familj ska med + Ifs lillebror. Och våra pojkvänner såklart. Vi behöver all stöd om vi ska klara av att resa med så här många barn! Kul va? Jag längtar! För sist jag var där med Emil hann vi inte med så mycket på grund av terroristattacken.

Jag och If bjuder Arshavin (min äldsta brorson) och Leo (hennes lillebror) på denna resa, eftersom att de har fyllt/fyller 5 år. Disneyland, vi ses snart!

Likes

Comments

JAG TALAR UT, VÄNNER

Fikade på Avholmsberget med min bästa barndomsvän och hennes pojkvän. Det regnade, men sedan sprack det upp och så kom regnet igen. Sommar i Sverige...
Det var underbart att få umgås och prata om gamla minnen tillsammans med henne. Hon och hennes familj har alltid funnits där för mig. Vi har gått igenom mycket tillsammans, både bra och dåligt. Visst är det en fin känsla att veta att vart man än i världen vänder, så vet man ändå vart man har varandra? När jag förlorade mina föräldrar så blev just vänner min styrka att fortsätta kämpa vidare. Gamla och nya vänskap har gjort att jag står här idag med ett leende på läpparna. Tack var det alla er vänner så orkar jag ta en dag i taget!

Likes

Comments

JAG TALAR UT

Som de flesta redan vet så studerade jag fristående kurser i Umeå. Jag testade i ett år att läsa samma kurser som civilekonomerna. Det gick inte alls bra i början, men sedan blev allt mycket intressantare och tentorna gick bättre. Därför beslutade jag mig för att fortsätta i denna riktning, så jag ansökte om att få komma in i programmet. Fast hoppa in i termin 3, eftersom att jag redan har läst termin 1 och 2 på egen hand. OCH JAG ÄR ANTAGEN! Weheeey, det känns rätt. Jag vet inte ännu vilket område jag vill specificera mig inom, men jag vet att jag vill hålla på med siffror i framtiden.

Likes

Comments

ÄTBART

Förra helgen anordnades den årliga Thaifestivalen i Sundsvall. På grund av arbete missade jag årets, super trist! Men min lilla familj kom hem med mina favoritfrukter. Då blev jag genast gladare! Har ni hört talats om mangostan? Fruktköttet är saftigt och mjukt. Smaken är sött, men även lite surt. Världens godast frukt enligt mig! Efter det kommer mango! Det finns massa olika mango, jag gillar alla! Detta är super sweet mango. Känt att användas i efterrätten "Mango sticky rice"

Likes

Comments

VÄNNER

På dagen firade vi min äldsta brorson (Arshavin) som fyller 5 år. Det blev massa bus och massa gotta. Och på kvällen hängde jag med mina barndomsvänner. Riktigt roligt att få träffa alla igen, det var allt för längesen!

Vi fortsatte att fira midsommaren på lördagen hemma hos Rebecka, där vi badade jacuzzi, åt god mat och lekte lekar. Vilken toppenhelg jag har haft!

Likes

Comments

JAG TALAR UT

Emils mammas familj har fått nya djurmedlemmar på sistone! Katter och en hund hade dem sen tidigare. Men nu har de även tupp, höns, kattungar och kaninungar. Det är otroligt mysigt att var där och se hur djuren hoppar runt samt hur lyckliga Emils systrar är bland alla dessa djur. Jag önskar själv att jag hade växt upp med så här många djur, för vilken trygghet djuren skapar!

Likes

Comments

SUPPIS

Det blev ett fint avslut i sista dagarna i Umeå. Nu är jag hemma i Hälsingland igen och bilresan hem gick bättre än sist (då vi fick punktering två gånger). Nu ska jag bara njuta några dagar innan sommarjobbet börjar. Vad har ni för sommarplaner?

Likes

Comments