Imorgon åker båda två på skidsemester och hundarna får stanna hemma. När vi kommer hem blir det mycket kontaktfältsträning, 2på2av. Vi började från början med det och nu har vi kommit en bit så vi ska fixa en nedgång på bommen hemma. Alltså blir det många bilder från träningen.

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men vi ska försöka förbättra oss.

Dessa bilderna var från i lördags när jag var på stranden med hundarna, mamma var också med. Januari kan också vara väldigt fint utan snö.

// Hanna

Likes

Comments

Hej!

I helgen tävlade jag med Jax, sista tävingen för detta året. Tyvärr kan vi inte lägga in en av filmerna på ett lopp men två bilder från en träning innan tävlingarna. Han var väldigt duktig i lördags och lyssnade bra. I söndags var han för uppjagad och för trött för att fokusera. Men jag är väldigt nöjd med honom och nu är det bara att träna vidare till våren då det troligtvis kommer fler tävlingar och då vi kan utveckla mycket mer.

Likes

Comments

Idag fyller Hanna år och vi passade på att utnyttja det fina höst vädret med alla fina färger. Senare under dagen kommer också Expo till Varberg. Expo är också en shetland sheepdog. Igår fick vi höstlov och det känns så skönt. På onsdag ska vi till brukshundsklubben och ha lite träning. Det är en träning som är avsedd för ungdomar. Det blir lite agility, rallylydnad och så får man testa på lite tricks.

Likes

Comments

Hej!

Idag var vi ute i fårhagen och hundarna fick springa av sig ordentligt. Jax sprang som en tok och Zico vallade in honom, så höll de på hela rundan. Imorgon ska Jax och Zico tävla rally KM. Jax tävlar nybörjare och Zico avancerad :)

Likes

Comments

Hej!

Idag var vi på rallylydnads träning. Tyvärr blev det inte bra bilder, fick ta med mobilen i mörker, men men. Vi körde iallafall en bana som en domare har ritat. Jax var jätteduktig och var med mig hela tiden. Zico var också väldigt duktig. Båda var väldigt pigga och lite mycket vilja men det gick bra ändå. 

Imorgon kanske vi kör lite agility i trädgården så får se om vi skriver ett litet inlägg då :)

Likes

Comments

"Hallu, kan jag få min godis?"

Hej på er!

I eftermiddags bestämde vi oss för att bada Jax, han var riktigt skitig och smutsig. Jax hatar att bada och ser verkligen riktigt ledsen ut där i badkaret, men sånt måste också göras:)

Likes

Comments

Hej!

Idag på eftermiddagen tog vi en promenad med Jax. Zico är på rallylydnadskurs så Jax fick egentid med oss. Det blev inte så långt inlägg men inte heller så mycket gjort. Hoppas ni kommer gilla sidan :) 

Likes

Comments

​Hej! 

Här är två bilder på våra hundar Zico och Jax som bloggen kommer handla om.

Jax: Heter egentligen Damon the vampire och namnet passar honom verkligen. Han är en glad och busig Shetland sheepdog "sheltie" som älskar agility. Han är 2 år och 6 månader men beter sig ändå som en valp. En kaxigt typ med en god personlighet. Akta er Schnauzrar för här kommer ståörade Jax!

Zico: Heter egentligen Vallhunden Zico. Älskar godis, lek och får. Han 10 år men beter sig som en tvååring. Tävlat i klass 3 i lydnad men kör nu rallylydnad i Avancerad. Ibland springer han lite agility, gillar verkligen fart och fläkt.

Likes

Comments