Hej!

Idag var vi ute i fårhagen och hundarna fick springa av sig ordentligt. Jax sprang som en tok och Zico vallade in honom, så höll de på hela rundan. Imorgon ska Jax och Zico tävla rally KM. Jax tävlar nybörjare och Zico avancerad :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag var vi på rallylydnads träning. Tyvärr blev det inte bra bilder, fick ta med mobilen i mörker, men men. Vi körde iallafall en bana som en domare har ritat. Jax var jätteduktig och var med mig hela tiden. Zico var också väldigt duktig. Båda var väldigt pigga och lite mycket vilja men det gick bra ändå. 

Imorgon kanske vi kör lite agility i trädgården så får se om vi skriver ett litet inlägg då :)

Likes

Comments

"Hallu, kan jag få min godis?"

Hej på er!

I eftermiddags bestämde vi oss för att bada Jax, han var riktigt skitig och smutsig. Jax hatar att bada och ser verkligen riktigt ledsen ut där i badkaret, men sånt måste också göras:)

Likes

Comments

Hej!

Idag på eftermiddagen tog vi en promenad med Jax. Zico är på rallylydnadskurs så Jax fick egentid med oss. Det blev inte så långt inlägg men inte heller så mycket gjort. Hoppas ni kommer gilla sidan :) 

Likes

Comments

​Hej! 

Här är två bilder på våra hundar Zico och Jax som bloggen kommer handla om.

Jax: Heter egentligen Damon the vampire och namnet passar honom verkligen. Han är en glad och busig Shetland sheepdog "sheltie" som älskar agility. Han är 2 år och 6 månader men beter sig ändå som en valp. En kaxigt typ med en god personlighet. Akta er Schnauzrar för här kommer ståörade Jax!

Zico: Heter egentligen Vallhunden Zico. Älskar godis, lek och får. Han 10 år men beter sig som en tvååring. Tävlat i klass 3 i lydnad men kör nu rallylydnad i Avancerad. Ibland springer han lite agility, gillar verkligen fart och fläkt.

Likes

Comments