Om man är intresserad av någon så blir jag iaf en annan person i hens närhet än vad jag är normalt. Det känns ju lite orättvist både mot hen men också mig då en relation byggs på falska grunder. Jag har funderat lite på varför man gör som man gör och beter sig som man beter sig. Jag kommer fram till att antingen är det en naturlig reaktion hos människan att reagera med något som har syftet att verka mer normalt än sig själv 😆 Min anda slutsats är att det beror på osäkerhet hos mig som inte tror att jag duger som jag är. Alltså jag agerar som någon jag tror hen skulle tycka mer om så hen ska tycka om mig. Det låter ju ganska tragiskt tyvärr. Min tredje slutsats är att dessa två kombineras och att mitt agerande beror delvis på naturliga beteenden samt osäkerhet. Jag antar att bästa sättet att motverka detta är att bara skita i allt och köra full gas ändå! I slutändan kommer mitt sanna jag att träda fram ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om jag frågar en fråga så svarar man på den, ellehur? Min filosofi ser ut så iaf men det gör inte andras tydligen. Det känns lite som att om man har ett svar som den andre inte vill höra så skiter man i å svara! Va fan e det för sätt? Blev du uppfostrad av bitches eller?

Likes

Comments

Asså vad e grejen?! Jag blir så arg å frustrerad när jag frågar något på snap, men får inget svar..?! Å det händer inte en gång utan flera gånger under en kortare tid. Och inte nog med det så när man är mitt uppe i en konversation så slutar motparten att svara. Jag svarade direkt efter att jag fick förra snapen men nä. Hade jag skrivit på Facebook hade han svarat men inte på snap nä..!

Likes

Comments

I förra veckan var jag på en dejt med Stockholm kanske snyggaste kille 😍 Vi hade trevligt ihop och det hela slutade i en sked hemma i min säng!Saken är den att vi båda försöker hålla kontakt men den känns väldigt halvhjärtad, från bådas håll. Vi har inte setts sen första dejten men vi pratar på telefon varje dag och snapar. Det jag känner är en ovis känsla av hans engagemang till mig i detta, tex jag skickar en fråga på snap men får inget svar?? Vrf gör han så?? Det tycker jag är en smutta arrogant. När vi pratar på telefon har vi inget att säga varan riktigt, försöker vi krysta fram en kontakt, en kommunikation som inte funkar?

Det låter kanske som att jag bara beskyller han men jag har insett att jag är ju precis lika dan i detta. Och vrf beter jag mig såhär?? Vill jag få det att funka för att han är den snyggaste bejben i stan? Eller för att han faktiskt var väldigt charmig också? En kombination..? Jag tänker att jag kommer inte få ett svar förrän jag träffat karln så det ska jag banne mig se till att göra jäkligt fort!

Likes

Comments

Många börjar skriva bloggar för att få ur sig tankar och funderingar kring allt som händer en i livet, och det är precis vad jag tänker prova här och nu! Jag har länge ratat idén då jag frågar mig själv varför ska jag hänga ut mig själv på nätet där alla kan ta del av mig, jag känner att det inkräktar på min integritet så därför kommer jag vara anonym. Tänk att det tog 5 år att lista ut att det går det också... haha. Om du läser mina tankar, funderingar och åsikter hoppas jag att du kommer finna de intressanta och givande, eller nä, faktiskt så skiter jag i om du tycker att jag och mitt liv är intressant. Jag skriver det här för min skull och inte för att du ska ha något intressant och kul att läsa. Däremot om gillar eller ogillar det jag skriver så får du gärna kommentera!:) Jag uppskattar verkligen då jag får konstruktiv kritik.

Likes

Comments