Det här med att blogga var inte min grej och ni kommer förmodligen inte höra något mer från mig här. Hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I nuläget sitter jag och lyssnar på när Malin och Rebecca bråkar om kanelbullar. Rebecca gillar inte kanelbullar men Malin påstår att Rebecca minsann har köpt kanelbulle på SA vid ett antal tillfällen, det är en het diskussion. Malin har varit bitter hela dagen idag. Det började på svenskan då vi blev tvingade att läsa en bok på gammelsvenska med inslag av erotiska scener, katastrof. Jag sov mig igenom hela lektionen så jag skulle inte påstå att jag noterade detta. Malins misär fortsatte vidare på mattelektionen då våran bastanta norrlänning till mattelärare, Hans Lord, påstod att ett mattehäfte om kurs 2 i matte var "basics" i matte 1b, han har så fel. Jag däremot berördes inte av detta då Jag inte hade planerat att göra häftet. Jag tar det som det kommer dvs misslyckat prov nästa vecka. Sedan blir det jobb på donken hela livet ut. Tragiskt. Mattelektionen slutade dock med flaggan i topp då Hans Lord sa att jag hade sinne för tredimensionella former och figurer. Nu ska jag runda av och återgå till mitt dagliga skolbröd som fick ersätta den exotiska linssoppa som erbjöds! Den blev nämligen motbjudande efter Malins historia om hennes kompis som spillt linssoppa överallt! Vilken oerhörd tragedi! Sedan drar vi antagligen vidare mot Vistas och efter det väntar oändligheten.

Omedvetet medvetna

Likes

Comments

Nu är jag här igen efter att ha tränat. Jag kom en kvart för sent till träningen idag, synd. Hatar att missa uppvärmningen viktigaste på hela träningen ju (hoppas ni lägger märke till min ironi). Träningen var apjobbig och det blev inte bättre av att jag åt en del pringles innan. Idag ramlade jag på träningen. Jag har ramlat frekvent på träningarna hela försäsongen. Konstigt, undrar om jordens dragningskraft har förändrats eller om mitt balanssinne har tagit lite stryk den senaste tiden. Efter träningen var det teori. Jag hade ganska kul men jag lärde mig inget revolutionerande precis. På torsdag skulle vi börja med uppspel och sånt där och då var det viktigt att jag, som back, var där. Jag funderar på att inte dyka upp endast för att jävlas med Mattias hehe. Göteborg horse show är ju då och det hade ju varit grymt synd att missa det. Jag hyser nämligen ett abnormt intresse för hästar. 

En till sak jag vill ta upp med er är att ni nödvändigtvis inte måste sprida min blogg till hela eran vänskapskrets. Gärna eran "circle of trust" men kanske inte eran kusins bästa kompis bonusmamma exempelvis. Detta är ju TROTS ALLT min PINSTA. 

Nu ska jag hem och få mina föräldrar att läsa debattartikeln jag skrev om min vedervärdiga skidjacka varesig de vill eller inte. Jag kommer hälla schampoo i deras sängar om så behövs, eller gömma alla deras underkläder.

Det var allt för mig idag om det inte dyker upp en snilleblixt framåt kvällskvisten.


Nighty

Likes

Comments

Vet ni vad? jag har redan börjat störa mig på bloggen. Man kan inte ändra stavfel osv och jag blir så in I HELVETES FRUSTRERAD. FUCK. I vilket fall som helst idag i skolan har jag inte gjort så mycket produktiva saker alls. Vi hade matte men jag kunde inte bry mig mindre så jag fick inte så mycket gjort. På Geografin och Historian kollade vi på prov som vi har gjort och på Tyskan lyssnade vi påFliegerlied (tips, riktigt svängig) och videos på hur man lärde sig att joddla. Största delen av dagen har därför spenderats på Sideroad (skräll) och retat Malin för hennes förkärlek till nötter.

Det var allt. Hej då.

Likes

Comments

Halloj friends.

Jag har gjort en blogg. Det är inte säkert att den kommer att användas för instagram är liksom "min grej". Jag har lite ont i vänsterarmen så det blir ett kort inlägg. Sedan har jag också ganska mycket att göra efter att jag har varit borta så jag försöker vara tidseffektivt och kolla på Gåsmamman på TV:n, ung och bortskämd på datorn där jag även kollar på youtube i de ca tre minuter långa pauserna och bloggar på telefonen. Jag har kämpat som fan med designen på bloggen så jag kanske skriver här i en vecka eller så om ni har tur men ha inga höga förväntningar hehe. Sedan vill jag även berätta om hur ball ketchupen blev på mina pastor i bamba idag. Jag är fullt medveten om att bilden är sämre än Donald Trump och den lika gärna hade varit tagen med en Nokia 3310 men vet ni vad? det får ni fan leva med.

Adíos bitcahchos

Likes

Comments