Så nu sitter ja på bussen Påväg till jobbet! Är rätt trött faktiskt men ska nog klara av denna dagen med.

Just nu så känner jag mig väldigt stolt över mig själv, och hur långt jag har kommit på min resa i livet. Och hur mycket jag har tränat på mina svårigheter jag har. Som en grej som jag tror att många tjejer i min ålder och yngre gör och det är att snacka skit om andra tjejer/killar.... Det gjorde nästan alla jag umgicks med i högstadiet inklusive mig, men det är något jag helt slutat med!

Om jag ska säga nåt om någon som jag kanske stör mig på så tänker ja 3 tankar i denna ordning!
1. Är det nödvändigt att säga detta?
2. Vad kan konsekvenserna bli om jag säger detta?
3. Är det värt att ta konsekvenserna? Och kan jag säga detta till personen i fråga face to face?

Det är jag så stolt över att jag tänker detta! För även om det är så att tex. min kompis säger något till mig om någon annan som är elakt och jag håller med. Så kan personen som sa detta till mig få hela situationen till att det är jag som har sagt det elaka. Och då blir det så fel, så har liksom tränat bort det och vågar nu ifrågasätta varför personen känner så och att jag inte håller med.

En grej som jag inte klarar av är när (mestadels) tjejer lägger upp på Snapchat nästan varje dag när hon gråter och vill ha bekräftelse... och på bilden kanske hon skriver "hur fan kan man vara så falsk! Pallar inte mer".
Och jag som bryr mig om andra människor väldigt mycket skriver ju tillbaka till personen och frågar hur det är och vad som har hänt. Så skriver personen "jag vill inte prata om det, det är privat". Äääääää okej men skicka då till personen som du kan berätta för och vill berätta för! Visst alla människor behöver bekräftelse och att lägga upp sånna bilder då och då förstår jag men varje dag? Blir ju liksom ledsen och vill hjälpa till... och när det då händer nästan varje dag blir jag så Jävla Depp!

Men alla har ju rätt att säga va de känner och tycker! Detta är bara min åsikter och tycker inte illa om människor som gör så men hoppas att de förstår att det påverkar andra när de gör så...

Ha det bäst😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, jag har inte känt för att skriva här på senaste tiden tyvärr men fick en känsla nu av att jag ville skriva av mig igen.

Men vad har hänt sen senast jag skrev här?

Jo jag har fått ett heltidsjobb!!!!! Så jävla glad!

Jag mår relativt bra, även om ångesten kommer lite då och då.

Ska flytta hemifrån i början av september! Skräck blandad förtjusning....

Jag har blivit så mycket bättre på att åka buss, gör de nästan varje dag! Och känns mycket bättre nu.

Men jag kan skriva mer om vad som hänt och hur jag mår på bussen måste sminka mig nu 😂❤️

Sååå ses snart igen!

Likes

Comments

Detta är en text jag hittade i mon mobil för ett tag sen som jag hade skrivit kl 3 på natten när jag mådde fruktansvärt dåligt. Jag hade döpt den till "Mitt liv" den är på engelska vet dock ej varför. Det kommer vara felstavat med vill inte gör om texten utan låta den vara som den är.

I hate to go to bed because I don’t want to wake up.

Im affrid off opening my eyes and don’t see the point with my life.

I don’t want to disappoint those who cares but I don’t have the energi to pleace them or to do what they want me to do.

Is every day gonna be like this? Like nothing matters.

I don’t have the energi to do things but i just want the Devil on my side to disappear. To feel happiness again and enjoy live is all I’m fighting for!


I want to be the old me again, the girl who always smiled and always had the energi to make other people happy.

That girl is slowly fading away and I hate to see it when I can’t do anything about it.


I am trying to be strong and keep my head above the water but it is so hard. No sleep no smile and no relaxation. Its tearing me apart I don’t know what to do!


Shell I feel grateful because its could have been worse, or is it okey for me to feel the way I feel? I don’t know anymore…


My friend keeps telling me that it will be over soon but I don’t believe them, it feels like I’m never going to feel true happiness again. And some days it feels like I don’t even have any friends or someone that loves me. It feels like I’m all alone in hell and nerver getting up.


How did I get here? How could every thing go so wrong?

Likes

Comments

Fuck asså... Har haft en så jävla bra dag. Har övningskört, ätit sushi, varit med familjen och bara mått bra! Men sen kommer kvällen.. HATAR KVÄLLEN!!! Det är då jag sitter ensam och mår dåligt, när alla har lagt sig eller är och festar! Men som vanligt har jag ingen energi till de. Så nu sitter jag med ångesten i hela kroppen och kollar på youtube.

Och så finns det en person som inte vill vara i mitt liv lägre som jag saknar så extremt mycket... Och när alla säger till mig att släppa honom och gå vidare så går det inte! Finns bara en som honom och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!

Men ska snart gå och lägga mig, vet dock inte om jag kommer kunna somna men hoppas på det bästa❤️

Puss och kram godnatt ❤️

Likes

Comments

Hej mina vänner! Tänkte köra en "20 saker ni (nog)  inte visste om mig" för att kanske lära känna mig lite bättre. So here we go<3

1.Jag är extremt rädd för andar/spöken/övernaturliga saker

2.Jag har hoppat av gymnasiet

3.jag är 164 cm lång

4.Jag har gått frisör linje i 1 1/5 år (på gymnasiet)

5.Sjunga är det bästa jag vet!

6.Jag hatar att duscha håret om jag inte har mitt speciella schampo och balsam från matrix

7.Jag snusar på heltid...

8.Jag har haft 2 långa förhållanden

9.Jag har en lillebror som heter Erik

10.Jag är nog en av världens klumpigaste person

11.Jag biter på mina nagelband

12.En stor hobby jag har är smink

13. Jag stremar spel på Twitch och heter FridisAkaNallen där

14.Jag älskar svenska kriminal filmer! Som Wallander/Beck/Johan Falk 

15. Jag har aldrig varit på krogen

16.Min favoriträtt är sushi

17.Jag gillar inte pizza

18.Jag är egentligen blond

19.Jag har varit på en snoop dogg konsert

20.Jag hatar att använda bh


Likes

Comments

En sak får jag panik över och det är att om jag tar min adhd medicin kl 9 på morgonen så går de ut ur kroppen kl 9 på kvällen. Vilket gör att jag är så jävla hypad på kvällen när jag borde vara seg och trött... Men vad är det egentligt mot att vara hype hela dagen lång? Men sitter och lirar csgo med en kompis just nu så det är ju alltid kul!

Men har faktiskt inga planer för imorgon men vill gärna åka och handla skor och kläder inför sommaren. Men har inte riktigt nåt att skriva för har inte hänt så mycket ikväll haha. Och har varit ganska stabil mentalt och mått rätt så bra! Så tror jag säger godnatt här så hörs vi imorgon. Så hoppas att ni har en bra kväll och sover så gott inatt <3


Likes

Comments

Igår låg jag i sängen och skrev ner massa saker om jag skulle göra idag, så jag skulle få en lite mer organiserad dag. Meeeeeeenn det slutade ändå med att jag snozade igenom mitt alarm som jag ställt på 08:30 så jag gick upp kl 11:00 istället... Så blev inte riktigt som ja tänkt mig, men jag åt en bra frukost i alla fall och städade mitt rum lite. Så det va ju ändå bra även om det inte riktigt blev som jag planerat.

Men nu sitter jag ute på verandan hemma och pluggar till körkortet och leker lite med min vovve Bella ❤️Har inga planer för ikväll men det känns faktist skönt! Tror ja vill övningsköra och bara lira lite spel med mina vänner ❤️Så nu ska jag se positivt och göra det bästa av eftermiddagen ❤️

Likes

Comments

Denna veckan har mitt självförtroende varit på botten. Har inte kunnat kolla mig i spegeln utan att tänka "fy fan va ful och fet jag är". Vissa veckor är bättre än andra när det kommer till detta. Och nu när jag fick för mig att kolla upp mitt BMI kl 01:30 på natten, så fick ja fram att jag är överviktig... kul nej. Varför plågar jag mig själv genom att kolla upp såna saker när jag vet att jag har en dålig vecka? Jag vet att när jag varit hos läkaren och de tagit blodprov och blodtryck så har de varit bra! Men nej varför lyssna på läkare när man kan lyssna på ett fjantigt jävla test på nätet?

Vet att det bara är "hjärnspöken" som min mamma säger och att jag kommer känna annorlunda om en vecka. Men just nu är detta mina känslor och spelar ingen roll om de e spöken eller fakta, för när ja ser på mig själv tänker ja ändå bara samma sak.

Har ingen motivation till att träna heller! Har ingen ork! All min energi går åt till att försöka vara glad och vara med vänner och familj. Hur fan ska jag orka göra allt? När jag vissa dagar inte ens orkar ta mig upp ur sängen?

Likes

Comments

Gud vilken grym eftermiddag jag har haft! Har ridit för första gången på typ ett år! Och det va så sjukt kul!!!! Så jag och molly bara chillade i stallet och va med Cotrina (Mollys medryttarhäst).

Övningskörde också hem och det gick helt okej tycker ja, har dock kört bättre... Men nu är jag helt slut så har inga krafter kvar till att göra något annat än att sova!

Så vi kan ju sammanfatta denna dagen som en jävla bergochdalbana, började med sömnlöshet och ångest men slutade med succé! Ångesten 0 Frida 2❤️ sov så gott alla ❤️

Likes

Comments

Bussen.... nej fy asså! Nu sitter jag här i alla fall i stolen med en fullsatt buss, åh känner lite halvt panik men försöker att tänka på annat och att andas. Vissa av er som läser detta kommer tänka "men va fan sluta gnälla! Jag åker buss varje dag till skolan, så det kan inte vara så jobbigt". Men jo det är det faktiskt! Och bara för att en person ogillar en sak behöver inte du känna lika dant... tro det eller ej men vi är faktiskt olika 😂

Vad ni än tänker så är jag stolt över mig själv! För jag kunde lika gärna ligga kvar i min varma Goa säng och låta ångesten ta över. Men vad är det för liv i det? Jag ser min ångest som en fiende som jag tävlar mot. Och varje gång jag gör någonting som trotsar ångesten som att åka buss, så blir det Frida 1 vs ångesten 0. Så jag ska fan inte låta en jävla idioten vinna över mig! Jag ska ta mig igenom detta mot alla odds! ❤️ Det tackar ja min ADHD för! Den får mig att inte tappa hoppet och fortsätta kämpa! För har jag bestämt mig för något så ska det fan bli så också!

Likes

Comments