Min søn fik i starten af året nye hørebøffer. Den skole, mine børn går på, kræver at børnene selv medbringer hørebøffer og da knægtens – endnu engang – var gået i stykker i tasken skulle der investeres i et par nye. Valget faldt på et par lækre trådløse – og foldbare – hørebøffer fra bluvi.dk

Han tog dem straks i brug og de har været i brug hver dag siden. Når han bruger dem i skolen sætter han stikket i (det er nemmest siger han), men hjemme bruger han tit den trådløse funktion – særligt når han træner imens han hører musik.

Det jeg er mest imponeret over er folde teknikken. Det er altså smart og praktisk. Der følger oveni købet en lille pose med som de kan opbevares i. Slut med knækkede hørebøffer og ledninger der rives ud fordi de hænger fast i bunden af skoletasken.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger videre til alle jer andre – her er virkelig et par fine og praktiske hørebøffer til en god pris (299,-) OG så kan jeg oven i købet tilbyde jer lidt ekstra rabat. Hvis i bruger koden “superprinsessen” så får i 10% rabat (kan bruges en gang af alle)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Min ældste datter ville have en drømmefanger. Vi har i fællesskab lavet denne.

Det eneste i skal bruge er perler i de ønskede farver. Vi har brugt fire forskellige farver. Ud over det har vi brugt træ- og plastikperler samt fjer til pynt.

Her kan I se vores perleplader

Vi har valgt at pynte med perler og fjer. Perlerne dækker knuden på snoren. Fjerene er limet på.

En rigtig flot og egentlig meget enkel drømmefanger

Likes

Comments

Jeg er af den overbevisning at børn lærer hurtigere når det leges ind og vi har nu fået nyt matematik "legetøj". Jeg har bestilt dækkeservietter hos LærLet med tal, tabeller og sågar et ur.

Til den 5 årig valgte jeg modellen med tallene fra 1-100. Hun kan tælle til næsten 100 nu, men mangler at sætte lyd og skrift sammen. Der tænker jeg at en dækkeserviet er et godt redskab, nu kan vi lege "find tallet" eller regne plus og minus stykker (tælle op eller ned) på den imens vi spiser.

Den 8 årige har fået udgaven med de små tabeller. Hun har allerede styre på 1, 2, 3, 4, 5, 9 og 10 tabellen, men det skader ikke at træne dem lidt ekstra. Selv i denne digitale verden er det godt at kunne sin hovedregning.

Den tredje dækkeserviet forestiller en urskive og er beregnet til når børnene skal lære klokken. Den er virkelig smart og vi har allerede leget lidt med bestikket et par dage under aftensmaden.

Dækkeservietterne er lavet i kraftig plast. En rigtig fin kvalitet. De er lette at tørre rene, hvilket er super praktisk, hvis man som os, vil bruge dem på spisebordet.

Likes

Comments

Mine piger har i marts testet og hygget sig med pakkerne fra Legeværk og de er vilde med konceptet.

Jeg er også selv ret imponeret og tænkte jeg her ville liste de ting op som vi synes gør konceptet super godt for børnefamilier måske særligt de steder, hvor Mor & Far ikke er super kreative, men gerne vil være kreative sammen med børnene.

  • Til hver opgave er der en historie. Historien er bygget op som tegneserie. Den er let at læse og skrevet på et niveau som børnene forstår. Når historien er læst er det let at gå igang med aktiviteten.
  • Hver aktivitet ligger i sin egen pose. Så ikke noget med at blande materialer. Let og hurtigt at komme i gang
  • Børnene kan selv gå igang og kunne faktisk klare det meste selv
  • De ting vi har lavet kunne alle bruges i leg. Særligt spillet er populært.
  • Børn tænker kreativt og er hurtige til at udvikle videre på ideen.

Her i huset laver vi rigtig mange kreative projekter og mine børn vokser derfor op med et stort lager af diverse materialer og bruger gerne både saks, lim og maling. Derfor var det ikke nyt for dem at arbejde kreativt, men måden Legeværk har bygget det op på er ny for dem og som skrevet var de imponeret.

Som forældre kan jeg godt lide at vi arbejder sammen om et projekt. Legeværk har sørget for materialerne og en byggevejledning og derefter er det op til mig, sammen med mine børn, at komme frem til det færdige produkt. Men egentlig er det færdige produkt ikke målet – det bedste er den tid man sidder der, sammen med børnene, og hygger. Alle hjælper hinanden og alle knokler for det samme projekt. Elsker kvalitetstid med min familie.

Jeg vil gerne anbefale jer andre at besøge Legeværk og læse mere om tankerne bag. Her finder i også lidt mere info omkring pakken og selvfølgelig er der også mulighed for at bestille.

Likes

Comments

På de travle dage skal aftensmaden bare være let. Men da jeg samtidig ønsker at leve sundt, skal den også helst indeholde masser af mættende grøntsager. Jeg kommer her med 2 af mine favoritter på sund fast food og håber i har lyst til at dele jeres favoritter med mig til ny inspiration.

Min største favorit er den hjemmelavede pizza. Bunden er en tortilla pandekage, der smøres med lidt tomat puré og pyntes med dine favoritter. Jeg bruger gerne kyllingestrimler og majs og topper med revet ost. Den skal have 5-10 minutter i ovnen og derefter pynter jeg med rucola salat, tomat og dressing. Børnene laver også hver deres - de ser lidt anderledes ud, indeholder som regel intet grønt men masser af peperoni og pølser.

En anden hurtig favorit er kødsovs. Denne kan let forberedes dagen før eller om formiddagen inden arbejde. Da det endnu ikke er lykkedes mig at skjule grøntsager i sovsen, vælger jeg at spise den oven på en god grøntsagsblanding. Ofte består den af spidskål, hvidkål, gulerødder og squash. Det smager virkelig lækkert.

Ser frem til at høre om jeres favoritter

Likes

Comments