Header

Heej började dagen med att insupa massor av inspiration från bloggar och sedan lagade jag matlådorna till mig och K och tog mig sedan ut på en prommis. Sprang 2 km på löpband ett, vilket va sjukt bra för att vara jag, och körde sedan ett superset bicep pass. gick förbi Hejwa för en smoothie och sedan hem. Kikade på Lyxfällan och lagade middag :) Bulgursallad och hallomi med shiracha Mayo. Såå goott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 24 Readers

Likes

Comments

Heej :) igår va det examensfest för mina tjejer ❤

Sitter på tåget till jobbet har ganska mycket energi! jag väljer även idag att vara positiv och veta att jag inte vara orolig för det jag inte kan göra någonting åt.

lyssnar på podsen hälsosant så himla bra.
denna handlar om saker vi inte kan påverka. lyssna på denna.

  • 41 Readers

Likes

Comments

Asså har fått största dillen på havregrynsgröt. sitter och peppar mig själv inför att träna. vet inte om jag skall till gymmet lr träna hemma innan eftermiddags jobb.. vill dit men det är sånt skit väder ,helt sjukt. bara inte tåget är inställt det orkar jag bara inte med. nu skall jag chilla i soffan i 30 min till sen är det DAX att göra något annat!
puss

Likes

Comments

hej babes... jag älskar podcasts. jag lyssnar på flera olika men just en som jag verkligen längtar till varje vecka är #framgångspodden med Alexander Pärleros. som jag för övrigt såg på en klubb i Göteborg för ca 10 år sedan iförd endast Salming underkläder under en girlsnight show. hursom. han gjorde för en tid sedan ett avsnitt med Tomas DiLeva som bara va så bra. det handlar om hur vi skall ta hand om varandra och hur vi på det bästa sättet kan ge kärlek. Jag vet att många blir provocerade av honom men jag tror att att det man måste veta och förstå är att han bara är genom god och inte vill få ut något ont av hur han är. han vill bara få vara sig själv precis som han i podavsnittet uppmanar oss andra att vara det med.

sedan kommer han till det viktigaste . veganismen. hur det känns i kroppen, hur man blir en bättre människa och mer ödmjuk bara av att sluta äta kött. det är som att kroppen säger till hjärnan att tänka på ett annat sätt. sedan pratar han på ett så långt sätt som gör att man lyssnar på riktigt.
gå in och lyssna..
puss och kram

Likes

Comments

Nu måste vi börja ta detta på allvar. vår planet är vårt ansvar! lika mycket mitt som ditt. tro inte att det du gör inte påverkar hur jorden förändras. Att äta kött är en av de stora bovarna i klimatfrågan. sluta helt eller trappa ned. Vi måste bli mer ödmjuka i vår syn på djur och miljön plus att man mår så mycket bättre av plandbaserad kost.

vill du ha lite inspiration se

planet Earth
the frozen planet
food for change
forks over knifes
cowspiracy
foodmatters

podcast:
WWF

läs på och ta ett beslut. vill du leva ett långt liv utan ångest, utan sjukdomar och med en ren själ med mycket att vara tacksam för go Vegan...

  • 40 Readers

Likes

Comments

God fortsättning. Vi hade en lugn jul med lite förkylning. I veckan vankas födelsedags firande och spa och nyårsafton:)

  • 55 Readers

Likes

Comments

Blanda
pressad vitlök, tunt hackad gul lök, tomatpure, kokt pasta tricolore, ugnstorkade körsbärstomater, ekologisk gröndaksbuljong, nymald svartpeppar och färsk basilika. Ned i wok pannan .

Bon Appetite

  • 64 Readers

Likes

Comments