Ligger lite lätt smådöd i fotöljen under ett tjockt täcke och försöker suga i mig all kärlek ja får av Turbo.
Vaknade imorse med feber, yay! Gick i några timmar och trodde jag var kall och frusen, mäneee, nej.

Turbo hänger iaf med på att jag inte är så kry, det enda jobbiga är att katten ska vara uppi en jämt. Sally däremot tror fortfarande universum cirkulerar runt henne och struttar omkring som om det inte fans ett bekymmer i världen. Tycker hon kan gå åh gräva ner sig nånstans.

Japp, jag är avundsjuk på en katt 😼

Sån liten Sally 😍❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att börja varje morgon med den här utsikten, mustasch i högtalarna och kaffe doften som sprider sig i huset 👌

Likes

Comments

Förra veckan hade nog den värsta dagen i världshistorien, bra nog nära åtminstone.

Där var jag, hemma med världens mensvärk. Tyckte så synd om mig själv.
Självklart åker man då till Delsbo för att handla godis och snus.
Det första jag gör är att köra lite för långt på Ica parkeringen, så, extraljusen pekade rätt upp och letade därefter ufon.
Jag tänkte att ja dom gick ju iaf inte sönder så det var ju inte hela världen.
Sen så var det ju snusen. Handlar den på en mack där i byn och det är antingen att ställa sig på den trånga parkeringen eller vid pumparna. Nu blev det vid pumparna, bakom en annan bil. Så, gör som vanligt. Slänger i växeln och hoppar ur. Hinner nästan till dörren när jag hör en smäll. Växeln hade hoppat ur och bildjäveln rullade in i den framför. Där och då kände jag hur precis allting som höll ihop mig bara pös ur.

Dock gick det väldigt bra och den andre bilens ägare var trevlig. Försäkringsbolagen sköter nu resten och ja kommer åka på självrisken. Men den dagen, ja var väldigt, väldigt nära att bara sätta mig och gråta. Underbart vad lite mens kan ställa till med.

Har tagit ett allvarligt snack också med Forden det här med att stöta på Passater. Nånstans finns det väl ändå en gräns?

Likes

Comments

Jag överlevde gårdagen. Trodde absolut inte det var möjligt, tydligen så var det ju de. 😂

Det känns iaf bättre idag. Jag kan nästan, nästan, gå helt normalt igen. Tar mig upp utan att gråta eller känna ett behov av att skaffa hemtjänst. Det var inte långt ifrån igår.

Det var väl bara det nu för tillfället, jag lever. Är väl det enda viktiga 😂👌

Likes

Comments

Ja men plötsligt händer det.

Jag har varit så fruktansvärt slut från i princip jul tills nu.
Har börjat jobba igen heltid och det känns så skönt! Lite ovant, läskigt och osäkert än. Men jag är tillbaka. 👊
Har fortfarande lätt att få ångest och panik. Men jag arbetar mig igenom det, är bestämd med vad jag klarar och inte klarar. Vilket är sjukt jobbigt eftersom jag alltid älskat att ha ansvar på jobbet.

Men det kommer. 😊👌

Har dessutom börjat träna. Två gånger i veckan. Gissa om man känner sig duktig 😂 men det är också skönt... Eller nej... Det är det fasiken inte. Jag är så slut efter träningen att jag svettas som om man haft en extrem vildmarkszafari i djungeln medans man är i klimakteriet. Sen dagen efter går jag som en kobent 98:åring som fått artros i precis alla celler.
Men, ja. Det är nog lite skönt ändå. Alla gillar vi väl nånstans de här med lite självplåg..... Ehrm..... Självdisciplin.

Nästa träning är imorgon kväll. Först jobba. Sen träna. Om jag överlever så kommer jag tillbaka. Annars vill jag begravas med mina katter.

Likes

Comments

Alltså denna vecka. Känns som om jag sovit hela veckan. Det enda jag kommer ihåg såhär på rak arm är att jag arbetstränat på natten i tisdags och fått ännu mer stryk i Call of duty.

Ja, jag har klarat ut Halo 4 också.
Sen då?
Totalt blankt!

Dock så vet jag varför, lite mitt egna slarviga fel och förmodligen rättar det till sig snart. Glömde medicinen en dag, så, ja. Man lär sig av sina misstag, gör inte om det! Haha.

Ska fortsätta virka julklappar nu. Medans man är pigg 😉👌

Likes

Comments

God morgon alla vackra och glada. Här sitter jag klockan åtta på morgonen, dricker kaffe och har öppnat en ny lucka i kalendern 😍

Hittills har det blivit:
🌟 Duschtvål, skum men härlig doft, kryddigt äpple 🍎
🌟 Ja, men, sån där duschfluff, som man tvättar sig med 😂
🌟Ansiktskräm 💆
🌟Hudlotion, frostade bär 🍒 luktade himmelskt 😍

Ska suga på mitt kaffe nu, möjligen en snus också. Försöka hålla mig lite vaken, inte riktigt van att kliva upp såhär tidigt. Men så värt'et!

Likes

Comments

Satt alldeles nyss och öppnade julkalendern jag fick av mamsen. Lycklig som ett litet barn igen sitter jag där och doftar på duschtvålen som var i första luckan, när jag hör hur Turbo sitter och nyser bakom. Vänder mig om och ser hur katten har hela ansiktet fullt av gräddfil. Hon fick nämligen det som var kvar i botten i en lite skål, åh gud vad jag skrattade. Älskade lillkatt.

Adventskalendern är förresten Body Shops 👌

Likes

Comments

Så, nu äre det alltså December. Förmodligen tråkigaste starten av den här månaden på några år. Är varmt ute och i princip noll snö. Känner inte av julstämningen direkt.

Men iaf. Var och hälsade på en kompis igår. Spelade Call of Duty. Jag blev arg. Riktigt piss less. Han vann med typ 5000-600 poäng. Hundra poäng varje gång man dödar den andra. Så ja. Han sköt mig 50 gånger och jag han 6. Alltså sex gånger! Så gissa vad jag köpte idag, haha. Nu djävlar ska här tränas!
Hatar att förlora, men hatar ännu mer när folk spelar snällt. Så får väl skylla mig själv där.

Nej. Jag ska koppla in Xboxet åh sen är jag okontaktbar ikväll.

Likes

Comments

Så, vad har hänt sen sist? Tja, eftersom mitt minne är lika bra som en friterad banan så kommer jag inte ihåg allt.

Hade vin och ostkväll med Helena i lördags, va riktigt mysigt. Kollade film och flötade på.
Var ner en sväng på julskyltningen på söndagen, men det blåste så fruktansvärt snålt. Var väl inte direkt någon höjdare.

Igår vart det någonting som dök upp hela dagen, fika med pappa. Fika med Charlott, åt middag med Vicky.
Kanske inte låter som mycket, men allt pågick liksom mellan 13 åh 22. Så ja, det var full fart.

Idag har jag lekt med Vicky igen. Skulle köpa gardiner. Vart en massa annat skit också, men! Köpte en julkrans på ö&b som är formad som ett hjärta, så pysslade ihop den nu och satte dit massa dekorationer. Blev riktigt nöjd! Älskar egentligen att små pyssla, men det blir inte av. Dels för att det är så grönfluffigt tråkigt själv och så har jag inte ens barn. Blir inte ofta då heller.

Men ja, ska beundra min lilla krans nu ett tag.

Likes

Comments