Le Fluff, Vardag

Alltså denna vecka. Känns som om jag sovit hela veckan. Det enda jag kommer ihåg såhär på rak arm är att jag arbetstränat på natten i tisdags och fått ännu mer stryk i Call of duty.

Ja, jag har klarat ut Halo 4 också.
Sen då?
Totalt blankt!

Dock så vet jag varför, lite mitt egna slarviga fel och förmodligen rättar det till sig snart. Glömde medicinen en dag, så, ja. Man lär sig av sina misstag, gör inte om det! Haha.

Ska fortsätta virka julklappar nu. Medans man är pigg 😉👌

Likes

Comments

Vardag

God morgon alla vackra och glada. Här sitter jag klockan åtta på morgonen, dricker kaffe och har öppnat en ny lucka i kalendern 😍

Hittills har det blivit:
🌟 Duschtvål, skum men härlig doft, kryddigt äpple 🍎
🌟 Ja, men, sån där duschfluff, som man tvättar sig med 😂
🌟Ansiktskräm 💆
🌟Hudlotion, frostade bär 🍒 luktade himmelskt 😍

Ska suga på mitt kaffe nu, möjligen en snus också. Försöka hålla mig lite vaken, inte riktigt van att kliva upp såhär tidigt. Men så värt'et!

Likes

Comments

Vardag, Livet med djur

Satt alldeles nyss och öppnade julkalendern jag fick av mamsen. Lycklig som ett litet barn igen sitter jag där och doftar på duschtvålen som var i första luckan, när jag hör hur Turbo sitter och nyser bakom. Vänder mig om och ser hur katten har hela ansiktet fullt av gräddfil. Hon fick nämligen det som var kvar i botten i en lite skål, åh gud vad jag skrattade. Älskade lillkatt.

Adventskalendern är förresten Body Shops 👌

Likes

Comments

Vardag

Så, nu äre det alltså December. Förmodligen tråkigaste starten av den här månaden på några år. Är varmt ute och i princip noll snö. Känner inte av julstämningen direkt.

Men iaf. Var och hälsade på en kompis igår. Spelade Call of Duty. Jag blev arg. Riktigt piss less. Han vann med typ 5000-600 poäng. Hundra poäng varje gång man dödar den andra. Så ja. Han sköt mig 50 gånger och jag han 6. Alltså sex gånger! Så gissa vad jag köpte idag, haha. Nu djävlar ska här tränas!
Hatar att förlora, men hatar ännu mer när folk spelar snällt. Så får väl skylla mig själv där.

Nej. Jag ska koppla in Xboxet åh sen är jag okontaktbar ikväll.

Likes

Comments

Vardag, Kreativt

Så, vad har hänt sen sist? Tja, eftersom mitt minne är lika bra som en friterad banan så kommer jag inte ihåg allt.

Hade vin och ostkväll med Helena i lördags, va riktigt mysigt. Kollade film och flötade på.
Var ner en sväng på julskyltningen på söndagen, men det blåste så fruktansvärt snålt. Var väl inte direkt någon höjdare.

Igår vart det någonting som dök upp hela dagen, fika med pappa. Fika med Charlott, åt middag med Vicky.
Kanske inte låter som mycket, men allt pågick liksom mellan 13 åh 22. Så ja, det var full fart.

Idag har jag lekt med Vicky igen. Skulle köpa gardiner. Vart en massa annat skit också, men! Köpte en julkrans på ö&b som är formad som ett hjärta, så pysslade ihop den nu och satte dit massa dekorationer. Blev riktigt nöjd! Älskar egentligen att små pyssla, men det blir inte av. Dels för att det är så grönfluffigt tråkigt själv och så har jag inte ens barn. Blir inte ofta då heller.

Men ja, ska beundra min lilla krans nu ett tag.

Likes

Comments

Vardag

Jag kan väl inte vara den enda som får sömnproblem när jag vet jag ska upp till något viktigt? Har ett möte idag klockan 8, åh jag har sovit så dåligt! Så, klev upp, satte mig i soffan och virkade lite. Vad ska man göra liksom?

Ah ja.
Mamma och hennes man kom hem ifrån USA i Onsdags. Så igår for jag dit, lagade middag åt dom och brorsan, kollade lite filmer och bilder från resan. Vart ju inte nå avundsjuk. Dom var nämligen i Florida, solsken, palmer, folk i shorts, åkte Mustang cab! Fy fluffet vad dom kan ta sig i arslet, haha!
Tur dom hade handlat lite smått åh gott iaf 😉

Ja, äsch, ska ta och samla ihop mina trötta hjärnceller, ta en dusch och göra någonting.

Likes

Comments

Le Fluff

Eftersom jag just nu är sjukskriven arbetstränar jag, som det så fint heter, 25%. För mig innebär det 3 gånger i veckan på 2h 20min.
Jag var skit nervös inför idag. Skulle börja klockan sju för första gången på kanske ett år? (alltid börjat runt elva, halv 12 annars)  Har inte behövt kliva upp så speciellt tidigt när jag varit hemma, fokus har legat på att nån gång under dagen kliva ur sängen.  Så man kan kanske förstå oron över att gå upp. På bestämd, riktigt grönfluffig tidig tid (ska försöka sluta svära, grönfluffig blev istället för ett annat ord 😂).
Jag kom i alla fall upp, prisa det gröna fluffet!
Och dagen har gått så bra, är inom hemtjänsten jag gör arbetsträningen och även om jag gärna vill hoppa in, hjälpa till, göra, så får jag inte göra allt för mycket. Och det är underbart! Grönfluffet i gatan vad
jag behöver få stå bredvid. Jag märker och känner att paniken kommer lätt, för saker jag vet sitter i ryggmärgen. Och det är då man liksom förstår vitsen med att bara gå med nån i början.

Annars har det varit bebismys, skratt, en liten tårtbit och jag har börjat känna mig lugn inne på kontoret. Det är ett sjugrönfluffigt stort steg! I början hade jag ångest och starka panik känslor inför att åka dit, även om så bara för att säga hej.

Så, idag har varit en riktigt bra dag på jobbet, och jag längtar verkligen tills på lördag och nästa pass.

Likes

Comments

Le Fluff

Ja, jag antar att det är dags att säga hej.
För att köra en liten snabb och enkel variant:
🌼Just nu är jag hela 28år och räknas väl därför som vuxen.
🌼Jag bor ute i skogen, hyr ett trevligt hus.
🌼Har två kissekatter, som det förmodligen kommer komma mest bilder på.
🌼Jag har även en ödla som jag döp till Maja.
🌼Älskar att virka, så antar det kommer komma några bilder på det med, haha.
🌼Är väl lite små galen med världens absolut sämsta humor.

Ja resten får väl komma som det kommer.
Oh, emojis är helt underbart och jag kommer mestadels blogga från mobilen, såååatteh, räkna med att såna kommer dyka upp 👌

Så länge var det allt.

Likes

Comments