Förutom att jag varit helt borta i huvudet nu några dagar (det händer med depression, speciellt vid oförutsedda dåliga händelser) så lever jag. Hjärnan startar återigen upp sig själv. Undrar ändå va i helvete den hållt på med nu.
För tydligen har den en oerhört viktig grej som jag gått och funderat på, väldigt länge. Eller ja, en vecka iaf...

Men, är det för tidigt att hänga upp julgardinerna? Det kan det väl ändå inte vara? Jag menar alltså bara gardinerna och ingenting mer. Jag misstänker nämligen att det kan ta minst en hel månad att faktiskt få upp allting.
Ja, jag vet att Halloween precis har passerat och att det ändå är höst fortfarande. Men om man har en aning diskreta julgardiner och inte sånna som är fulla med tomtar åh massa jox, lä det ju ändå vara okej?

Det är alltså vad jag funderat på de här dagarna. Haha, ja jösses, tänk om jag kunde spela in det som pågår där inne. Fast nä, jag skulle fortfarande inte fatta ett skit.

Så, hur gör jag nu då med dessa förbaskade gardiner? Min hjärna kan verkligen inte släppa den här skiten...

Tack, älskade hjärna, för att du är så djävla logisk just nu.

Peace ✌️

Peace ✌️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har definitivt gjort det. Älskar att vrida tillbaka klockan - mer sömn till mig!

Det är awesome väder ute. Lite för kyligt inne, men jaa, kan ju inte få allt här i världen.

Har legat och dragit oss lite, jag och kissekatterna. Dom har kört skift på att ligga i sängen.
Alltså, till och med Sally, hon som inte kan va stilla i mer än 10 sekunder, har legat och myst.

Hon är ju för söt min lilla tjockis! (Hon är extremt tjock nu. Hon har sån fluffig päls att när det börjar bli vinter ser hon ut som en boll)

Så det är väl kanske dags att starta dagen nu. Kaffe och lite musik på det här så.

Peace ✌️

Peace ✌️

Likes

Comments

Idag hade jag efterkontroll på 745:an. Jag var så fruktansvärt nervös! Varje gång jag ska på besiktning med mina egna bilar målar jag upp värsta scenariot.

Men det gick bra! Hade ju egentligen ingen koll på hur det faktiskt skulle gå eftersom han jag köpte bilen av verkar ha haft tummen i röven. Så djävla illa var det.
Men iaf, det vart ingen flagga.

Dock två tvåor kvar, så helt klart över förväntan! Dessutom blev en fixad redan ikväll eftersom jag har sjukt underbara vänner som helt enkelt bara säger åt en att koka kaffe så ska dom hjälpa en.

Så nu har jag bara avgasvärdena. Bara. Mmmm.... Tills på måndag. Ska alltså avgasvärdena va fixade... Åh ja jösses.

Men det ska gå. Tillsammans kan jag och min Volvo erövra världen!
Eller nå...

Jodå, vi ska nig fixa till dig också min lilla skönhet.

Peace ✌️

Peace ✌️

Likes

Comments

Jag har varit utan snus sen i Tisdags, tror jag tog sista snusen på Måndagen nån gång.
Jag känner mig faktiskt djävligt duktig. I förrgår stoppa ja upp bitar av ingefära under läppen. Den första biten rensa ur rejält i näsa och bihålor. Men på kvällen så spelade det inte någon roll om ja så tuggade på ingefäran innan, det var som åh lägga dit en urtvättad bit gurka, mumma.

Men, det går bra än. Är mest den här känslan att inte ha något där under läppen som är värst. Men va fan, ba bita ihop åh härda ut.

Peace ✌️

Likes

Comments

Så, jag visste inte riktigt när jag skulle skriva det här första inlägget efter ja, en bra bit över ett halvår. Löser ju alltid sig självt I slutändan, som nu.

Jag håller fortfarande på att försöka förstå det här med depression och hur slut min hjärna blir, för absolut ingenting. Idag hjälpte min far mig med ett stopp i avloppet. Det enda jag gjort är stängt av/på vattnet och kikat i brunnen emellanåt. Och min kropp är riktigt djävla tvärslut.
Det är lite ovant, tydligen normalt, så det är bara att hänga med och försöka varva ner.

Jag är as kass på att varva ner.

Peace ✌️
(Eller? Va fan skriver man i slutet? Bara hejdå? Känns lite väl tråkigt...)

Peace ✌️

Likes

Comments

Ligger lite lätt smådöd i fotöljen under ett tjockt täcke och försöker suga i mig all kärlek ja får av Turbo.
Vaknade imorse med feber, yay! Gick i några timmar och trodde jag var kall och frusen, mäneee, nej.

Turbo hänger iaf med på att jag inte är så kry, det enda jobbiga är att katten ska vara uppi en jämt. Sally däremot tror fortfarande universum cirkulerar runt henne och struttar omkring som om det inte fans ett bekymmer i världen. Tycker hon kan gå åh gräva ner sig nånstans.

Japp, jag är avundsjuk på en katt 😼

Sån liten Sally 😍❤️

Peace ✌️

Likes

Comments

Förra veckan hade nog den värsta dagen i världshistorien, bra nog nära åtminstone.

Där var jag, hemma med världens mensvärk. Tyckte så synd om mig själv.
Självklart åker man då till Delsbo för att handla godis och snus.
Det första jag gör är att köra lite för långt på Ica parkeringen, så, extraljusen pekade rätt upp och letade därefter ufon.
Jag tänkte att ja dom gick ju iaf inte sönder så det var ju inte hela världen.
Sen så var det ju snusen. Handlar den på en mack där i byn och det är antingen att ställa sig på den trånga parkeringen eller vid pumparna. Nu blev det vid pumparna, bakom en annan bil. Så, gör som vanligt. Slänger i växeln och hoppar ur. Hinner nästan till dörren när jag hör en smäll. Växeln hade hoppat ur och bildjäveln rullade in i den framför. Där och då kände jag hur precis allting som höll ihop mig bara pös ur.

Dock gick det väldigt bra och den andre bilens ägare var trevlig. Försäkringsbolagen sköter nu resten och ja kommer åka på självrisken. Men den dagen, ja var väldigt, väldigt nära att bara sätta mig och gråta. Underbart vad lite mens kan ställa till med.

Har tagit ett allvarligt snack också med Forden det här med att stöta på Passater. Nånstans finns det väl ändå en gräns?

Peace ✌️

Likes

Comments

Jag överlevde gårdagen. Trodde absolut inte det var möjligt, tydligen så var det ju de. 😂

Det känns iaf bättre idag. Jag kan nästan, nästan, gå helt normalt igen. Tar mig upp utan att gråta eller känna ett behov av att skaffa hemtjänst. Det var inte långt ifrån igår.

Det var väl bara det nu för tillfället, jag lever. Är väl det enda viktiga 😂👌

Peace ✌️

Likes

Comments