Header
Instagram: superfelle
Twitter
superfelle
bild
Presentation picture
superfelle
Felicia Börjesson, 18 år, Gråbo
Chacha, jag som skriver i denna bloggen heter Felicia, men alla kallar mig Felle. Jag är 18år och bor i en liten håla som heter Gråbo, 20min utanför Göteborg. Gillar att gosa, dricka öl, äta thaimat, mina bästavänner och att ha rätt. Gillar inte ormar, folk som inte tycker som jag och tacos. Det va väl det, följ mig gärna på Instagram och Twitter också: superfelle!
bild
bild
bild
Twitter
superfelle
bild

10 om superfelle;)

- Mycket bra på att blogga.

- Ganska jätte dålig på att hålla tider.

- Bra på att ta kritik, eftersom jag vet att jag är grym ändå ;p

- Nostalgisk. Jag älskar och saknar allt med åren 2010-2011.

- Jag duschar bara när det verkligen behövs, tycker det är en sån process samt jobbigt.

- Jätte dålig på att hålla mig till dieter, småäter gärna allt jag får tag på.

- Är så Gråbokär, både bra och dåligt.

- Dricker gärna öl såfort jag får chansen.

- Har typ 3st på min ligglista som inte räknas egentligen men som man tyvärr måste räkna med:(

- Jag vill ha större bröst. Vill typ bli tjock så jag kan få lite bröst. (Missförstå inte, jag är nöjd med mina bröst oså inget fel med dom men hade velat ha större, vem vill inte det?!)

 

Likes

Comments

30dagar kvar

Idag är det 30 dagar kvar till studenten. Och då är helger oså inräknat, och så har vi ju massa lediga dagar. Det är fan helt galet hur fort det går. Måste säga det hela tiden för jag kan inte riktigt fatta att man äntligen ska få sluta skolan.

Känns som något år sen man satt på träslöjden och försökte flörta med Thomas för att få godkänt. Eller smygrökte bakom gympan, eller lekplatsen bakom netto. Snattade godis på KP, eller lunch på Bonum varje dag haha. Standard kycklingbaugette, cola och choklad som efterrätt 👌
Känns som att det var 2år sen, max, man hoppade upp på Hjällsnästaket och klottrade. Eller som man satt på bänkarna vid mellangången.
Åh vi håller på att bli så stora:(
30dagar, sen är det slut!!!

Jeanstights, reebook skor, sony ericsson mobil som man slipade sönder på träslöjden, gult hår. Inga bekymmer. Saknar
 

Likes

Comments

2010

Gomooorrrron. Eller ah, började skolan 08.20, och nu har vi typ lektion. Kollat på film och nu ska vi låssas vara blinda och döva. Mycket givande lektion...
Efter skolan ska jag jobba, som jag gör hela veckan, har en ledig dag och det är på Lördag<3 Längtar. Dock ska jag vara nykter fram till balen nu, men man kan ju säkert ha kul utan alkohol.
Hoppas jag får mina kläder som jag råkade beställa i Söndags, kommer inte ens ihåg vad det va:( Vet att det var en jätte fin bikini iallafall!!

 

Likes

Comments

Kvargdieten

Har börjat min diet igen, bara äta kvarg och kanske lite knäckebröd och vatten. Mh va smal jag ska bli.

Nu ligger hela familjen och kollar på fotboll. Slutade jobbet vid 8, och idag vaknade jag och jojjan sent så därför bloggade jag inte förut hehe.
Imorgon är det skola......... Hörs då 💞

 

Likes

Comments

Mina spotifylistor

Min vanliga
Fellooo

Min myslista
Myys

Min lista med cool musik hehe
Jag är en hård jävel

 

Likes

Comments

Min balklänning

 

Likes

Comments

+/-

+ Alla dessa fitness tjejer. Det är skönt att man ser tjejer som tränat i typ 4 år och som det fortfarande inte har hänt skillnad på haha. Då känner man att det är lugnt att ligga i soffan några dagar, om de som ändå tränar och hetsäter inte ser resultat hehe..

- Att jag har 0 motivation till att göra klart det jag har kvar i skolan haha.

+/- Att jag slutar jobba på thaien. Hur ska jag tacka, vad ska jag köpa?, till några som gett mig så mycket?! Så snälla jobbarkompisar, trivs verkligen jätte bra och har alltid gjort det. Kommer bli tråkigt att sluta.. Men jag kommer ju istället börja jobba med en av mina bästavänner, så det är ju positivt!!

+ Barn och fritids linjen. Åh va glad jag är att jag valde helt rätt linje, en yrkesförberedande. Jag har ju alltid vetat vad jag har velat bli och jag tycker om att jobba, och jobba med barn, så det va ett ganska självklart val. Och det är ju hur lätt som helst att få jobb?! Gud ni som klagar på att det inte finns jobb till oss unga, det är bara lathet.

- Helt plötsligt ska alla tatuera låret. Trodde liksom att man kunde få vara ensam med det men det va ju inte så unikt. Nu menar jag självklart inte att alla gjorde det för att jag gjorde det hahaha, men ändå tråkigt att alla ska gå runt och se likadana ut hela tiden. Jag hade aldrig kunnat göra en tatuering som någon jag kände hade. Inte på samma ställe eller liknande, men det kanske bara är jag:/

+/- Att min balklänning är tråkig. Den är bara ljusblå och vanlig liksom, och kostade 800kr, kunde lika gärna köpt en på Nelly för typ 200?! Ahja, är ändå skönt att inte ha lagt överdrivet mycket pengar på den, och förhoppningsvis har ingen exakt samma haha. Och jag och Kricko matchar jätte snyggt i den färgen<3<3

 

Likes

Comments

Stress innan studenten

Godmorgon!
Åh vilken fin morgon<3<3 Sa ingen i Lerums kommun fyfan, regnar och blåser och är grått:( Men säger som min kära vän Jojjan, efter regn kommer solsken!!xD Gud.
Hoppas hon har rätt iallafall.

Nu håller det på att bli lite stressigt i skolan såklart, trodde jag hade koll på det mesta men har en skituppgift kvar i dramapedagogik och en i samhäll. Sen kanske något efter mig i svenskan, och engelska nationella på Torsdag. Skrev nyss klart en bokrecension, så skönt!
Denna månaden måste jag också få ordning på mitt hår och köpa/sätta i löshår så jag kan få vara lite snygg till balen och sommaren. Åh kan inte skattåterbäringen komma nu behöver verkligen pengar, råkade beställa kläder igår också? För pengar jag inte har:( Ahja.
Jobbar hela denna veckan också, Måndag-Lördag. Life..

 

Likes

Comments

Händelserik vecka!

Chaachaaaa!
Har hänt mycket denna veckan men har inte kunnat blogga från datorn och då kände jag att det inte var värt.

Rättegången gick bra. Har inte skrivit det? Får dock veta domen nästa vecka, men det ser nog bra ut. Dock ljög han som fan så satt där och blev jätte irriterad haha.
Och vi tog jobbet i Norge! Vi va väl redan ganska säkra på att vi skulle det, men vi var uppe och såg på lägenheten/huset vi bor i och det kändes väl bra!
Så allt är påskrivet och den 1a Augusti börjar vi jobba i Oslo. Men det kommer jag ju skriva mer om senare!

Valborg, jobb till 8 och sen åkte vi och krökade hos Grädde. Sen drog jag, Micha, JD och Kricko ut. Först Bryggeriet och sen Valand. Hade en sån bra kväll!! Sov några stycken hos Emma i stan sen, mysigt bakishäng<3<3 Kändes i benen dagen efter haha:(
Fredagen krökade vi hos Grädde hela kvällen! Också en väldigt bra kväll.
Igår var jag bara hemma och hade myskväll med mig själv.

Och nu är jag hemma och ska äta middag med min familj! Puss <3<3

 

Likes

Comments

Stockholm

Bara en vecka sent typ haha... Men ändå.

Hade några jätte bra dagar i Stockholm med klassen och halva klassen förra veckan. Känns skönt men ändå tråkigt att man börjar komma närmare varandra nu i slutet, har liksom haft 3 år på oss haha. Har så bra tjejer i klassen juuuuuuu!
Sen finns det ju alltid några man tycker mindre om, men det är ba att spela lite trevlig;)

Vi kom upp på Tisdagen och då gjorde vi la inte så mycket, åt på Vapiano och kollade på en musikal. Sen gick vi runt några tjejer och tog några öl, hängde på stuuure p, en bra kväll!!

Eller okej kommer inte ihåg vilken av kvällarna vi gjorde vad.. Men tror att vi va på Riksdagen på Onsdagen och sen åkte fritidarna hem och då åt vi pedagoger och lärarna på Jensens och sen gick vi till Fridays och drack lite öl. Sen fortsatte vi kvällen på Collage!! Också en väldigt bra kväll.

Torsdagen gick vi runt på skansen och shoppade lite, och sen åkte vi hem!

 

Likes

Comments

Instagram:


Better Blogging Nouw