Header
Instagram @superfelle
Twitter
superfelle
bild
Presentation picture
superfelle
Felicia Börjesson, 19 år, Gråbo
Chacha, jag som skriver i denna bloggen heter Felicia, men alla kallar mig Felle. Jag är 19år och bor just nu i Oslo i 1år för att jobba med min vapendragare Joanna, och kommer från en liten håla som heter Gråbo och ligger 20min utanför Göteborg.
Gillar att gosa, dricka öl, äta thaimat, mina bästavänner och att ha rätt.
Gillar inte ormar, folk som inte tycker som jag, killar som inte fattar ett nej och tacos. Det va väl det, följ mig gärna på Instagram och Twitter också: superfelle!
bild
bild
bild
Twitter
superfelle
bild

Godmorgon! 🌸
Sitter i köket nu med Joanna och Pernilla, en sak som jag och Joanna va lite "sambo ovänner" om imorse va att för det första så blir hon alltid sur på mig för att jag alltid försover mig och går upp för sent, men idag gick jag upp samtidigt som Joanna men då blev hon sur för att jag "störde hennes morgonrutiner".
Allt jag gör blir fel 😭😢
Nej men idag är iallafall en bra dag, det är Torsdag och ADAM kommer hit ikväll!!!
Dock har jag snutit ut hela hjärnan och allt snor på samma gång pga har fått förkylningen från helvetet, OCH har träningsvärk.
Igår råkade jag nämligen säga att "klart man kan stå i plankan i 10 minuter om man är tränad och verkligen vill"..... Så det fick man ju bevisa.
Stod dock i typ 2min och 30sek och kände mest att, aldrig att man hade klarat 10.

Jajajaja nu bara skriver jag skit igen, hörs senare istället! 💞

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Superfelleee 😁💁🏼

Ja vi anmälde 😘 Du kanske missade meningen "helt oprovocerat" men vad vet jag:D Du kanske ba är dum i huvudet

Jobbar som dagmamma typ 😄 Har ca 8 barn hos oss Måndag-Fredag 07.30-16. Älskar 👶🏼

Kör på den här dieten "nudlar, pasta, lax, bea" och tränar gör jag la när jag plockar upp och bär barn:)

Kricko 😘

Likes

Comments

"You were mine for the summer, now we know it's nearly over. Feels like snow in September but I will always remember"

Denna sommaren va så himla bra verkligen. Först balen, summerburst, studenten, studentresan och sen flytt. Och massa bra tjejutekvällar där emellan. Massa cigg på Carros balkong, massa onödiga roadtrips med bara skitsnack. Blev kär också där någonstans, och ja blev sambo med bästa Jojjan.
Saknar och vill ha tillbaka redan

Likes

Comments

Chacha. Har rast nu när barnen äntligen somnat, tog lång tid för några av dom idag = kramp i armarna och benen av att putta vagnarna.
Men nu sover dom någon timme iallafall och då passar vi på att äta och vila.
Nu börjar typ hösten här? Sa våran chef, fast i helgen ska det bli fint!! Men har fortfarande inte fixat bankkonto och skit här så jag kommer inte få lön förens senare 😔 Får leva på lönen från Sverige så länge.

Kan berätta lite om helgen! I lördags va vi ute, va på en studentfest typ i en stor lokal. Hade riktigt roligt!!! Dock tog det 2 timmar att hitta hem:)
Men vi håller på att lära oss 💁🏼
Sen i söndags mådde man skit, samma i fredags.
Kan denna veckan bara gå fort, vill ha mer helg

Likes

Comments

Ibland blir jag irriterad när jag tänker på hur orättvist det är att jag och Adam inte får vara med varandra hela tiden, när vi vill.
Att man ska behöver planera flera dagar innan vi ska träffas. Är jobbigt med distansförhållande ibland, särskilt på söndagar när man ligger bakis och bara vill bli omhändertagen och få kärlek. Och när man bara längtar sådär jättemycket efter bara lite närhet, kramar och pussar. Man längtar efter dom där småsaker a, typ att skratta med varandra och bara veta att han är nära
😔
Äe är avundsjuk nästan på er med "vanliga" förhållanden, vill också

Likes

Comments

Nääää va jag saknar detta nu

Likes

Comments

När jag ändå bloggat om hur längesen det kändes sen jag började i gymnasiet kan vi ju ta detta i samma veva.
När vi började va jag och Joanna så inställda på att "vi ska bara köra igenom dessa 3åren utan att bli vän med någon pga alla är så jobbiga"
Aah gick så sjukt bra;) Men är faktiskt så glad över att det inte blev så heller.
Bästa Emma, en människa som man blev så bra kompis med på så kort tid? Egentligen är vi ganska olika, hon är från stan och vet mycket om allt och jag är från lilla gråbo och vet allt om det.
Denna människa hade man känt i någon månad tills vi bestämde att vi skulle åka till Trysil. Bästa Trylle verkligen, fyfan va kul vi hade det!
Sen några månader efter det drog vi till Rhodde, jag hon och Jojjan. Det va nog faktiskt den bästa resan jag gjort. Där blev vi ejf 💞💗💞💗
Blev påmind av Facebook nu när jag vaknade, att vi varit vänner i ca 3år.
Jag älskar dig Emma, du är allt! En människa jag behöver för att fungera 💗

Godmorgon förresten!
Vaknade precis och Joanna ligger bredvid mig och snarkar eller vad hon håller på med. Igår somnade jag vid 6 och vaknade vid 10!:) Så somnade sent inatt men vaknade nu.
Idag är det Lördag och på schemat står: tvätta, städa, fixa tvn, gå och handla. Kul!:))))
Hörs sen 💗

Likes

Comments

Eller nja torsdagar är bästa dagen på veckan nästan, för då vet man att imorgon är det fredag liksom.
Fredagar brukar gå as segt:( Typ idag, Joanna åkte till banken på förmiddagen så då va jag och Pernilla ensamma med barnen, sen lagade jag mat till alla och det blev korvstroganof typ, as gött såklart.
Nu vägrar barnen sova så har ingen rast pga två barn är vakna:)
Sen är det sista dagen här för en av barnen så vi ska fika snart!!! Löngtar 🙏🏻

Ikväll har vi sagt att vi ska vara nyktra och inte göra någonting men det känns ganska långt borta just nu, är jätte fint väder ju 😫 då måste man nästan

Likes

Comments

Ligger ute i solen med Jojjan och våran kollega nu och snackar skit och äter chirre.
Har haft en bra dag, varit ute mest med barnen pga det är så varmt:(
Igår va jag och Joanna på sjukhuset igen för att "dokumentera" mina skador och läkaren kom fram till att min näsa va bruten.. Jävla Sahlgrenska som inte kollar ordentligt:(
Den är inte helt av liksom, utan mer en spricka haha, och den ska troligtvis inte bli sne när den läker ihop!
Det va ju en jävla tur

Likes

Comments

Idag börjar folk i skolan ju, känns så skönt att aldrig behöva sätta min fot på Lerums igen men ändå är det lite tomt typ. Minns fortfarande vad jag hade på mig första dagen i 1an, hur nervös man va.
Det gick så fort? Asså inte just där och då men nu i efterhand, hela tvåan är borta haha, minns sammanlagt 2 veckor av det året typ.
Just nu känns det iallafall skönt, det folk säger med att man saknar gymnasiet och skolan pga att man umgås med folk hela tiden och är med sina kompisar typ fattar jag inte riktigt, eller asså de man vill umgås med efter gymnasiet gör man ju?
Men känner nog så för att jag har liksom en annan vardag nu, sitter inte bara hemma och kollar på serier och är arbetslös liksom.
Haha detta inlägget blev lite längre än vad jag tänkte, bara ordbajsar om saker som inte ens hänger ihop.

Sitter i barnehagen nu med 2 barn bara, hade riktigt svårt att gå upp imorse. Blir så stressad på kvällen när jag hör att Joanna ligger bredvid och snarkar och jag ligger klarvaken.
Och idag är det bara tisdag. Segaste dagen verkligen.
Hörs senare 💞

Likes

Comments

Instagram @superfelle


Better Blogging Nouw