Header

Dagbok, Humor , personligt

Mitt golv har tagit så existerat mycket vatten och läsk HAHAHAH. Jag vet inte hur ofta jag egentligen spiller ut vatten på mitt stackars golv, 99% av gångerna så halkar jag sen i vattenpölarna som bildats. DET ÄR SKILLS! HAHAHA.

Jag klantig? Puh nej. Okej kanske lite… Så är livet antar jag när man är född med två stora vänsterfötter hahaha.
Jag ljuger inte när jag säger att jag har en fluffig handduk bredvid min säng för allt mitt dagliga spill. Jag kanske borde sluta med vatten på mitt rum? Haaahha. Jag har faktiskt en till klantig talang, att ramla och snubbla. Det värsta är när man försöker göra en snygg entré i skolan, ni vet när man typ ska försöka gå in lite snyggt OCH SÅ RAMLAR JAG. *Suck* Jag får iallefall uppmärksamheten doe hahaha. Med mitt osmidiga jag så lär jag nog aldrig bli en gymnast eller en dansare. Jag hade liksom nog inte blivit zlatan 2:0 om jag säger så hahah.

Jag är ganska konstig med det, jag är sjukt klantig och osmidig men samtidigt är jag ganska smidig. DET GÅR INTE IHOP! INTE ALLS.

Ojj va klockan är mycket, ska möta min kompis om fem minuter på stan. Men innan jag måsterusa iväg till min kompis så måste vi ju dra dra dagens tips! YAAAY!

Dagens tips: Spring inte på berg, det gör sjukt ont att ramla....


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Humor , personligt, Dagbok

Jag känner mig ganska grinig idag.

Helt plötsligt nu så känner jag att jordgubbar hade varit gott. Mmm saftiga stora jordgubbar doppade i grädde. Jag tror jag är hungrig faktiskt. Det förklarar varför jag är lite grinig, jag brukar alltid bli sjukt grinig när jag är hungrig. Bäst att jag fixar något att äta till mig innan jag blir mer grinig för jag är verkligen inte en härlig person när jag är gring hhaha.

Wow har nog aldrig använt ordet "grinig" så ofta i ett sånt litet stycke hahah.

*Går ner till köket och kollar efter mat och tar obviously med dator hahahah*

Hmm omelett? Äggröra? Flingor? Mackor?

vet ni va? Vi googlar upp tips på vad man kan äta till lunch...

*Googlar "Tips på lunch"*

Oh herregud tror dom att jag är en mästerkock eller? Liksom "lätta luncher gör chicken nuggets som tar 1- 2 timmar. " Ehh nej tack tror jag håller mig till en vanlig enkel oglamorösa skål med flingor hhahah. Vem har ens tid att stå i köket och göra världens middag till lunch? Jag tror jag ska gå bort till coop sen och köpa nudlar för resten av sommaren så har jag inte detta problemet längre hahah.

Men nog om mat.

Vill ni veta en grej om jag stör mig på så extremt mycket? när saker spammas på sociala medier. Nej! bara nej!
Ett tag var det ju den här klänningen:

Jag tror att man måste ha levt under en sten om man har missat den där hemska klänningen! Varenda bild på instagram bestod av denna klänningen och alla bråk som uppkom herrreeeguud.

Sen är det ju varje högtid som spammas också tex "MIDSOMMAR RABAT KOD!" eller "HUR JAG SKA SE UT PÅ MIDSOMMAR!"

Man hinner typ tröttna på högtiden innan den ens har varit *suck*

Nu verkar det vara detta spelet pokemon go som världen hypas över. JAG ORKAR INTE MER! Jag verkligen hatar när saker spammas sönder.

Eller är det bara jag som hatar när saker spammas? Hahaha det kanske bara är jag som dampar på detta.

Nej nu avslutar vi detta inlägg med dagens tips och lite random bilder som vanligt ;)
Dagens tips: Slå inte till din starkare kompis på armen du kommer få tillbaka ett slag som känns som om hela armen har knäckts. Been there done that...

Okej nu är det såhär att jag inte har fotograferat något bra på den senaste tiden så det blir lite skämt från google. Hoppas det funkar också så kommer bilder i nästa inlägg <3

Hahahah #jag

Såklart hahah

that's so mean... I LIKE IT! HAHAHA.

no comment hahah...

Likes

Comments

personligt, Humor , Dagbok

Hahhaha jag är så smidig. Jag tänkte att jag kunde smyga ner och dricka utan att väcka alla andra i huset som låg och sov. Problemet är att jag inte är jätte smidig, så det slutade med att jag snubblade över min sko och ramlade med en duns i trappan. Det hjälpte kanske inte heller med att jag började skratta ihjäl mig för att jag är så extremt klumpig med mina vänster fötter hahahaha.#LikaSmidigSomEnElefant

Jag har kommit på en grej, det värsta du någonsin kan göra är att fråga någon om vad den har gjort en så länge under sommarlovet... Ångesten som uppstår när du inser att alla har åkt runt över hela Sverige och varit utomlands medan man själv har gått från kylen till soffan till toan hahaha. Neej men hur mycket man än gör så är det alltid någon som har gjort mer. Iallafall jag får lite ångest och får känslan att jag har kastat bort sommarlovet fast jag har gjort grejer. Skit svårt att förklara men jag kan inte vara ensam om att känna så. Så tips fråga aldrig vad någon annan har gjort under sommaren hahah. Påtala om det! Minns ni på lågstadiet då man varje gång när man kom tillbaka skulle dokumentera något kul man har gjort under sommaren och sen läsa upp den för klassen! Det var alltid så sjukt jobbigt tyckte jag! Liksom vad av grejerna skulle man ta för att få sitt liv att låta så glamoröst som möjligt? Hahahah undra hur många det var ens som talade sanning där.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar men innan vi lämnar min blöööögg så måste vi dra dagens tips yayayay!

Dagens tips: Spill inte läsk i sängen, det blir så sjukt jobbigt att byta sängkläder klockan elva på kvällen ;) Hhaha.

Och så avslutar vi med lite mysbilder ifrån när jag och min kompis hade picknick på ett berg.

Likes

Comments

Humor , personligt, Dagbok

Man kan inte neka det. Vi ljuger. Alla ljuger någon gång. Jag har skrivit upp några lögner som jag tror vi alla har dragit någon gång. Vi kör igång med listan nu på en gång!

BOOOOOM

Okej först har vi den här lögnen "Nej tyvärr jag kan inte göra något idag jag är upptagen"

Bullshit! Bullshit! Sen sitter man där i soffan inrullad i en filt och med mobilen klistrad i ansiktet.

HAhaha upptagen var det va? ;)

Sen får vi inte glömma lögnen som är ganska "Barnslig" men egentligen så slutar man nog aldrig använda denna lögn även om du så är 40, 20 eller 7 år hahah.

"Det var inte jag!"

"Nej det var inte jag som tog den sista kakan från skafferiet." " Nej det var inte jag som fjärta det var hunden." " Nej det var inte jag som gjorde sönder din teckning."

Känner någon igen sig? Hhaha.

YOU`RE SO BUSTED! Hahah 


Sen har vi lögnen som dom vuxna har desperat använt för att försöka få oss äta upp maten "Ät upp maten så kommer du bli stark som bamse"

Väntar fortfarande på den dagen... hahah.

"Gud vad fint du sjunger! Du borde söka till idol!"

I huvudet tänker man "Stackars mina oskyldiga öron som fick råka ut för detta tortyr" Hahah. Men samtidigt vill man ju inte vara elak.

Sen har vi ännu en lögn som vi säger för att inte såra andra "Gud va den där klänningen är snygg på dig!"

egentligen tycker man klädesplagget är skit fult men man kan ju inte säga sanningen där heller.

Hahaha nu ska jag avsluta detta inlägg och gå tillbaka till min bok. Men innan vi lämmnar min blööööggg så måste vi dra dagens tips! WOOP WOOP!

Dagens tips: Lita aldrig på den svenska sommaren, ta alltid med din paraply så fort du sätter foten utanför ditt boende hahaha.

​Hahah ha en bra dag <3

Likes

Comments

personligt, Humor , Dagbok

Midsommar imorgon då… Tagga regn, mosade jordgubbar, kalla kläder och danser i slowmotion. Midsommar mina vänner ännu en högtid då alla har för höga förväntningar på vädret. Jag är alltid lika positiv. HAHAHAH neeej men det kanske blir kul i år. Sikta mot toppen landa på botten. Nej men va är det med mig idag? Jag är ju negativ som en gammal tant på 87 år som klagar på att kaffet kostar tre kronor mer än vanligt hhahah. Nu får jag skärpa mig lite här va?.

Vi startar en pepp låt... och för att ni ska också få lite pepp känsla i detta regn så lägger jag in låten här:

Låt: Apollon 5- too close to the sun.

Så sjukt mysig låt.

OH JUST DET JA! innan jag glömmer, ni vet ju hur glömsk jag är hahahah.

Jag var på liseberg igår och JAG GICK SPÖKHUSET!! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV! Först och främst så skulle jag vilja tacka -- HAhah nej jag bara skoja. MEN JAG ÄR SÅ STOLT! Ni trodde säkert att jag skulle berätta något intressant hahaha. Spökhuset på liseberg är fån 9 år. Hur kan en 9 åring klara av att gå det?! Världens modigaste 9 åring hahaha eller så är det bara jag som är sjukt feg. Puh jag är inte feg. Eller jag kanske är lite feg...

Vi lämnar detta ämne tycker jag.

*Sniff* *sniff* *sniff* Känner jag lukten av pomfritt? Seriöst? Jag sitter på mitt rum. HUR KAN JAG KÄNNA LUKTEN AV POMFRITT? Har jag börjat hallucinera nu? Ha jag blivit galen? rättning *mer galen hahaha.

Neeee nu tycker jag att vi avslutar detta random inlägg med dagens tips och några deppiga bilder.

Dagens tips: Ät inte för mycket sura godisar. Gör du det så kan du få ont i din mun i två dagar. Häromdagen åt jag så mycket sura godisar att min mun fortfarande bränner. Hahhaha jag måste lära mig att sluta äta. Ha ett stopp som normala människor. Fast det kan väll inte finnas någon människa som äter ett chips och sen kan så emot frestelsen att glufsa i sig hela skålen? Hahahha eller är det bara jag som måste lära mig att behärska mig?

Älskar er mina superbabes <3 

Likes

Comments

personligt, Humor , Dagbok

Här sitter jag ute på min trappa med en piggelin i handen.

(OKAY LÄS DETTA! Jag skulle publicera detta under dagen men... ja ni vet ju hur jag är... Jag glömde hehe. Ville bara förtydliga det så ni inte tror att jag är världens freak som sitter ute klockan elva på natten och trycker i mig piggelin HAHAHA)

Isglass är faktiskt inte gott. Man äter liksom bara isglass för att det är billigare att köpa än en god glass eller så äter man isglass bara för att ätandets skull. Skolan ger ju alltid ut piggelin. Inte alls gott. Jag minns när jag var liten och köpte ni vet den långa isglassen! Jag kan försöka googla upp en bild…vänta lite…

HÄR!:

SKRUVEN! SÅ ÄR DET DEN HETER!

Jag köpte den glassen hela tiden, egentligen gillar jag inte ens isglass men jag minns att den var mycket billigare än dom goda glassarna och att den var väldigt stor så min räckte längre. HAHAHAH REDAN DÅ VAR JAG SNÅL!

Men om man får välja glass då tar väll ingen en isklump med lite färg? Det kan man ju ta gratis ur frysen. Får man välja så tar man ju såklart en sockerbomb med choklad sås och en stor stor strut! Mmm

DÅ NJUTER MAN.

Men nog om min glass åsikt för jag antar att ingen av er bryr er ett piss hhahaha.

Men först måste jag gå in för att det är kallt här ute.

Så mycket bättre här inne.

Idag har jag iallafall inget speciellt planerat.. tror jag... Det känns som om jag har glömt något skit viktigt.

arrrgh hatar den känslan. Tänk! Tänk va vad det jag skulle göra! TÄNK!

Gud jag har glömt... Jag är lite som en guldfisk ibland hahah. Som min förra lärare alltid sa minnet är kort men bra.

Nej vet ni vad?

Varför säger man ens så "Nej vet ni va?"? såklart jag inte "vet vad" om du inte har sagt det liksom hahaha.

Men iallefall jag ska sluta detta inlägget nu. För jag orkar helt enkelt inte skriva mer.

Men innan jag slutar skriva så ska jag dra dagens tips:

DAGENS TIPS: Om du någon gång är på toalett där det finns mer toaletter tillsammans. WOW JAG ÄGER PÅ ATT FÖRKLARA HAHAH. Jag lägger in en bild så förstår ni säkert... Okej det var den konstigaste sökningen idag hahahah. Men hittade tyvärr ingen bild men ni vet toabås... det kan ju ligga flera toabås bredvid varandra. Iallafall så gick jag och min kompis gick in i varsitt bås. Jag tyckte detta var jätte kul och sa genom dom tunna väggarna "Knölar du eller viker du pappret?" "Har du det gött där inne eller". Samtidigt som jag skrattade extremt. Sen när jag gick ut och skulle tvätta händerna insåg jag att det satt ett till toalett-bås bredvid mig där en helt annan tjej satt.... för att förtydliga, DEN TJEJEN HÖRDE ALLT!. HON MÅSTE TROTT ATT JAG PRATADE MED HENNE! Så pinsamt... därför blir dagens tips att du ALDRIG ska prata på offentliga toaletter (Iallafall inte om något konstigt).

Hahaha älskar er mina superbabes ;)

Vi avslutar med lite skogsbilder som jag har tagit;)

Älskar er mina superbabes ;)

Likes

Comments

personligt, Dagbok, Humor

Helloooooooo! JAG HAR SOMMARLOV! JAG HAR SOMMARLOV! JAG ÄR LEDIG LEDIG LEDIG! FÖSTÅR NI MIN LYCKA?! WGL<SIZWGBÄU<WOFÄOUQWH

Och jag måste erkänna, på skolavslutningen såg jag flawless ut. Vet inte hur många ego bilder jag tog på mig själv HAhahah, man måste ju passa på när man faktiskt ser snygg ut HAHAHAHA.

Jag har ett stort leende på mina läppar och känner att jag bara vill dansa. JAG HAR SOMMARLOV! JAG BEHÖVER INTE GÅ UPP KLOCKAN SJU PÅ FLERA VECKOR! JAG KAN SOVA!
Du som läser detta, nu gör vi ett glädje skrik!

1

2

3

*Skriker av glädje* AQPODHÄe gå0nERGNÅW7!

Det kändes bra, antar att min brorsa tror att jag är döendes eller något nu när jag plötsligt börjar skrika hahahah.

Jag hoppas att ni också skrek ett glädje skrik annars är jag väldigt väldigt besviken på dig Hahahah, läs om inlägget och skrik! HAHAH neee.

DETTA SKA BLI DEN BÄSTA SOMMAREN NÅGONSIN! Wow det säger man inte varje år hhhahaha. Nej men denna sommar SKA bli världens bästa sommaren någonsin, eller hur? Jag ska försöka fotografera så mycket som möjligt av det jag gör, well vi får la se hur det går HHAHAHA. Kommer sluta med att jag snor bilder från tumblr och google hhahaha.

*Inser att jag är ledig länge och gör en lång dans paus*

Vet ni va? Vi kan göra en lista på saker jag måste uppnå i sommar! Så i slutet av sommaren så kan jag kolla om jag har lyckas! JA VILKEN KUL IDE!

We goooo:

1) Jag ska hitta en främling och bli kompis med den.

HAHAHAH well vi får la se ;) Kanske ska lägga till att det måste vara en människa som finns irl, annars kommer jag bara "Ehhh jaaaa.... Den snygga tjejen i min serie är min nya bästis. HAHAHA

2) Läsa ut minst två böcker.

Lätt.

3) Jag ska spela laserdom och jag ska äga! Jag ska typ vara den nya katniss fast med en laser pistol.

(Har faktiskt spelat laserdom två gånger innan.... Hmmm kan la säga att jag inte var så jätte bra måste jag erkänna. Men jag kom trea!, *Host om man räknar nerifrån. *Host. Hahaha jag skäms... JAG KOM NÄSTAN SIST! Hur? Jag kände ju mig så sjukt bra... Så smidig, typ som james bond…OCH SÅ FÅR JAG DET RESULTATET!

4)Hitta ett nytt ställe och ha en picknick där.

Hahahahså sjukt cliche.

5) Jag ska hitta den godaste donuten som finns nära mig.

Mmm startar imorgon ;)

6) Jag ska besegra mount everest!

HAHAHAHAHA Neeeeej orka. Vi tar bort den punkten hahahaha. *Suddar ut punkt nummer 6*

6 (2:0)Jag ska bada på ett nytt ställe.

YAY TAGGA!

7) Jag ska sova länge, sjukt länge. SJUKT SJUKT LÄGE!

8) Jag ska bli världens bästa golfare!

Okej vi kan väll starta med att jag ska skaffa någon alls golf talang, ett steg i taget hahah.

9) Jag ska fotografera till blöögggen.

Sist jag sa att jag skulle börja fotografera gick det ju sjukt dåligt. MEN NU GÖR VIETT NYTT FÖRSÖK! WOOP WOOP! tredje gången gillt, right? ;)

10 -sista punkten för jag måste gå hahaha-) Jag ska göra något riktigt riktigt galet!

Well det kommer jag iallefall lyckas med ;)

Vi får la se hur detta går! HAhahah. Jag utmanar dig, Just du som läser detta att göra en egen lista! DO IT! Hahaa.

Nu måste jag verkligen gå men innan vi lämnar min blööögg så ska vi dra dagens tips WOOP WOOP!

Dagens tips: Om du tappar en nål på marken, TA UPP DEN PÅ EN GÅNG! Annars kommer det sluta med att du glömmer att ta upp den och att du trampar på den nästa dag när du är morgontrött.Av egna erfarenheter kan jag säga att det inte alls är särskilt kul....Aj… det gjorde ont hahaha.

Vi har två grejer till att göra. Först: JAG HAR SOMMARLOV!

Sen ska jag också lägga in lite inspo bilder för att få ännu mer sommar feeling!

Jag älskar er mina superbabes <3

Likes

Comments

Humor , personligt, Dagbok

Jag såg just en tjej åka runt med hoverboard...

Om jag är avundsjuk? puh neej jag har ju min rostiga gamla barbie sparkcykel sen förskolan så varför skulle jag vara avundsjuk?..

OKEJ JAG VILL OCKSÅ HA EN HOVERBOARD! Åka runt och bara "I OWN THE WORLD" och skryta. JAG VILL OCKSÅ HA EN! Fast det kanske är bra att jag inte har en, så klantig som jag är så skulle jag väll få så många blåmärken att folk skulle börja tro att jag är en smurf Hahahaha. FAST FORTFARANDE VÄRT DET! Dock är 3000/4000 liiiiitttteeeee mer än vad min plånbok har att erbjuda.

OMG VAR ÄR MIN MOBIL?

Puh den låg i badrummet, asså paniken när man inte känner sin mobil i fickan. Hahaha det är nästa så att världen går under. Liksom man slutar typ och andas och bara ”VEM HAR TAGIT MIN BABE!”. Hahahaa, så Sad när ens babe är en chokladkaka, mobilen och netflix. Påtala om netflix jag har börjat se teen wolf. Varför ser alltid alla så sjukt flawless ut i filmer? Liksom när jag vaknar så ser jag allt utom flawless ut eller när jag springer så ser jag mer ut som en flodhäst som håller på att dö hahaha. Jag vill också alltid se flawless ut! Hahaaha. Jag skulle behöva en personlig assistent och stylist!

När jag skriver detta så är det iallafall lördag woop woop. Jag har radat upp med lördags mys och ser lite på olika serier som teen wolf och... herregud vad heter den serien nu då? AAAA JAG VET JU VAD DEN HETER! Så irriterande! Nej jag har glömt....

Jag har iallefall myskväll med film, podcast, godis, en bra bok och en mysig säng!

Nej nu ska jag sluta skriva detta inlägg och istället återgå till teen wolf som är pausad på tv´n.

Men innan vi lämnar min blöööööggg så ska vi dra dagens tips! WOOP WOOP!

Dagens tips: Drick inte vatten när du ligger ner. Jag vet inte hur ofta jag gör det, ligger i sängen och orkar inte lyfta upp huvudet så att man tänker ”Joo men jag kan nog dricka vatten ändå” Nej! Det slutar med att hela du blir skit blöt… Så res dig upp om du ska dricka. Varför jag just ger detta tips idag är för att jag just gjorde det... Hela min säng är rosa nu tackvare min läsk.... AHAHAHAHA SÅ KLANTIGT!

Älskar er mina superbabes <3 Ses snart med ett nytt inlägg <3

Likes

Comments

Humor , Dagbok, personligt

Jag kom på ännu en ”lysande” ide om att göra mitt rum mer tumblr… Jag tänkte om jag flyttade på soffan, skrivbordet, sängen, tv`n,kameran, fåtöljen och allt annat i mitt rum så skulle det bli skit snyggt!

RIKTIGGT DUM IDE! SÅ FAIL!

För nu står jag här med alla möbler och saker runt mig i ett stort kaos.Jag antar att jag för flytta tillbaka det som det var…. Varför gör jag alltid såhär? Flyttar runt saker så det blir kaos och sen slutar det med att jag ändå ställer det som det har varit? JAG ORKAR INTE MED MIG SJÄLV JUST NU HAHAHAHA.

Senare:

Well nu har jag flyttat tillbaka all skit, var det tungt? JA!. Blev det någon skillnad ifrån när du startade? Ja,jag satte upp ett vykort på min spegel…. #riktigtstorförändringHAHAHA *suck*

Jag är så trött just nu så att jag tror jag skulle kunna somna ståendes men jag måste plugga No…. YAY! JAG ÄLSKAR NO! Möter man det positivt så blir det positivt *host bullshit *host. Hahaha nej jag antar att det blir roligare om man har en bra inställning men jag vet inte om man kan ha en "bra inställning" på no så länge det inte är håltimme hahaha.

Påtala om bullshit! Vår lärare kom förbi mitt bord idag på bilden och sa "Men gud va snyggt!" alla som hade ögon kunde se att det inte alls var "gud va snyggt!" (på bilden inreder vi just nu en kartong typ" Det såg ut som om någon hade kräkts över min låda. Jag fattar inte riktigt vad jag gör men allt jag gör i bilden och slöjden blir alltid sjukt sjukt fult hahaha #Skills.

Men annars har jag haft en bra dag idag, bortsett från spanskan. JAG FAILADE SÅ HÅRT! Man skulle prata om sig själv i en grupp…. Alla i gruppen pratade flytande och så kommer jag och misslyckas totalt… Det var så pinsamt… JAG PRATADE HALVT SPANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA! Neeeeej skjut mig! Jag blev också skit röd och svettig så jag satt där med dom andra i gruppens blickar på mig och såg antagligen ut som en svettig tomat. *suck*

Nej nu måste jag la plugga igen… Imorgon ska jag köpa massor av godis bara för att jag har varit så duktig. (Jag låtsas som om jag inte skulle köpt massor av godis allefall HAHAAHAH.)

Men innan vi lämnar min blöööögggg såååå måste vi dra dagens tips! WOOOP WOOOP!

Dagens tips: Om du någon gång ska ljuga kom då ihåg vad du ljög om... annars kan du få stora problem hehe.

Älskar er mina superbabes

Likes

Comments

Humor , personligt, Allmänt

Jahapp då var det la måndag igen då.... Yaay *sarakastisk röst*

Måndagen började med att jag fick springa till skolan för att inte komma sent, sen när jag väl var vid skolan så kom jag på att jag faktist har sovmorgon.. Well jag förtjänar en applåd för min klumpighet. HUR KUNDE JAG GLÖMMA DET?! Underbar start på måndagen. Sedan har jag också märkt att jag ligger väldigt efter och har väldigt mycket att plugga till. Egentligen borde jag faktiskt plugga nu. Hehe aja det kan la vänta lite.

DET DÄR ÄR SÅ TYPISKT MIG! "aja det kan la vänta lite" NEJ NEJ NEJ NEJ! Det kommer definitivt sluta med att jag sitter på torsdag och håller på att dö av stress av alla läxor som jag skjuter upp hela tiden.

Oh jag vill så ha sommarlov nu...

Antar att jag måste plugga..

SDJTUKYFGLWEIN PFY98WERNPFE ORKAR INTE!

Men innan vi lämnar min blöööggg så måste vi dra dagens tips:

Dagen tips: GLÖM ALDRIG ATT DU HAR SOVMORGON! Och skulle du glömma att du har sovmorgon, gå då inte ut i kylan för en promenad utan jacka... Resultat i mitt fall: Väldigt väldigt kallt och en väldigt väldigt sur Amy.

Hahaha älskar er mina superbabes <3 <3

HAHAHA #såjag

Likes

Comments