Jonna Sunvisson

Blev en mys tur i skogen med min fina springare, man får passa på när vädret är på ens sida!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev det en lyckad myskväll med kräftor, ost, kex och mycket annat gott!
Idag är det söndag och dagen är väldigt oklar men ska iallafall träffa Elin idag igen, så vi får se vad vi ska hitta på för skoj!
Imorgon är det halloween och förhoppningsvis så hittar jag och mina underbara vänner på nått roligt! Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Efter flera timmars förberedelse vart resultatet riktigt bra må jag säga! Och va tycks om farsans dräkt 10 av 10 ;)

Likes

Comments

God förmiddag! Idag är schemat full späckad. Det är nämligen så att både min mamma och pappa ska på lite festligheter ikväll och därför har jag lovat att jag ska hjälpa mamma med smink osv, och eftersom hon alltid ställer upp på mig så vill jag såklart ge något tillbaka. Mamma ska alltså vara den elaka styvmodern i snövit så det ska bli en utmaning att få sminka henne efter en tecknad figur.
Ikväll kommer Sebastian hit så vi ska ha det allmänt mysigt och senare inatt har vi lovat att ställa upp som taxi till mamma och pappa.
Bjuder på en bild på mig och farsan ;) 

Likes

Comments

Som jag skrev i förmiddags så skulle jag in till Marieberg nu till eftermiddagen för att leta efter en vinterjacka, och tur nog fick jag faktiskt med mej en påse i handen ut. Köpte alltså en Hilfiger jacka inne på Design Only (klicka på nån utav bilderna för att checka in jackan på hemsida)
Och jag bara älskar den, hur varm och snygg som helst! Ett rent måste i garderoben!

Likes

Comments

Fredag, det vill säga helg om bara några timmar. Slutar idag kl 12.10 efter det beger jag mig iväg till Örebro för att träffa Elin, det var alldeles för länge sen jag träffa henne, vi ska faktiskt kolla på en ny traktor till mig också. Inte mycket som är planerar till kvällen men något roligt ska man nog kunna hitta på!
Måste också in till Marieberg för att kolla på en ny vinterjacka.. Har verkligen ingenting att ha på mig nu när vintern börjar komma tillbaka.

Likes

Comments

Seg dag idag, kroppen har inte mått lika bra som jag har velat. Skulle ha haft praktiskt i skolan idag vilket innebär att vi skulle ha fortsatt med betong men fick stanna hemma idag tyvärr. Men i morgon är det fredag vilket innebär helg men inte nog med att det är helg det är lov också.
Har egentligen ingenting in planerat till lovet men spontan som jag är så är det nog inga problem med att ha full rulle hela veckan.
Det jag ser mest fram emot är att kolla på en ny epa traktor, då jag nyss sålde min. För mig är epa traktorn en en livsstil men också ett perfekt transportmedel, jag som älskar att åka ut på äventyr och träffa vänner klarar jag mig inte bara med en moppe jag vill kunna åka ut året om, det är en frihet på 4 hjul helt enkelt.
Har ni något speciellt in planerat på lovet?


Likes

Comments

Välkomna tillbaka. Efter ett år är jag äntligen tillbaka med nya ideer och mer motivation. Mycket har hänt sen sist jag har börjat på gymnasiet, sålt min tävlingshäst och fått upp ögonen för bilar.
Ni kommer fortfarande få följa med mig i vardagen men också se mycket annat spännande här på bloggen!

Glöm inte och följa mig på snapchat också - essnr1
Likes

Comments

God kväll allihopa! Hoppas ni har haft en grym dag! Det har jag haft iallafall!
Va i stallet kvart över tio imorse för att göra i ordning Queen, som hästen heter Jag rider! Kl 12.42 va första start! Hon kändes fin dock lite seg men gjorde en jätte fin runda. Och det resulterade till 69,???%
Andra klassen startade 13.35 och där gick vi in på banan med power! Och ritten kändes sjukt bra och vi slutade på 68,???%
Det gjorde att jag och Queen åkte hem med en vinst!

OBS: Förlåt för usel uppdatering! Har tänkt helt fel i och med det är lov nu så är inte bloggen på topp så jag tänker att bloggen kommer vara i fullt gång nästa vecka då jag kommer ligga i fas igen!

Likes

Comments

​Alla har det inte lätt i skolan och fler barn/ungdomar har det svårt och behöver extra hjälp. I detta inlägg tänkte jag berätta om min skolgång som har varit som en berg o dalbana. 

​I lekis hade jag en underbar lärare som hete Kurt. En farbror som bjöd på mycket sång och skratt en farbror som var som en morfar för oss alla. Men ett år senare började en mardröm som man inte ens kan tro att den är sann. Vi fick en tant vid namn Kerstin, Kerstin såg ut att vara en tant som aldrig hade slut med kramar. Men i själva verkat var det helt tvärt om. I tre år fick jag och mina klass kamrater kämpa ihop tillsammans för att klara oss. Hon hota oss, skärmade av oss, stängde bänk locken på fingrarna på oss, men det värsta tyckte jag var att hon favorisera en tjej i min klass, så hon vart lite utstött för det var ju jobbigt för oss andra att hon fick massa fördelar men efter tiden kom vi på att det var det Kerstin ville. Dessa tre år var hemska. Men när vi äntligen började 4.an fick vi en jätte bra lärare och det gick jätte bra för mig  i skolan. När jag var 13 år och skulle börja högstadiet hade jag bestämt mig tidigt att jag inte ville gå på Transten ett högstadie som ligger här i Hallsberg. Så sökte till Gummaelius där jag i början inte kom in, men dom satte mig som 1 reserv och som tur fick jag komma in. I 7.an var allt roligt och spännande men i 8.an gick det ner för mig. Jag fick inte den hjälp jag behövde och jag började ge upp. Och som jag har skrivit flera gånger här på bloggen så hade jag en period där jag mådde jätte dåligt. Men med stöd från vänner familj och lärare så kom jag igenom den perioden snabbt. Idag går jag i 9.an och strävar efter höga betyg så jag kommer in på det gymnasiet jag vill. Och kämpar på för att klara de nationella proven. 


Likes

Comments

Nouw Magazine