Header

God kväll allihopa! Hoppas ni har haft en grym dag! Det har jag haft iallafall!
Va i stallet kvart över tio imorse för att göra i ordning Queen, som hästen heter Jag rider! Kl 12.42 va första start! Hon kändes fin dock lite seg men gjorde en jätte fin runda. Och det resulterade till 69,???%
Andra klassen startade 13.35 och där gick vi in på banan med power! Och ritten kändes sjukt bra och vi slutade på 68,???%
Det gjorde att jag och Queen åkte hem med en vinst!

OBS: Förlåt för usel uppdatering! Har tänkt helt fel i och med det är lov nu så är inte bloggen på topp så jag tänker att bloggen kommer vara i fullt gång nästa vecka då jag kommer ligga i fas igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är du sugen på denna makeup till halloween klicka i så fall här.

Eller kanske denna ur läskiga makeup? Isåfall så klicka HÄR

Denna makeup är för dig som inte vill ha så mycket och inte så avancerad, om du är intresserad av denna coola och ur snygga sminkning klicka HÄR

Likes

Comments

Kommer inte köra denna challangen i ordning då det inte passar alla dager, så idag blir det dagens horoskop.

Stenbocken (21 december - 20 januari) Du tycks just nu gå överraskande bra ihop med en viss person, medan du har lite svårt för någon annan.

Stämmer in ganska bra faktiskt. Vad är erat horoskop för dagen? Stämmer det in på er också?

Likes

Comments

​Alla har det inte lätt i skolan och fler barn/ungdomar har det svårt och behöver extra hjälp. I detta inlägg tänkte jag berätta om min skolgång som har varit som en berg o dalbana. 

​I lekis hade jag en underbar lärare som hete Kurt. En farbror som bjöd på mycket sång och skratt en farbror som var som en morfar för oss alla. Men ett år senare började en mardröm som man inte ens kan tro att den är sann. Vi fick en tant vid namn Kerstin, Kerstin såg ut att vara en tant som aldrig hade slut med kramar. Men i själva verkat var det helt tvärt om. I tre år fick jag och mina klass kamrater kämpa ihop tillsammans för att klara oss. Hon hota oss, skärmade av oss, stängde bänk locken på fingrarna på oss, men det värsta tyckte jag var att hon favorisera en tjej i min klass, så hon vart lite utstött för det var ju jobbigt för oss andra att hon fick massa fördelar men efter tiden kom vi på att det var det Kerstin ville. Dessa tre år var hemska. Men när vi äntligen började 4.an fick vi en jätte bra lärare och det gick jätte bra för mig  i skolan. När jag var 13 år och skulle börja högstadiet hade jag bestämt mig tidigt att jag inte ville gå på Transten ett högstadie som ligger här i Hallsberg. Så sökte till Gummaelius där jag i början inte kom in, men dom satte mig som 1 reserv och som tur fick jag komma in. I 7.an var allt roligt och spännande men i 8.an gick det ner för mig. Jag fick inte den hjälp jag behövde och jag började ge upp. Och som jag har skrivit flera gånger här på bloggen så hade jag en period där jag mådde jätte dåligt. Men med stöd från vänner familj och lärare så kom jag igenom den perioden snabbt. Idag går jag i 9.an och strävar efter höga betyg så jag kommer in på det gymnasiet jag vill. Och kämpar på för att klara de nationella proven. 


Likes

Comments

Godmorgon! Det är lördag men också har lovet startat! Vad har ni planerat inför lovet? Jag har inte planerat in något speciellt, spontan som jag är planerar jag dagen innan vad jag ska göra!
Idag är det lördag och det innebär att det är bara en dag kvar till klubb mästerskapet imorgon, som jag tänkte att ni kan få hänga med och följa under dagen!
Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare 👌🏻

Likes

Comments

Ni minns kanske att jag skulle köra den 30 dagars utmaningen men jag tyckte att nummer 2 och 3 var så himla tråkiga så jag hoppar direkt till 4 - Hur bekväm är jag med min kropp!

Jag respekterar allas kropp och alla är fina på sitt sätt. Men jag måste nog svara att jag inte är så bekväm med min kropp. Jag vet faktiskt inte varför men jag vill som alla andra tror jag att ha en väl tränad kropp. Jag kallar inte mig själv tjock men jag är definitivt inte väl tränad. Så tyvärr måste jag svara nej på denna fråga.


Likes

Comments

Länge sedan jag körde en frågestund så vi kör på en nu!

Ni kan fråga här i kommentarerna, kik ( ssunvisson ) snap ( essnr1 ) eller helt enkelt å facebook. Så svarar jag på alla slags frågor ni har så fort det har ramlat in ett par styckena.


Likes

Comments

Godmorgon! Ni flesta kanske är redan vakna men jag vakna nu med en extrem huvud värk och ont i bena! Hoppas på att det blir bättre under dagen!
Gjorde inget kvälls inlägg igår då jag tyckte det blev alldeles för sent!
Men idag kommer nya spännande inlägg och bloggen uppdateras som vanligt!

Ps. Om ni inte har uppdaterat era iPhones gör det nu! Extremt bra uppdatering om jag får säga det själv! Och glöm inte att adda mig på snap så får ni ta del av min vardag! - essnr1

Likes

Comments