Inflammationer:

Grundosaken till många vanliga och kroniska sjukdomar!

Rodnad, svullnad, smärta, stegrande temperatur, eller inga syomtom alls.

Det är där problemet är. Man känner inte de "tysta i flammationerna". De tysta inflammationerna ligger precis under smärtgränsen och kan alltså pågå i hela kroppen under lång tid utan att man märker av det. Man "har inga problem" tycker man.

Men över tid så kan dessa tysta inflammationer övergå till autoimmuna & kroniska sjukdomar och även cancer.

Omega 6 är det som skapar inflammationerna vilket är nödvändigt när vi fått en infektion, skada eller dylikt. Omega 6 inflammerar för att reparera. Men vi måste även ha omega 3 som sedan släcker inflammationen, och har vi inte tillräckliga nivåer, som 95% av befolkningen tyvärr inte har, då går dessa inflammationer aldrig ner och blir då kroniska inflammationer vilket på sikt ger skador i kroppen där inflammationen härjar.

När dessa kroniska inflammationer härjar så gör den det i de tysta, dolt i blodkärl(som skapar ärr till slut och man kanske behöver äta blodförtunnande tex), tarmar (ulcerös colit, chrons, IBS m.m.) nervceller (Kroniskt trötthetssybdrom MCS m.m.) hjärnan (depression, ångest, adha och andra neuropsykriatiska sjundomar) och andra delar av kroppen där vi inte känner av det förrän sjukdom utvecklas. Så detta kan pågp åratal, årtionden utan att man tror att man är sjuk och istället får man en allvarlig diagnos som är väldigt svår att vända! Tex kronisk inflammaion i bukspottskörteln, diabetes eller i sköldkörteln, hashimotos, m.m.

Orsaken tror jag beror mycket på att fram till 60-talet hade vi en omega 6&3 balans på 4:1. Så länge den inte överstiger 5:1 så kan kroppen balansera det själv. Men över det så är det omöjligt och idag ligger vi i snitt på 15:1 i europa, 25:1 i USA och 40:1 i Indien.

Kosten har även ökat mycket i omega 6, eftersom den är stabil till skillnad från omega 3 som lätt härsknar, och öven inflammatorisk mat som raffinerade kolhydrater och socker samt industriellt bearbetat fett. Allt detta kopplas till läckande tarm och inflammatoriska sjukdomar.

Så i kosten har 80% av omega 3 (dha&epa) försvunnit sen dess.Och detta gör att cancer, kroniska sjukdomar och autoimmuna sjukdomar escalerar och framtidsprognoserna ser inte roliga ut. Diabetes skjuter i höjden och ökar enormt bland barn och dom kommer snart inte kunna hantera det i sjukvården. Det är svårt redan nu. Amputationerna pga diabetes kommer bli läskigt många.

Vi måste äta minst 2kg viltfångas djuphavs fet fisk i veckan om vi ska få i oss nödvändig mängd. Annars måste 95% ta ett tillskott! Annars är det inte fråga OM du kommer bli sjuk utan när och i vad. Så om man vill behålla sin hälsa bör man allvarligt överväga att ta ett tillskott och då i en kvalitativ variant!

Jag har hittat den bästa oljan nu och jag har letat länge, renast utan konstiga tillsatser och även tedtbaserad så att man VET att den fungerar. Jag behöver inte va osäker på om den funkar.Det ser jag svart på vitt.Skönt tycker jag!

Vem är jag?

Min kropp exploderade i inflammationer 2009 då jag vaccinerade mig för Hep A&B inför en Thailand-semester.

Då slogs mina dåliga gener PÅ.

Jag fick en reumatisk sjukdom, psoriasisartrit och även andra autoimmuna sjukdomar som IBS, glutenintolerans m.m.

Jag har biohackat och researchat sedan dess för att läka naturligt eftersom jag läst om epigenitik, att det går att slå av de dåliga generna igen ocg jag vill undvika sömnpiller, ssri, värktabletter, antiinflammatoriska, cellgifter m.m.

Jag har även slutat med gluten, mejerier äter jag minimalt och då mest smör och ost, ibland laktosfritt samt socker undviker jag till 99%.Äteer inte hel&halvfabrikat utan lagar frpn grunden av ekologiska råvaror.

Jag har även sett över min STRESS och att jag får tillräcklig och bra sömn. Och att jag äter frukt&grönt så att jag får i mig tillräckligt med antioxidanter, och näring som också fattas i dagens kost.

Jag har även sett över gifter i min kropp och omgivning, fått detoxa mig från metaller m.m. Även rensat gifter i mitt hem, kemikalier&pladt m.m. Flyttat från mögel och fått lämna en arbetsplats full av mögel som hindrar läkning!

Har tagit balansoljan nu i snart 4 månader och jag kan knappt bärga mig på att få ta test ni2 efter 120 dagar. Mitt första test låg jag på 10:1. Under snittet alltså men det beror nog på atllt jag redan gjort innan jag fick nys om oljan. Detta är sista pusselbiten för mig som borde vara den första för alla💛 

Jag ska efter de 120 dagarna även köra parasit&svamp-kur!Och även boosta magens snälla bakterierna med symbiotika! 

Jag har redan märkt stor skillnad på bara oljan, jag är SÅ mycket piggare.Från 5% till ca 80% energimässigt. Mina knän som fylldes med vätska hels tiden och jag fick tömma dom ofta, har inte svullant upp alls igen.Dom ser bättre ut än på många år!Det knakar inte längre i knäna:) Min mage är mycker lugnare och inte alls lika svullen.Skär inte som knivar längre när jag äter viss mat. Huden är superfin och ej torr längre. Och huvudet är mycket lugnare med.Mkt mer stresstpålig:)

Så min rekomendation är:

Så vänta inte.Börja med oljan nu!

Sen kan jag guida vidare er efter hand.Men 6 månader på oljan är minimum för då har cellerna mjuknat och inflammationerna gått ner i tarmen och först då kan man ta upp näring ordentligt!

Jag utbildar mig nu till hälsocoach och kommer snart börja ta betalt för all denna infon och hjälpa människor i liknande sits som jag har varit och är i.

För er hälsa!💛

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

https://www.16personalities.com/sv/intj-personlighet

Absolut bästa personlighetstest jsg gjort, som beskriver mig som handen i handsken!
In och gör det ni med!Så intressant:)

Det blåser snålt på toppen, och som en av de mest sällsynta och strategiskt mest kapabla personlighetsyperna, är Arkitekterna smärtsamt väl medvetna om detta. Arkitekter utgör endast 2 procent av befolkningen och kvinnorna i denna kategori är än mer sällsynta, bara 0,8 procent. Det innebär att det ofta är svårt för dem att hitta likasinnade individer som klarar av att hålla jämna steg med deras obevekliga intellektualism och schackspelsliknande manövrer. Människor med Arkitektens personlighetstyp är uppfinningsrika men samtidigt beslutsamma, ambitiösa men ändå privata, makalöst nyfikna men hushåller ändå med sin energi.

MED RÄTT ATTITYD KAN INGET HINDRA MIG FRÅN ATT UPPNÅ MINA MÅL

Arkitekter har en naturlig kunskapstörst som ger sig till känna redan tidigt i livet. De får ofta höra att de är bokmalar som barn. Även om andra barn säger det för att retas eller såra kommer Arkitekten sannolikt att identifiera sig med detta epitet och rentav vara stolt över det. Helt enkelt för att han eller hon njuter av sina breda och djupa kunskaper. Arkitekter tycker om att dela med sig av sitt kunnande till andra också. De behärskar sina valda specialområden mycket grundligt, men de föredrar att utarbeta och genomföra en lysande plan inom det egna gebitet, hellre än att ge sig in på “ointressanta” och ovidkommande saker som skvaller.

Du har inte rätt till din egen åsikt. Du har däremot rätt till din egen välgrundande åsikt. Ingen har rätt att vara okunnig.

Harlan Ellison

För de flesta framstår det som en paradox att Arkitekter lever efter skriande motsättningar som ändå är fullständigt begripliga, åtminstone ur ett rent rationellt perspektiv. Arkitekter är till exempel samtidigt både blåögda idealister och bittra cyniker, något som framstår som en omöjlig motsättning. Men det beror på att människor med Arkitektens personlighetstyp tenderar att anse att med ansträngning, intelligens och eftertanke är ingenting omöjligt, samtidigt som de tycker att andra är för lata, ser saker och ting för kortsiktigt eller bara tänker på sig själva för att någonsin kunna uppnå sådana fantastiska resultat. Denna cynism lär dock inte hindra intresserade Arkitekter från att uppnå de result som de anser vara relevanta.

NÄR DET GÄLLER PRINCIPER GÄLLER DET ATT VARA BERGFAST

Arkitekter utstrålar självförtroende och en aura av mystik. Deras insiktsfulla iakttagelser, originella idéer och formidabla logik gör att de kan driva igenom förändringar på ren viljestyrka och personlig karisma. Ibland förefaller det som om Arkitekter har föresatt sig att dekonstruera och bygga om varje idé och system som de stöter på. En uppgift som de griper sig med perfektionism, för att inte säga en känsla av moralism. För den som inte klarar av att hänga med i Arkitektens tankeprocesser, eller ännu värre inte ser vitsen med dem, kommer sannolikt att omedelbart och för gott förlora hans eller hennes respekt.

Traditioner, regler och andra begränsningar är som ett rött skynke för människor av den här personlighetstypen. Allt måste kunna ifrågasättas och omvärderas och om Arkitekter ser en lösning handlar de ofta helt på eget bevåg för att driva igenom sina tekniskt överlägsna – ibland okänsliga och nästan alltid oortodoxa – metoder och idéer.

Det här ska inte missförstås som impulsivitet. Arkitekter strävar efter att förhålla sig rationella, oavsett hur lockande slutmålet än må vara. Varje idé, oavsett om den kommer inifrån eller har sugits upp utifrån, underkastas en sträng och ständig prövning: “Kommer det här att fungera?” Denna mekanism tillämpas hela tiden, på allt och alla, och är ofta orsaken när Arkitekten ställer till det för sig.

MAN FUNDERAR MER NÄR MAN FÄRDAS ENSAM

Arkitekter är briljanta och hämtar en trygghet i sina specialområden som de har lagt ner mycket på att bemästra och förstå. Tyvärr utgör de sociala koderna sällan något av dessa specialområden. Vita lögner och kallprat är besvärligt nog för någon med den här personlighetstypen som kräver sanning och djup, men Arkitekter kan faktiskt gå så långt som att betrakta många sociala konventioner som rätt och slätt korkade. Ironiskt nog är det ofta bäst för dem att stanna där de känner sig mest bekväma (utanför rampljuset) där deras naturliga trygghet och självtillit, som manifesterar sig när de arbetar med något välbekant, lockar till sig andra med liknande temperament och intressen med romans eller vänskap som följd.

Arkitekter kännetecknas av en tendens att gå genom livet som om det vore ett gigantiskt schackbräde där pjäserna helt flyttas med eftertanke och moget övervägande. De analyserar hela tiden nya taktiker och strategier, de planerar för olika eventualiteter och utmanövrerar hela tiden sin omgivning för att hålla kontroll över situationen samtidigt som de maximerar sin rörelsefrihet. Det innebär inte att de handlar samvetslöst, men för många andra personlighetstyper framstår Arkitektens aversion mot att låta känslorna styra som just samvetslöst. Det förklarar också varför denna personlighetstyp fått stå modell för så många skurkar (och missförstådda hjältar) i litteratur och på film och tv.

Likes

Comments

Skönheten kommer inifrån👄
Eller vad tycker ni?👀

Man behöver en del näringsämnen såklart, bland annat:

Hår:Zink, järn, B-vitaminer
Hud: Antioxidanter, omega 3
Naglar: Zink, järn, kalcium, 
magnesium och kisel.

Men det man kanske inte tänker på är att man kan ha svårt att ta upp näringen trots man äter en balanserad kost eller tar kosttillskott. Jag har alltid varit väldigt petig med min hud, att den ska vara fin!Vill inte ha några är och verkligen inga tatueringar.Den ska va ren och fin😉

Och jag har sällan använt krämer och inte heller en mycket smink. Har alltid ogillat den kladdiga känslan av foundation och därför velat se till att ha en bra grundhy. Har tvättat med enbart vatten och sen använt olika oljor mest. Inget mer. På vintern mer fetare grejer som sheasmör m.m.

Men viktigast är att man är i balans i kroppen; både på cellnivå, i magen samt hormonerna, för är man inte det, ja då syns det utåt...🙈

Omega 3 hjälper både till att balansera hormonerna då den rättar till omega 6 & omega 3 nivån. Den läker ut inflammationer i tarmarna och mjukar upp cellerna så att vi kan ta upp näring. Den innehåller även D-vit som är otroligt viktig för hormonproduktionen.

Att man kan sova tillräckligt mycket och djupt är också extremt viktig för hormonerna.

Sjävklart blir effekten ännu bättre om man jobbar utifrån också med bra grejer, huden är trots allt vårt största organ.

Vad har ni för skönhetshacks?! GIVE IT TO ME😀😘
Härlig lördag på er🍾🥂

Likes

Comments

I en klinisk studie 2014 på barn med ADHD har man jämfört fettsyratillskott med läkemedel och även kombinationen av dessa. Resultaten visade bland annat att ett tillskott av fettsyror gav en tydlig symptomlindring och färre biverkningar än läkemedelsbehandlingen.

Under tolv månader fick 90 barn i åldrarna 6-12 år antingen ett fettsyratillskott, långtidsverkande läkemedel eller kombinationen läkemedel+fettsyror.

Bestående minskning av symptom

I alla tre behandlingsgrupperna minskade ADHD-symptomen. Koncentrationssvårigheterna förbättrades likartat i alla tre grupperna. Minskning i svårighetsgraden av ADHD-symptomen var tydlig och bestående hos de barn som fått fettsyratillskott. I fettsyragruppen var biverkningarna dessutom av övergående karaktär.

 Intressanta resultat

Författarna av studien; Prof. Barragán, Dr Breuer och Prof. Döpfner sammanfattar de positiva resultaten med att barn med ADHD-diagnos effektivt och säkert kan förbättra koncentrationen och minska ADHD-symptomen med hjälp av ett fettsyratillskott eller i kombination med läkemedel.

Låga halter av fettsyror i blodet

Forskning från de senaste decennierna har visat att barn och ungdomar med ADHD har låga halter av omega-3-fettsyror i blodet. Överläkare Mats Johnson har varit delaktig i en svensk placebokontrollerad studie, där man med hjälp av blodanalyser hittade samband mellan minskade ADHD-symptom och en ökning av fettsyror i blodet. Detta hos barn med ADHD-diagnos som fått ett tillskott med omega-3 fettsyror.

Har ni några erfarenheter av detta?

Ha en alldeles ljuvlig fredag❤❤❤

Likes

Comments

:

33år och blev kroniskt sjuk för ca 10år sedan.

Därför har jag grävt ner mig och kämpat, läst, researchat i böcker, vetenskaplig artiklar & studier m.m. Jag är "dampig" och när jag väl vill veta något så söker jag och gräver och hela tiden ett steg djupare, tills jag hittar svar på varför i alla lager.

Jag uttalar mig aldrig förrän jag verkligen läst över 100 grejer om en enda sak och samlat all denna fakta, testat och värderat allt tills jag fått en klar bild. Min perfekta kombination av röd och blå personlighet=RÖD-kastar mig ut i allt nytt utan betänkligheter och BLÅTT-läser på så länge&mycket det behövs tills jag är helt övertygad och kan uttala mig med 100% säkerhet.

Blev sjuk efter en vaccination mot Hep A&B, twinrix.

Man kan trigga "dåliga" gener av vacciner och det är det som är så vanskligt, ingen av oss vet om vi kommer trigga kroniska och autoimmuna sjukdomar samt cancer när vi vaccinerar oss eller våra barn. Min Ines 4år har aldrig fått ett enda vaccin eller antibiotika eller alvedon någonsin pga att jag inte ville hon skulle bli så sjuk jag blev.Hon är stan aldrig sjuk och är en fantastiskt smart flicka och jag vet nu med 1000% säkerhet att jag gjort rätt.

Fick kämpa med vården eftersom jag såg så frisk och pigg ut & alla prov såg bra ut. ville mest skriva ut piller.

Jag gick gråtandes ifrån dessa besök i 6 år innan jag fick diagnos psoriasisartrit efter tjat till besök hos en reumatolog.

När jag väl fick besök kunde läkaren diagnostisera mig på 3 min.(Vilken lättnad!)

Nu kunde jag äntligen förklara för min man och mina vänner att jag har en sjukdom och vi kunde förstå vad den gjorde med mig.

MEN under dessa år hade jag redan läst och provat massor så när jag träffade läkare m.m. så kände jag mig alltid 10 steg före. Det jag läst om ny forskning tar ca 15 år innan det implementeras i vården tex, och de duktiga alternativare jag träffade hann aldrig träffa mig mycket mer än 1 gång efts jag redan prövat så mycket pga dampighet&otåliget. Spenderade hundratusentals kronor dessa år på terapier och kosttillskott (stackars min man, f'låt). 

Det var ändå en tung insikt. Att få en dom med en kronisk sjukdom! När jag vä kom i kontakt med reumatologen igen så ville dom att jag skulle testa metrotrexat (cellgifter) eller zalazopyrin. Och det kändes bara SÅ fel.Hela min kropp skriker NEJ!

Då kom jag på att jag läst om epigenitik, att alla tillstånd i kroppen går att reversa. Har provat olika "dieter: IFD, AIP och KETOGEN kost som jag tror är allra bästa för alla! Äter ingen gluten, inga mejerier förutom smör&ost, minimala mängder med socker. Jag har även svullat gurkmeja så det sprutade ur näsan och hela hemmet blev gult😂(stackars min man, igen f'låt). 

Jag kände ändå att kosttillskott och kurer inte gav mig de resultat jag ville.. Med AIP måste man tex vara 100% strikt i 1.5 år eftersom det tar 6mån för alla celler att bytas ut, sen tar det 3 generationer celler för att fortsätta producera dessa friska celler och inte gå tillbaka och bli sjuka igen. Och 1.5år känns lite jobbigt😣 även för mig (jag är ju en livsnjutare och otålig) som är mkt envis och kämpar!

Jag kände att cellerna inte fick energi. De va något som gjorde att jag inte kunde ta upp näring och inte detoxa. Jag har iofs IBS och läckande tarm men vad jag än gjorde blev de inget resultat trots detoxar tex.

Det ENDA jag testat som gjort mig någorlunda PIGG&" är MSM. Läser man om det så verkar det vara för bra fär att vara sant. Det verkar "bota" det mesta! Vad är det för mirakelgrej? Det är ingen rocket science utan det är VAD MSM gör. MSM mjukar upp cellmembranet vilket gör att slagget åker ut och näringen åker in👊 MEN man måste vara EXTREMT försiktig med dosering och höjning efts annars kan detoxen bli för STOR och man kan hamna på akuten tex😱 Så följ anvisningarna! Max 1krm första 2v och höj mininalt varannan vecka.

Har sedan börjat läsa om CELLERNA, stamceller, mastcellsaktivering m.m. Jag ville ju veta VARFÖR cellerna är så hårda....

Grundorsaken är en obalans mellan omega 6 och omega 3. Högt omega 6 gör cellskalet hårt!Och det skapar "tysta inflammationer" i hela kroppen som man inte känner av pga dom ligger precis under smärtgränsen=leder till slut till kroniska&autoimmuna sjukdomar eller cancer.

Jag tar nu en fantastisk Balansolja en fin vän introducerade mig för och jag märker fantastiska reslutat på bara 3 månader😀 

Zinzinos Balansolja😍 Den absolut billigaste och effektivaste produkten i min läkning jag testat under alla dessa år! 

Läser nu mycket om tarmhälsa och bakterier och grottar ner mig i den.Cellerna är mpnga i kroppen men bakterierna är otroligt många fler!Mer om probiotika och fibrer snart!💟

Kärlek till er❤ Skicka gärna meddelande om ni har frågor🌻 

Likes

Comments

Svårt att gå ner i vikt?

När kroppen jobbar med tysta inflammationer (pga obalansen mellan omega 6 & omega 3) så är det väldigt svårt att gå ner i vikt på grund av att all energin går åt att försöka släcka alla inflammationer och balansera kroppen. Och är man åt andra hållet så kan man inte gå upp i vikt...
Och i det inflammatoriska tillståndet ligger 95% av oss alla!

På bara 4 månader så tar denna balansoljan ner dig till 3:1 eller bättre hos 95% av alla som tar den. Och när det händer så kan kroppen äntligen börja jobba med att läka sig själv istället! Och som en extra fin bonus går man då ner i vikt då, eller upp för de som behöver det!

En annan orsak är att när omega 6 är högt så är cellmembranen så hårda att dom inte kan ta in näring och inte heller släppa ut slagg, så när kroppen håller på slagg är det ganska givet att man inte kan gå ner i vikt heller....

Nu har vi erjudande på de 2 första som köper ett startkit med Balansoljan, får en VIVA på köpet👏👏👏 (värde 250kr)  Viva är saffrantablett som hjälper dig att somna/sova på kvällen men på dagen så hjälper den mot ångest/oro/depression! Jag tar den varje kväll nu och sover mycket bättre👍

I startkitet med Balansoljan ingår 2 tester som visar din balans mellan omega 6 & omega 3 och dina fettsyrenivåer innan du börjar, och sen efter 4 månader. 2 stora flaskor och 2 små. Den kostar 1400 och sen får man 4 flaskor till för 250:-/ mån. Kortare tid än 6mån är ingen mening att ta den eftersom man inte hinner märka skillnad.

Så är du sugen att testa?!❤❤❤

Likes

Comments

Ah en box av nyttigheter👌👌👌 Inget annat😉

Tarmhälsan är en av de topp 2 två viktigaste sakerna man kan påverka hälsan positivt på.

Den andra är såklart att balansera och läka hälsan på cellnivå.

Många tänker inte på att efter en antibiotikakur är det extremt viktigt att tillföra probiotika, det kan ta 6-12mån innan tarmen återhämtar sig.Likaså för de som utför #tarmsköljning är det med extra viktigt för🙈

Med tillförsel av bra tarmbakterier balanseras tarmfloran och hjälper tarmslemhinnan att läka. Väldigt viktigt även för immunsystemet, minskar giftiga ämnen i tarmen och förbättrar nedbrytning och upptag av födan, påverkar även sinnesstämning då den har ett nära sammarbete med hjärnan ju. 70-80% av serotoninet skapas i tarmen sägs de (Tarmen den andra hjärnan ju👾)

Det motarbetar utveckling av allergier, bidrar till bättre avgiftningsfunktion hos levern och njurarna också👊

Väldigt viktigt att tillskotten man tar innehåller minst några miljarder bakterier per kapsel och helst från så många stammar som möjligt! 10 eller över är optimalt!
Bland de viktigaste bakterierna kan nämnas:

L.Acidophilus
B.Longum
B.Bifidum
L.Rahmnosus
L.Fermentum

Just nu prövar jag denna på bild, #probioform

Vad tar ni för probiotika?Jag har svårt att hitta den bästa av de bästa som alltid är mitt mål😁

#gutandbrainconnection #probiotics #probiotika #tarmhälsa #charmenmedtarmen #health #healthylifestyle #healthyfood #supplements #bacteria #goodbacteria

Likes

Comments

Jag älskar att äntligen kunna få hjälpa människor så mycket som jag vill och har velat hela livet!

Både med hälsoproblem, läka från grunden på cellnivå men även förhindra ohälsa som tex mina egna reumatism & autoimmuna sjukdomar.

Att äntligen kunnat hitta en av de största orsakerna till sjukdomarna efter 10 års biohackande, inflammationer, och kunna reversa mina egna tillstånd-epigenitik❤ och även ge andra det hoppet och möjligheten är ju otroligt fantastiskt!

Min största frustration och svårighet är att få människor som inte har problem att börja jobba på att inte hamna i den otroligt jobbiga situation jag varit i, för med dessa tysta inflammationer hamnar vi alla där en dag tyvärr.

Jag vill inte se någon må så dåligt som jag mått och jag sitter ju på all denna kunskap från alla års research och kan verkligen hjälpa och gör det tom gratis om man bara vill...

Kan nu genom ett fantastiskt företag även hjälpa människor att jobba för något dom brinner för, vare sig det är hälsa, hjälpa människor eller bara hjälpa människor få en bättre ekonomi så att dom kan våga drömma igen eller lösa ett problem dom har.

Jag behöver fler som jobbar med mig i mitt #team i detta grymma svenska företag! #zinzino Jag vill hjälpa fler få en bättre #hälsa och jag vill hjälpa andra och #coacha dom helt gratis för att dom också ska kunna hjälpa andra.

🌞🌞ÄR DU EN AV DESSA?!🌞🌞

Eller känner du någon som passar in i mitt team eller som behöver hjälp!? Hojta till och DELA gärna, tusen tack på förhand!

Fråga gärna vad som, jag är alltid tillgänglig❤❤❤ Ha en underbar dag allihopa!
#balansolja #balanceoil #omega3 #fattyacids #health #healthylifestyle #healthyfood #zinzino #zinzinobalance #zinzinolifestyle

Likes

Comments

Alla behöver tillskott av omega 3, om man inte äter några kilo fet djuphavs fisk per vecka vill säga;)  En kvalitativ omega 3 i rätt dos mjukar upp dina celler så dom kan ta in näring och släppa ut slagget. Den balanserar också omega 6 och omega 3 vilket  i sin tur minskar dina "tysta inflammationer" och tar till slut bort inflamamtionerna i kroppen så den kan börja läka istället. Men då krävs det att man äter tillräckligt mycket varje dag och fortsätter med det. Fler och fler artiklar och studier visar på att alla sjukdomar grundar sig i inflammationer 0ch det är den grundorsaken man måste börja med att rätta till. Och det är inte så konstigt när maten idag tyvärr nästan bara innehåller omega 6 och knappt någon omega 3 alls längre.

Ha en underbar kväll!=)

Likes

Comments