Header

Hej på er hoppas ni mår bra och har en bra dag? Jag gjorde mig denna goda bäriga smoothie som är läskande god 😁💖 här nedan kommer receptet.

🌸 3 dl mandel mjölk

🌸 2 dl vanilj kvarg

🌸 0.5 dl frysta röda vinbär

🌸 1 dl frysta hallon

🌸 1dl frysta blåbär

🌸 1 dl complete vanilj protein

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Supergod smoothie som är en av mina favoriter. Gott nu efter morgonpromenaden med hunden och passade på att gå en promenad nu när solen var framme och inget regn. Här nedan kommer receptet och så önskar jag er en härlig dag 😁☀️

☀️ Melon (runda gula melonen)

☀️ 1 dl hallon

☀️ 1 dl blåbär

☀️ 3 dl mandelmjölk

☀️ 2 dl vaniljkvarg utan socker

☀️ 1 dl complete vanilj protein ( välj det ni har)

Likes

Comments

Hälsa & Träning, Min viktnedgångs resa

Fick gjort mycket idag ( tisdag ) och började dagen med god smoothie och sedan gick jag och min kompis 6.81 km jag skulle gå minst 6km idag samt plankan efteråt det var svettigt😅 men härligt att det fick bra för jag var orolig för mitt knä som gör ont och jag äter inflammations hämnande nu och hoppas det läker bort men har knappt kunnat gå på knät men börjar bli bättre och bättre men det tar tid.

Men gick i lagom takt och det viktigaste var att det blev av😁

Sedan blev det god middag med sallad och kött samt blomkål och broccoli till. Var gott efter långpromenaden. I morgon blir det minst 7km och plankan.

Nu ska jag sova och samla energi 💖 natti natti

Likes

Comments

Jag gjorde något nytt idag som jag inte har provat innan och det blev sååå gott. Jag ska idag påbörja veckans utmaning jag missade att starta igår så jag kör idag. Dagens utmatning är att gå 6km samt 1.10 minut planka och bild bevis på det😁

Här nedan kommer receptet på denna smoothie.

☀️ 3 dl havre mjölk

☀️ 1 stor banan

☀️ 1 dl Choklad Complete

☀️ 1 burk med Lindahls kvarg Stracciatella

☀️ toppa med banan & kakao

Likes

Comments

Idag gjorde jag mig en annan frukost för att variera lite och här kommer receptet på hur jag lagade den och fick receptet av en vän och det blev jättegott.

💕 lite kokos olja

💕 1 banan

💕 1 dl havremjölk eller vanlig mjölk

💕 1 dl havregryn

💕 1/2 dl Complete vanilj protein

💕 1 ägg

💕 frysta bär.

Så här gjorde jag.

1: mosade bananen
2: värmde upp kokos oljan
3: la i banan rörde runt
4: la i ägget och rörde runt tills det blir lite som äggröra
5: hällde i havegryn och complete
6: hällde i mjölken och rörde runt en stund sedan hällde upp och servera med frysta hallon och blåbär och det blev supergott.

Likes

Comments

Inspiration & Tips

Jag vill tipsa er alla om denna Ideella föreningen som jag kommit i kontakt med och dom är en ideell förening som i första hand hjälper djur i nöd, och som även hjälper människor som är i behov av hjälp samt Asylsökande i den mån som det går.
Dom har även lite roliga sido projekt på gång där dom samlar in olika typer av Banan relaterade saker och samlar även in Lego nytt som gammalt för att kunna bygga en stor 3D banan. Förhoppningen är att kunna komma med i Guiness Rekordbok.
Dom håller även på att etablera en "Bananklubb" där det kommer vara olika aktiviteter för alla åldrar. Du kan läsa mer om deras jobb på deras sida här på instagram @bananhjalten och du hittar dom även på Facebook och på bananhjalten.se
Så har ni banan relaterade saker hemma som ni inte använder tar dom tacksamt emot detta 😁🍌så gå in och följ dom 😁🍌och läs mer genom att trycka på länken i bio på deras sida. Missa inte deras tävling dom har nu så in och hjälp dom att spridas igenom att följa gilla och tagga vänner till tävlingen.

Likes

Comments

Älskar denna smoothie och för mig är det perfekt frukost och tar gärna två ägg till med. Denna goda smoothie är en av mina favoriter 😁 receptet finner du här nedan.

⚜️ 3 dl mandelmjölk

⚜️ 1 dl hallon kvarg

⚜️ 0.5dl citron kvarg

⚜️ 0,5 dl spenat

⚜️ 0,5dl frysta hallon

⚜️ 0.5 frysta blåbär

⚜️ 0.5 dl Mango

⚜️ 1dl Complete vanilj protein

Supergott 😋

Likes

Comments

Inspiration & Tips

Ni som har instagram och vill vara med i en Giveaway SE HIT 😍 Jag har nu i samarbete med @twistshakebaby denna giveaway och ni kan kila in på min instagram @Sunshine_In_Mylife och delta 😁💖👍🏻 och med koden SUNSHINEINMYLIFE40 får ni även 40% rabatt på neon serien 😁 tävlingen pågår tills på måndag

Likes

Comments

Inspiration & Tips

💎TWISTSHAKE💎 ALL NEON SKA BORT – FÅ 40% RABATT!!! 😲🌈
Neonkollektionen kommer att ersättas av pastellkollektionen och @twistshakebaby kör därför en galen utförsäljning på alla NEON FÄRGER 😱
Jag har fått chansen att dela med mig av en rabattkod på hela 40% rabatt 🙈 Gäller på ALLA NEONPRODUKTER! 💫 💫Så skynda
ange koden i varukorgen: sunshineinmylife40 gäller endast så länge lagret räcker 🙈
Direktlänk (www.twistshake.com) till shoppen finns även i min profil på instagram @Sunshine_In_Mylife 💕 och här www.twistshakebaby.com
Skynda handla dina neonfavoriter innan de tar helt slut, de kommer ej tillbaka!! 😘

Likes

Comments