Hei, mitt navn er Solveig og jeg er 20 år gammel. Jeg er ekstremt interessert i sminke, derfor er det nok det bloggen her kommer til å handle mest om. Jeg tenker å legge ut produkter til denne looken jeg gjorde i sommer imorgen. Jeg bor i Drammen og går barnehagelærerutdanninga i Drammen, til jul er jeg halvveis i bacheloren, iik! En morsom fakta om meg er at jeg har hatt mer enn ti blogger før denne. Jeg fant denne bloggen igjen etter et år i glemmeboken, og tenkte at jeg ville prøve meg på nytt som blogger. Jeg har forandret meg mye på det siste året jeg har bodd her i Drammen, det er nok både positivt og negativt. Det eneste jeg vet er at jeg trives bedre i byen enn på bygda. Jepp, jeg er fra en liten plass i Setesdal med 300-400 innbyggere, og nå har jeg kommet meg til Drammen der det er mangemange flere mennesker, jeg synes det er spennende!

Om det er mer jeg kan fortelle om meg selv, og som definerer meg som person - sta, men omsorgsfull. Jeg er også ekstremt nysgjerrig, og det overrasker meg ikke om jeg faktisk dør av nysgjerrigheten min, haha! Er det noe jeg lurer på klarer jeg ikke å legge fra meg tanken før jeg har funnet det ut. Helt umulig. Jeg er også opptatt av miljøet, universet osv. Akkurat nå sitter jeg å ser "Cosmos: A spacetime odyssey" på Netflix med hårolje i håret før jeg hopper en tur i dusjen. Jeg skulle vel helst ha brukt tiden jeg bruker på å se serie på å lese til eksamen mtp at eksamen er rett rundt hjørnet. Dette semesteret har gått ekstremt fort.

Nå ser jeg at klokken begynner å bli litt mye. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg blitt mindre og mindre nattmenneske, nå klarer jeg ikke sitte oppe til 2 om natta som jeg gjorde før. Jeg legger meg faktisk mellom 10 og 11. Man merker at man blir eldre hvertfall. Vi talast! 

Likes

Comments