God søndag alle sammen! I dag har det vært mye regn ute. Da koser vi oss inne med te og ost og kjeks. Teservise fra loppis selvfølgelig 😊. Håper alle har nytt helgen der de er, og har ladet batteriene til en ny uke.

Sunniva

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God fredag og helg :-) I dag har jeg hentet inspirasjon og bilder fra google og pinterest. Bildene representerer mye av det jeg synes er vakkert, ting som gir meg gode følelser og uttrykker god stemning. Håper med å dele dette at flere enn meg gleder seg over dem :-)

Sunniva

Likes

Comments


Jeg elsker gamle ting. Møbler, pynt, interiør som jeg ofte fikser og ordner litt med så det blir enda finere. Har mange møbler fra loppis som jeg har malt og byttet knotter på o.l. Så det er ingen hemmelighet at jeg koser meg stort på loppis og bruktbutikker. Så supplerer jeg det gamle med litt nytt, så det blir en fin miks.

Skapet og lampen er fra bruktbutikk, og en del av serviset er fra loppis. Jeg blir aldri lei av å gjøre det koselig rundt meg. Når jeg holder på, kan jeg glemme tid og sted og bare kose meg med det jeg holder på med. Er vel det som kalles flow :-) Så jeg er veldig takknemlig for at jeg har funnet min greie. Ønsker alle en superfin torsdag:-)

SunnivaLikes

Comments

Hei til dere som titter innom:-) Nå som sommeren er her, er jeg mye ute og planter. En av favorittene er pelargoner. Synes de er super vakre, særlig disse; dronning Ingrid. På denne regnværsdagen koser jeg meg med noen gamle bilder av disse skjønnhetene, mens jeg planlegger årets hage.

Sunniva

Likes

Comments

Bilde:GoogleSå hyggelig at du har funnet veien til min blogg! Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og håper du vil trives her :-) I utgangspunktet vil jeg forsøke å legge opp et innlegg hver dag, for jeg har så mye jeg vil dele om mitt liv med innredning, oppussing, mat, blomster, velvære, håndarbeid ++.. Da starter jeg i morgen, og er spent på om det faller i smak:-)

Sunniva

Likes

Comments