Ligger i sängen helt nyvaken och lyssnar på musik, och bara njuter av att göra ingenting bara sjunga med fult i verserna man kan å bara ignonera världen helt.
skulle inte överleva utan musik fan. nu ska jag börja göra mig i ordning för min vän ska kanske komma å möta mig så då får man lyfta arslet ur sängen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag av tråkiga sms från min kärlek. undrar varför man måste vara så elak mot andra. Men antar att du har något typ av problem som går ut över mig eftersom du blir sur hela tiden över ingenting. Så jag spendearde en del av dagen med en gammal vän, vi satt och prata om det mesta men mest hur snabbt tiden har gått, vi pratade om minnena vi hade när vi var runt 13 år och hur stor man trodde sig bara haha , att man kunde ha så fel. Vi åt middag som hon lagade och nu är jag påväg hem till sängen som skriker är så otroligt trött efter allt springande fram och tillbaka idag.
Hoppas ni har haft en bra dag och en bättre morgon än min :)

Likes

Comments

Första gången jag går upp såhär tidigt på hur länge som helst. Jag ska åka till ett ställe som heter jobb torg där dom hjälper en med hur man skriver cv och vad man ska säga under en arbetsintejuv osv. så nu håller vi tummarna på att jag hittat ett jobb å kan tjäna lite Cash.
Cash is king.

Likes

Comments

Sitter på tåget hem har vart med min baby, min kärlek. Men från delat boende till att spendera varje natt ifrån. Detta pendlande och ensamma nätter tar kål på mig. vill känna din närhet och ligga tryckt i din famn varje natt. Men den dagen vi har allt igen kommer säkert. Jag ska göra allt för att vi ska kunna spendera varje natt ihop.
Man ska alltid värdesätta de man har oavsett vad som händer för alla som gör dig lycklig kan försvinna ta vara på er kärlek.



Likes

Comments

do it like a frog .

Likes

Comments


Likes

Comments

gårdagen slutade riktigt misslyckat. blev jidder som alltid på fyllan så slutade med att jag satt ensam med mina öl men bara för att göra livet jobbigare kom Aina å hällde ut mina öl. tycker de är extremt dåligt att dom även får ta oöppnade öl. dom lovade också om jag åkte med dom skulle jag få mina öl finns inte en chans att man sätter sig frivilligt i en snutbil pm man inte får något för det. men som vanligt så luras dom bara å mina öl blev uthängda. men idag är de söndag nya tag hoppas de blir polisfritt idag :)

Likes

Comments

tjooo mitt första inlägg jag sitter nu å eldar å grillar , dricker någon öl i vår solen och tänker på hur allt hade kunnat vart. tänk om allt va som du ville och dy hade haft allt du velat då hade livet vart ganska bra. men livet handlar inte om vad du har utan vad du kämpat dig fram till. och i all helhelt handlar livet nog om att vara stark. så stark är något du måste va oavsett vad. och man ska aldrig tänka på hur saker kunde vart utan göra de bästa av de som finns. när jag får mer tid kommer jag skriva mer om mitt liv och mina erfarenheter med föräldrar som missbrukar och alla andra vardagsproblem man måste hantera, jag vill visa alla tjejer att de är okej att må dåligt och de är okej att sätta sitt mående först annats rasar det. Jag kommer skriva om mycket blandade känslor om min uppväxt och om saker jag är med om.. vill lyfta alla som känner sig nere och få dom å veta att dom är inte ensamma å de finns hjälp å få fast de inte är via någon doktor å hamnar på papper.. nu ska jag planera kvällen lite men gör ett nytt inlägg när jag är lite fullare å kan va mer ärlig :)

Likes

Comments