Kom hem från skolan för en liten stund sen. Idag var första dagen i den nya skolan. Fick träffa den nya klassen och den verkar helt okej. Har inte pratat med så många av de, men kommer nog lära känna de snart. Imorgon börjar tvåorna och treorna också. Det är jag nog mest nervös över att få se de och att de får se mig. Men det kommer nog bli bra.
Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår flyttade jag ner till Torsås. Och har lärt känna min rumskompis. Vi kommer väldigt bra överens och det kommer bli bra att bo tillsammans med henne tror jag.
Idag är det min födelsedag. Vi ska bara ta det lugnt idag. Kanske köper lite fika senare eller något. Imorgon börjar skolan och jag är nog kanske lite onödigt nervös inför det. Men det blir nog bra.


Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har det inte kommit upp något på bloggen på alldeles för lång tid. Har haft mycket annat att tänka på och bloggen har inte vart den största prioriteringen.
Har inte gjort så mycket den sista veckan på lovet. Har förberett mig lite inför flytten som sker imorgon. Är så taggad! Lite nervös för att jag kanske inte kommer kunna sova den första veckan. Eller så sover jag bättre än någonsin. Vad vet jag?
Nu till skolstarten så har jag tänkt att lägga ännu mer effort på min blogg. Får en dator av skolan så då blir det lättare att blogga från en egen. Kommer försöka fixa bloggen så mycket som möjligt nu.

Vad gör jag idag? Eftersom jag flyttar imorgon och jag fyller år på måndag så ska vi ha lite kalas här hemma idag.
Jag gillar inte att fylla år. Har haft ångest över det den senaste veckan. Vet inte riktigt varför, men jag är så nervös inför det. Det är en väldigt intensiv period i mitt liv just nu. Jag fyller 16, flyttar till ett helt nytt ställe, börjar en helt ny skola och tar ett stort steg in i vuxenvärlden. Bo ensam och klara mig själv. Ska bli så spännande!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag hem till Ida. Några vänner till hennes familj var där och vi hade det jättetrevligt. Vi åt god mat och jag och Ida var ute gick lite och snackade om det mesta. Har alltid så kul med henne.

I förmiddags såg jag en film från 70-talet. The wicked man. Den kan vara den sjukaste film jag har sett.


Likes

Comments

Tandläkarbesöket gick väldigt fort. Efter det så gick vi till ett ställe och köpte glass. Älskar att åka till det stället på sommaren. De är så generösa med glass.
När vi kom hem så gav jag mig ut på en löparunda och det var kanske lite väl varmt, men det gick bra ändå. Avslutade med träning av ben och mage.


Likes

Comments

Var inne på banken i förmiddags och fixade några papper. Och nu är jag, mamma och min syster på väg in mot Oskarshamn. Jag ska in till tandläkaren och sen ska jag in i några affärer och kolla efter lite kläder.


Likes

Comments

Igår skrev jag ingenting på bloggen, men jag kan försäkra er om att jag hade en dunderbra dag. Mina föräldrar, min bror och jag åkte över till Vållö för att hälsa på. Det är så fint där och det känns verkligen som en annan värld där ute.
Vi bjöds på färsk fisk och med färsk menar jag verkligen färsk. Vi såg när fiskarna låg i en hink och sprattlade runt, och efter bara några timmar låg de som middag på bordet och fanns bara benrester av dem kvar. Jag älskar fisk och jag förstår inte er som inte gillar det över huvud taget.
Några bilder från igår

Likes

Comments

Sitter nu i lite myskläder och väntar på mat. Har duschat efter en lite längre, snabb promenad. Orkade inte springa idag, men ville inte heller bara sitta stilla hela dagen.

Den senaste tiden har jag tvättat mitt hår nästintill varje dag och jag har märkt att det börjat slita på håret. Vet att det sliter på håret att tvätta det varje dag, men det är ganska så oundvikligt när man tränar så ofta. Man kanske borde införskaffa sig en olja till håret som motverkar torrt, slitet och frissigt hår. Har ni några tips på en bra, billig hårolja eller något annat sätt att ta hand om håret?

Likes

Comments

Hela förmiddagen var jag så sugen på att bara ta på mig löparskorna och springa ända bort till månen och tillbaka. Men jag kände att det var viktigare att städa rummet. När jag väl var klar med det så fick jag fruktansvärt ont i magen, så jag tog en tablett. Då blev jag sömning och höll på att somna. Men efter en bra middag så blev jag pigg och fick mer energi så jag kunde knappt vänta tills maten sjunkit så jag kunde ge mig iväg.
Fick en ny funktionströja av min far som måste vara magisk! Jag bytte om till den och mina shorts och tog på mig skorna och började springa. Gick in med inställningen idag att jag ska utmana mig själv så mycket som möjligt.
Jag gjorde mig inte besviken. Jag pushade mig själv till att orka springa längre än vad jag orkat tidigare vilket gjorde mig ännu mer peppad. Gjorde 20 utfallsteg och 15 knäböj. Har bara haft fokus på ben ett tag så idag tänkte jag att jag börjar med magen nu. Så jag la på fyra olika magövningar också. Jag är så stolt över mig själv och det är mina föräldrar också. Att gå från att inte röra mig alls om dagarna till att göra, enligt mig själv, enorma framsteg inom träningen. Det måste vara den nya tröjan.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments