Hej vänner! Den här veckan ska bli lite extra rolig så tänkte dela med mig av vad jag ska hitta på!

Måndag: Inte bestämt än mer än att åka till gymmet, förhoppningsvis träffa nån kompis på stan för en fika eller lunch.

Tisdag: Klippa mig och luncha med Laura

Onsdag: Jag och mamma tar en tur till morfar och hans fru för en heldag med mys och mat.

Torsdag: Träffa Hanna för att planera gympaterminen med kidsen.

Fredag: På kvällen blir det avskedsfest för Anna som flyttar utomlands ett år, kommer sakna henne så. Under natten åker jag och Hannah till Arlanda för att sen ta flyget till Berlin!

Lördag & Söndag: BERLIN!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Igår var sista dagen på jobbet vilket var med blandade känslor även om det mest var skönt att bli färdig. På kvällen kom min fina vän Hannah över och åt middag med min familj, supermysigt! Idag har jag försökt göra lite nytta och dammsugit huset och försökt få lite kläder sålda. Imorgon är planen att ta det lugnt, åka ner till caféet där en av mina kompisar jobbar och äta gott! Kram på er!

Likes

Comments

Hej vänner! Hur har er vecka varit? Min har bestått av jobb, har ett okej jobb på simskola där jag och några andra ungdomar ska ta hand om ca 50 barn. Vi är ute hela dagarna vilket på ett sätt är lite men man blir så trött. Vi gör saker hela tiden och har ingen rast vilket gör att man är helt död när man kommer hem. Men nu har jag jobbat en vecka och har en kvar! Sen blir det en vecka lov till och en del väldigt roliga saker innan skolan drar igång! Igår fyllde min fina mamma år så det firades med släktkalas och tårta. Från början var det tänkt att det inte skulle bli nåt kalas men ändrades i sista sekund så vi gick till favoritbageriet och beställde en tårta och lite kakor! Mysigt. Idag sov jag ut ordentligt och har gjort en ordentlig städning i mitt rum och rensat kläder vilket var otroligt välbehövligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det är söndag! Kram på er!


Likes

Comments

Hej vänner! det här blir mitt första blogginlägg på denna blogg och jag kunde inte varit mer taggad! Är verkligen en sån person som läser tiotals bloggar om dagen och älskar bloggar så jag tänkte att varför inte göra en egen? Har ju haft säkert 10 bloggar innan där det enbart känts som en press att skriva inlägg men här blir det bara inlägg när jag har något att skriva om! Kram!

Likes

Comments