Header
View tracker

Är hem sista dagen från skolan idag. Har ingen feber men vilar idag för jag hade stegring igår före jag for och sova.

Idag har jag och Hanna klippt håret på varandra. Hanna klippte bort lite mera än 10 cm av mig och jag klippte lite mindre än 10 cm av hennes. Det syns kanske inte så bra men man känner sig så naken med mindre hår. Men det ser åtminstone mycket friskare ut och det vill jag ju.

​Ganska dåliga bilder och det syns typ ingen skillnad men.

Men nu ska jag njuta av helgen och vänta tills M ska dyker upp!

Likes

Comments

Som ni kanske vet så går jag ju på BaseCamp. Och Idag har vi haft besök av några 9:or från Ådalens skola. Och nu på kvällen var jag, Julia och Babben till Oxhamns skola på utbildningsmässa och representerade BC. Det var helt okejj kväll fast jag var jättetrött för att jag ännu har stegring... Men imorgon kommer Sursik skola till BC och på Tisdag så kommer Oxhamns skola till oss.

I brist på anat så måste jag bara dela med mej av något jag saknar just nu.. Jag vill så gärna tillbaks till Gran Canaria!!!! Inte just det stället men åtminstone till södern! Men i Maj så ska ju klassen till Italien så det blir ju skönt!

Och en suddig tb´bild till sjukhuset. Inte för att jag var på sjukhus eller för att jag var skadad. Utan för att det var så mysigt när vi (Mamma, Pappa, Maggen och jag) satt där i sjukhusrummet och åt mäccen och vi skulle just börja sova :)

Likes

Comments

Igår kväll var det innebandy på schemat. Men var bara målvakt för att jag har haft stegring nu sedan jul... Jag blir typ aldrig frisk... Men snart hoppas jag på att bli bättre så jag kan börja träna och så.

Skolan hit tills i år har nog gått ganska bra. Fast vi bara har haft matte och drama. Ska snart börja med estraden så. Så det blir ju jätteroligt. Men nu kommer något mera seriöst.

SELFIES

Som ni märker så publicerar jag inte så många selfies här på bloggen. Men det är bara för att jag är jättenoggrann med hur jag ser ut på bilder. Jag vill ALDRIG och då menar jag verkligen aldrig, ta en selfie om jag inte har smink på mig eller om jag ser det minsta svettig ut eller något. Vill så jättegärna kunna lägga ut fula bilder på mig själv utan att skämmas över att andra ska skratta åt mig. Åt de allra närmaste kompisarna och familj och så, så kan jag ju nog skicka fula bilder men aldrig åt någon annan. Men vi får hoppas att jag blir bättre med det. Måste bara publicera och inte fundera på mycket på det!

Lite bilder från slutet av förra året till nu :)

Bilden av Leandra har jag inte fotat själv :)

Likes

Comments

Imorgon blir det iväg till skolan igen. Är jättetaggad, det ska bli jättekul!!

Under resten av jullovet så har jag bara gymmat, kollat serie, umgåtts med M och varit till stallet med Emilia. Det har varit jätteroligt. Men har saknat skolan, lärarna och alla klasskompisarna.

Ikväll har vi bara spelar kortspel och kollat serie. Och M for hem tidigt för att han har också skola imorgon så nu ska jag bara titta klart ett serie avsnitt och sedan ska jag försöka få tag på sömn.

Ett superbra jullov!

Likes

Comments

Hejsan

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på hela mitt jullov. Men har tänkt att jag kunde vara lite ledig från bloggen då också.

Under jullovet har jag inte gjort något speciellt mycket men några av de få sakerna jag har gjort är att jag har gjort ett gymkort till Easy Fit. Så då har jag hunnit träna ungefär 3 ggr där så länge. Jag har också varit och simmat, kollat serie, Firat jul då förstås, stickat 3 par sockor, varit på grytjakt, Varit på Esse Ryttares julshow, skypat med släktingar från Grekland. Firade nyår vid M:s med bastu och mys, det var Han, Ida, Jesse, Sanna och Hanna. Vi hade nog en helt okej kväll. Jaa int är det väl något mera.

Har börjat kolla Desperate Housewives igen. Såå bra serie. Fast inget slår ju då One Tree Hill. Jättebra!!!

Tjaa hela jullovet har varit ganska så bra!

Likes

Comments

Igår var vi och julhandla och jag började också pyssla så med en sak. När vi var och handlade så hittade jag en del julklappar. Så nu borde jag ha handlat alla julklappar för i år.

M köpte en liten, vit julstjärna åt mig att ha i rummet <3 Jättefin. och så köpte jag en ljus slinga med snöflingor på att ha på gardinen.

Men det är ju bara en vecka kvar till julen!! Så spännande.

Igår när vi kom hem så byggde jag och M ett pepparkakshus. Det var jätteroligt men det blev ju inte det finaste jag har sett direkt XDD Men sedan hjälpte jag lillebror att fixa ihop ett hus så han skulle få dekorera det. Men hela det huset blev jättesnett eftersom att en vägg var sönder från förr. Men han hade åtminstone roligt när han dekorerade det och han väntar tills julen är över så att han ska få slå sönder det.

Idag har ja pysslat. Jag och M har gjort snöflingor som vi har målat vit och silver som vi har lagt upp på min vägg. På bilden ser det ut som att alla är vit men. Är nog helt nöjd med dem!

Likes

Comments

Idag har jag och M bakat pepparkakor.

Det var jätteroligt även fast vi nog råkade bränna 2 plåtar lite XD

Vi bakade och lade glasyr på i ungefär 3 timmar sammanlagt.

Efter det så har vi bara kollat film och myst.

och det tänker vi fortsätta med resten av kvällen

eftersom att jag är sjuk och han är ledig imorgon.

En helt okej dag har det faktiskt varit.

Likes

Comments

Igår kväll när jag kom hem så hade jag fått feber igen...

Har inte varit i skolan på hela vecka, det suger.

Imorn har jag bara fotat lite av fåglarna på gården. Tyvärr blev

typ bara en bra efter som att snön är så ljus så då blir fåglarna svart XD

Jag är inte så bra på kameror så jag kan inte ändra om det.

Nu är M på väg till mitt och han skulle åka via Venecia efter pizza åt oss <3


Likes

Comments

Idag är det Lucia dag.

Tyvärr ska jag inte och titta på något lucia. Jag ska ikväll med några andra tjejer 

och sjunga några julsånger för sångkören Adorate. De ska ha julfest.

Egentligen skulle vi ha lucia åt dem som förra året. Men vi hade inte tillräckligt med klänningar.

Men det går ju nog lika enkelt att bara sjunga julsånger.


Det är inte länge till så har jag haft bloggen i 1 år. Jag har snart haft det men det

verkar inte så eftersom att det finns ungefär 20 + blogginlägg XDD

Likes

Comments

Ååh jag har blivit sjuk...

Det suger jättemycket. Men jag har som tur inte så mycket feber

men det känns nog ändå i kroppen att man är sjuk.

Igår kollade jag och Jenni En prinsessas dagbok, 1 & 2:an.

Och nu tänkte jag äta glass och kolla Projekt prinsessa. Filmer som jag brukade

titta på när jag var mindre.


Tb till förra vintern när jag och Sanna var ute och red.

Det där var den senaste gången jag har ridit....

Alltså snart ett år sedan... Tråkigt

Likes

Comments