Header

Idag har Jag, Jenni och Maggen varit i Tammerfors hela dagen.
Maggen har varit med och tävlat i Nordic open championship, armbrytningstävling.
Han tävlade med juniorer. 18 år och under. Viktklass 75 -.
I vänster arm så kom han på 6 plats av 7 deltagare. Och höger arm på plats 4 av 7 deltagare. Så de gick nog bra för honom.
Han var med och representerade Esse armsport rf.  De fick sammanlagt 3 guld och 1 brons.
Stolt flickvän❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ojj, nu e de verkligen längesen sist.
Men tänkte ta me ett till försök med bloggandet pånytt. De bruk ju int gå så bra men...
Det är bara oktober och jag lyssnar redan på jul musik.
Har inte haft nå julfeelis på flera år men iår!
Jag har väl int så mycke att uppdatera om men att M har hittat en ny lägenhet så han har flyttat dit. Ja och jag är där helatiden, ungefär som om de var min lägenhet.
Igår kom det lite snö också här i kållby/esse trakterna. Älskar snö ❄️

Likes

Comments

Ååh vilken perfekt dag det har varit idag!!

Började dagen med att M sov här. Han for hem och efter det spelade jag och Hanna kortspel i några timmar sålänge som M var i Kaustby och rände snowboard. Efter det så lyssna jag på musik, gjor mina naglar och sminkade mig, bara för skojs skull. Sen kom pappa och fråga om jag, Hanna och Kim vill koma med ti Skrattlas. Så de for vi. I skrattlas så grillade vi, åt gott och hade allmänt roligt.

Sen så sku vi böri fara hemåt men så såg vi en räv i skogen. Så pappa ringde åt Jyck som sku fix nån som sku koma å släpp hunden efter räven. Och vi for på ett annat ställe och passa på räven. Vi stod tyst ute en bra tid. Till sist hade den farit mera mot Bäckby så då gav vi oss.

Lite kall och frusen var vi ju nog när vi kom hem så nu har vi knäppt på bastun och M kom just hit.

Det krävdes inte direkt mycket för att göra en dag perfekt!

Likes

Comments

Har varit i Ruka nu 6.2 - 10.2. Idag ska vi åka hem. Ska bli skönt men sku nog ändå vila stann. Har ju förstås haft det lite tråkigt för jag hann ränna på måndag, tisdag och lite på onsdag så föll jag och tog imot mig med högra armen så jag fick en spricka i den... Så jag vet inte hur det kommer att gå med bloggandet nu när jag ska ha gips på armen i 4 veckor... Men vi kan ju försöka. Här kommer lite bilder från Ruka!

Likes

Comments

Igår började jag kolla den norska serien "Skam" för jag var hemma från skolan. Lite efter alla andra men jag kan inte titta två serie på samma gång så jag tittade klar den och så började jag med skam igår. Hahha men har redan tittat 18 avsnitt av den XD

Och idag är det ju internationella tvillingdagen så jag bjuder på denna "fina" bild av mig och Hanna!

Likes

Comments

Igår var vi på Esse ryttargalan för alla hästmänniskor i nejden. Det var jättetrevligt där med roligt program, god mat och gott umgänge! Kvällen började med en skål, pommac. Sedan blev det lite program och efter det blev det matdags. Vi fick strimlat nötkött i pepparsås och potatisgratäng, från Uffes bar. Jättegott! Efter maten var det lite mera program och sedan resten av kvällen fick man dansa till levande musik, fota och bara umgås.

De delade ut diplom på galan för olika saker som folk utmärker sig lite extra för. Och i år fick jag och Hanna diplom som årets "Partystartare". För förra året så spelades musik länge men ingen vågade riktigt stiga upp och dansa. Så till sist så steg vi upp och började dansa. Vem bryr sig fast det är lite pinsamt XD Men fort kom folk upp och dansa efter det. Så det fick vi diplom för.

Efter det så kom M till mitt cyklande även fast klockan var 00:15. Även fast jag sa att han inte måste så visste han att det var något jag funderade på så han ville komma till mitt. Han sov här inatt och vi steg upp ganska sent och for och fotade. Efter det så flyttade jag om och ordnade mina bilder och så tills hans pappa kom och hämta honom ungefär 6. Då for jag och Mamma och Pappa körande långt ut i skogen på e jättedålig väg för att dra loss min storebror som hade fastnat fast med bilen.

Nu ska jag kolla Farmen med familjen och sedan ska jag väl börja sova!

Mitt diplom :)

​När vi hämtar våra diplom och får en kram av finaste Carro och Anna <3

Likes

Comments

Är hem sista dagen från skolan idag. Har ingen feber men vilar idag för jag hade stegring igår före jag for och sova.

Idag har jag och Hanna klippt håret på varandra. Hanna klippte bort lite mera än 10 cm av mig och jag klippte lite mindre än 10 cm av hennes. Det syns kanske inte så bra men man känner sig så naken med mindre hår. Men det ser åtminstone mycket friskare ut och det vill jag ju.

​Ganska dåliga bilder och det syns typ ingen skillnad men.

Men nu ska jag njuta av helgen och vänta tills M ska dyker upp!

Likes

Comments

Som ni kanske vet så går jag ju på BaseCamp. Och Idag har vi haft besök av några 9:or från Ådalens skola. Och nu på kvällen var jag, Julia och Babben till Oxhamns skola på utbildningsmässa och representerade BC. Det var helt okejj kväll fast jag var jättetrött för att jag ännu har stegring... Men imorgon kommer Sursik skola till BC och på Tisdag så kommer Oxhamns skola till oss.

I brist på anat så måste jag bara dela med mej av något jag saknar just nu.. Jag vill så gärna tillbaks till Gran Canaria!!!! Inte just det stället men åtminstone till södern! Men i Maj så ska ju klassen till Italien så det blir ju skönt!

Och en suddig tb´bild till sjukhuset. Inte för att jag var på sjukhus eller för att jag var skadad. Utan för att det var så mysigt när vi (Mamma, Pappa, Maggen och jag) satt där i sjukhusrummet och åt mäccen och vi skulle just börja sova :)

Likes

Comments

Igår kväll var det innebandy på schemat. Men var bara målvakt för att jag har haft stegring nu sedan jul... Jag blir typ aldrig frisk... Men snart hoppas jag på att bli bättre så jag kan börja träna och så.

Skolan hit tills i år har nog gått ganska bra. Fast vi bara har haft matte och drama. Ska snart börja med estraden så. Så det blir ju jätteroligt. Men nu kommer något mera seriöst.

SELFIES

Som ni märker så publicerar jag inte så många selfies här på bloggen. Men det är bara för att jag är jättenoggrann med hur jag ser ut på bilder. Jag vill ALDRIG och då menar jag verkligen aldrig, ta en selfie om jag inte har smink på mig eller om jag ser det minsta svettig ut eller något. Vill så jättegärna kunna lägga ut fula bilder på mig själv utan att skämmas över att andra ska skratta åt mig. Åt de allra närmaste kompisarna och familj och så, så kan jag ju nog skicka fula bilder men aldrig åt någon annan. Men vi får hoppas att jag blir bättre med det. Måste bara publicera och inte fundera på mycket på det!

Lite bilder från slutet av förra året till nu :)

Bilden av Leandra har jag inte fotat själv :)

Likes

Comments

Imorgon blir det iväg till skolan igen. Är jättetaggad, det ska bli jättekul!!

Under resten av jullovet så har jag bara gymmat, kollat serie, umgåtts med M och varit till stallet med Emilia. Det har varit jätteroligt. Men har saknat skolan, lärarna och alla klasskompisarna.

Ikväll har vi bara spelar kortspel och kollat serie. Och M for hem tidigt för att han har också skola imorgon så nu ska jag bara titta klart ett serie avsnitt och sedan ska jag försöka få tag på sömn.

Ett superbra jullov!

Likes

Comments