Header

Idag hade jag min kompis Ida som min andra hårmodell. Jag hade vårdbehanding med Kerastase och så klippte jag bort nötta toppar och ythår. Jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Här ser ni före och efter bild ⬇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen har jag testat på att göra hårtatueringar. Det blev två enkela versioner men tyckte ändå det blev bra för att vara första gången.

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Likes

Comments

För ett tag sen fixade jag håret på två kompisar som skulle på bröllop. Jag testade på att föna lockar vilket resulterade i att håret fick väldigt mycket volym. Bilderna visar när jag just fönat lockarna och rullat upp dem och sedan resultatet.
Den andra frisyren blev en uppsättning med ganska mycket volym den också.

Likes

Comments

Idag hade jag Elin som hårmodell när vi hade som uppgift att klippa en solidform på håret, ha en vårdbehandling och styla håret.

Likes

Comments

Här kommer lite olika bilder på vad vi har fått jobba med i skolan denhär senaste tiden. Första bilden fick vi klippa en solid form och föna inåt, andra bilden är en diagonalt bakåtgående klippning + föning utåt. De sista bilderna visar före och efter på en docka jag färgade, ja valde Inoas färg 5.35 för att få en lite mörkare nyans och gjorde en enkel föning bakåt för att täcka över dockans "kala fläck".

Likes

Comments