Mår äntligen bättre och smittar inte längre. Har nu mött upp Izza på och vi sitter på en bänk inne instan, har ätit Max och får se vart kvällen tar oss. Jag är bara så glad att jag äntligen kan komma ut feberfri pch smittfri. Skönt också att veta att jag kan komma tillbaka till jobbet på måndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kom jag inte iväg till vårdcentralen då alla tider var upptagna men idag kom jag dit och fick antibiotika utskrivet. De tog två halsodlingar och ett blodprov kom de fram till att jag har halsfluss med mycket hög infektionsgrad. Dom sa att det var det värsta dom sett på länge och att de förstog om jag hade jätteont. Hahah happy life. Så jag lär bli hemma resten av veckan också för att verkligen se till att jag blir frisk. Men så ni vet så lever jag! Min feber går upp och ner och jag sover extremt dåligt men det känns bra att veta att jag imorgon kommer kunna sova hur länge jag vill och bara vara hemma.

Likes

Comments

gammal bild

Hello everybody, min tystnad igår beror faktiskt på att jag låg och sov hela dagen. Vid 12-halv 1 drog jag faktiskt hem från jobben pga feber och fruktansvärd smärta i halsen. Troligen halsfluss. Så happy life! Idag ska jag också stanna hemma från jobbet och dra till vårdcentralen. måste kolla om det är halsfluss så att jag kan få ut antibiotika. Utöver det ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv samt hälla i mig cola zero. Det är typ det enda jag är sugen på när jag har feber.

Likes

Comments

Ja ni undrar kanske vars jag har hållit hus? Eller inte. I fredags var jag på jobbet, det gick skit. Efter jobbet drog jag och Maja hem till henne, fixade oss och drog sedan till en hemmafest. Den visade sig vara fett B så vi drog till Marqise istället. Hade en skitkul kväll och sen sov jag hos henne. På lördagen drog jag hem och träffade min farmor. Däckade vid nio på kvällen och vaknade idag vid kvart i 8 helt utvilad. Hahah har inte somnat och vaknat så tidigt på ett riktigt bra tag. Nu är jag påväg till Emma och ska va med henne hela eftermiddagen och kvällen. Sen ska jag hem och göra matlådor och sedan sova tidigt tror jag.

Likes

Comments

Godmorgon! Det har börjat bli en vana nu för mig att endast blogga på morgonen. Det måste vi ändra på. Jag levererade bra på jobbet igår också (självklart) så idag blir ännu en bra dag så att jag kan ta helg på stolthet. Idag efter jobbet drar jag hem till Maja och sen ska vi dra på hemmafest ikväll hos hennes kompis. Kommer bli litty. Ska försöka blogga lite antingen under dagen eller ikväll.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag nämnde ju igår att jag var taggad på revanch att jag ville påbörja en ny streak. Guess what, efter arbetsdagen så hade jag plockat ihop tillräckligt många sälj och har nu påbörjat en ny streak. Nu krävs det 10 dagar så jag kan bli teamleader. Vi hade en väldigt bra stämning på vårt stand och peppade varandra hela dagen vilket ledde till att nästan alla av oss levererade riktigt bra siffror. Så nu ska jag till jobbet leverera ännu en superbra dag! Och imorgon är det fredag, very fun!!

Likes

Comments

- Jag bröt min budget streak igår. Måste därför börja om det idag. Har haft budget några dagar i rad nu och mitt mål är 10 dagar så jag kan bli TLT. Men nu måste jag börja om.

- Jag är extremt trött idag, som vanligt visserligen. Sov ändå 7 timmar inatt vilket är ovanligt länge för mig. Men det känns bara som att jag är ständigt trött.

- Jobbade över två timmar igår men ändå gick allt åt helvete. Avslutade dagen med ett sälj och 35% budget. Känns så himla pissigt.

- Är fett taggad på att få en revanch idag. Jag har ju levererat bra de senaste dagarna därför är jag svintaggad på att göra om det idag. Och börja om min streak.

- Har blivit besatt av att lyssna på musik. Har alltid varit den som lyssnar på poddar på morgonen och efter jobbet/skolan. Men nu förtiden lyssnar på alltid på bra, peppiga låtar.

- Börjar förstå nu på riktigt att folk snart börjar skolan, men det kommer inte jag göra. Man börjar väl skolan runt typ 20 augusti? Och det är ju snart men då kommer jag fortsätta jobba!

Likes

Comments

Igår efter jobbet var det AW igen, och jag kom hem ganska sent. Det brukar bli så när man är på AW med min kollegor, haha. Nådde iallafall mina mål igår vilket var så skönt. Det känns så bra att jag har börjat nå mina mål på jobbet igen och att det går bra för mig. Har ju haft en liten dipp nu efter mitt breakup och det har påverkat mitt jobb. Men har lärt mig nu hur jag ska separera privatliv från jobb. Är iallafall snart på jobbet och hoppas detta blir ännu en bra dag.

Likes

Comments

Damn du skulle sett oss, på perrongen. När vi inte hade svar. Jag var fången, för sista gången. Men nu vet vi vart vi ska. Damn - Hov1.

Har lyssnat på massa peppig musik nu på morgonen, har insett att inget blir bättre av att lyssna på massa depplåtar som jag bara gråter av. Ska jag komma över mitt breakup så måste jag ge mig själv de bäst förutsättningarna. Det är ju iallafall ny vecka nu och jag har alla möjligheter i världen att göra ett bra jobb på arbetet. Fortsätta min budgetstreak och höja mina siffror. Efter mitt breakup har jag verkligen dippat på jobbet men bara för att jag är ledsen nu får det inte påverka mitt jobb. Så nu kör vi en vecka till och kämpar trots allting!

Likes

Comments

 • THURSDAY

  " Godmorgon! Jag nämnde ju igår att jag var taggad på revanch att jag ville påbörja en ny streak. Gu…"

 • HISS/DISS

  " - Jag bröt min budget streak igår. Måste därför börja om det idag. Har haft budget några dagar i r…"

 • TUESDAY

  My life

  " Igår efter jobbet var det AW igen, och jag kom hem ganska sent. Det brukar bli så när man är på AW…"