- Jag kan använda samma par strumpor typ tre dagar i rad. Vissa tycker säkert att det är lite nasty men jag använder dem bara i skolan sen tar jag av mig strumporna direkt när jag kommer hem. Och så dagen efter ligger dem på mitt golv och då blir det lätt att jag använder samma igen.

- För att vara estet är jag sjukt okreativ. Det kan en ju se på mina bilder som ofta är rätt tråkiga och monotona. Förutom när det kommer till rim. När vi har suttit och funderat ut "Klassens-rim" till alla i klassen så bara ramlar du ut saker ur mig.

- Jag börjar få upp hoppet om körkortet igen. Förhoppningsvis så har jag det innan Emmaboda men om inte, så kommer jag kunna leva med det.

- Jag var en riktigt skitunge som barn. Det finns videor samt bilder på mig och Amanda där jag tar hennes grejer. Har också minnen av att jag började "gråta" när jag hamnade sist i kön till rutchkanan på dagis, bara för att få åka först.

- Försöker verkligen köra på en sockerdetox och göra mig av med mitt sockerberoende. Det är fett svårt men jag har stora förväntningar på att jag kommer lyckas.

- Kommer i sommar jobba på en försäljningsbyrå som eventförsäljare och jag tror jag aldrig varit så taggad på ett jobb som jag är just nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links
ABH Brow Wiz vs NYX Micro Brow
 
 
235kr vs 99kr
 

Den största skillnaden mellan pennorna är priset. Det skiljer hela 135 kr mellan pennorna. Utöver det så är det faktiskt inte större skillnad på pennorna. Jag tycker de är så lika varann som det går.

Förpackningen är likadan och av samma material. NYXpennan känns inte billigare än ABHpennan. När det kommer till färgen så är NYXpennan endast unset varmare i tonen, men det är verkligen inte något som är speciellt märkbart. Jag kan blanda dessa två pennor utan att det ser konstigt ut. Jag har de båda pennorna i färgen Taupe.

Som ni ser är själva udden likadan och konsistensen är den samma. Jag är helt säker på att dessa är gjorda på samma fabrik för det skulle vara svårt att se skillnaden om det inte fanns någon ettiken på produkten. Pigmentering och hållbarhet är den samma, de håller hela dagen + kvällen med growgel. Genom hårda träningspass och regn!

Borstarna är lite olika. ABHborsten är något fastare och tätare vilket jag tycker om det det verkligen tämjer stråna och får dem att lika som man vill.

Så till syvende och sist handlar det egentligen bara om en priskillnad som är rätt så stor om du frågar mig. Förbukar man en sån här penna varannan månad så har du på ett år sparat hela 810kr genom att välja den billiga. För mig är det ett ganska enkelt val. Det gör inte i mitt hjärta då jag älskar min brow wiz men i gotta say, Micro Brow är lika bra.

Likes

Comments

Även om jag ibland lägger upp bilder jag är mindre nöjd med och som de flesta kan se inte är så bra så finns det vissa bilder som absolut inte kvalar in till bloggen. Absolut, man ska inte romantisera allting, men bilderna på bloggen tycker jag är så viktigt! Även om jag ibland nöjer mig med det bästa om det bara inte går den dagen. Tänkte iallafall visa lite bilder som inte lyckades ta sig till bloggen.

Söt men oskarp..

Bild 1: Jag vet inte vad jag förskte med. Fånga mina kurvor kanske, men det ser bra ut som att jag försökte fota röven haha. Jag lovar att det inte var meningen. Bild 2: Absolut, bort med dubbelhakan. Men skippa giraffhalsen ??!?

När jag och Joel var i Italien. Jag hade sjövatten i håret och var lite sur för att han inte slutade fota mig. Till slut gav jag upp kampen om att få tillbaka kameran och försökte istället sno en puss.

Tror min bror tog denna. Superpigg tjej på nyår haha. Tippar på att klockan var runt 2-3 här och festen hade pikat för ett tag sen. jag verkligen inte heller ha asbra kontroll på tuttarna.

Sista bilden vet jag inte varför jag inte la upp. Min baby är ju supersöt här?! Absolut en oskarp bild men jag gillar verkligen denna.

Likes

Comments

Haha, dessa bilder fokuserar typ så mycket mer på själva boxen än på produkterna. Men först och främst blev jag så missnöjd med bilderna och sen blev jag så inspirerad av boxen samt tjejen som designat den. Boxen är designad av bloggerskan Alexandra Bring som fokuserar mycket på träning och har ett eget märke med träningskläder. I love it! Jag är iallfall väldigt sugen på att testa topplacket som ska vara som ett gellack. Textursprayen samt balsamet som också ska agera schampoo. Mycket spännande. Masken har jag fått i en box för något år sedan så det vet jag att jag gillar men som ni vet är jag ju kritisk mot mascaror. Men det är klart jag testar den!

Likes

Comments

Före:
 
Efter:
 

Hur snyggt blev det inte?! Jag är så himla nöjd. Även fast jag knökade in en dubbelt så stor säng så är det rymligt. Det kunde inte ha blivit bättre! Sov riktitg bra i denna säng inatt faktiskt och jag tycker sminkbordet står så bra där!

Likes

Comments

Nu är mitt rum så gott som klart! Endast en grej saknas som vi dock kommer fixa en annan gång. Men detta är sneakpeaks på hur rummet blev. Tänkte visa helheten imorgon. En sak säger jag bara: jag är så sjukt nöjd! Det ser direkt mer ut som ett rum som tillhör en ung vuxen. Istället för en ungdom, förstår ni? I love it! Det blev sjukt snyggt, min nya säng är stört skön och jag kommer forever trivas!

Nu kommer Joel hit snart och inviger nya sängen med mig, han hatade ju min tidigare säng. Både för liten och för mjuk men tror han faktiskt kommer digga denna. Bäst för honom, den var fan dyr!

Likes

Comments

Hej på er! Från det att jag vaknade imorse har jag endast jobbat på mitt rum. Lyft ut möbler, skruvat isär min säng, flyttat runt och byggt ihop den nya sängen. Nu måste allt bara installeras och färdigställas. Det lär dock ske efter att jag varit på teorikurs. Ska nu nämligen åka iväg på kurs i tre och en halv timme. Dötråkigt ju men välbehövligt! Sen blir det bara att hoppa på rummet igen..

Likes

Comments

Idag var min mamma värdinna för ett bh-party. Eller en bh-skola. Det kom hit ett proffs som prata mycket om storlekar, modeller, färger, byglar och tvätt etc. Lärde mig riktigt mycket faktiskt. Har aldrig sett så mycket bhar i hela mitt liv. Sen fick man iallfall gå runt och prova lite olika efter sin storlek. Jag hade faktiskt den storlek som jag trodde jag hade, känns ju som att man har lite koll då. Hon sa att 8 av 10 köper fel storlek. Helt sjukt ju! Flera borde gå sån här storlek. Slutade iallafall med att jag köpte en bh, en jättefin rosa. Hon hade den inte på lager så är väldigt taggad på att få hem den.

Nu kommer Amanda snart hit, vi ska laga tacos, förmodligen plugga lite men let's be real; det är bara en tidsfråga innan vi slänger bort skolarbetet och garvar åt allt och inget i några timmar. Runt 8-9 kommer Emma och joinar oss också, det blir en superkul lördagkväll tror jag!

Likes

Comments