Som tidligere nævnt, har jeg ikke lyst til at tabe mig for at passe ind i et samfund eller fordi jeg skal se ud på én bestemt måde. Jeg kunne principielt være fuldstændig ligeglad med hvordan jeg ser ud - det er jeg dog ikke. For jeg vil selvfølgelig gerne have mit tøj sidder pænt, og at jeg ser præsentabel ud.
Jeg vil gerne tabe mig. Jeg vil gerne i form. Her 5, og så en ekstra, gode grunde til hvorfor.

1. Jeg kan ikke stå på ski
Mine knæ er, for det første præget af nogle knap så stærke gener. Der har derfor ikke været det bedste den bedste cocktail for mine knæ, at jeg har igennem de seneste 7 år har taget gevaldigt på. Jeg spiller ikke håndboldt længere, og sidste år da jeg var på skitur for første gang i mange år - fandt jeg ud af, at jeg heller ikke kan stå på ski længere.

2. Jeg får sår mellem mine lår
Hvis jeg går med bare ben, eller jeg har løse bukser på som falder lidt ned, så sker det der ikke må ske. Min lår rammer hinanden! I den proces bliver der meget varmt, og det skaber (afhængigt af hvor meget jeg går) dissiderede sår på mine inderlår. Det gør hamrende ondt, og svier når jeg tisser!

3. Jeg får pandekager og svedslips
Der absolut intet til før jeg får pandekager underarmen og svedslips på ryggen efter en lille cykeltur. Værst er det om sommeren. Selvom jeg kun har en lille tynd bluse eller t-shirt på, er jeg garenteret et par pandekager og svedslips.

4. Jeg kan ikke sidde på hug, i skrædderstilling eller med benene overkors
I forlængelse af nr. 1. Fordi jeg ofte har virkelig ondt i mine knæ, og at de dagligt presset pga. min vægt, kan jeg ikke sidde i hug eller i skrædderstilling for længe. Det gør nemlig også ondt, og giver nogle jag op igennem mine ben.
Det værste er dog at jeg ikke kan sidde med benene overkors.. Har jeg benet over kors, falder det meget hurtigt ned, sætter jeg det i spænd i et bord, flytter min vægt bordet. Hvis jeg endelig skal finde en måde det kan blive siddende på, er det med knæet strittende op og ud til siden(se billede). Det er virkelig irriterede, både fordi det er mere elegant at sidde med benene over kors, men også fordi det er bare virkelig behageligt.

5. Jeg mangler energi
Dette må være den absolut vigtigeste og mest simple grund. Jeg er træt, jeg er oppustet og jeg mangler energi.

Hvis nogle af jer kan identificere sig med ovenstående eller måske bare er nysgerrige, er I velkomne til at følge med fremadrettet og deltage når jeg meget snart går i gang med kost og motionsændringer.


Pluto kram
Frederikke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Da jeg fortalte min roomie omkring mine tanker med bloggen, snakkede vi om det der med at gøre det til en fællesskab ting. Hvorfor?

1) Motion er sjovest i fællesskab. (Også et virtuelt fællesskab)
2) Ansvar for ikke kun mig selv men også andre
3) Er der andre der kan få gavn af at jeg deler mine tanker højt, ville det betyde endnu mere!

Hvordan skal det så fungere? Jeg har ikke lyst til at have eneret over denne blog, og jeg inviterer alle der læser med, til at skrive til mig hvis man gerne vil dele noget. Det kan være alt; Personlig rejse, opskrifter, opråb osv. Grænserne er udviskede og jeg er klar til at få og give inspirerer fra og til andre.


Pluto kram
Frederikke

Likes

Comments

På en måde er det mærkeligt at skrive dette indlæg.. Jeg skriver til ingen, og alligvel føler jeg at jeg skriver til mange.

Jeg har en forstilling om at jeg kan samle mange har det ligesom mig: Følelsen af gerne at ville tabe sig, men jeg vil ikke gå på kompromis med mig selv, og jeg vil ikke indrette mig efter samfundets idealer.
Ideen til denne blog kom for længe siden, men det har taget mig ligeså lang tid at komme igang.

Ønsket med bloggen er at dele mine tanker og holde fast i det helt almindelige ved mig selv, vise det frem og mindske usikkerheden. Hos andre, og ikke mindst hos mig selv.

Jeg vi dele et billede af mig fra i sommer. Jeg er til bryllup for aller første gang, og jeg stråler. Jeg synes jeg ser fantastisk smuk ud, og jeg deler derfor billedet for at understrege for mig selv, at jeg ikke ønsker at tabe mig for mit udseendes skyld.

Jeg tror det må være nok for nu. Hvorfor jeg vil tabe mig kommer med næste gang.

Jeg håber du vil følge med fremadrettet.

Pluto kram
Frederikke


p.s og i øvrigt: Bær over med mig med designet på bloggen. Jeg arbejder på det!

Likes

Comments

Følg med på instagram