View tracker

Här är en himla massa bra musik. Kan vara bussig och dela in dem enligt mood.

För hjärtesorg.

För julfeelis.

För när klockan är 02:48 och du känner dej melankolisk och eländig.

Då du känner dej så himla kär.

Och sånt som bara är bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ah, Söndag igen. Söndag är faktist en av mina favoritdagar egentligen. Speciellt nu i December med advent och allt sånt mys.

Det är snöstorm ute och jag borde börja skriva essä, men det är såå myyysigt att bara ligga under täcket och slökolla serier och dricka te. Känner mig helt genommysig. Ska ut och rida ikväll med Jenni, så om inte nu så åtminstone då ska jag väl ha tagit mig upp ur sängen. Jaja, trevlig andra advent på er!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev årets första pepparkakor bakta! Har så mycket julfeelis att jag håller på att gå sönder. Har lagt på " dölj aktivitet" på Spotify eftersom det nästan har blivit pinsamt med hur mycket julmusik jag konsumerar.

Här kommer förresten min jul-spellista! En salig blandning av Frank Sinatra och Carola. Har en förkärlek för raspig, 60-tals-julmusik så det är mycket sånt. Och Carola, förstås. Ingen jul utan Carola.

Likes

Comments

Vad kul att ni gillade mitt förra inlägg! Wow. Blir så glad. Tänk vad snälla folk är ändå ❤️

Delade mitt blogginlägg i Finlandssvenska bloggare-gruppen, trodde jag. Tydligen hade jag delat den på min egna facebookprofil. " Jaha, så?" Tänker du som läser nu. För mig var det en mindre katastrof. Typ. Inte för att jag skäms över det jag skriver eller så, men håller gärna mommor/släktingar/ mamma utanför min blogg. SÅ MAMMA JAG VET ATT DU LÄSER DETHÄR LÅT EN KVINNA LEVA TACK

Okej skoja, min läsarstatistik gick upp i taket så det var kanske ett helt bra drag ändå.

Likes

Comments

Varför sparar jag alltid trasiga smycken?

Jag förvarar alla mina trasiga smycken i en liten ask.

Jag kanske sparar dem för jag tänker att någondag kommer jag kanske fixa dem.

Kanske sparar jag dem för att minnas hur fina de en gång var på mig.


Jag står med asken i handen tills det slår mig att det är samma sak med oss.

Jag har inte släppt dig för att jag hoppas att någondag kommer jag kunna fixa oss.


Jag står med asken i handen en stund tills jag vänder den uppochner

och låter pärlorna rulla ut över golvet.

Detta går inte att laga.

Likes

Comments

Idag kan vi konstatera att :

♦ jag ser ut såhär:

♦ Jag hade världens sjukaste dröm inatt. Kunde inte somna förrän runt halv 2, men då jag väl somnade drömde jag om att jag var på en klassisk musik-konsert med Zara Larsson. Alltså hon och jag satt i publiken tillsammans. Mittiallt rasade taket ner och kaos utbröt när alla var tvungna att utrymma salen, och plötsligt var det fullt med människor som sköt och folk skrek och..Ja. Värsta actionfilmen. Vaknade livrädd. Undrar hur jag ska tolka dethär? Taket som rasade in kanske är ett tecken på en kollaps av något slag haha. Hjälp.

♦ Jag har håltimme första lektionen, och since jag inte hade något bättre för mig traskade jag iväg till en bankomat och tog ut lite pengar. Samtidigt blev jag otroligt sugen på julstjärnor, så gick in till butiken för att köpa mig en, men medan jag stod där och just skulle ta mig en julstjärna fick jag fnatt och började tycka att det är jättepinsamt att bara köpa EN julstjärna. Vem gör ens det? Så jag köpte två för att inte verka som en ensam stackare. Och så åt jag upp båda själv just. Nu känner jag mig lite fånig men. Absolut värt.

♦ Igår såg jag ut såhär:

Slayade i rött läppstift och pappas tshirt.

♦ Ska på teater idag! Alltså Pleppo två är kanske inte den mest sofistikerade teatern men hej. Det är ju kul. Har varit taggad sen Maj då jag fick veta att skolan köpt biljetter.

♦ Sitter just nu och gömmer mig i skolans bibliotek och tar selfies i smyg. Är lite rädd att någon ska se mig.

♦ Lyssnar på : Fortfarande Make me ( cry ) och Swan Lake faktist. Är så upprörd över att jag inte blev en professionell ballerina. Tänk om mamma bara skulle ha tvingat mig att fortsätta dansa balett när jag var... 5. Tänk hur duktig jag skulle ha varit nu. Håhhåh. Så fort min unge har lärt sig gå tänker jag lägga in hen på balettskola. Hen ska dansa och hen ska tycka att det är roligt. Punkt.

Likes

Comments

Har hittat en låt som jag lyssnat på omochomochom igen. Hittar jag en låt som jag tycker om så då lyssnar jag på den - endast. Tycker den är så hjärtskärande vacker. Ibland brukar jag fundera på hur många bra låtar det kan komma ännu? Lixom, finns det oändligt med tilltalande melodier? Borde jag bli orolig över att dethär kanske är den sista bra låten? Hmm.

Iallafall, HEJ på er. Det är första advent idag, tänk det. Tänkt att vi lever än va. Folk måste ju tro att jag har nån värsta dödslängtan eller nåt som jag pratar. Så är det inte haha, är fascinerad över livet bara. Just nu utanför mitt fönster virvlar det ner snö som i en julfilm, och jag mår okej. Ska lyssna på julmusik och dricka glögg hela dagen har jag tänkt.

Likes

Comments

Det är lördag.

Liknar inte alls mig själv på bilden. Men se på mina läppar omg, vill typ kyssa mig själv.

Likes

Comments

Alltså, vilket himla dåligt år 2016 var hahah. Trump är president? Clowner?? Bowie är död??? Vill mest bara gråtskratta. 2016 är året vi inte kommer att prata om i framtiden, haha. Tur att det snart är slut. Thank. God.

Likes

Comments

hihi. Är glad. Känns lite konstig dock? Är så van att gräva ner mig i elände att jag inte riktigt har tillåtit mig själv att vara..glad. Påriktigt.

Det är lite farligt att vara sorglig hörni. Tillsist bara accepterar du det. Ni vet, genom att sitta hemma varje fredagkväll med ett hål i hjärtat, lyssna på sorglig musik och bara ... älta. Fundera. Sörja. Tänka på allt som gick fel. Tänka på vad du borde ha sagt istället och inte kunna släppa taget om något som gick sönder för länge sen.

Det är så himla lätt att göra som man alltid gjort. Tillsist vänjer sig kroppen och hjärnan vid all sorglighet och du börjar tro att det för alltid kommer att kännas såhär. Men så är det icke fallet kära läsare. Det kommer det inte. Ibland måste saker först gå sönder för att kunna falla på plats.

* mic drop *

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Alla bilder är fotade antingen med iPhone 6, GoPro HERO4 black, Nikon d610 eller Nikon d7000