Heej! Just nu sitter jag i min kusins datastol och bloggar. Snart blir det bad i poolen och myyys... Jag kommer förmodligen sova hÀr inatt sÄ vi hörs sÀkert imon hoppas jag iaf. Ni fÄr jÀtte gÀrna skriva frÄgor eller annat i kommentarerna sÄ kommer jag att svara pÄ dom. Men vi hörs imon eller ikvÀll kanske "vem vet" men vi hörs sÄ lÀnge byee<34567

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag sĂ„ var jag och min kompis pĂ„ fairycon i Kalmar. Vi cosplayade Cosmo och Wanda ifrĂ„n fairly odd parents vilket var bĂ„de kul Ă€ven en utmaning, dĂ„ det inte verkar finnas en enda gul tröja i hela stan. PĂ„ eventet var det förelĂ€sningar  ,kareoke, workshops och mycket mer. Jag var dĂ€rifrĂ„n klockan ett ungefĂ€r till klockan sex. Sen Ă„kte jag hem till min kusin och Ă„t kött ,potatis och glass med marĂ€nger. Nu sĂ„ ligger vi bara i sĂ€ngen och slappar, imorgon blir det nog bara en chill dag och sen Ă„ker jag hem. Hoppas ni gillade detta inlĂ€gget sĂ„ hörs vi i nĂ€sta BYE!

Likes

Comments

SĂ„ dagen började med bakning,Ă€ppelkaka och jordnötstoppar😍 Efter bakandet började jag stĂ€da mitt rum och Ă€ven rensa min garderob. Hittade en hel del klĂ€der som var för smĂ„đŸ‘đŸ» Nu sĂ„ ligger jag bara i sĂ€ngen och kollar pĂ„ en utav mina favorit kanaler:let's feast.

Likes

Comments