Det är inte mycket som gått bra för mig de två senaste dagarna om jag ska va helt ärlig. Igår gick jag i skolan tills 4 innan jag hade personalmöte. Personalmötet gick bra och efter de fick jag även sagt upp mig,så nästa helg är min sista helg på bageriet:( lite tragiskt. Men mitt under allt detdär fick jag migrän. När jag kom hem slängde jag mig i sängen och pendlade mellan att spy och gråta för jag hade så ont. Därav ingen skola idag förens jag skulle stå på öppet hus på skolan! Gick superbraaa. Efter de gick de mindre bra då jag skulle med tåget hem? Tog TRE timmar, TRE timmar att komma hem. Satt på centralen i mer än 2 timmar med Linnea som tur va innan vi kom hem. Helt fruktansvärt. Nu är jag iallafall hemma och har packat klart inför imorgon. Imån är de seminarie x2 och spanskaprov som gäller. Har Stressat så mycket över detta denna veckan att jag skiter i de nu,de får gå som de går. Jag har gjort allting men orkar inte tänka mer. Hörs imån Påväg till Köpenhamn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Represent Sjölllaaan;)))

Likes

Comments

Ja. Jag med.
Jag är också en utav alla vi kvinnor som blivit sexuellt utnyttjad,ofredad och allt vad det innebär.
Det är så fruktansvärt jävla vidrigt att det samhälle vi lever i idag år 2017 att man fortfarande inte kan lita på män.
Varenda gång jag går hem från bussen,från en kompis,i stan jag kollar runt om mig.
Killar. Killar blir svårare och svårare att lita på då man vet vad de är kababla till. Men ändå känner inga av oss tjejer killar som våldtar,taffsar eller utför något sånthär? Den vidriga sanningen är att även din bästa killkompis förmodligen gjort något sånt här? Alla män är potentiella våldtäcktsmän och hur ska man egentligen veta vem man ska lita på? Sjävlfallet går inte alla killlar runt med tanken att antasta en tjej. Men hur ska vi veta?

Likes

Comments

Tisdagmorgooon!! Sovmorgon till 12 vilket jag allt annat än klagar på. Helt underbart detta gör att jag kan börja tycka om tisdagar igen haha.
Kom på att jag inte vet om jag berättade för er att jag fick jobbet i fredags? Så igår va jag på de nya jobbet och blev upplärd i 6 timmar.. kanske inte riktigt va jag trodde att de skulle va så lång tid hehe men det gick jätte bra. Kom hem vid 9 igår och va helt slut rent ut sagt! Men nya tag idag och ska gå i skolan till 15.45! Inte alls långt egentligen så de ska nog gå;) efter skolan får vi se vad som sker, ser vi på då. Plugg förmodligen då jag inte kunde göra de igår eftersom jag jobbade tills 9.

Dagens outfit ser ut som följandee
Lackbyxorna jag köpte i Stockholm från Hm! Vit basictröja från hm,svarta örhängen från hm, grå kappa från Zara, röd väska från River island och svarta isabel:))))

Likes

Comments

Grått

Vaknade upp med tårarna i halsen. Ni vet sådär om någon frågar hur du mår hade du brutit ihop? De e den. Ångest. Ångest över Vadå kan jag fråga mig? För vafan har jag att klaga på. Känslan sitter fortfarande kvar i halsen,känslan av tårarna som kväver än i strupen och blinkade ögonlock för att hålla tårarna borta. Fyfan vilken dålig förmiddag jag hade. Känslan släppte liksom inte från igårkväll försvan inte. Brukar inte vakna upp med ångest och den känslan men idag var de allt utom trevliga tankar i min hjärna. Sånna dagar får man också ha. Saknad? Hjärtesorg njaaeee? kan inte sätta finger på de.
Life rules

Likes

Comments

Likes

Comments

Så var helgen snart över igeeen!!
Idag som jag nämnde igår så jobbade jag mestadels av dagen. När jag väl var hemma vid 5 tiden fixade jag bara iordning mig för att åka in till Tullen för käk och tjöt med Elvira,Liza, Julia och Nellie K(eyyy) så jag tänker varje gång jag skriver nellie K i bloggen haha;) endast för att jag har två vänner som heter Nellie! Vi hade de super myyss som vanligt trots att alla var riktigt trötta och sletna. Är hemma igen och kollar lite på youtube och försöker hitta en ny serie att kolla på. Imorgon vankas de jobb och mys hemma bara. Skall bli superskönt att bara ha söndagsmys med familjen. Måndag blir de nya tag och pluggg.. Aja tar det dååå

Likes

Comments

Idag har vart en helt fullspäckad dag vilket jag allt utom klagar på haft de super myysigt! Fredagen började med att jag har studiedag idag vilket bara det är helt underbart!! First up var det arbetsintervju på Lollipop som är en godisbutik/postombud i Åsa. Intervjun gick superbra och jag fick jobbet!! Känns super då jag kommer kunna jobba mycket mer. Samtidigt tråkigt eftersom jag arter all faktiskt gillar mitt jobb jag har nu. Har världens roligaste arbetskollegor och har alltid kul på jobbet så det kommer man självklart sakna då man nu mera kommer behöva jobba ensam i butiken! Men men skall inte klaga på ett mer flexibelt jobb!

Men nog om jobbet. Efter det åkte jag in till Kungsbacka där jag mötte upp Evelina för en kaffe på tullen där även Elvira och Julia hängde på en stund. Efter det mötte jag upp mamma för käk och ännu mer tjöt med henne för omväxlingsvis! Även om man bor tillsammans krävs de ju faktiskt lite kvalitetstid eftersom jag iallafall spenderar mestadels av min fritid med mina vänner hehe. Väl när det var klart mötte jag upp Nellie och vi åkte in till Göteborg! Vi kikade lite i butiker innan vi kollade på bion snoman som nyss tog slut! Filmen var faktiskt riktigt bra men riktigt obehaglig. En thriller som handlade om en man som mördade personer på ett minst sagt obehagligt sätt. Nu sitter vi på centralen och inväntar tåget heeem! Imorgon väntar jobb och andra roligheter!
Mer om de dåååå

Likes

Comments

Ville även visa er vad jag köpte i Stockholm och kom på att jag i princip hade på mig allting igår haha! Så vilket faaalll

Lackbyxor - hm
Väska - river island
Örhängen - hm
Två toffsar - bikbok
Rött läppstift & läpppenna - sephora

Det var det!! Jätte nööjd med både väskan och byxorna framförallt.

Likes

Comments