Levis jeans
Vit hoodie, weekday
Sneakers,hm
Skinnjacka,primeboots

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kvällstankar. Som jag ikväll väljer att dela med mig till er

Om vi aldrig hade träffats.

Saknaden biter fortfarande i mig. Inte längre varje dag,tårarna rinner inte ner för mina kinder längre. Det där med saknad är konstigt egentligen. Vi människor vänjer oss,snart kommer jag inte tänka på dig längre. Snart kommer du vara ett minne jag kommer kolla tillbaka på resten av mitt liv som min första kärlek. Men helt ärligt såhär i efterhand vet jag inte vad det är att komma ihåg? För var allt en lögn.
Om vi aldrig hade träffats?

Vad hade hänt då

Likes

Comments

Jag som töntigt posar med vin i brist på bilder haha?

Vilket fall som helst sitter nu i soffan med hela familjen återigen och pratar efter att ha ätit en suuper god middag!! Grillat är en stor favvo.
Efter jobbet runt 15 kom jag hem och efter de har jag inte hittat på allt för mycket? Vi var ute & sköt lite luftgevär på en pricktavla och mot förmodan vann jag?? Jag fick mest poäng,ja. Det chockade mig med;) men nu åter till mitt vinmys med min bror ni fick ta del av.

Hoppas ni får en underbar Lördag!

Likes

Comments

FREDAAG!! Alltid lika skönt.

Dagen började med skola från 9-14 med chill intro och förberedande inför 2an helt enkelt! Efter skolan tog jag tåget med Liza till Kungsbacka för att möta upp Agnes och Daniel. Vi kikade lite på kungsmässan innan vi slog oss ner på tullen (standard) för en fika! När jag väl kom hem blev jag välkomnad av min älskade bror som är här över helgen!! Mina bröder bor i Danmark därav att jag inte träffar dom så ofta desvärre:( väl hemma blev de räk och kräftfrossa!! Hur gott som helst.
Nu ska jag lägga bort telefonen igen och umgås med familjen. Hoppas ni alla får en bra fredag
Pussar

Likes

Comments

Satinblus - nakd
Jeans- zara
Jeansjacka - zara

Likes

Comments

Idag var det dags för skolan att kicka igång igen ! Efter en timma i skolan med kära återseenden med klasskompisar så gick jag med några vänner och åt lunch en på Kopps! Standard stället i början på ettan & första dagen för ett årsen såg faktiskt exakt likadan ut haha! Efter detta så åkte jag hem och vilade i några timmar innan jag och mina föräldrar åkte in och åt middag på pinchos! Jättemysigt och gott.

Likes

Comments

Sen senast har jag idag varit i skolan?? känns så sjukt faktiskt men ändå bra? Skolan startar imorgon vilket ger mig både glädje & ångest.
Igår så gick jag och Liza igenom en massa gamla bilder som vi hitta och kolla på oss??

Så fint ändå! En utav mina äldsta & bästavänner Liza. Lite blandat med hyffsat nya bilder och mycket gamla. All kärlek till dig Liza,älskar dig såå mycket.

Och kärlek till alla mina andra fina vänner.
Finare finns inte

Likes

Comments

Storköket! Som för övrigt blivit sommarens ställe att hänga?? Känns som jag är där var och varannan dag. Jätte trevligt ställe så inget man klagar på! Kvällen spenderades där med några vänner inklusive Liza som fick va med på bild;)
Det är bara en 2!! Dagar kvar av sommarlovet och näst sisa dagen spenderas på jobbet.. 06-13 wohoooo

Likes

Comments

Regn regn regn... igår åkte jag,Gustav & resten av hans lilla gäng in till wow för att se Oskar Linnros och Lana del Rey! Detta var i vilket fall tanken men det blev endast Oskar innan vi begav oss hem pågrund av regnet.. gjorde inte mig så mycket då jag var hur trött som helst efter de två andra dagarna! Idag tvingade jag mig själv upp för jobb mellan 11-18.30! Nu är jag hemma & film mys väntar

Likes

Comments